Helgen

Hei!
Jeg fikk ikke blogget noe igår siden jeg sov omtrendt hele dagen, ryddet litt hus og slappet av i lag med hunden min. Jeg reiste heller ikke i idrettshallen, men det ble lagt ut bilder på facebook, så det inntrykket av de bildene, var de veldig flinke.

Men jeg kan starte med at lørdagen var utrolig koselig. Jeg startet i hvert fall å drikke når klokken var rundt 18, siden Rebecka og Stephanie var så treige.
Vi satt først hjemme hos meg og drakk til vi fant en fest. Vi var fem stykker, meg, Rebecka, Stephanie, Sander og Pål Erling. De kom ikke før klokken var rundt 21:45-22:00, husker ikke helt, hehe. Søsteren min og en venn av henne stoppet innom for å se hva jeg gjor på, men hun visste ikke at jeg hadde besøk, så hun fikk et lite sjokk, men jeg hadde sagt i fra til moren min, så det var ikke så farlig. Vi fikk beskjed om å oppføre oss og ikke sitte så alt for lenge, å vi måtte ikke bråke, noe vi heller ikke gjor. Vi reiste videre til en kompis av Sander og festet der, vi satt noen timer før det kom flere.

Jeg reiste hjem i 5 tiden siden jeg var så trøtt, hadde bare sovet i 3 timer natten før, men når jeg hadde kommet meg inn i hus og lagt meg i senga var jeg ikke trøtt lenger, så jeg satt meg ned å såg serie.
 

Nå er det til bake til hverdagene, jeg sitter på skolen nå og bare venter på at vi skal starte egentlig, vi starter egentlig ikke før klokken er 10:05, men må vente fra klokken er 09:00 når jeg kommer på skolen, siden det ikke går hurtigbåt over fjorden som passer til når vi starter.
Skal sette meg ned og se serie, om dere lurer på hvilken serie jeg ser så heter den The O.C. Jeg liker i hvert fall den serien utrolig godt, ser den for 2.gang nå, å jeg anbefaler den for de som liker litt komedie / drama.

-Hva har du gjort i helgen?
-Har du sett The O.C ?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar