2015

Travel helg

Hei!
Denne helgen blir travel, har nesten ikke tid til noe annet enn det jeg skal.

I morgen skal jeg til søsteren min, skal være med henne til lørdagen siden hun skal bli med meg på leirduebanen og se på at vi skal skyte og jeg skal låne hagla hennes.
Når jeg er ferdig med skytinga skal jeg hjem, får kanskje besøk av en kompis, å senere på kvelden skal jeg på fest med venner og forhåpentligvis skal jeg i idrettshallen og se på noen turne på søndagen, om jeg ikke er skikkelig daff og bare vil sove da! hehe

Kommer med oppdatering i løpet av helgen om jeg har tid, skal prøve og ta bilder, men kan ikke love noen ting.
Nå skal jeg bare slappe av og se serie til jeg sovner!

Unnskyld for seint innlegg, men har ikke vært så mye på data i dag.

 
22.04.15

Hei! Nå begynner det å bli en stund siden jeg blogget sist, grunnen til det er fordi jeg ikke har hatt tid eller hatt noe å blogge om.

Helgene mine går som regel ut på at jeg er på fest, uansett hvor mange ganger jeg har sagt at jeg skal holde meg edru så blir det alltid en liten fest. Men, på den lille bygda jeg bor på så er det egentlig ikke så mye annet å gjør, å det er sånn man er sosial her på lille Vestnes.

Jeg har også fått igjen kontakt med to veldig nære venninner, som er veldig koslig, er vell egentlig de jeg er ute på fest med som regel. Er også en del lag på hverdagene, går omtrendt ikke en dag uten at vi snakker. Er alltid latter og morsomheter når vi er ilag.

Har også vært på kurs til jegerprøva, jeg skrev et innlegg i fjor om at jeg skulle ta den i år, er så og si ferdig med kurset. Nå mangler jeg bare en skyte dag på leirduebanen, så skal jeg ta jegerprøveeksamen. Gruer meg egentlig litt til prøva, men jeg må bare lese og pugge så jeg består! Men det skal jeg komme mer til bake til når jeg har tatt den om jeg har bestått eller ikke. Prøva er i mai engang, men vet ikke når enda.


Meg og Rebecka


å Stephanie og meg

Har også farget håret brunt som dere ser på det øverste bildet

 

Redhead

Igår farget jeg håret mitt rødt, hadde lyse striper. Har hatt rødt hår før også, men det vart mislykket.


dårlig bilde, har ikke bedre fra jeg var lyshåret, men du ser litt daHva syns du?
Hva syns du jeg passet best med?