22.04.15

Hei! Nå begynner det å bli en stund siden jeg blogget sist, grunnen til det er fordi jeg ikke har hatt tid eller hatt noe å blogge om.

Helgene mine går som regel ut på at jeg er på fest, uansett hvor mange ganger jeg har sagt at jeg skal holde meg edru så blir det alltid en liten fest. Men, på den lille bygda jeg bor på så er det egentlig ikke så mye annet å gjør, å det er sånn man er sosial her på lille Vestnes.

Jeg har også fått igjen kontakt med to veldig nære venninner, som er veldig koslig, er vell egentlig de jeg er ute på fest med som regel. Er også en del lag på hverdagene, går omtrendt ikke en dag uten at vi snakker. Er alltid latter og morsomheter når vi er ilag.

Har også vært på kurs til jegerprøva, jeg skrev et innlegg i fjor om at jeg skulle ta den i år, er så og si ferdig med kurset. Nå mangler jeg bare en skyte dag på leirduebanen, så skal jeg ta jegerprøveeksamen. Gruer meg egentlig litt til prøva, men jeg må bare lese og pugge så jeg består! Men det skal jeg komme mer til bake til når jeg har tatt den om jeg har bestått eller ikke. Prøva er i mai engang, men vet ikke når enda.


Meg og Rebecka


å Stephanie og meg

Har også farget håret brunt som dere ser på det øverste bildet

 

2 kommentarer

Postet av: SolveiRoe
Dato: 22.04.2015 Klokken: 11:08 - http://Www.solveiroe.blogg.no


Du ble virkelig pen som brunette!
Postet av: Michelle & Nadia - Kommenterer alltid tilbake
Dato: 22.04.2015 Klokken: 12:37 - http://strawbarry.blogg.no/


SolveiRoe: Tusen takk!:)

Skriv en ny kommentar