Min storesøster

Hei!:) Som dere kanskje ser i innlegget under, så har min storesøster villet skrive et gjesteinnlegg! Å det synes jeg er kjempe koselig. Å jeg er så utrolig glad for at jeg har den storesøsteren som jeg har idag!

Chasmin har jo skrevet mesteparten i innlegget under!
Jeg og storesøster har hatt mye oppturer og nedturer, hun har hatt det vanskelig enkelte ganger, å jeg har støttet henne, så godt jeg ihvertfall kan, å hun stiller alltid opp for meg! Som hun også har skrevet er at jeg står på egne bein, det har jeg gjort veldig mye, men når det blir alt for mye enkelte ganger, så er det hun jeg alltid kan gå til! Jeg vet hun alltid klarer å få opp humøret mitt på alle måter.

Jeg kunne aldri ha bedt om en bedre storesøster enn det hun er! Jeg har jo selvsagt to eldre søsken også, en eldre søster og en bror, men de har jeg jo ikke så god kontakt med som jeg har med Chasmin. Grunnen til det er vell fordi at de er så mye eldre enn meg, å at de bare er halvsøskene våre, å at de bor en time unna. Som gjør at vi ikke møtest så veldig ofte!

Chasmin har alltid vært den personen jeg kan snakke med om alt! Vi har kranglet utrolig mye, å sagt utrolig mye stygge ting til hverandre! Noe som jeg også angrer veldig mye på den dag idag.
Noe som også er litt artig å tenke på, er at vi aldri har hatt noe tilfelles, selv om vi har budd ilag fra dag 1. Når jeg ble født 31.05.98. Uten om det siste året, da har hun vært utrolig mye hos pappa. Å jeg kjenner jeg savner å ha henne her i hus, for jeg ser henne veldig sjeldent, selv om pappa bare bor to minutter unna her mamma bor. Hun er som regel på jobb, eller på jakt, å jeg er som regel opptatt når hun er ledig, men hun er ganske sliten etter hun kommer fra jobb også! Noe som jeg skjønner veldig veldig godt!

Jeg og Chasmin har faktisk bedre kontakt nå, enn det vi har hatt før, det var godt at vi fikk litt mellomrom, for vi kom sjeldent overens, å de gangene vi faktisk kom overens, så varte det bare i et par timer! *oops*
Det var godt når søsteren min reiste litt til pappa, å var der nesten hver dag, men nå kjenner jeg at savnet av at hun bor her med mamma, er utrolig stort! For jeg føler jeg ikke får snakket med henne akkurat når jeg trenger det!

Hun støttet meg når jeg var innlagt, hun støtter meg når folk oppfører seg dårlig mot meg, eller når noen gjør noe mot meg. Hun har alltid vært ved siden av meg, hun har aldri vendt ryggen mot meg. Noe som jeg vet hun heller aldri vil gjøre.

Tidlig ifjor, så husker jeg at hun ble ganske så sur på han jeg var ilag med før, fordi han var jo like gammel som hun, altså hele 6år eldre enn meg, så jeg skjønner ganske godt at hun ble sur. For jeg hadde jo blitt det selv om jeg hadde vært storesøster, å om min lillesøster hadde blitt ilag med noen som hadde vært så mye eldre enn seg selv.
Etter hvert så "godtok" vell søsteren min at vi var ilag, men det var ikke lenge før vi hadde gjort det slutt faktisk. Det tok veldig lang tid, å det var litt synd at hun ikke godtok det før. Det var faktisk bare noen få måneder eller noe sånt hun "godtok" det skikkelig.

Jeg er utrolig glad for at jeg har Chasmin der jeg har hun. Hun er verdens beste storesøster bokstaveligtalt, selv om hun enkelte ganger kanskje ikke er det, fordi vi krangler, eller er uenig i noe. Men uansett så kunne jeg aldri ha bedt om en bedre storesøster enn det hun er!

Er så ufattelig glad i deg storesøster!!<3


Meg til venstre og Chasmin til høgre :)


samme her!


-NadiaElisa

Én kommentar

Postet av: randomstuffs4ever
Dato: 23.11.2013 Klokken: 12:54 - http://www.randomstuffs4ever.blogg.no


hei så fin blogg du har. Ha ein fin helg vidre. gjerne ta ein titt på bloggen min og gjerne kommenter :)

Skriv en ny kommentar