Skole start!

Hei! Nå har skolen startet på igjen, eller den startet vell på mandagen da men! Litt sein med oppdateringen, unnskyld for at jeg ikke har blogget på en stund!

Har hatt travle dager, jobbet mye å er helt slapp når jeg kommer hjem igjen.

Timeplanen min er igrunnen helt ok på skolen jeg går på!
Mandag - 10.05 - 13.55
Tirsdag - 09.10 - 13.00
Onsdag - 09.10 -  13.55
Torsdag - 09.10 - 13.00
Fredag - FRI!!!

Er ikke lange dagene, men jeg pendler fra vestnes med hurtibåt og buss. Veldig rart å være tilbake på skolebenken på en helt ny skole, har ikke vendt meg til at vi bare er syv stykker i klassen heller og at klasserommet vi har bare er 1/3 av det jeg hadde på ungdomsskolen. Klassen vår er veldig stille, utenom meg og bestevenninna mi, er veldig glad for at hun går på skolen og i samme klasse som meg. Er i tillegg veldig lett og følge med å bli med litt i timene av og til siden vi er en så liten klasse i forhold til da jeg gikk i 10. å var over 40 stykker. Men det er vell bare noe jeg må vende meg til, hehe.

Jeg har også tilbringt nesten hele uken min på furland i huset til pappa, godt å bare slappe av og få vær litt med pappa uansett om han ikke kom hjem før på onsdagen, så var det veldig godt å se han igjen uansett om det bare har gått litt over 2 uker! hehe

Hadde en utrolig lang dag igår, var på skolen så reiste jeg opp til pappa å fikk slappet av der før jeg skulle på jobb (barnevakt) å passet henne et par timer, så var det hjem å skifte i ei fart å reise på ridning, hjem igjen og slappe av en time så var det jobb igjen! Idag har det vært en ganske rolig dag selv om jeg hadde fri fra skolen så måtte jeg på jobb.

Er veldig glad for at jeg går på helse og oppvekst på skolen så håper på at når jeg er ferdig å gå 3 år så får jeg jobbe i barnehage. Så lenge jeg får en jobb der jeg trives å får jobbe med barn.

Satt også og så på noen gamle bilder oppe med pappa, er så rart å se hvor mye jeg har forandret meg oppigjennom årene. Fra å gå fra blond til svart, så brunt så til striper!


meg og pappa når jeg var liten!

Det var litt oppsummering av hva jeg har gjort i det siste!

-Hvordan er det å starte på skolen igjen?

-Hva har du gjort i det siste?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar