Besteveninden min!

Hei! Tenkte jeg kunne skrive et innlegg om besteveninden min June!

Jeg har ikke kjent henne mer enn noen få måneder! Å vi har blitt så utrolig gode venner, jeg kunne ikke bedt om en bedre veninde enn det hun er! Hun har opplevd veldig mye i livet sitt, som hun har fortalt meg, å jeg har opplevd mye. Vi har støttet hverandre gjennom veldig mye! Å vi har utrolig mye tilfelles!

Vi ble kjent på en veldig unormal måte! Siden jeg var på besøk med noen hun holdt på med, som jeg faktisk ikke visste om, å jeg la henne til på snapchat bare for artig, for å se om hun ble sjalu. Men det ble hun altså ikke. Vi snappet en del den dagen, å når jeg skulle hjem fra han jeg var med den dagen, så var det faktisk veldig noe veldig artig som skjedde, jeg syklet, å skulle sykle hjem, å i en nedoverbakke holdt jeg nesten på å bli sprunget ned av en hjort. Å jeg måtte bare le meg halvt i hel, å måtte bare fortelle det til henne! Å jeg vil tro hun fikk seg en ganske god latter ettepå! Hehe

Jeg spurte henne da om vi skulle finne på noe endag, å hun hadde tenkt å farge håret sitt lilla, så hun lurte på om jeg kunne å farge hår, så jeg stakk til tomrefjorden å hjalp henne med det! Første dagen vi møttes skikkelig, vi snakket ikke så veldig mye ilag. Men litt snakking ble det no. Jeg skulle hjem å spise, så reiste jeg tilbake til henne. Vi skulle egentlig se film, men vi stakk heller til han hun holdt på med. Jeg stakk hjem etter en liten stund, jeg bur jo bare 10minutter unna karen, hehe!


June!:)


Etter hvert så begynte jeg å reise på besøk til henne vær dag, å det ble bare mer å mer snakking. Å vi fant ut at vi hadde egentlig utrolig mye tilfelles! Vi har funnet på utrolig mye sprell igjennom de få månedene. Å det er utrolig mye jeg kommer til å huske en god tid fremover!

June er en av personene jeg forteller alt til, ellers er det min storesøster som jeg skrev et innlegg om under dette innlegget! June er også en av de få som klarer få opp humøret mitt, som sjeldent folk klarer nå tildags. Det er ikke så veldig ofte noen klarer å få opp humøret mitt. Men June og Chasmin får det alltid opp!

Jeg og June har funnet på utrolig mye tull, å styret på. Men mamma sier at hun aldri har møtt noen ungdommer som er så rolige som jeg og hun! Vi var ofte ute før med venner, men ikke så mye den siste måneden, siden jeg har vært innlagt, så er det nesten bare på skolen jeg klarer å gå. Selv om bare det er hardt for meg! Nå er vi nesten bare hjemme å stirrer på hver vår data, blogger, sitter på facebook og ser på serier.

Jeg kunne ikke bedt om en bedre besteveninde enn det June er! Hun er ubeskrivelig! Hun har fått så utrolig mye drit mot seg. Å jeg skjønner folk kanskje har litt sjokk over at ei på 19år er venn med ei på 15 år. Men hva har vell det å si? Når de kommer godt overens, å har utrolig mye tilfelles, som sjeldent folk med sånn aldersforskjell har?

Jeg kan ærlig si, jeg er ikke 15år i hodet, å June er garantert ikke 19år i hodet! hehe!!

Vi har også lugget inne i minibanken å ladet mobilene våre! Å folk stirret utrolig rart på oss!

opsiihehe, janei, pappa er gal!!hehehehehe!!! bilde er tatt nå idag! er hun ikke pen?xD


-Har du en besteveninde du kan fortelle alt til?-NadiaElisa
Én kommentar

Postet av: Keths!
Dato: 23.11.2013 Klokken: 13:56 - http://keths.blogg.no


Ha en fin dag! Håper du får en flott helg :)

Skriv en ny kommentar