Gjesteinnlegg fra Nadia's storesøster

Hei! Mitt navn er Chasmin, å jeg har spurt om jeg kunne få skrive et gjesteinnlegg for Nadia. Noe jeg selvfølgelig fikk lov til siden jeg er verdens beste storesøster ;)

Men fra spøk til revolver:

Jeg har egentlig problemer med å begynne et sted. Det er så mye jeg vil få sagt, så mange å nå frem til med dette innlegget.

Jeg får vel bare starte med at vi ikke har hatt et så godt søskenforhold som vi egentlig skulle hatt. Vi gikk egentlig ganske godt sammen de første årene etter at Nadia kom til verden, men etterhvert ble det bare verre og verre mellom oss. Alt krøllet seg bare sammen. Jeg skal vel tørre å si at den største grunnen til det er at vi alltid har vært så forskjellige... Vi har hatt mange stygge episoder, sagt utrolig mye stygt til hverandre som vi aldri skulle sagt. Den største skylden ligger hos meg, som er storesøster og skal være et godt forbilde for lillesøster som er hele 6 år yngre enn meg. Den dag i dag har jeg veldig dårlig samvittighet for at fortiden er som den er, for det er ikke noe gøy å ha i tankene at vi så å si aldri kunne vær i nærheten av hverandre uten at det betydde trøbbel. 

Jeg har selvfølgelig alltid stilt opp for lillesøster, selv om jeg har gitt henne beskjed om at hun også må stå på egne bein. Det gjør hun forsåvidt, men alle som har søsken burde ha dem rett bak seg hele tiden. Jeg har alltid villet det beste for Nadia. Jeg har fått beskjed om noen har vært stygg mot henne, og om hun ikke har klart å få ordnet opp i det selv, så har jeg tatt det i mine egne hender. Noen ganger har det hjulpet, noen ganger ikke. 

Noe av det styggeste jeg ser, er hvis noen oppfører seg som dritt mot dem jeg er glad i. Mobbing er en av tingene, for det har jeg opplevd selv, og jeg vet akkurat hvordan det er. Nadia har opplevd mye av det samme som jeg har vært oppi, og det er noe jeg ikke unner ei sjel. Vi har aldri gjort mobberene noe vondt, det kan jeg si med hånden på hjertet. Mobbere har rett og slett problemer med seg selv som de smører over andre. Hadde mobberne selv opplevd det, så tenker jeg at de hadde holdt kjeft.

Jeg syns det er veldig uklokt av lillesøster å ha en bruker på ask. Å det er akkurat fordi at der florerer mobbere akkurat som de vil, Å de slipper å ende opp med et tak i nakken fordi de selv velger om de vil opptre som anonym. Det er også flere mobbere som har anklaget Nadia for å ''klage'' til meg når noe blir sagt eller gjort. Det at hun gir beskjed til meg er ikke fordi hun ikke er i stand til å forsvare seg selv eller stå på egne bein. Det er fordi hun føler at jeg støtter opp for henne og hun vet jeg bare vil hennes beste. Jeg tåler ikke synet av mobbing, det er stygt, å det kan ødelegge liv. Jeg blir kvalm av slike personer,alle og en skulle blitt kraftig torturert.

Jeg har ikke tenkt å gi mobbere noe mer oppmerksomhet, det er jo en ting de vokser av. Men jeg skal si en siste ting: Dere gjør meg kvalm. Jeg har tatt tak i noen og fått slutt på jævelskapen, men jeg kan uheldigvis ikke ta tak i alle å gi dem en lærepenge.

Jeg er glad for at forholdet til meg og Nadia har forbedret seg den siste tiden. Det har ikke vært enkelt mellom oss, men slik det er i dag er jeg veldig fornøyd med. Fortiden er ikke noe man kan gjøre noe med. ''Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has not yet come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering.''

Hva er vel et gjesteinnlegg uten et av mine favorittsitater fra One tree hill? ;) 

 

Jeg vil bare avslutte med at Nadia er en fantastisk person. Hun har en tendens til å være litt vanskelig, ja, men bli kjent med henne før du dømmer. Hun har ikke hatt det så enkelt de siste årene, men det er absolutt ikke hennes feil. Det er ikke Nadia som har gjort noe galt, det er ikke derfor hun har vært innblandet i barneværn osv. Vi har hatt mye av samme problemer. For litt siden ble jeg kjent med at hun hadde hatt en episode med selvskading. Det eneste jeg kunne si til henne var; Det er ikke den rette løsningen, det blir ikke bedre av å gjøre det på den måten. Jeg vet det godt selv, man må løse problemer på andre måter, for det eneste du ender opp med ved selvskading, er arr som kun er der og minner deg på den grusomme fortiden.

Jeg er UTROLIG glad i deg, kjære lille søte lillesøster. Jeg ønsker deg alt vel i fremtiden, og håper alt blir som du håper på! Jeg vil alltid være der for deg om du trenger en støttende hånd, eller bare noen å snakke med.
- Chasmin 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar