hitsBlogg

Oppdatering!

Hei!
Er så godt å ha ferie, å ha så fint vær som vi har hatt i det siste!


Siden sist jeg blogget har jeg ikke gjort noe spesielt, var på sykehuset på torsdagen siden en kompis havnet i en bilulykke.
Reiste over til Molde med en gang jeg fant det ut, så var på sykehuset fra 06:30 - 20:45. Alt gikk bra med han, som var ganske overraskende siden han kræsjet inni 3 tre.
Er i hvert fall veldig glad for at alt går bra med han!

Ellers har jeg ikke gjort noe spennende, i dag skal jeg til Valldalen en tur å besøke eldste søsteren min og tantungene mine.


Et bilde jeg tok natt til mandag. Vet det er dårlig kvalitet, er et mobilbilde og tatt gjennom frontruta på en bil.


-Hva har du gjort i det siste?

Hmm

Hei! Unnskyld for at jeg ikke har blogget på nesten en måned. Jeg har ikke hatt noe å blogget om. Har ikke gjort noe spesielt heller, vært med venner, feiret bursdagen til bestemoren min forrige helg.

Ellers har jeg vært hjemme, sett på serie, hørt på musikk og sovet.

Vurderer å ha spørsmålsrunde. Så kom med spørsmål om det er noe dere lurer på, så skal jeg prøve så godt jeg kan å svare på de :)

Slenger med et bilde fra photoshooten jeg og søsteren hadde for litt under en måned siden!-Hva har du gjort i sommer?

Endelig i Oslo!

Hei! Nå har vi kommet oss inn i leiligheten til onkel, å det er kjempe godt og slappe av! Å hvertfall komme seg bort litt!
Ser bare på tv, å slapper av, er fortsatt litt syk, så er veldig slapp!
Blogges senere ;)

Moray 2

Hei!
Igår kveld så var vi i mahmutlar, vi var først på stranden en tur.
Så gikk vi litt i gaten, jeg, Madeleine og Hanna tok "tatovering"
Senere på kvelden så gikk vi på en restaurant som heter Moray 2.

Det var god mat og underholdning hele tiden omtrendt!
De drog meg med for å danse, det var utrolig flaut, men også utrolig artig!

Båttur!

Hei!
Nå sitter jeg og pappa å venter på frokosten vår!
Vi skal snart pakke et par små ting og bestille taxi siden vi skal ut i byen og på båttur som varer i 5,5 time.
Etter en liten stund med båt så er vannet helt klart og vi kan se fiskene nedi sjøen, vi kan bade og se delfiner!
Skal selfølgelig ta mye bilder!
Gleder meg utrolig mye til denne båtturen!
Vi skal møte vennene til pappa i byen siden de også skal på båttur!

Hærlig

Hei! Idag er været bare helt fantastisk! Koser meg utrolig mye! Nå er vi en plass som heter mahmutlare med vennene til pappa!
Har solet meg, badet og sett mye nytt og fine plasser!
Kommer nok til å mobil-blogge til jeg kommer hjem så da blir det bare et bilde i hvert innlegg, så når jeg kommer hjem blir det bildedryss!

Sol!

Hei! Nå sitter vi utfør hotellet vi bor på å koser oss! Folkene her e kjempe koselige!

Hotellet vi bor på heter Cleopatra sultan's dream hotel.
Det er godt og varmt!

Nå sitter vi på en restaurant som heter "green house", før vi reiser til hotellet igjen!

Fly!

Hei! Nå sitter jeg på flyet til Tyrkia ilag med pappa og en annen familie! Jeg skal blogge mer om hvor vi skal og er når vi har kommet frem til hotellet! Mobilblogger for dem som lurer.

Når vi har kommet frem så skal jeg prøve å få låne pappa sin data, så jeg kan legge ut bilder av hotell-rommet og hvordan det ser ut på utsiden!

Har aldri vært i syden før, så dette ser jeg utrolig nok frem til! Håper jeg trives og blir brun! Skal bli godt å komme vekk fra det dårlige været i Norge.

Nå skal jeg prøve å sove litt, så blogger senere !:)

Perfekt bursdag!

Hei! Tenkte ikke å skrive så veldig mye nå! Siden jeg mobilblogger og skal legge ut bilder og skrive mer imorgen når jeg har kommet hjem!

Kan vell igrunna si at jeg har hatt en helt fantastisk dag! Jeg kunne ikke ha byttet ut denne bursdagen/dagen! Har hatt det helt fantastisk i bryllupe! Bilder kommer imorgen!
Jeg er utrolig glad for å få vært med på denne dagen, det har vært en uforglemmelig bursdag!
Kan toppe det hele med at jeg fikk til og med bursdagssang når vi spiste!
Kan blogge mer imorgen og legge ut bilder.
Er utrolig sliten etter denne dagen!

Lei av alt.

Hei! Unnskyld for at jeg ikke har blogget på lenge.. Men jeg har mye å tenke på for tiden, å klarer rett og slett ikke å blogge.

Nå sitter jeg våken, hører på musikk og tenker. Jeg er så utrolig lei av folk som alltid skal lage drama og styr. Med engang noen ser at jeg faktisk klarer å komme meg oppover så skal alltid noen komme å ødelegge. Venner som dolker meg i ryggen, venner som begynner å "drite" i meg når jeg har det vanskelig, venner som lyver om meg til andre for å få det bedre selv, for så å lyve om alt annet. Det er garantert ikke bare jeg som har det sånn inni mellom? Å jeg tviler neppe på at jeg er den eneste som er så utrolig lei av slike folk!

Jeg takler det rett og slett ikke lenger. Jeg kan ikke ha noen venner uten at de skal dolke meg i ryggen, eller snakke dritt om meg, eller lyve om meg. Heldivis så har jeg en utrolig bestevenninne som jeg alltid kan regne me stille opp for meg! Uansett hvor hardt vi begge har det.

Jeg trodde jeg endelig var på vei oppover igjen for å få det litt bedre, men neida, da skal den siste personen jeg trodde kom til gjøre noe slik bare drite i meg plutselig. Etter at den personen sa vi skulle holde kontakten, så plutselig gir han blanke i meg.

Jeg har mistet utrolig mange venner på utrolig kort tid. Jeg aner ikke, eneste jeg tror er at de ikke vil vær venn med meg siden jeg har så mye problemer. Jeg får utrolig mye støtte fra familien, lærere og BUP, som jeg alltid kan snakke med om det er noe.  Men enkelte ting klarer jeg bare ikke å snakke om, som jeg går rundt og tenker på døgnet rundt.

Jeg er utrolig sliten for tiden, å jeg vet det er alt styret rundt meg som gjør meg så sliten. For jeg får ikke til å snakke om alt jeg har i hodet, enkelte ting får bare få bli der de er. 

Denne uken som kommer nå, så kommer jeg kanskje ikke til å blogge, har en prøve på torsdag og en prøve på fredag, å ei innlevering som skal leverest på fredagen.
siste uken!

Hei! Unnskyld for at jeg ikke har blogget på en liten stund. Men har vært litt opptatt, men nå skal jeg prøve å blogge hvertfall et innlegg hver dag. Jeg kan ikke love noen ting, men jeg skal hvertfall prøve så godt jeg kan!

Forrige helg hadde jeg besøk av en kompis, det var veldig koslig. Vi slappet igrunnen bare av å såg film.
Startet også på skolen på mandagen, som var veldig tungt siden døgnrytmen min er helt på tryne. Jeg kom forsent på første skole dag, siden jeg var hos legen å snakket om noe, men reiste på skolen når jeg var ferdig!

På mandags-kvelden så fikk jeg utrolig grusom smerte i magen, å jeg trodde det kanskje gikk over til tirsdagen, men det gjor det ikke. Mage smertene ble bare verre, så jeg reiste til legen på tirsdagen, men de klarte ikke å finne ut noe, så jeg var hos legen igjen på torsdagen, siden smertene hadde blitt enda vondere. Å jeg sitter enda med smerter, men jeg satser på at det går over snart, for legene her klarer ikke å finne ut hva som er galt.

Jeg har ikke sovet i natt, siden jeg sovnet like etter jeg hadde kommet hjem fra skolen, å voknet i 20:00 tiden, å siden jeg ikke var noe trøtt, så var det like så greit at jeg bare holdt meg våken, har også fått veldig lite søvn denne uken, menmen.

Jeg skal på en liten shoppings-tur med moren min, søsteren min og June! Det kommer til å bli koslig!


slengte med et 2år gammelt bilde!


Det var litt av oppdateringen for denne uken!


-Hva har du gjort denne uken? :)


 

Godt nyttår!

Hei! Ville bare stikke innom bloggen en tur før jeg reiser ut med kjekke folk! Ønsker alle sammen en utrolig hyggelig kveld og godt nyttår! Jeg skal hvertfall kose meg kjempe mye! Dette blir en nyttårsaften jeg aldri vil glemme!


Godt nyttår fra meg og god klompen! Legger nokk ut bilder senere fra mobilen min!

-Godt Nyttår! :D

På vei hjem

hei! nå sitter jeg på bussen å er snart hjemme på lille vestnes igjen! jeg mibilblogger så jeg skal prøve å blogge når jeg kommer hjem!

Julekos!

Hei! Nå sitter jeg faktisk på stuen ilag med søsteren min og moren min, for engangsskyld! Har sett forskjellig på tv'n, Chasmin ordnet negler på mamma, å snart skal jeg se Gremlins, tror ikke jeg har sett filmen før, så det blir spennende!

-Har du sett Gremlins?


Rydding!

Hei! Igår skrev jeg at jeg vurderte å reise i stallen, men det ble ikke noe av, så jeg tar det idag etter jeg har vært på juleshopping!
Jeg startet heller aldri med å rydde rommet, men det har jeg startet med nå, føler meg så flink!


FØR!


ETTER!


FØR!


ETTER!
22.12.2013

Hei! Skulle slenge med et bilde som jeg skulle legge ved på innlegget om at søskenbarnet mitt har kommet til Vestnes, men jeg slenger det med her jeg! Dette ble tatt på julaften for to år siden.

En av verdens beste søster og garanter verdens beste søskenbarn! <3
Chasmin, meg og Michelle!

livet mitt

Idag, akkurat for en måned siden, så blogget jeg litt av livet mitt!
Om du ikke leste det så er det link *HER* Jeg skrev om livet mitt, fikk mange lesere pågrunn av at jeg delte det innlegget på facebook! Jeg trodde aldri at det var så mange som kom til å lese det innlegget. Men der tok jeg feil!

Jeg er en 15 åring, med mange problemer, å sliter enda med å komme meg gjennom alt, selv om noe er gammelt og noe har skjedd bare for noen måneder siden. Jeg har sletet helge ungdomskolen, i tre år har jeg sletet med å komme meg oppover. Håper jeg klarer å komme på riktig spor når juleferien er over. Føler jeg trenger denne ferien, ilag med familien min, å tenke gjennom alt som har skjedd. Å komme meg over alt som har skjedd!

Jeg har gledet meg til juleferien en liten stund nå, siden søskenbarnet mitt og ungen hennes skulle komme til vestnes i år, for å feire jul ilag med oss! Som hun ikke har gjort på to år (?) Har ikke møtt henne på kjempe lenge, å jeg gleder meg kjempe mye til å se henne igjen! Hun har alltid stilt opp for meg, jeg blir alltid i godt humør, med en gang jeg ser henne, kommer smilet mitt, for det går så lang tid hver gang vi ser hverandre, hun bor jo i Moss, så det er kanskje ikke så rart at vi sjeldent ser henne.

Jeg har gjort mine feil, jeg har gjort ting jeg angrer på, som jeg aldri kan ta tilbake, foreksempel med selvskadingen, som var litt av hovedsaken til at jeg ble innlagt på UPA, som dere kan lese om *HER* og *HER* Jeg kan si det sånn, jeg har sluttet med selvskadingen, har fått arr, å når jeg ser på arrene, så får det bare frem, dårlige minner, å hvor skuffet jeg igrunnen er over meg selv at jeg faktisk gjor det.Stallen!

Halloen! Nå ligger jeg hjemme hos mammaen min, å lurer på om jeg skal reise i stallen eller ikke. Skulle egentlig ha ryddet rommet mitt, men idag er jeg alt for lat! Rommet mitt ser absolutt ikke ut! Idag har jeg ikke gjort noen ting, har bare slappet av. En kompis kom med gave til meg tidligere idag.

Lurer på å reise i stallen om en times tid! Får se hvor lang tid jeg bruker på å rydde rommet mitt! Så får vell bare starte. Blogges !:)

som dere ser, så er det ikke verdens ryddigeste rom! off... får vell bare starte!:)


dagen idag! heh

Hei! Idag så startet dagen med at jeg var veldig veldig trøtt! sovnet ikke før i to tiden inatt. Jeg stakk på skolen, fikk julegave med ei venninne. Men jeg hadde ikke med noe til henne. hehe, var litt sein med julegavene i år! Dagen har vært ganske avslappende, på skolen så gikk klassene med fadderungene sine rundt juletreet og sang, jeg var ikke med siden jeg fikk gjøre ferdig en fremføring, som jeg aldri fikk fremført! Så fikk vi grøt, men jeg kan ikke spise de pågrunn av melkeallergi, vi såg en film som heter white chicks,  vi fikk også marsipankake. Vi fikk gå tidlig fra skolen, vi fikk vell gå fra skolen mellom 12:45 - 12:30, å jeg skulle egentlig fremføre foran læreren i siste timen, men det kunne jeg ikke da!

Nå har jeg akkurat kommet til søsteren min, skal kanskje være her hele helgen, får se det litt ann! Ellers skal jeg bare slappe av, kanskje til en kompis ganske snart! Har fått levert ei julegave til ei venninne, så resten får gavene sine i løpet de neste dagene!blogges senere sikkert!:)

Ålesund!

Hei! Idag skal jeg, Chasmin og pappa til Ålesund for å feire bursdagen til tantungen min som blir 4år idag. Det skal bli koslig de! Jeg rekner med at vi reiser dit i 14:00 tiden, siden vi skal vær der i rundt tre tiden! Gleder meg sykt, får møte folk jeg ikke har møtt på en liten stund. Men nå må jeg ordne meg åsånn. Jeg blogger vell senere, skal prøve å ta en del bilder!


Jeg og Chasmin igår!:)

-Hva skal du idag?


Blogges senere!:)

skole dag!

Hei! Idag bråvåknet jeg halv fem! Å så sint jeg vart, menmen! kom meg opp da! Idag skal jeg på skolen, så skal jeg på leksehjelp, siden vi har mattetentamen imorgen!...

Outfit'en idag!


jaja, feil veg og alt!
Bukse: Cubus, Singlett: cubus, Dongerivest: J&E United

hmm

Hei! Idag hadde vi tentamen på skolen i engelsk, men jeg er så sinnsykt vondt i ryggen, at jeg kom meg ikke opp til skolen, men jeg skal imorgen! Håper på at jeg blir bedre i ryggen snart, er ikke så veldig godt å gå rundt å være vind, å nesten ikke klare noen ting!

Nå har jeg omtrendt akkurat spist frokost, så nå skal jeg bare slappe av og se på one tree hill, å satser på at jeg kommer meg på skolen imorgen!:)

Blogges!:)

Regneark!

Hei! Nå sitter jeg på skolen, utrolig nokk! Vi sitter med regneark, siden vi får det på mattetentamen som er på fredagen.. Gruer meg skikkelig mye, vi skal sitte her til klokken er 17:30, så er vi ferdig. 
Vi startet 16:00, å tiden har gått veldig fort!:)

Jeg var en tur hos legen når skolen var ferdig, jeg var en tur nede på legesenteret rundt 11:00, å bestilte meg time også var jeg en tur nede i banken. Jeg for å bestilte meg time hos legen, så jeg fikk time 14:00, men når jeg kom dit, så satt jeg fra klokken var 14:00 - 14:30, å jeg hadde fortsatt ikke fått kommet inn til legen, så jeg gikk å snakket med damen som satt i skranken, å spørte om hvor tid jeg skulle inn til legen, da såg hun at hun hadde satt meg på feil liste. Så fikk hun ordnet til at jeg fikk time 14:45, jeg satt og ventet og ventet, klokken ble 14:55, så gikk jeg i skranken igjen, å da sa jeg at jeg hadde ikke fått kommet inn enda, å da sa hun at det var veldig rart siden hun hadde satt opp time. Jeg gikk og satt meg, da kom legen endelig!

Jeg fikk medisin til ryggen min, siden jeg har vært så låk i ryggen, jeg hadde fått en liten betendelse i ryggmusklene mine, så jeg skal gå på et par tabletter i ca en uke, så satser jeg på at jeg blir bedre!:)

Når jeg er ferdig her, så skal jeg og en veninde som heter Stephanie trene, å guud, jeg kommer til å vær skikkelig sliten åsånn i ryggen ettepå, men det skal bli godt :D

Besøk bloggen til Stephanie *HER*


Siden jeg sitter på skolepc'n så har jeg ingen bilder. Skal prøve å få tatt noen bilder når vi trener! Blogges!:)

 

07.12.2013

Hei! igår så var jeg på ball med jenter i klassen! Jeg hadde med meg en veninde hjem etter skolen, som heter Malena, vi ordnet oss til ballet ilag. Når vi kom dit, så var det bare tomrefjordinger som var der, siden det var de som holdt ballet!

Etter hvert så kom det andre jenter ifra klassen! Jeg fikk tatt et bilde med min egen telefon ilag med ei som heter Maja!


jaa, off! Jeg er med svart kjole og Maja med blå kjole!Nå sitter jeg på furland, å skal se film med søsteren min Chasmin! Vi skal se filmen "Husk"Hva skal du ikveld?

Hva gjor du på igår?

Har du vært på ball i år?

Har du sett Husk?


Blogges!

gårsdagen og idag

Hei! Igår så ble det ikke noe blogging siden jeg var så dårlig! Jeg var heller ikke på skolen, siden jeg hadde så sinnsykt vondt i ryggen, så jeg sov stortsett hele dagen! Jeg reiste opp til pappa på furland, for å være her litt, siden det er så utrolig lenge siden jeg har vært her!... Jeg satser på å være her til mandagen, siden pappa skal kjøre meg og kanskje en veninde til ballet imorgen!
 jo
Jeg reiste hjem en skoletime før skolen var ferdig, jeg fikk kraftig hodepine og ekstremt med smerter i ryggen. Håper på at jeg blir bedre snart!

Nå skal jeg sette meg ned å lese og jobbe med et RLE-prosjekt, som vi skal ha ferdig til januar (?), så må jeg vell starte å øve til tentamen neste uke igjen!


gammelt bilde men uansett! hehe


Hva skal du idag?

God gutten!

Hei! Idag så startet dagen med at jeg reiste på skolen, det var en helt ok skole dag, jeg reiste hjem igjen når skolen var ferdig, å da hadde vi tydeligvis besøk av morfar og Bjørg! Vi spiste middag ilag å i rundt halv fem tiden, så måtte jeg virkelig komme meg ned til vestnes sentrum for å møte god gutten!

Når jeg møtte han, så sto vi å snakket litt, så kom June etterhvert. Vi gikk på kafe så Joakim fikk kjøpt seg en bolle, så stakk vi opp til ungdomsbasen her på vestnes, eller som vi kaller det "kollen" Vi var der til rundt 10 over 7 så stakk vi til sentrum igjen siden jeg og June hadde sjåfør så vi kom oss hjem igjen!

Her er noen bilder av den gode gutten! heheh


bildet ble feil vei, menmen!Dette også ble feil vei, hehe!


hehe, bilde er av meg og Joakim (god gutten!"


Jeg har hatt en så og si helt ok dag, humøret ble hvertfall på topp når jeg fikk møte han! Siden jeg ikke har møtt han siden jeg var innlagt på upa, å det er jo en måned siden! Er alt for lenge imellom jeg treffer han!-Hva har du gjort idag?
Hei!

Nå sitter jeg på skolen å skal egentlig ha regneark i matte! Men siden jeg ikke var her forrige gang, så har jeg ikke fått arkene de andre har fått, å jeg har ikke fått det enda, selv om det er et kvarter siden vi startet! Men læreren kommer sikkert snart med ark! 

Men nå skal jeg sette meg godt til rette å vente på at klokken skal bli halv seks, så jeg får kommet meg hjem!


Siden jeg sitter på skole pc'n så har jeg ingen bilder..

Blogges senere ikveld! :)

Gjerne kommenter så sjekker jeg ut bloggen din å jeg velger ut tre blogger jeg liker ganske godt å anbefaler bloggen DIN på min blogg!:) 

skolen!...

Hei! Nå sitter jeg i musikk timen, å jeg er drit trøtt! La meg ikke før klokken va tre inatt, jeg lærer aldri! hehe, men nå må jeg følge med i timen!

Blogges senere!:)

haha, en av de få nærmeste igjen jo!

Hei! Siden jeg ikke har noe som helst å blogge om! Så blogger jeg igjen om en av de få som står meg nærmest! Men det som er synd er at hun flyttet til Molde, når vi gikk i 7ende klassen.
Hun gikk i klasse med meg i 7 år, så flyttet hun til Molde, å startet på skole der, så hun har ikke gått i klassen min på 3 år nå. Å jeg savner henne skikkelig mye! Selv om vi ikke fikk så veldig god kontakt før kanskje 6.klassen, så kom vi godt overens.

Jeg snakker med henne av og til nå, vi snakker ikke så veldig mye siden hun bor i Molde, så jeg får heller ikke sett henne så ofte! Men hun har vært med ei i klassen på besøk, å det har vært utrolig godt å sett henne igjen!

Uansett om jeg ikke snakker med henne hver dag, så vet jeg så godt at jeg kan snakke med henne uansett når tid det skulle være, å jeg vet hun stiller opp for meg uansett hva det skulle være!
Jeg får heldigvis møte henne på fredagen, siden det er juleball i tomrefjorden, å hun skal tydligvis dit hun også, så det skal bli kjempe koslig!

Jeg er kjempe glad for å ha blitt kjent med henne, hun er helt fantastisk! Å hun er ikke noen jeg noen gang ville mistet kontakten med!

Slenger med et gammelt bilde, fra da vi var på høvringen i 7ende klassen! hehehe, har forandret oss veldig mye siden den gangen asso!

Dette er meg og hun, åsso er det en annen veninde helt på slutten, jeg er fremst, så er det Karoline, så er det Andrine! hehe

Men det var altså Karoline jeg skrev om!:))
Kjempe glad i deg!<3
 

En av de få som står meg nærmest!

Hei! Nå har jeg stirret inne på denne siden i snart 3 timer, å lurt på hva jeg skal blogge om! Jeg sitter med veldig veldig mange tanker, som gjør meg i veldig dårlig humør. Så jeg kan like så greit blogge om en veninde i klassen som står meg utrolig nært! Hun kjenner til alle hemmelighetene mine!

Jeg kan starte med det at hun startet i klassen i fjor! Når vi startet i 9ende. Da kom alle tresfjordelevene på ungdomsskolen på Helland Skolen. Jeg snakket sjeldent med de, men når jeg satt å snakket med ei veninde som satt forran meg i klasserommet, så kom hun og veninden hennes inn å begynte å snakke med oss! Jeg såg på henne, å tenkte at vi ganske sikkert hadde veldig mye tilfelles, for vi har omtrendt akkurat likens stil, å vi liker nesten alt det samme.

Vi har kommet ganske godt overens, å vi har bare fått mer og mer kontakt gjennom et skole år. Jeg er ganske glad for at jeg har fått så god kontakt med henne, for jeg har nesten ikke kontakt med noen i klassen. Jeg har kanskje to eller tre, som jeg snakker daglig med. Men hun snakker jeg alltid med. Hun får opp humøret mitt, med den rare humoren sin! Uansett hva det er, så kan jeg snakke med henne om alt! Å jeg er kjempe glad for å ha blitt kjent med henne!

Jeg tror ikke vi kommer til å skli fra hverandre med det første, siden vi har så god kontakt, så jeg tror kontakten vil være like bra selv når vi starter på forskjellige skoler etter sommeren!

Uansett så ville jeg frem med at jeg er kjempe glad for å ha blitt kjent med henne, hun får opp humøret mitt, uansett for sur, gretten eller lei meg jeg skal være.
Kjempe glad i deg Malena!! <3


dette er hun! slenger med et bilde til jeg!
Kjempe glad i d!<3

Familie min!

Hei!
Tenkte jeg skulle blogge litt om min lille familie, søsteren min, mammaen min og min pappa.

Jeg har verdens beste mor, verdens beste søster og en veldig søt pappa! Jeg for min del, kunne ikke bedt om en bedre familie, jeg kunne ikke byttet ut familien min med noen andre, eller for fem flate øre. Jeg har et helt fantastisk liv! Å fantastiske foreldre, som kanskje ikke alltid komer overens, men det er vell ikke alle som gjør?

Jeg er ganske glad for å ha søsteren, hun stiller alltid opp, som jeg har nevnt i tidligere innlegg! Å moren min er bare helt fantastisk! Selv om jeg og mamma har et så godt forhold til hverandre, som sjeldent folk har, så kan jeg og moren min snakke om alt mulig, som vanlige veninder! Å det er jeg kjempe glad for, men hun har også en mor rolle, som hun virkelig er flink til, å jeg er virkelig stolt over at hun virkelig klarer det, siden hun sliter med migrene.

Faren min, vet jeg ikke om hvor mye jeg kan si om igrunna, for jeg har igrunnen ikke så mye å si. Selv om jeg va innlagt på UPA, så har pappa hvertfall stilt opp mer for meg når jeg kom ut, enn det han kanskje har gjort på et par år!

Jeg tenker bloggen ikke trenger å vite alt. Men det er som en dagbok, men jeg legger aldri ut noe skikkelig privat.

Selv om familien min er ganske sprø av seg, så ler vi alltid av hverandre! Vi kan ha våre krangler, men etterhvert så flirer vi bare av alt sammen! Jeg er utrolig glad for den familien jeg har! Å kunne ikke ønsket meg en bedre en! <3


Jeg og min kjære pappa ♥
Jeg og verdens beste søster!♥Jeg og min kjære mamma! ♥


Har ikke andre ord enn at jeg elsker disse tre personene! Selv om vi alle tre titt og ofte krangler, så flirer vi alltid av hverandre!
Disse personene betyr alt for meg! ♥♥♥♥


Barnevakt!

hehe! hei dere!:) Nå sitter jeg barnevakt, å for ca 20 minutter la jeg hun jeg passer!
Nå sitter jeg bare å venter på at klokken skal bli 22:00 så jeg er ferdig å får kommet meg hjem å slappet av! Har jo helg nå, siden vi har fri imorgen!

Noe som ikke gikk så veldig bra, hehe, jeg gjor helt fel på hele tentamen idag! Jeg gjor hele oppgaven fel! Men jeg satser på at jeg får en helt ok karakter på begge tentamene, jeg tror jeg får bedre karakter på hovedmål enn det jeg gjør på sidemål! Siden hovedmålet mitt er bokmål.

Dette er en veldig fin start på helgen egentlig, får sitte barnevakt som sagt, som jeg elsker. Er veldig glad i unger, spesielt de som er så rolige som hun jeg passet idag er! Men det er jo helt greit om de ikke er så rolig heller!

I helgen så skal jeg vell bare slappe helt av, på søndagen skal jeg møte ei dame som jeg skal starte å passe ungene til! Det var litt av en utfordring jeg fikk av henne, å jeg gleder meg veldig mye!
Det er tre unger og to hunder som jeg mest sannsynlig skal begynne å passe! Jeg gleder meg veldig til den utfordringen, å i tillegg så må jeg vell snakke litt engelsk, hihi, det skal bli artig det!

Jeg er ganske trøtt å sliten. Så blogges imorgen!:)har farget håret mitt svart forresten, jeg gjor det igår å er ganske fornøyd!
Bildet ble fel vei, men det får bare gå!


fel vei dette også! Men slik så håret mitt ut før jeg farget det!


sånn blle det etterpå!


-Hva syns du ?:)
offa meg!

hei! jeg vet jeg er dårlig til å kommentere tilbake til bloggene som folk kommenterer her på bloggen! men jeg lover at jeg skal bli mye flinkere enn det jeg har vært!:) så bare fortsett å kommentere så skal jeg prøve så godt jeg kan å gi kommentarer tilbake på bloggen din!:)

tentamen & jobb

hei! nå mobilblogger jeg igjen! hehe, jeg er nesten akkurat ferdig med tentamen, nå sitter jeg nede på mix som er rett nedom skolen, å venter bare på at at klokken skal bli kvart over 1, så jeg får stikke på jobb, jeg skal sitte barnevakt :)

men blogges senere!:)

Tentamen ??

hei! Nå sitter jeg på skolen å er akkurat ferdig med tentamen! Jeg ble ferdig for litt over en time siden, men får ikke levere før klokken er 12.. jeg mobilblogger for dem som lurer!

Vi har hatt norsk tentamen i hovedmål å jeg har bokmål! Imorgen er det også norsk, men da er det sidemål som altså for meg er nynorsk. Noe jeg hater!

Men nå skal jeg slappe av i en time til å legge bort mobilen før læreren merker at jeg sitter å trøkker på den! hehe, vi må nemli levere inn mobilene våre hver dag, men jeg gjør det aldri ??


Jeg har faktisk skrevet 3sider, som sikkert er alt for lite, siden det er en slags eksamensoppgave! men det får bare være, for jeg vet ikke om noe mer å skrive om!


Blogges!:)

skole

Hei! Nå har jeg akkurat gjort meg klar til skolen, å endelig ny uke med nye muligheter!

Jeg er veldig glad for at vi har en kort uke denne uken, idag og imorgen er det vanlig skole dag, åsso er det tentamen onsdag og torsdag, så vi får gå når vi vil. Å på fredag har vi fri! åh, skal bli så godt med lang helg! hehe

Nå skal jeg se ferdig resten av one tree hill episoden, å høre litt musikk før jeg må gå ut halv 8!:)


jaja, feil vei å greier! men det får bare vær! hehe


-Hva skal du idag?

Blir rett dårlig.

Hei! Nå sitter jeg her med veldig mange tanker. Å jeg tenkte jeg skulle blogge om hvor egentlig dårlig jeg blir av hele vestnes for tiden!

Jeg kan si det at du skal hvertfall lete lenge for å finne noen du faktisk kan stole på! Heldigvis så fant jeg June, som jeg kan stole 100% fullt på! Jeg kan være helt meg selv rundt henne! Jeg har jo utrolig mange venner her på vestnes, å jeg kan bare få si det rett ut, at jeg kan visst ikke stole på de personene jeg faktisk trodde jeg kunne stole på.

Jeg skal ikke nevne navn på de jeg mener, men jeg håper de skjønner hvem de er. Jeg blir rett drit lei av at jeg ikke kan stole på de jeg håper jeg kan stole på. De vender ryggen mot meg med engang de får eller har sjansen. De sier ting til meg, som viser seg ikke er sant. De henger med de personene de slenger drit om? Hva er da vitsen med å slenge drit eller snakke stygt om en person? Kanskje de sier at de er ganske innpåslitne, å ikke liker der? Åsso henger de med dem plutselig en dag? Jeg vet det ikke er bare jeg som har det slik. Jeg vet om mange som har det slik på vestnes.
Jeg blir rett dårlig av måten folk kan oppføre seg på. Jeg vet jeg garantert kommer til å få høre mye drit om dette innlegget her fra folk ifra vestnes. Men jeg er så vandt med å få drit mot meg, at det bryr jeg meg ikke så mye om. Jeg trodde ikke at vennskapene her på vestnes var så innmari dårlig. Er ikke rart folk som vokser opp her blir helt ødelagt.

Jeg har bestemt meg for å faktisk flytte langt vekk fra vestnes, å finne meg nye venner, å få en helt ny start så fort jeg skal søke på videregående. Jeg har opplevd så utrolig mye her på vestnes, noe jeg skulle ønske jeg aldri hadde opplevd, jeg har blitt mobbet bare fordi jeg har gjort en feil, kanskje fordi jeg har vært ilag med en som var mye eldre enn meg, fordi jeg henger med eldre, å fordi jeg er innblandet i barnevernet.

Jeg er utrolig lei av hele vestnes kommune. Jeg har et par venner her på vestnes, som jeg virkelig kan stole på, å jeg håper de vet sjøl hvem jeg mener. Men jeg føler det ikke er nokk. Jeg vil ha venner som jeg kan stole 100% på. Jeg vil ikke ha venner som later som jeg kan stole på de, åsso vender de ryggen til så fort de kan.
Spørsmålsrunde!

Hei! Nå har jeg omtrendt akkurat voknet, å vet absolutt ikke hva jeg skal blogge om! Så jeg setter like gjerne i gang en spørsmålsrunde!

Så spør om hva dere vil :)Kosekveld!

Hei! Ikveld så skal jeg bort til søsteren min! Å vi skal ha en alenekveld ikveld, å jeg gleder meg veldig mye, for det er veldig veldig lenge siden vi har hatt. Jeg reiser bort dit nå snart, hun hadde leid en film som heter R.I.P.D, åsso skal vi prøve å lage kyllinggryte ilag! hehe, skal tru hvordan det skal gå? Når ingen av oss har laget det før, det blir spennendes! hehe

Vi kommer nokk til å se flere filmer enn bare R.I.P.D, siden jeg kanskje skal overnatte. Jeg må nesten se hvor sent det blir, vi kom frem til at vi skal se et par skrekkfilmer som hun enda ikke har tørt å sett. Å livene våres kommer til å bli ødelagt tydligvis i følge henne!

Vi skal hvertfall kose oss, jeg har med kameraet mitt, så jeg får sikkert tatt bilder av at vi lager mat, å av filmene vi skal se!
Nå må jeg pakke ned dataen min, kameraet mitt åsånn, siden jeg snart blir hentet av søsteren min og en kompis av henne!:)


Blogges senere !:)


her er ene filmen vi skal sefeil veg, yeye!

-NadiaElisa

Besteveninden min!

Hei! Tenkte jeg kunne skrive et innlegg om besteveninden min June!

Jeg har ikke kjent henne mer enn noen få måneder! Å vi har blitt så utrolig gode venner, jeg kunne ikke bedt om en bedre veninde enn det hun er! Hun har opplevd veldig mye i livet sitt, som hun har fortalt meg, å jeg har opplevd mye. Vi har støttet hverandre gjennom veldig mye! Å vi har utrolig mye tilfelles!

Vi ble kjent på en veldig unormal måte! Siden jeg var på besøk med noen hun holdt på med, som jeg faktisk ikke visste om, å jeg la henne til på snapchat bare for artig, for å se om hun ble sjalu. Men det ble hun altså ikke. Vi snappet en del den dagen, å når jeg skulle hjem fra han jeg var med den dagen, så var det faktisk veldig noe veldig artig som skjedde, jeg syklet, å skulle sykle hjem, å i en nedoverbakke holdt jeg nesten på å bli sprunget ned av en hjort. Å jeg måtte bare le meg halvt i hel, å måtte bare fortelle det til henne! Å jeg vil tro hun fikk seg en ganske god latter ettepå! Hehe

Jeg spurte henne da om vi skulle finne på noe endag, å hun hadde tenkt å farge håret sitt lilla, så hun lurte på om jeg kunne å farge hår, så jeg stakk til tomrefjorden å hjalp henne med det! Første dagen vi møttes skikkelig, vi snakket ikke så veldig mye ilag. Men litt snakking ble det no. Jeg skulle hjem å spise, så reiste jeg tilbake til henne. Vi skulle egentlig se film, men vi stakk heller til han hun holdt på med. Jeg stakk hjem etter en liten stund, jeg bur jo bare 10minutter unna karen, hehe!


June!:)


Etter hvert så begynte jeg å reise på besøk til henne vær dag, å det ble bare mer å mer snakking. Å vi fant ut at vi hadde egentlig utrolig mye tilfelles! Vi har funnet på utrolig mye sprell igjennom de få månedene. Å det er utrolig mye jeg kommer til å huske en god tid fremover!

June er en av personene jeg forteller alt til, ellers er det min storesøster som jeg skrev et innlegg om under dette innlegget! June er også en av de få som klarer få opp humøret mitt, som sjeldent folk klarer nå tildags. Det er ikke så veldig ofte noen klarer å få opp humøret mitt. Men June og Chasmin får det alltid opp!

Jeg og June har funnet på utrolig mye tull, å styret på. Men mamma sier at hun aldri har møtt noen ungdommer som er så rolige som jeg og hun! Vi var ofte ute før med venner, men ikke så mye den siste måneden, siden jeg har vært innlagt, så er det nesten bare på skolen jeg klarer å gå. Selv om bare det er hardt for meg! Nå er vi nesten bare hjemme å stirrer på hver vår data, blogger, sitter på facebook og ser på serier.

Jeg kunne ikke bedt om en bedre besteveninde enn det June er! Hun er ubeskrivelig! Hun har fått så utrolig mye drit mot seg. Å jeg skjønner folk kanskje har litt sjokk over at ei på 19år er venn med ei på 15 år. Men hva har vell det å si? Når de kommer godt overens, å har utrolig mye tilfelles, som sjeldent folk med sånn aldersforskjell har?

Jeg kan ærlig si, jeg er ikke 15år i hodet, å June er garantert ikke 19år i hodet! hehe!!

Vi har også lugget inne i minibanken å ladet mobilene våre! Å folk stirret utrolig rart på oss!

opsiihehe, janei, pappa er gal!!hehehehehe!!! bilde er tatt nå idag! er hun ikke pen?xD


-Har du en besteveninde du kan fortelle alt til?-NadiaElisa
Min storesøster

Hei!:) Som dere kanskje ser i innlegget under, så har min storesøster villet skrive et gjesteinnlegg! Å det synes jeg er kjempe koselig. Å jeg er så utrolig glad for at jeg har den storesøsteren som jeg har idag!

Chasmin har jo skrevet mesteparten i innlegget under!
Jeg og storesøster har hatt mye oppturer og nedturer, hun har hatt det vanskelig enkelte ganger, å jeg har støttet henne, så godt jeg ihvertfall kan, å hun stiller alltid opp for meg! Som hun også har skrevet er at jeg står på egne bein, det har jeg gjort veldig mye, men når det blir alt for mye enkelte ganger, så er det hun jeg alltid kan gå til! Jeg vet hun alltid klarer å få opp humøret mitt på alle måter.

Jeg kunne aldri ha bedt om en bedre storesøster enn det hun er! Jeg har jo selvsagt to eldre søsken også, en eldre søster og en bror, men de har jeg jo ikke så god kontakt med som jeg har med Chasmin. Grunnen til det er vell fordi at de er så mye eldre enn meg, å at de bare er halvsøskene våre, å at de bor en time unna. Som gjør at vi ikke møtest så veldig ofte!

Chasmin har alltid vært den personen jeg kan snakke med om alt! Vi har kranglet utrolig mye, å sagt utrolig mye stygge ting til hverandre! Noe som jeg også angrer veldig mye på den dag idag.
Noe som også er litt artig å tenke på, er at vi aldri har hatt noe tilfelles, selv om vi har budd ilag fra dag 1. Når jeg ble født 31.05.98. Uten om det siste året, da har hun vært utrolig mye hos pappa. Å jeg kjenner jeg savner å ha henne her i hus, for jeg ser henne veldig sjeldent, selv om pappa bare bor to minutter unna her mamma bor. Hun er som regel på jobb, eller på jakt, å jeg er som regel opptatt når hun er ledig, men hun er ganske sliten etter hun kommer fra jobb også! Noe som jeg skjønner veldig veldig godt!

Jeg og Chasmin har faktisk bedre kontakt nå, enn det vi har hatt før, det var godt at vi fikk litt mellomrom, for vi kom sjeldent overens, å de gangene vi faktisk kom overens, så varte det bare i et par timer! *oops*
Det var godt når søsteren min reiste litt til pappa, å var der nesten hver dag, men nå kjenner jeg at savnet av at hun bor her med mamma, er utrolig stort! For jeg føler jeg ikke får snakket med henne akkurat når jeg trenger det!

Hun støttet meg når jeg var innlagt, hun støtter meg når folk oppfører seg dårlig mot meg, eller når noen gjør noe mot meg. Hun har alltid vært ved siden av meg, hun har aldri vendt ryggen mot meg. Noe som jeg vet hun heller aldri vil gjøre.

Tidlig ifjor, så husker jeg at hun ble ganske så sur på han jeg var ilag med før, fordi han var jo like gammel som hun, altså hele 6år eldre enn meg, så jeg skjønner ganske godt at hun ble sur. For jeg hadde jo blitt det selv om jeg hadde vært storesøster, å om min lillesøster hadde blitt ilag med noen som hadde vært så mye eldre enn seg selv.
Etter hvert så "godtok" vell søsteren min at vi var ilag, men det var ikke lenge før vi hadde gjort det slutt faktisk. Det tok veldig lang tid, å det var litt synd at hun ikke godtok det før. Det var faktisk bare noen få måneder eller noe sånt hun "godtok" det skikkelig.

Jeg er utrolig glad for at jeg har Chasmin der jeg har hun. Hun er verdens beste storesøster bokstaveligtalt, selv om hun enkelte ganger kanskje ikke er det, fordi vi krangler, eller er uenig i noe. Men uansett så kunne jeg aldri ha bedt om en bedre storesøster enn det hun er!

Er så ufattelig glad i deg storesøster!!<3


Meg til venstre og Chasmin til høgre :)


samme her!


-NadiaElisa

Livet mitt etter jeg var lagt inn på upa i 4 dager.

Etter jeg kom ut fra UPA, som er bare to uker siden, så har jeg enda ikke helt klart å koblet helt inn igjen på skolearbeidet. Nå har vi veldig mye fremføringer og innleveringer.
Greit nokk med innleveringer, men fremføringer forran klassen? Det klarer jeg bare ikke... Jeg vet ikke hva som gjør det, men jeg klarer det bare ikke. Jeg er vell igrunnen redd for å dumme meg ut, gjøre noe feil, eller å ha gjort helt feil på oppgaven vi skulle fremføre. Jeg har også hørt at det er en del i klassen som ikke liker meg. Jeg kan ikke si det er sant eller usant, for jeg vet faktisk ikke hva som er sant?

Jeg har ikke kontakt med så veldig mange i klassen, å det kan vell ikke jeg noe for... Jeg har bare sklidd ganske så mye bort ifra selve klassen, å klarer ikke å komme meg inn igjen. Jeg har utrolig mye å komme meg igjennom, etter det som skjedde mellom meg og pappa, etter det han hadde sagt til meg, å det tok jeg meg ganske nær av, så det gikk jo utover meg, på hendene mine, hendene mine fikk en del kutt. Det gjor de, så jeg reiste til barnevernet, å de tok meg til legen, å legen valgte da å ringe UPA.

Jeg skulle gjerne ønske at jeg var på UPA, enda noen dager til enn 4dager altså! Jeg klarer ikke å komme inn igjen i skolearbeidet. Å det irriterer meg, hver dag går det.. At jeg sliter med å stå opp, for jeg er alltid redd for å feile på skolen, at folk skal snakke bak ryggen min, at jeg skal få rare blikk. Jeg vet at det er hvertfall en person i klassen som missliker meg, men jeg vet ikke hvorfor den personen gjør det, å jeg kan ikke si jeg bryr meg så veldig mye om det.

Jeg er hvem jeg er, klarer ikke personene i klassen å tolke den personen jeg er, så vet ikke jeg. Jeg kan ikke bare forandre meg for at andre folk igjen skal like meg. Jeg har de vennene jeg føler jeg  trenger, men jeg skulle også gjerne hatt kontakt med enkelte i klassen da!:)

-NadiaElisa

Skolen da!

Hei :) Nå har jeg akkurat ordnet meg, å er så og si klar for skolen! Hehe!

Idag skal jeg på skolen, åsso på leksehjelp, så prøve å komme meg hjem på en eller annen måte! Jeg finner vell ut noe, hehe!
Nå skal jeg bare slappe av i en halvtime før bussen kommer!:)


ja, det ble feil vei, å orker ikke akkurat å streve med det nå!


-Hva skal du idag?-NadiaElisa

Litt av livet mitt!

Hei, Siden jeg igrunnen ikke har så veldig mye spesiellt å blogge om. Så kan jeg jo blogge om litt av livet mitt. Så dere kanskje ser litt om hvordan jeg igrunnen har hatt det, å hvorfor jeg sliter med mitt?

Jeg er en jente på 15år, født 31.05.98. Jeg er en veldig glad og positiv jente. Men den jenta har desverre forsvunnet!
Jeg, mamma og søsteren min flyttet fra pappa, i 2010. Siden pappa gjore noe, som jeg enda ikke helt klarer å tilgi han for! Jeg kan si det enkelt, pappa har aldri gjort grov vold på meg, han har ikke gjort noe vold mot meg. Men jeg har tatt imot utrolig mye kjefting fra han. Isåfall da! I 2010, så skremte pappa meg veldig mye 2 ganger på rad. Å jeg klarte ikke mer, så jeg snakket med mamma, å hun skjønte jeg ikke hadde det godt.

Jeg oppsøkte da helsesøster på skolen, å snakket med henne om det som hadde skjedd hjemme, å hun forstod at jeg slet mye med å faktisk tilgi pappaen min. Mamma visste om at jeg hadde oppsøkt helsesøsteren på skolen, så jeg fikk starte å gå til helsesøster på helsestasjonen, istedet for å vente to uker, før jeg fikk snakke med henne igjen. Dette bestemte jeg jo selv, men jeg ville at mamma skulle vite om det, så det ikke kom som et stort sjokk, når helsesøster innkalte meg, mamma og pappa inn til et møte.

Jeg kan si det enkelt, det møte gikk ikke som planlagt, det gikk ikke så veldig bra, jeg slet med å bare sitte der å se på pappa, som flirte av meg, etter det jeg hadde sagt til helsesøsteren. Helsesøster satt og stirret rart på pappa, siden han flirte, når hun fortalte hva jeg hadde fortalt henne. Hun gikk selfølgelig ikke innpå akkurat hva jeg hadde sagt tidligere, for det har hun ikke lov til.

Helsesøster skjønte etter det møtet, at det funket jo ikke så veldig bra. Så hun kunne ikke akkurat hjelpe meg så veldig mye igjennom det. Så hun tilkalte da barnevernet. Jeg startet å gå til barnevernet, å det hjalp meg så og si, litt bedre. De har støttet meg igjennom diverse saker. De også prøvde å ha et møte med meg, mamma og pappa. Men det heller gikk jo ikke så veldig bra. Vi gikk igrunnen innpå en avtale, at jeg og pappa skule prøve å ha litt samvær av og til i helgene, å finne på forskjellige ting.

Pappa var jo for så vidt, enig i det. Men når jeg hadde samvær der, så skjedde det ingenting, det var som at jeg var usynlig for pappa, han satt jo bare på kjøkkenet å glodde i data-skjermen. Så det var jo ikke så veldig artig for meg å sitte i huset til pappa, der det bare var meg og han. Når han bare var opptatt av dataen? Så jeg sluttet enkelt og greit å reise til pappa. For jeg ville absolutt ikke dit.

Mamma har prøvd nå i alle disse tre årene å få meg til å reise dit, men når har jeg rett og slett gidd opp. Så mamma har bestemt at hun ikke skal tvinge meg opp dit, for hun ser hvor ødelagt jeg har blitt etter alt styret med pappa. Jeg kan si det sånn da, jeg og pappa har hatt våre diskusjoner, vi har kranglet veldig mye disse årene. Å jeg har fått utrolig mye støtte ifra søsteren min på 21 år. Å det er jeg ganske så glad for!

Jeg har fått mye negative tilbakemeldinger på at jeg er innblandet i barnevernet, folk tror det er meg det er noe gale med. Men jeg kan ikke noe for at jeg har hatt et ganske dårlig forhold til min egen pappa? Jeg kan ikke noe for at jeg ikke klarte å fullføre skoledagene, jeg slet meg veldig mye igjennom skoledagene i 7ende klassen, etter det med pappa. Jeg satt bare å glodde ut av klasseromsvinduet å tenkte, jeg ikke var bra nokk for min kjære pappa.

For bare to uker siden, så var jeg innlagt på UPA, som jeg har fortalt tidligere! Jeg var innlagt, pågrunn av kuttingen min, jeg hadde kutt over hele handen. Å det var fordi jeg tok meg nært av noe pappa hadde sagt til meg, som han hadde igjen sagt til andre. Å igjen, så fikk jeg støtte av min søster. Hun sa jeg ikke måtte ta meg så nær av det pappa hadde sagt til meg. Men jeg kunne ikke noe for det.

Som jeg har fortalt tidligere, etter jeg kom ut fra UPA, så var jeg der bare for å få en liten "time out" å som sagt, det var veldig godt å vær borte fra alle en liten ri. UPA, bestemte seg da for å sende en henvisning til BUP i Molde som jeg også har fortalt tidligere. Å jeg får begynne på møter der med en psykolog. Å UPA sa selv, at om det var noe, eller om det ble vanskelig igjen, så kunne jeg bare ta kontakt med dem, så kanskje jeg fikk en liten "time out" igjen!..

Greit, folk skal gjerne få si at jeg er innblandet i barnevernet fordi det er liksom jeg som er problemet. Men jeg synes de iallefall kan få vite historien bak alt som har skjedd? Jeg har ikke hatt det lett, jeg ville jo selvsagt ikke inn i barnevernet selv, det var aldri noe jeg tenkte meg, men det bare ble slik, fordi helsesøster ikke følte jeg hadde det så bra hjemme!

Jeg lever et fantastisk liv hjemme med mammaen min! Å jeg er glad for at jeg har den mammaen jeg har, for ellers vet jeg ikke hva jeg skulle gjort, jeg er glad for den familien jeg har, å for at jeg har de som støtter meg. De jeg har fått støtte fra mest, er vell moren min og søsteren min.

Nå de siste månedene, så har jeg fått utrolig mye støtte av besteveninda mi! Noe jeg er utrolig glad for!

Det er ikke min feil at jeg er i barnevernet. Jeg kan ikke noe for det. Nå vet dere iallefall litt av min bakgrunn!


Det er ikke jeg som er "badgirl" men at folk kan blande seg inn i det?


Dette er første gangen, jeg har gått ut offentlig om livet mitt. Så håper dere har litt respekt for dette!Jeg er en normal 15åring, med problemer, som jeg ikke kan noe for selv. Jeg vil være en normal ungdom, som akkurat alle andre. Men jeg kan ikke noe for hva som har skjedd. Jeg kan ikke noe for hva pappaen min har gjort?

Greit, jeg er ikke som alle andre 15åringer. Jeg har venner som er mye eldre enn meg, jeg har nesten bare venner som er over 18 år, jeg har et får som er 16-18 år, men det er ikke mange. Jeg trives best med de som er eldre, for jeg føler de skjønner mer enn de på min egen alder! Jeg kan ikke noe for det? Det er bare den personen jeg er!

-NadiaElisa

jauda, slik går no dagene

Heihei! Igår så var jeg faktisk på leksehjelp. Noe som barnevernet har ordnet til meg! Det var faktisk mye enklere å få hjelp der, enn det er i mattetimene, jeg sliter veldig med matte, så jeg fikk en ekstra mattebok, som er litt enklere enn den de andre bruker i klassen.

Nå forstår jeg hvertfall matten litt bedre. Å jeg skal på leksehjelp idag også, så da kommer jeg meg litt nermere der klassen holder på, jeg henger litt etter, siden jeg ikke har fått til noe i matte, men nå så har jeg jo fått leksehjelp så det hjelper hvertfall litt! Så håper det blir bedre etter hvert!


her er da matteboken jeg fikk. Så jeg får jobbe med den istedet for den andre boken vi igrunnen har!-Sliter du med noe på skolen?

-Har du hatt leksehjelp før?


-NadiaElisa

Tannlegen.

Idag har jeg vært med tannlegen i Ålesund på Moa, å på vei hjem igjen, så klarte jeg å sovne på bussen, åsso våknet jeg når fergen akkurat hadde gått ifra vestnes, men det gjor ingenting, siden jeg skulle til Molde uansett, men det var egentlig hurtigbåten jeg skulle ta, men jeg fikk de jo billigere da!^^

Jeg møtte en veninde på Molde, hun hadde vært på et møte, så når jeg møtte henne, så gikk vi på Hos Gyda å spiste pastasalat, å etter det så satt vi bare på terminalen i Molde å ventet på at hurtigbåten skulle komme.

Den kom, vi gikk på åsso gikk vi og tok sol ettepå! :)

Slik har dagen min vært.
Nå sitter jeg å ser på One Tree Hill! Helt hekta! hehe


Slengte med et bilde av en av skuespillerene, Chad Michael Murray! Han er så fin! hehe


-Hva har du gjort idag?
-NadiaElisa

daff

Hei! Nå sitter jeg her å vurderer å se litt One Tree Hill. Jeg er ikke trøtt, jeg er bare sinnsyk dårlig i magen, å kjempe dårlig, å det er kjempe vondt når jeg ligger å sitter. Jeg var jo hos legen, som jeg skrev i forrige innlegg... Håper de finner ut noe, så jeg slipper å gå rundt å være vond både rundt ribbenene og rundt blindtarmen! Det er jo kjempe vondt å bare gå liksom!

Imorgen er det tannlege, da skal jeg ha på regulering nede, off.... et par dager med smerter da! hehe, neida, jeg skal nokk overleve!
Nå sitter jeg bare å hører musikk, som sagt, så skal jeg snart se one tree hill!:)-Hva har du gjort ikveld?-NadiaElisa

legen

Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra legen.
Legen sjekket litt på magen min, så fant han ut at jeg hvertfall skulle ta blodprøve og urinprøve. Jeg fikk svar på blodprøven ganske så fort, den var helt fin, så var det bare å vente på svar på urinprøven, jeg får svar innen noen dager, å om jeg ikke hører noe, så er den også helt fin! Så håper jeg bare på at jeg blir bedre etter hvert!

Når jeg var ferdig med legen, ble jeg med mammaen min på butikken, så reiste vi en tur opp til pappa, siden søsteren min bor der, å hun hadde vært i Oslo, på nickelback konsert i helgen, å jeg misunner henne noe grusomt! Hun hadde fått med forsterker og en genser fra onkel siden han bor der, som jeg skulle få. Jeg fikk da hentet genseren min, men forsterkern ligger igjen i bilen til veninda til søsteren min!


dette er genseren! Den er kjempe god, åsso er den i størrelse XL, så den er kjempe digg å bruke, hvertfall nå når jeg er dårlig! hehe, den var onkel sin, men den hadde blitt for trang i halsen til han, så jeg fikk den! :)-Hva har du gjort idag?-NadiaElisa

Noe som irriterer meg noe grusomt!

Hei! Nå ligger jeg her å er igrunnen ganske så sint. Jeg hater virkelig folk som ikke tørr å stå for hvem dem er, å skal hakke ned på andre bak anonym på dataen. Veninda mi, hadde fått en del spørsmål på ask.fm.  Å jeg må virkelig si at folk synker ganske lavt, med å hakke ned på andre sine venner bak anonym!


altså, hvilken glede har folk av å hakke ned på andre? jeg ser igrunnen ikke vits, ja jeg har hakket ned på folk før, men det er over tre år siden, å gjett om hvor jeg angrer på det, den dag idag! Men jeg har aldri hakket ned på noen bak anonym, jeg har faktisk stått i ansikt mot ansikt mot personene.

Jeg er glad for at veninda mi stiller opp for meg når jeg trenger det, å jeg ser virkelig opp til hun. Både jeg og hun, har gått igjennom mye drit. Dette her er da på veggen hennes på ask. Jeg ser virkelig ikke vitsen? Har folk virkelig ikke bedre å gjør? Hva er så tøft med å hakke ned på andre, når du ikke tørr å stå for hvem du er? Altså, dette som skjedde på veggen til veninda mi, jeg tar ikke det så veldig personlig, folk får si hva de vil. Men om jeg ikke hadde vært til å stole på, hvorfor vet ikke folk halvparten av hva folk sier til meg da? Det er jo en grunn til at folk kan komme å fortelle meg om problemene sine, for jeg har vært igjennom ganske mye selv, å jeg har kommet meg gjennom veldig mye. Å jeg sier de kan komme til meg å snakke om det er noe, å om jeg ikke er til å stole på, rart samme folkene kommer å snakker til meg opp igjen og opp igjen da? Det har jo vell litt å si om hvordan person jeg er. Jeg vet hvordan det er å bli snakke dritt om, å vet hvordan det er å bli hakket ned på, så jeg klarer lett å støtte folk igjennom det meste!!

Men dette er noe jeg tar til meg, når folk påstår at jeg lyver å drit. Å kaller meg mye stygt.


bildene er kanskje litt uklar, men dere skjønner vell hva som står


altså, hvilken glede har jeg av å gå rundt å si noe som ikke er sant? å noe jeg aldri har gjort?


kanskje livet mitt er ganske ødelagt, men hva har jeg gjort andre som missliker meg?

å dette med at jeg *byttet ut* xen min med en narkis? å dem står bak anonym? man kaller aldri noen narkis, før man lærer seg å bli kjent med folkene, han jeg var med var ikke narkis engang. Å når dem står bak anonym, så er de ikke tøff nokk til å vise hvem de virkelig er mener jeg!


han sto for hvem han var. Å søsteren min, ble ikke særlig glad over at han kalte meg hore. Jeg hadde ikke sagt noe til henne heller, men hun leser asken min i ny og ned.


hva har folk imot at jeg er innblandet i barnevernet? det er jo ikke min feil, det har jo ikke noe med meg å gjøre.


jeg fikk en del hat lengere nede, altså, grett, jeg tar ting nært meg, men å synke så lavt bak anonymt?


altså, hvorfor gidder folk å blande seg i hvem jeg har hatt sex med? det har jo ikke folk noe med?
Om de ikke liker meg, så hadde de vell ikke hatt seg med meg da?

skløtte? altså, hvorfor er det så viktig for den personen om hvem jeg har hatt meg med?altså, jeg gikk kanskje fort frem med han jeg holdt på med før tony og etter xen min, men man kan ikke styre følelser? man går vell fort frem enkelte ganger, men man må vell få prøve å finne den rette enkelte ganger?-Er dette noe dere irriterer dere over? At folk bak anonym, ikke tørr å stå for hvem de er?


-NadiaElisa
dårlig

Hei! Idag startet ikke dagen min som forventet, jeg reiste på skolen, å var der til klokken var litt over ti, siden jeg fikk skikkelig vondt med ribbenene mine, jeg har hatt smerter nå et par dager, å idag, så måtte jeg bare sette meg ned å grine, for det var så grusomt vondt! Jeg måtte få pappa til å hente meg, så han kom, så kjørte vi ned på legesenteret, jeg klarer nesten ikke å gå, fordi jeg er så låk! Jeg fikk ikke time før kvart over to, så frem til da så skal jeg bare ligge i sengen min, selv om det er kjempe vondt å både gå, sitte og ligge, å ikke minst flire, hikke, nyse osvosv.

Nå hører jeg litt musikk, så skal jeg vell snart se litt One Tree Hill! Veninda mi reiste på møte for ca en liten halvtime siden, hun skulle på et møte i Molde, ikke spør meg om hva hun skulle der, for det er privat! :)
Ellers så er det ikke så veldig mye å skrive om, ligger bare å synes synd på meg selv for jeg er så dårlig!

One Tree Hill
Dette er hva jeg gjør nå, er vell igrunnen ikke så veldig mye mer å gjør når man er så låk og dårlig?


-Hva har du gjort på idag?

-Har du hatt smerter ved ribbene før?


-NadiaElisa
5C

Hei!
Igår bestilte besteveninda mi telefon til seg selv og meg! Å begge to tok 5C blå, gleder meg som en liten unge til å få den telefonen! Siden jeg har samsung galaxy xcover, å skjermen på den er totalt knust, så det skal bli så utrolig godt å få ny nå!
Jeg skal selfølgelig betale tilbake pengene til veninden min, en minste krone, men jeg regner med at det bare tar et par måneder, siden jeg sitter barnevakt å tjener 400kr, å telefonen kostet bare 500, så det var ganske billig, med både abonnemang, sim-kort og selve telefonen! Hehe


dette er da telefonen jeg har nå, jeg hadde iphone 5 før, men x'en tok den tilbake så måtte bruke denne igjen!
Jeg var ganske så sur så hev den alt jeg kunne inn i veggen, så nå ser jeg nesten ingenting av det som står på mobilen! hehe
Skjønner dere da at jeg gleder meg til å få ny eller? :)


Begge bestile 5C blå! hihi!:)-Har du iphone?

-Har du lyst på 5C eller 5S?


-NadiaElisaSkole, oppgitt og lei.

Hei! Nå sitter jeg på skolen, har delt nett på mobilen og bruker min egen pc. Vi har engelsk, å nå sitter vi å skriver på Engelsk-fremføring.
Dette her blir en veldig travel uke! Vi har innlevering i RLE, 2 norsk-innleveringer, prøve i samfunnsfag i morgen. Engelsk-fremføringen må være ferdig og klar til onsdagen, for da skal vi fremføre den.

Fikk ukeplan idag, å har endelig fått vite når tid vi skal ha tentamen. Vi skal ha tentamen i norsk onsdag 27.11 og torsdag 28.11, engelsk tirsdag 28.11 og matte fredag 13.12, åsso har vi 3 mandager med regneark, hva nå enn det er.

Siden jeg ikke var på skolen i forrige uke, så har jeg MYE å ta igjen denne uken. Jeg gikk glipp av hospiteringen min forrige uke. Jeg kunne startet på innleveringene forrige uke, men jeg var da innlagt på UPA. Det er virkelig ikke lett å sitte på en skole, når man henger så langt etter i fagene, når resten av klassen har fått forberede seg en uke før meg, men når jeg kommer på skolen, så kommer sånn 5-6 forskjellige ark til meg, om elevsamtale med foreldre, foreldre undersøkelse, innleveringer, prøver.

Er det rart jeg blir skole lei? Er det kanskje flere som leser bloggen som er skolelei, å har prøver på prøver, innleveringer på innleveringer, prøver på prøver? Å snart skal vi vell starte på prøve-eksamen.
Jeg kjenner allerede at hele kroppen er utslitt å rett og slett lei av skolen. Å jeg kjenner på meg nå at jeg virkelig ikke har tid for venner, må jo sette skolen først, selv om jeg ikke er så veldig flink til det akkurat! heheh.

Nei, jeg får vell starte å skrive noe på fremføringen istedet for å blogge, sitte på facebook og høre musikk! Må vell kanskje begynne å konsentrere meg bedre på skolen også? Neeeeida, trenger ikke det enda, tenker hodet mitt, men det må jeg virkelig.
Blogges <3

Har ingen bilder desverre...


-NadiaElisa

Farsdag!

Hei! Idag får ikke jeg feiret farsdag med pappaen min, fordi jeg hadde helt glemt av det, så jeg la andre planer med veninda mi!
Men jeg kan likevell gratulere min kjære far med farsdagen da!
Jeg og pappa har aldri hatt noe spesiell god kontakt, å jeg har ikke hatt så veldig god kontakt med han, etter vi flyttet for snart 4 år siden. Han har så og si aldri støttet meg gjennom noe, men det bryr jeg meg ikke så veldig mye om, for jeg har alltid hatt søskene mine, mammaen min og enkelte venner!

Men uansett Gratulerer med farsdagen min kjære pappa!<3


Bilde er 4 år gammelt, det er tanteungen min, meg og pappa! :)
Hehe, ja jeg er original blondhåret, men likte meg ikke som blond, så farget meg mørk!


Syns dere jeg kledde best lyst eller mørk håret?-Hva skal du idag? :)

-NadiaElisa

sunnheten lenge leve!

Hei! Nå har jeg nylig kommet hjem, å dagen idag gikk ikke som jeg forventet. Sto opp i 11tiden, ryddet litt nede, gikk opp igjen for å se på litt shameless, før jeg skulle på ridning!

Når jeg først kom til stallen, så skulle jeg hente hesten som stod ute, med noen andre hester. Jeg gikk inn med grime å hentet hesten, å når jeg skulle gå ut igjen, så klarte en annen hest å komme seg ut. Jeg slet sikkert i en halvtime for å få hesten inn igjen, så jeg droppet å ri, for hesten jeg skulle ri, var helt umulig idag.

Gikk bort til Joker ilag med veninda mi, å handlet! Å vi lever virkelig det sunne livet altså!

hehe, sunn ja?

Jeg fikk pappa til å hente oss. Så reiste vi til sentrum, etter å ha mast på pappa om å reise på mix å kjøpe mat. Vi var veldig sulten i tillegg!
Jeg maste på pappa i sikkert 10 minutter, så kjørte hanned til sentrum å til mix! Jeg og veninden min kjøpte oss biffbaguett, og pappa kjøpte seg hamburger! *NAM, NAM* hihi.

Nå sitter jeg og veninden min å bare slapper av, å skal spise oss skikkelig fete, å bare se film tenker jeg!


-Hva skal du ikveld?

-Liker du også å være litt usunn av og til?


-NadiaElisa

ridning

Hei! I morgen skal jeg sta å ri igjen! Å da har jeg tenkt å ri en litt annen vei, enn det jeg har gjort før!
Jeg har alltid elsket å ri, men har liksom aldri hatt tiden til det. Men jeg har fikset at jeg får låne hesten til en veninde så! hehe, jeg rir fast hver lørdag å nå skal jeg begynne på søndagene også, bare for å ha noe å gjør på i helgene, å for at jeg skal få tankene litt på andre ting. Å håper det hjelper meg nå i helgen!

Bildet er tatt fra google så det er ikke akkurat denne hesten jeg rir, men det er samme sort da! heheEllers skal jeg bare slappe av i helgen!

-Hva skal du i helgen?

-Holder du på med hest eller har holdt på me det? :)


-NadiaElisa

yeye

Siden jeg skrev i forrige innlegg at jeg var lagt innpå UPS, så kan jeg jo like greit bare fortelle hvordan det var å faktisk vær der en liten stund.

Det var frokost, lunsj, middag, og kveldsmat til samme tid hver dag.

Frokost: 8:00-8:30
Lunsj: 11:30-12:00
Middag: 16:00-16:30
Kveldsmat: 19:30-20:00

De sjekket innom meg hver halvtime, å snakket litt da. Så gikk de ut igjen, jeg hadde alltid en som "passet på meg" Det var bare en person som kom inn, av og til kunne det være samme personen, eller så kunne det vær en annen person

Åsso hadde jeg samtale med psykolog hver dag på formiddagen.

For min del, så var det ikke så værst å være der. Det var ganske godt, men det var ganske godt å komme hjem til familien sin, å hvertfall besteveninda si!
Det var veldig uvandt å vær her på vestnes igjen, jeg tok buss ifra moa, til vestnes sentrum liksom, å når jeg kommer inn på brygga her, så var det ganske uvandt å vær tilbake, selv om jeg bare var borte i fire dager liksom!

Uansett om jeg bare var på UPS i fire dager, så har jeg fått snakket mye, å fått ut mye tanker. Uansett om jeg satt for det meste inne på rommet mitt, jeg tror selv jeg har litt angst for å være sosial. For jeg tørte nesten ikke gå ut der! Hehe, de som jobbet der var utrolig hyggelige mot meg!

Idag så for jeg da hjem, hehe, som dere sikkert har skjønt!
Idag på UPS, så tror jeg de vekket meg litt før frokost, eller så har jeg drømt det. Jeg vet ikke jeg ihvertfall, de vekket meg kvart over 9. Så jeg fikk litt senere frokost, men det gjor ingenting, for de andre som var lagt inn der var på skolen.

Jeg kan igrunnen ikke si så veldig mye om personalet og de som var lagt inn der. For jeg snakket ikke så veldig mye med de andre som var lagt inn der, men de var ihvertfall veldig hyggelige virket de som! hehe!

Men nå må jeg vell legge meg så jeg kommer meg opp på skolen i morgen, gruer meg skikkelig! For slik jeg har forstått det, så har tydligvis mange i klassen fått med seg at jeg har vært innlagt, så jeg gruer meg i tillfelle jeg får mange spørsmål, men det får bare gå sin gang!

-NadiaElisa


Jeg har i tillegg fått veldig mye drit kommentarer på ask profilen min! Å jeg er kjempe glad for støtten jeg får ifra søsteren min når det gjelder slikt. Hun støtter alltid opp for meg når enn det skulle være liksom! Hehe
 Men man lever bare engang. I live my life, can't you stay out of it? hehe, hater folk som blander seg inn i ting de ikke har noe med!

Bilde over, det var den normale meg, tulette, elsket å kødde å finne på nye ting hele tiden. Nå tørr jeg nesten ikke noe siden jeg har fått så mye stygge kommentarer åsånn!

.-Blogges! 

OPS!

Hehe! Jeg har desverre ikke hatt så mye tid til å blogge! 
Nå skal jeg si grunnen til at jeg har vært borte. Å håper dere viser hvertfall litt respekt for meg! Jeg vil ikke begrunne enda hvorfor det skjedde.. Å det håper jeg dere forstår også!

Ihvertfall da, jeg har vært innlagt på UPA, om noen ikke vet hva det er så er det altså UngdomsPsykiatrisk Avdeling. Men de har byttet navn til UPS altså ungdomspsykiatrisk sengepost. Jeg har vært der siden mandagen, å kom hjem idag, bare for et par minutt siden. Jeg fikk veldig god hjelp der! Å det var utrolig godt å komme vekk fra Vestnes, å få en liten "time out" som han psykologen jeg snakket med der ville kalle det. Mamma og veninden min June kom å hentet meg idag! 

Jeg kan hvertfall si det at, jeg har ikke akkurat vært så snill med meg selv, jeg har skadet meg selv veldig mye, men har ikke prøvd å tatt livet av meg. Psykologen der ville sende henvisning til BUP i molde. Altså Barn- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk. Det er ikke noe man blir innlagt på, som UPS. På BUP så får man bare samtaler med en psykolog, å jeg kjenner selv, at det var utrolig godt å snakke med noen hver dag, selv om jeg ikke har hatt humøret mitt helt på topp!

Det var utrolig godt å komme hjem igjen, uansett om jeg bare var borte i 4 dager. Men jeg gjor ikke noe spesiellt på UPA egentlig. Jeg satt egentlig bare på rommet mitt, jeg glemte selfølgelig kameraet mitt hjemme, så jeg fikk ikke tatt bilde av rommet jeg hadde. Men det var ikke noe spennendes rom uansett da. Så hehe!

Håper dere viser litt respekt, å jeg skal prøve å være så god til å blogge som jeg kan. Men jeg kan love dere at jeg skal hvertfall prøve. Jeg har litt å tenke på nå, siden jeg gikk glipp av hele uken på skolen. Så imorgen håper jeg at jeg ikke får så veldig mange spørsmål om hvor jeg har vært åsånn! Hehe, men det skal bli godt å komme igjen på skolen, å møte klassen, å få henge med vennene mine etter skolen igjen!Jeg kommer ikke til å svare på spørsmålsrunden helt enda. For jeg har ikke fått så veldig mange spørsmål, men spør om alt dere lurer på da!:)
*HER* spør i vei da! vil ha spørsmål! hehe


-NadiaElisa

 

Prøver så godt jeg kan

Hei! Jeg håper dere vet jeg prøver så godt jeg kan å vær en god blogger! Å det er absolutt ikke meningen å komme med *syte, syte* innlegg! Men jeg har det veldig tøft akkurat nå!

Nå ligger jeg i sengen min å slapper helt av, gruer meg skikkelig til imorgen, for da skal jeg på et møte. Jeg vil ikke si hvilket møte det er, for det er ikke alle som trenger å vite de, jeg føler det bare er de nermeste som trenger å vite det akkurat nå! For jeg vet at om jeg skriver det her, å om det er noen fra Vestnes som leser bloggen, så rekner jeg med at alle her på Vestnes får vite det, å det er ikke så veldig kjekt akkurat! hehe.

Idag så skal jeg ingenting, det er ikke så veldig mye å gjør på en søndag liksom! Så jeg skal bare ligge å se på the walking dead å vente til morgen dagen! hehe hehe, helt normale meg! Var egentlig bare et køddebilde til en veninde, men hun screenshotet det, så fikk jeg det!

-Håper alle får en fin dag!

-Hva skal du idag?

-NadiaElisa
 

besøk

Hei! Nå er jeg ferdig med ridning, å nå sitter jeg med en veninde som heter Stephanie. Jeg har nevn henne i tidligere innlegg! hehe, ikveld kommer vi vell garantert til å slappe av å bli skikkelig fete! hehe. Men vi blogges da!:)

Bilde av Stephanie og meg:


 Blogges da!:)

-Hva skal du ikveld?

-NadiaElisa
 

Tidlig opp

God morgen alle sammen! Nå ligger jeg jo bare her og ser hotel cæsar, å snakker med folk på facebook. Jeg har sånn akkurat voknet, å idag så er det endelig lørdag å jeg skal sta å ri igjen! Det ska bli så koselig :) Når jeg er ferdig med å ri, så skal jeg kanskje en tur til en kompis, så skal jeg kanskje til Stephanie igjen! Jeg skulle jo egentlig overnatte med henne ifra igår av, men jeg hadde glemt rideklærne mine, så jeg reiste hjem sent igår kveld! Ellers er det ikke så mye å si.. hehe, blogges vell?


 -Hva skal du gjøre idag?

 -NadiaElisa

er så trøtt og lei

Hei! Det har kommet veldig mye *syte syte* innlegg i det siste! Heh, det er da ikke meningen. Men jeg håper dere skjønner jeg har det litt vanselig nå for tiden. Menmen! hehe, Jeg har utrolig lite å blogge om siden jeg ikke kommer på noe å blogge om. Hva er det som interesserer dere å lese? hva kan jeg blogge om som dere vil lese? 

Jeg er utrolig sliten for tiden, for jeg får ikke til å sove om nettene. Jeg vet som sagt ikke hvorfor jeg ikke klarer det, men det er vell fordi det foregår så veldig mye nå for tiden! Som sagt så kan jeg ikke gå ut detaljert hva som har skjedd, siden jeg ikke vet hvem som leser bloggen. Så da velger jeg heller at dere skal få spør meg på spørsmålsrunden, så kan jeg svare så godt jeg kan der, gå inn *HER* å still spørsmål! 

Nå skal jeg sette meg ned å se litt på the walking dead, til jeg må stå opp klokken 6 for å ordne meg å få litt fred å ro! Har heller ikke så veldig mye bilder av meg selv eller noe annet på denne dataen, men jeg skal ta flere bilder i helgen satser jeg på siden jeg skal overnatte med ei veninde som heter Stephanie besøk bloggen hennes *HER*
 

-Hvordan har du hatt det i det siste?

-NadiaElisa
 

Skole lei!

Hei! Idag skulle jeg egentlig på skolen, men klarte virkelig ikke reise dit idag. Vi hadde ei matteprøve, men jeg satser på å få tatt den imorgen, det skjedde noe igår, som jeg er sikker på at jeg aldri kommer til å komme over. Som sagt, en av mine nærmeste sa jeg måtte velge mellom den personen å noen andre. Å jeg satt der helt still å visste absolutt ikke hva jeg skulle gjøre. Menmen! Jeg kommer nokk over det etter hvert!

Ellers har jeg det sånn delvis bra! Men skal nokk klare meg!


ja. bilde vil ikke bli riktig vei og det irriterer meg noe grusomt. så jeg ga opp.
Luggen min ser ikke helt bra ut men det får jo bare vare!

-Har du hatt noen prøver på skolen i det siste?


-NadiaElisa
 

Pannelugg

Hei, klipte pannelugg på meg selv igår natt! Jeg ble ganske fornøyd selv. Så nå lurer jeg på hva dere syns? :)

Har desverre ikke noe før bilde, men jeg kan vise hvordan jeg ble da!


Sminkefri å greier!


-Så nå lurer jeg på, hva syns du ? Klipte den selv! hehe


Et par dager siden, men pannen min vises nesten ikke, men det var det eneste jeg hadde, så det får bare
holde!


 -NadiaElisa

Ridning

Hei! Idag har jeg vært å ridd på en fjording som jeg sa igår at jeg skulle! Jeg ridde vell rundt to timer, å det var kjempe kjekt å bare få tankene på andre ting! Jeg kom hjem i 4 tiden å sovnet på sofaen i 5tiden å voknet nå! Jeg er ganske trøtt å sliten, så blogges imorgen!
-NadiaElisa
 

slapper av!

Hei! Idag hadde vi elevfri dag på skolen, så idag har jeg bare sovet å slappet av! Det er utrolig godt å ha lang helg, å bare få slappet av! Imorgen så skal jeg til en plass som heter Tomrefjord, som ligger i Vestnes kommune. Å ri meg en liten tur med hesten til ei veninde, det blir utrolig kjekt å bare få tankene mine på andre ting, å få være ifred, utn at noen skal få plaget meg!

Søndagen skal jeg nokk bare slappe av å ikke gjøre noe. Så det er ikke noe som er spesielt spennendes i livet mitt! hehe, dere må ikke glemme av spørsmålsrunden som ligger lenger ned på bloggen!:)
-NadiaElisa
 

Liten Shopping!

Hei, nå har jeg akkurat kommet hjem etter å ha vært på skolen å på en liten shoppingstur på det såkalte kjøpesenteret vårt som ligger midt i sentrum! Jeg fikk meg to dongeribukser, jeg kan legge ut bilde senere, for posen med boksene ligger nede, å jeg må lete etter kameraet mitt, å jeg er ganske sliten nå etter skoledagen åsånn så jeg orker ikke å røyse på meg! hehe

Idag på skolen hadde vi naturfagsprøve, som jeg ikke fikk pugget til nesten, for jeg tror jeg satt i to timer med lekser igår, å jeg var ikke ferdig før i 1tiden på natten, så jeg var ganske trøtt å slapp på skolen, prøven gikk vell ikke så veldig bra, selv om den var utrolig kort i forhold til de andre prøvene vi har hatt.  

Bildene av buksene kommer hvertfall senere! De er kjøpt på cubus!

-NadiaElisa
 

Angst.

Angst er noe av det verste jeg noen gang har opplevd. Jeg har i det siste fått veldig stor angst, å det er helt grusomt når jeg kan få det når som helst, jeg får låkt i hele kroppen, blir helt stum, klarer ikke snakke, jeg får pusteproblemer. Jeg klarer ikke røre meg, jeg kan sitte å stirre inn i en vegg, på et golv, eller noe i timesvis, plutselig så kan jeg begynne å grine som bare det.

Det som har skjedd, er at det har vært veldig mye problem for meg nå i det siste, jeg vil ikke gå inn på noen detaljer, siden jeg ikke vet hvem som leser bloggen. Jeg forteller alt fra hjertet mitt, bloggen er som en dagbok for meg, men jeg kan bare ikke gå ut med detaljer. Jeg kan si det som jeg har sagt, barnevernet har laget store problem med meg, me å tro jeg driver med forskjellig, en som står veldig nært meg, som ikke burde gå rundt å fortelle ting, har snakket drit om meg.

Den verste følelsen er at folk går å tror at jeg driver med stoff, noe jeg så absolutt ikke gjør!! Det hadde jeg aldri komt til å gjort heller, jeg hadde aldri komt til å rørt noe stoff uansett hva som hadde skjedd.

Nå fortiden så tenker jeg bare, hvorfor lever jeg? jeg har ikke noen grunn liksom, jeg er jo så å si et problembarn, jeg klarer ikke styre meg selv, ingen kan hjelpe meg, jeg får trangen til å skade meg selv, men jeg ville aldri gjort noe med meg selv, for jeg vet jeg hadde såret kanskje 2-3 stykker. Så jeg holder meg unna selvskading. For jeg vil ikke ødelegge meg slev som sagt.

Jeg har fortsatt spørsmålsrunde, bare bla litt lenger ned på bloggen, så får dere spør meg om spørsmål der, jeg skal svare på det jeg føler for, å jeg skal svare så godt jeg kan, jeg kan med engang si at jeg kommer ikke til å svare på video denne gangen, fordi jeg rett og slett, ikke klarer å vise meg på noe webkamera, jeg takler det bare ikke. Så dere får holde dere med et innlegg med svarene på!:)
-Har du hatt en slik følelse før?

-NadiaElisa

 

lekser

Hei! Nå skal jeg sette meg ned en timestid me lekser, så skal jeg rydde rommet mitt! Jeg har en naturfagsprøve imorgen, å den må jeg få en god karakter på for å bevise at jeg virkelig vil ha gode karakterer! så da er det bare å sette seg ned å pugge!

Jeg var på møte med barnevernet idag, det gikk igrunna greit, hadde to veninder som støttet meg når jeg var ferdig på møte, jeg satt på møtet i rundt en timestid, å etterpå gikk venindene mine inn å snakket til barnevernet, fordi de har sagt litt av hvert. Så jeg har fått litt orden :)

Dere må ikke tro jeg er innblandet i barnevernet fordi jeg har gjort noe, det var mye styr for et par år siden, så derfor er jeg i barnevernet, så dere må IKKE tro det er noe gale med meg!:)

Men nå må jeg sette meg ned med lekser så jeg får ryddet rommet mitt før jeg skal legge meg i 11-12 tiden for å klare å stå opp halv syv imorgen tidlig! :)


timeplanen! Er så glad for at dette her er en kort uke, har fri på fredagen! Å da blir det å sove lenge!

Blogges!:)

-Har du lekser?-NadiaElisa

 

janeidet

hei, dagen idag gikk ikke helt forventet! 
Jeg kom meg på skolen, gikk av skolebussen i sentrum ilag med besteveninda mi, spiste mat på shell, å gikk opp til skolen, når veninda mi hadde reist, hun går jo ikke på skolen, hun er jo 4 år eldre enn meg, men det er ikke så nøye! hehe, ja som sagt, jeg kom meg på skolen, etter jeg hadde spist mat og dagen hadde startet så begynte jeg å bli veldig svimmel, kvalm å fikk en kraftig hodeverk, jeg visste ikke hvor jeg skulle gjør av meg, det kjentes ut som jeg skulle kasteopp, så gjekk spørte læreren vi hadde om jeg kunne gå å lufte meg litt, men jeg kastet heldivis ikke opp! Jeg klarte å komme meg igjennom skole dagen, de to siste timene vi hadde så var jeg så slapp å vi hadde jo gym, så det gikk jeg da desverre av siden jeg var så slapp å dårlig! Så jeg fikk jo sitte i ro hele gymtimen. Det var ikke stort å gjør siden jeg var så dårlig, å jeg ville ikke hjem, for jeg ville ikke få fravær liksom! er jeg ikke veldig flink? hehe

Etter skolen så gikk jeg ned på helland (sentrum) ilag med en veninde ifra klassen, siden jeg aldri finner på noe med henne, å jeg snakker bare med henne på skolen, så var det utrolig godt å få være litt med hun også etter skoletid! Vi satt nede på det såkalte kjøpesenteret vi har! hehe, vi møtte en kompis av hun, å i rundt halv fire kom han jeg egentlig skulle møte :) Formen min ble heldigvis myemye bedre etter hvert, jeg fikk trøkt i meg en bolle, uansett om jeg var veldig mett etter de to første bitene, matlysten min er ikke helt på topp for å si det sånn.

Dagen min ble hvertfall mye bedre når jeg fikk møte han jeg skulle møte, han lyser virkelig opp dagen min! Han er vell igrunna en såpass god kompis så. Nå ligger jeg å slapper helt av i sengen å skal snart skype med en kompis, å snakker med folk på facebook! Kjenner jeg begynner å bli litt dårligere igjen, så blir vell ikke mange timene jeg er våken idag! Hehe, har forbedret meg veldig på skolen, har skjerpet meg virkelig, jeg vil jo selfølgelig komme inn på skolen jeg vil! Å jeg vil absolutt inn på akademiet i molde. Så da må jeg vell nesten bare få gode karakterer!


gammelt bilde! men orker ikke å ta nytt akkurat no. skal gjøre lekser så bloggest!:)
 

skole

Nå har jeg akkurat voknet å skal ordne meg til ny dag på skolen. Jeg kommer til å få så mye kjeft siden jeg ikke kom igår, men det overlever jeg vell! 
Men nå må jeg ordne meg så snakkes!

-NadiaElisa
 

veldig lite søvn mye å tenke på

Hei! Nå er spørsmålsrunden igang, så det er bare å spør i vei! som sagt så er spørsmålsrunden avsluttet til 31.oktober. så da er det bare å spør i vei frem til da! skal svare på alt, men går ikke direkte inn på detaljer om forskjellig. om det er noe dere lurer på. 

Jeg er innblandet i barnevernet, som jeg regner me alle her på vestnes har fått me seg, så om dere lurer på hvorfor så er det bare å spør, så kan jeg lage et innlegg om det om det er noen som ønsker det, om det er noen så ønsker å vite hva som har skjedd siden jeg er så deppa, uansett!

Jeg har mye å tenke på for tiden, men prøver så godt jeg kan å fullføre skolen, å komme meg igjennom dagene, men det er ikke så lett, jeg er ikke den glade positive jenta jeg kanskje var for 2 år siden. Men det har skjedd mye. Som jeg enda ikke klarer å forklare.

Som sagt, jeg og xen gjor det slutt i august, var ganske hardt å bli kvitt han igrunna, var jo ilag me han i 1år å 5 måneder, men jeg har komt meg videre å funnet meg en ny en, vi er ikke ilag, men vi holder på. Så, jeg prøver jo bare å finne den rette om dere skjønner!:)

Dere kan godt stille meg spørsmål i kommentarfeltet eller besøke ask profilen min! *HER* spør om hva dere vil! som sagt, jeg svarer sant. uansett om det er noen som har hakket på meg nedover spørsmålene på ask. Men spør om hva som helst om det er noe dere lurer på :) 

Håper som sagt det går bra med dere!
Jeg har sovet utrolig mye idag, klarte desverre ikke å gå på skolen idag. For å si det sånn, jeg har det ganske tøft akkurat nå, men jeg prøver så godt jeg kan å komme meg på skolen! Må jo bestå siste åre mitt på grunnskolen 10ende klassen liksom, skal jo søke skole neste år så! Kjenner jeg kommer til å vær dødstrøtt på skolen, men skal nokk fullføre skoledagen ja! 

-NadiaElisa 

flinke meg!

halloisen, jeg føler meg veldig flink, forsov meg til skolen idag, å jeg som hadde en viktig prøve i RLE.
Så klart, det er jo ikke verdens undergang, om jeg gikk glipp av denne prøven, men om jeg ikke tok den idag, så strøyk jeg på den.. Så her har dere da flinke meg! Skulle egentlig ta prøven på fredagen, men det skjedde noe på torsdagen så gjor at jeg ikke klarte å pugge til fredagen, så fikk jeg utsette den til idag, men jeg kom meg ikke opp så! Da får jeg bare takke meg selv for å ha strøket på den!

Håpe det ellers går bra med dere leserne, så starter jeg vell snart en ny spørsmålsrunde, jeg har her glemt av å svare på spørsmålene jeg fikk på forrige, men denne gangen skal jeg svare! Så, tror jeg bare setter igang en nå med engang! Spør i vei folkens! Svarer på spørsmålene rundt 31.oktober.2013! 

Hvorfor?

Hvorfor skal folk gå rundt å lage rykte? Hvorfor vil folk virkelig tro på rykte, enn å høre på folkene ryktene gjelder? Hvorfor lyge, hvorfor ikke bare si sannheten?
Jeg skjønner meg virkelig ikke på folk som vil tro på rykte, hvorfor ikke bare høre med folkene som vet best om ryktet om personen er sant eller ikke?

Hvorfor skal folk lyge, når sannheten kommer frem, å personen fortsetter å lyge? Blir bare så irritert, jeg kan vedde på at det er mange som har opplevd dette? Jeg har ihvertfall opplevd dette veldig mye de siste månedene, å det irriterer meg noe grusomt, jeg blir bare så lei.

Jeg vet godt at ryktene om folk aldri kommer til å forsvinne, men jeg fatter ikke at folk må ha så lite interesse i sitt eget liv, å bare må hakke ned på andre, slik de får et dårlig rykte på seg. Jeg selv har opplevd å fått høre løgner, å rykter om meg selv. Å jeg kan godt si at greit, dere får tro hva dere vil, jeg vet best sannheten. 

Folk som går rundt å lyver å sprer rykter om folk er endten misunnelig på personen, eller så liker de bare virkelig å ha noe å snakke om å ikke har nokk spenning i sitt eget liv.

Jeg laget meg selv ask-profil, å jeg angrer faktisk på det nå, å jeg kommer sikkert til å slette kontoen etter hvert, for jeg fikk virkelig noen stygge kommentarer å spørsmål. Å det verste er at jeg har en liten anelse om hvem det er. Men jeg skal ikke nevne navnet jeg tror er, for endten tar jeg veldig feil, men jeg tror det faktisk er noen jeg virkelig trodde jeg kunne stole på, jeg fikk noen skikkelig frekke spørsmål å nedhakking, jeg svarte selfølgelig ikke på alt. Jeg slettet de fleste spørsmålene.
-Har du opplevd noe sånt?

-NadiaElisa

 

sorry!

Hei! unnskyld for lite blogging altså! men nå er det mye som skjer rundt meg, jeg vil ikke gå inn på noen detaljer, håper det ordner seg snart! Klarer ikke blogge så veldig mye nå, er mye styr som sagt, håper det ordner seg snart!!!

Håper det går bra med dere leserne, så snart alt styre har gidd seg, så skal jeg begynne å blogge for fullt! Det lover jeg dere, tusen takk for at dere tar turen innom bloggen å leser! Det setter jeg stor pris på! Men nå må jeg nesten sove siden jeg skal tidlig opp på skolen, er bare tre timer og 20 minutter til jeg skal stå opp! Offameg, håper det går bra med dere som sagt!:) blogger garantert litt imorgen! :)

 
Ser helt dø ut! Ble tatt nå faktisk, hehe, bloggest!

09.10.2013

Hei! Nå sitter jeg bare å hører musikk og slapper helt av før jeg skal på jobb, jeg skal sitte barnevakt. hehe, jeg skulle egentlig sjå på the walking dead, men det tar jeg senere! Slapper av med besteveninda mi, å hører musikk så det er igrunna ikke så veldig mye å gjør på her på vestnes! Jeg venter igrunna bare på å bli hentet så jeg får starte på jobb å bare bli ferdig. Er døds sliten etter helgen, siden jeg var i Ålesund å satt barnevakt for verdens beste tanteunge, natt til lørdagen, så reiste jeg tilbake til Vestnes for å reise på zargate. Møtte nye og gamle venner så det var koselig! Møtte typen åsånn, ellers er det ikke så veldig mye som har skjedd.

Jeg har høstferie denne uken, å kjenner det ska bli så godt å bare slappe av å koble ut fra alt som heter skole å lekser nå! Utrolig chill, jeg skal vell bare vær med venner og typen denne uken, å bare slappe av, så vi blogges!:)-Hva har dere gjort i det siste? :)
-Har du sett the walking dead noen gang? :) 
-Har du høstferie? :) 

-NadiaElisa 

Ålesund og zargate

Hei! Nå har det seg sånn at jeg har endelig høstferie i en uke! Endelig, hehe! Idag skal jeg til Ålesund en tur å besøke familie, å bli der til imorgen. Å i morgen skal jeg på zargate en tur! Jeg har blogget om zargate før, som sagt så tror jeg de fleste vet hva zargate er for noe, men isåfall så er det ihvertfall data LAN. Så enkelt å greit er det! hehe :)

Nå sitter jeg i sentrum på lille vestnes å venter på at en kompis skal komme! Ellers er det ikke noe mer spennendes som skjer! hehehehe. Blogges :)
-Er det noen av dere som skal på zargate? :)
-Har noen av dere hørt om zargate før? :)


-NadiaElisa

 

ingenting å blogge om!

Hei, sitter her å slapper av med ei veninde, å har absolutt ingenting å gjør på! Har absolutt ingenting å blogge om heller, å det er ganske kjedelig! hehe, vurdererer sterkt å ha en spørsmålsrunde ganske snart å det blir jeg som svarer på det! Om dere syns jeg burde blogge mere! så må dere komme med forslag om hva jeg kan blogge om! 

For tiden er jeg ganske opptatt med å konsentrere meg på skolen åsånn! Har vert på en del møter, å jobbet åsånn! Stort sett det vanlige i livet til en 15åring! :)Ganske random bilde menmen!-

-Hva har dere gjort i det siste? :)


-NadiaElisa
 

døgnrytme

Halloen! :) Døgnrytmen min er ikke helt på topp for å si det sånn! Har vært våken i hele natt, å ikke fått sovet. Grunnen er vell fordi jeg er drit låk i kjeften, men det er fordi jeg nylig har fått tannregulering da.. hehe, morsomt! Men kjempe vondt! Nå sitter jeg bare her å snakker med en kompis, å har ganske lite å gjør på! Er bare en time igjen til jeg skal stå opp så ordne meg å prøve å spise litt mat!

Siden sist jeg blogget så har jeg ikke gjort så veldig mye, jeg har vært ilag med en kompis og besteveninda mi, har også vært på litt forskjellige møter åsånn. Ellers har jeg ikke gjort så veldig mye! hehe, har du gjort noe de siste dagene ? :)
Slenger med et ganske random bilde bare! :) så bloggest vi!


Har for tiden ganske lite å blogge om i grunna! Men skal prøve å komme med oppdatering oftere, å ikke at det går flere dager i mellom før jeg blogger igjen!

-Hva har du gjort i det siste? :)


-NadiaElisa

 

Skole....

Lenge siden sist. Må virkelig skjerpe meg med å blogge.. Nå sitter jeg på skolen å gjør en innlevering om Polen/uka hjemme. Klassen har nylig vært i Polen, å jeg var en av de som var igjen på skolen. Vi som var igjen gjor ikke så veldig mye, men vi fikk nesten samme oppgave som resten av klassen. Klassen skal skrive om turen til Polen, mens vi som var igjen skal skrive om uka hjemme. Innleveringen skal leverest idag, så jeg må virkelig jobbe hardt om jeg skal få god karakter! Noe jeg håper på, for jeg må virkelig skjerpe meg når det gjeld skole! 

Ellers så har jeg ikke gjort så veldig veldig mye, jeg lever singel livet å er fri! Har vært veldig mye med venner åsånn, så jeg har hvertfall stor kost meg.,
Men nå må jeg vell fortsette på innleveringen min. Hva har dere gjort i det siste?

'

Nei, jeg får begynne å jobbe igjen! snakkes

 

-NadiaElisa

 

Konfirmant!

Hei!

Lenge siden sist nå! hehe, jeg har omtrent akkurat blitt konfirmert, jeg konfirmerte meg på torsdagen. Ikke at det er så big deal. 


Jeg har jo en virkelig fin familie! Hehe. Elsker familie fotografi altså!

 

 

 

Åsso har jeg fått meg nytt kamera! Er kjempe fornøyd, ingenting spennende som har skjedd, så jeg har ikke så mye å skrive om.Det er speilrefleks, Sony Alpha a37! Er super fornøyd med kameraet, tar gode bilder osv!

Åsso har jeg kjøpt meg ny pc, ASUS, med windows 8 og touch skjerm!

 

JA. det er wannabe macbook!

 

 

-Hva har du gjort i det siste?

 

 

-NadiaElisa

Vinterferie

Ja, dere leste riktig! Jeg har vinterferie, å det er så godt og ha litt fri også! 

 

Men jeg har desverre ingenting å blogge om..

Er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om ?

 

-Har ingen bilder..

 

-NadiaElisa

Barnehage!

Hei.

 

Som dere ser så står det "barnehage" til overskrift. Å tro det eller ei så skal jeg faktisk jobbe i barnehage i tre dager, siden det er hospitering på skolen, starter idag til fredag så er det vinterferie!                      

Resten av klassen jobber forskjellige plasser, noen skulle jobbe i Molde, og noen på lille plassen her som heter Vestnes. Jeg gleder meg faktisk til å jobbe i barnehage. Jeg elsker å passe unger, jeg syns det er kjempe kjekt. Det er sikkert mange andre som syns det også! 

Hospiteringen går ut på at vi skal bli litt bedre kjent med jobb-livet, hvordan det blir å jobbe og sånn når vi har gått ferdig på skolen osv. En av lærerene vi har, skal komme innom jobben og se hvordan det går, hvor bra vi gjør det og sånn tror jeg det var. Så skal vi skrive en god "logg" ut av hvordan jobben vår går ut på, hva vi gjør, hvor mange timer jeg jobber og sånn. Det blir da koselig!

Dette er ikke barnehagen jeg skal jobbe i da, jeg måtte bare ta et bilde ifra google. Jeg vet ikke hvilken barnehage det er. Men det får bare vere! Hehe.

 

-Hva skal du idag?

-Har du vor på hospitering før?

 

-NadiaElisa

 

Ikke glem av spørsmålsrunden! >LINK<

Bading.

Hallais!

 

Idag er det absolutt ingenting som skjer, å på skolen er det bare kjedelige timer, utenom de to siste timene på skolen, da skal jentene i klassen på bading! Men ikke guttene, de skal ha vanlig gym. Innkjøpet som jeg kjøpte på Amfi Moa kommer her.

 

Dette er skoene jeg kjøpte meg, bare at spiksene er svart istedet for sølv!

 

Dere må ikke glemme å spør om spørsmål i spørsmålsrunden ! >LINK<

 

 

-Hva syns du om skoene?

-Hva skal du idag?

IKKE GLEM OG SPØR OM SPØRSMÅL I SPØRSMÅLSRUNDEN.

-NadiaElisa

Spørsmålsrunde

Starter en liten spørsmålsrunde jeg. Spør om det dere vil. Jeg stopper når jeg føler det er nokk spørsmål !:)


Spør i vei!:)-NadiaElisa

 

-Er forresten jeg som svarer på spørsmålene !

09.02.2013

Hallo!
Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem ifra byen, eller det er noen timer siden. Jeg kjøpte meg en caps og et par fin sko til en kjole jeg har. Siden det ikke går ann å laste inn bilde så legger jeg ut innkjøpene imorgen!

-Hva har du gjort idag?

-NadiaElisa

Lenge siden.

Ja, hei

 

Nå er det lenge siden jeg har blogget sist, jeg må virkelig skjerpe meg, jeg har sagt det en million ganger, men nå skal jeg virkelig skjerpe meg.
Vi har akkurat startet med et trenings-prosjekt på skolen, så blir opptatt noen dager og noen dager så tar jeg meg fri, vi skal holdep å med det i 6 uker, vi tok en pre-test på tirsdagen.
Om du ikke vet hva en pre-test er, så er det endten kondis eller styrke vi skal ta en test på, så skal vi ta den igjen 6 uker senere, for å se om vi har fobedret oss, når vi tar den igjen så heter de post-test. Men uansett. Jeg skulle egentlig på noe som heter "Valentinesrave" noe som 10.klassen på skolen jeg går på skulle arrangere, men så ble jeg jo syk.

I helgen skal jeg bare slappe helt av, se film med kjæresten og bare være hjemme!

 

Meg og kjæresten  ! :)

 

 

-Hva skal du i helgen?

-Syns om bildet?

 

 

-NadiaElisa 

Unnskyld......

Unnskyld for at jeg ikke har blogget på lenge. Jeg har vert litt opptatt, akkurat hatt høstferie, rett etter skolen på torsdagen før høstferien reiste jeg til Trondhjem med klassen på konfirmasjonstur! Bildene kan jeg legge ut senere, akkurat nå sitter jeg på skolen og vi skal skrive engelsk-fordjupnings framføring!... Det var et par forskjellige oppgaver, jeg valgte "My Idol" og jeg aner IKKE hva jeg skal ta..


Har du tips om hvilket idol jeg kan ha? Om du har tips så kommenter!

Nå har jeg desverre ikke noen bilder, siden jeg bruker skole pcn.. Men jeg skal se om jeg har tiden til og legge inn Trondhjem bildene senere! Må se hvor tid jeg kommer hjem.. Skal i kirken etter skolen..


-Hva skal du idag?
-Har du tips om hva jeg kan ha som idol på framføringa?:)


-NadiaElisa

I'm Back!

Heey! Lenge siden sist. Har egentlig bare tatt meg en lang bloggpause. Har vert litt opptatt i det siste. Jeg var en tur oppe med pappa to dager i helgen, siden søsteren og tanteungen min var på besøk en tur! Men jeg kan ikke blogge så mye mer. Har forskjellig å gjøre, så slenger bare med to bilder !:)Lang natt.

Hei! Lenge siden sist, men uansett. Jeg har ikke så mye tid siden jeg må bli ferdig med å ordne meg til skolen. Vi har ikke fri idag siden vi hadde fri på fredagen. Men uansett, på overskriften står det "Lang natt". Det ble en veldig lang natt for meg, jeg slet med å laste ned et skriveprogram, så gikk det en time før det ble ferdig, når den hadde lastet seg ned så bare forsvant den, jeg fant det ikke igjen heller, å fysøren så sur jeg vart! I menst jeg prøvde å få tak i ei nettside å laste ned skriveprogrammet til å skrive engelsk innleveringa mi, snakket jeg med en kompis, han fant en link som jeg fikk lastet ned et skriveprogram. Men jeg har enda ikke fått skrive den innleveringa. Men nå må jeg få i meg noe frokost, ser ut som det blir finevær her i vestnes - sentrum idag! Bloggest!Tok bildet i en gym time forje uke. "Torsdag tror jeg."


Tok i et friminutt på skolen. "Fredag tror jeg."I det siste har jeg ikke gjort så mye, vert mye ute med en kompis osv! Må ta og skjerpe meg litt med lekser! Men det skal jeg!Bloggest!-Hva har du gjort i det siste?
-Hva skal du gjøre idag?  

Jeg har desverre ikke outfit bilde. Men har på meg selerbukse, hvit singlett, og en hvit genser som det står "CHILL" på.

-NadiaElisa


 

Kjole ankommet

Hellu

Igår hadde komfirmasjonskjolen min komt å herregud så fin den var! Måtte dusje grundig før jeg prøvde den, og den var litt for stor rundt brystpartiet. Så kl 12 skal vi dra og få sydd den inn. Og en annen ting er været, det er helt blå himmel og sol! Yeay!

Hva skal du idag?

Kjole av papir

Michelle her. Ja du leste rett. Vi har hatt et lite prosjekt i kunst & kåndverk og der har jeg og Charlotte laget en hel kjole av papir! Mange gjorde det, men de andre var liksom så kjedlige for alle var så like. Så vi laget den mye mer andeledes. Vi har holdt på en stund og må si jeg ble kjempe fornøyd med resultatet!Kjempe fin hva? Vi har laget den helt selv.

Hva syns du om kjolen? Har du gjort lignende prosjekt?

Spørsmålsrunde

Siden jeg hadde startet med spørsmålsrunden, så avslutter jeg den når jeg har nokk spørsmål! Så kom igjen! Spør i vei da! http://strawbarry.blogg.no/1332664951_sprsmlsrunde.html#comment

Skolen!

Hei, Nå sitter jeg i timen og arbeider med utdanningsvalg ilag med venninden min Mari gå innom bloggen hennes!. Vi skal holde på med noe om fagforeninger, så vi skal arbeide på nettet å vi skal gjøre det til klokken er ca kvart på to så er vi ferdig med skoledagen!:) Men nå må jeg fortsette å jobbe! siden jeg er på skoledataen har jeg ingen bilder. Senere skal jeg sikkert ut med en kompis å se film eller noe, vi får se!

-Hva har du gjort på skolen idag?
-Hva skal du idag?
-NadiaElisa

SPØRSMÅLSRUNDE!

Da setter jeg bare i gang en spørsmålsrunde jeg! Så får dere spør om det dere vil, jeg svarer ærlig! Men jeg svarer ikke på private ting berre så det er klart! Spør i vei! 

-NadiaElisa 

Desperat!

Hei, nå når jeg faktisk er hjemme og trossalt skal vere hjemme i hele kveld å kjede livet ut av meg så tenkte jeg at jeg like så godt kunne blogge litt!

Ja jeg skrev desperat. Jeg er totalt DESPERAT etter musikk, jeg er drit lei av musikken min nå. Så har dere noe musikk-tips til meg? Det spiller ingen rolle om hvilken "sjanger" musikken er! Jeg elsker all slags musikk. Men jeg skal vell snart ha en spørsmålsrunde på bloggen. Men den kommer mest sannsynlig senere.
Igår så var jeg ute å kjørte bil med to kompiser! Idag har jeg bare kjedet meg.. imorgen skal jeg vell ut og kjøre bil igjen mest sannsynlig! Nå skal jeg bare chille, med musikken min, eller se en god film nemlig "The Hitcher" har skrevet om filmen i et tidligere innlegg! 
-Hva skal du idag?
-Har du noe bra musikk og komme med?
-Har du sett The Hitcher?-NadiaElisa
 -

Dårlig....

Tid i det siste. I det siste har jeg ikke hatt så mye tid til og blogge. Jeg har nesten ikke vært på dataen i det hele tatt! Jeg har vert mest ute med to kompiser osv! Så har glemt helt av bloggen. Denne uken blir det nokk ikke mye blogging for meg, satser på at jeg skal få inn noen innlegg i løpet av uken! Men har sykt mange innleveringer og prøver denne uken. 4 prøver, 1 skrivedag(som er i morgen) og vi skal skrive på den hjemme og vi skal skrive på den til fredag. 4 prøver delt på dager, jeg aner ikke når dem er. Men jeg tar det som det kommer! Nå skal jeg skrive en logg jeg skulle levert inn for snart 2 måneder siden. HEH! *kremt,kremt* men ja, jeg får begynne og skrive loggen så legger jeg meg! Godnatt, bloggest!


Gammelt bilde jeg tok ut vinduet på skolen tidligere i år! Har enda ikke funnet laderen på kameraet, så får bare bli gamle bilder fremover.


-Hva har du gjort i det siste?
-Har du mange prøver/innleveringer denne uken?


-NadiaElisa

 

Nydelig nå, nydelig da

Hei søte.

Jeg tenkte og lage et lite innlegg om en ting. Jeg har merket at om personer har barnebilder av en anne person, uttaler personen det som et "mobbebilde". Hvorfor de? Bare fordi du ikke kledde deg  pent og babeaktig eller brukte sminke da du var liten? Det er bare helt på trynet. Ingen var opptatt av sånnt da der var små, og det burde ingen forvente heller. Så ikke uttal et barnebilde av deg eller andre som "mobbebilde". Du var like nydelig da som nå sellom du kansje ikke hadde sminke og sånnt.


Har ikke tenkt å legge til spørsmål for dere har ikke vondt av og lese innlegget!

Unnskyld....

for lite blogging. Men har hatt dårlig tid osv. Men skal bli bedre til å blogge fremover!:) Nå sitter jeg i skolegangen ilag med to kompiser. Skal snart opp til idrettshallen for å se på at klassen har gym. Idag skal jeg til tomrefjorden til en kompis! Så jeg blogger senere.

Dette er ikke min data.. Så jeg har ingen bilder :/ -Hva skal du idag?


-NadiaElisa 

Skole...

Idag er det skole igjen, jeg gruer meg og gleder meg egentlig, gruer meg til lekser å sitte på skolebenken til klokken er kvart på to! Men jeg overlever, gleder meg til å møte vennene mine igjen da! Jeg har hatt en fantastisk ferie. LAN fra fredag - mandag, overnatting fra første fredagen til onsdag, vor ute, vor med pappa ei natt. Men jeg syns ferien gikk ALT for fort, det likte jeg ikke! 

Ulempe, jeg finner ikke ladderen til kameraet mitt, så ingen nye bilder.-Hva har du gjort i ferien?

-NadiaElisa


 

Unnskyld....

For lite blogging! Men uansett, siden jeg ikke har hatt data i det siste, eller jeg har jo hatt mamma sin. Men kan ikke legge inn bilder på den osv, ++ jeg har ikke hatt noe å blogge om. Igår så for jeg til furland, mitt barndomshjem. Men jeg stakk hjem til mamma idag pågrunn av mye styr og sånn. Men før jeg stakk hjem stakk jeg bort til en kompis, av moren hans fikk jeg jo en data, så nå sitter jeg her å smiler fra øre til øre. Gleder meg til jeg kan ta bilder igjen osv da! Men en ting som er dumt, jeg finner ikke igjen kamera-laderen min..Menmen.. 


Denne dataen har jeg fått! Spiller absolutt INGEN rolle hvilken data jeg har, bare jeg har en data !:)
-Hva har du gjort idag?
-NadiaElisa

Zargate

Hei! Denne helga så har det ikke vert noe blogging siden jeg er på zargate (LAN). Jeg skal ikke hjem før imorgen og da kommer jeg sikkert til å blogge! Så bloggest!


PS: ikke min data, ingen bilder.

-Hva har du gjort denne helga?
-Hva skal du resten av ferien?


-NadiaElisa

Mobilblogging

Hei, nå sitter jeg på skolen og ser film med klassen. Jeg fikk låne iphonen til en kompis som heter Kristoffer, han må vell få den tilbake snart. Men uansett, idag blir det sikkert ikke mye blogging, jeg har vert en dårlig blogger å jeg blir sikkert ikke bedre. Blogger kanskje når jeg kommer hjem! Men nå må jeg følge med på filmen, friminutt om 10 minutter! Så bloggest!

Hva skal du idag?
-NadiaElisa

Chiller.

Hei! Nå sitter jeg og ei venninne på grunnskolen å venter på moren skal bli ferdig på korpsgreier.. Heh.. Jeg skal snart dra meg hjem og spise litt. I forige innlegg trodde jeg at jeg bare kom til å vere hjemme i dag, men så rastløs om jeg er klarer jeg nokk ikke sitte i ro en dag. Måtte bare ut! Stakk i hallen å så på treningen (handball) jeg egentlig skulle vert med på, men orket ikke siden jeg besvimte tidligere idag. Så jeg bare så på litt, så stakk jeg og venninnen min ned på brygga (senteret) vårt her på lille vestnes. Satt bare litt på facebook, så jeg orket ikke blogge med den lille telefonen jeg har. Menmen.. Jeg satser på at vi snart skal stikke her ifra! Så jeg blogger når jeg kommer hjem!

PS: siden jeg ikke bruker min egen data, så har jeg heller ikke bilder. Så ingen bilder dette innlegget.. MEN håper dere kommenterer uansett!:)

-Hva har du gjort idag?
-Har du vert og trenet eller sett på trening?


-NadiaElisa

Valentinsball bildene.

Hei.. Jeg er ikke helt i form idag... Men jeg tenkte jeg kunne blogge litt! Idag fikk jeg valentinsball bildene som det står opperst så jeg bare slenger på de jeg!:) Jeg kommer sikkert bare til å sitte hjemme og slappe av.

 
Meg og Mari <3

Meg, Oline og Ane <3
-Hva skal du idag?


-NadiaElisa 

Ulykkesfugl.

Hei! Nå har jeg akkurat fått dusjet håret. Jeg har vert på kamp idag som jeg skrev tidligere i forje innlegg. Idag skal jeg vell ingenting som jeg vet om. Kanskje ut å gå en tur?.. Vi får se. Memmen, blogger mere senere! siden jeg er på furland har jeg ikke kamera, ligger med mamma, men kommer bilder på mandag!:)

I tillegg har jeg hatt en veldig dårlig dag. Tapte kampen, når jeg skulle dusje, skulle jeg dusje håret, trykte ned knappen så vannet bare skulle rinne i badekaret, sprutet over hele meg, og jeg glemte maten i ovnen, satse på at kvelden blir bedre da!:)

Får legge inn to bilder som jeg har tatt med mobilen min da!.

Pepsi gullet! Ligger under vasken og koser seg!


Chipsen, tørt og hardt. Æsj. -Hva har du gjort idag?
-Hva skal du ikveld?

( PS: ikke gidd og kommenter uten og lese. )

-NadiaElisa

Konge kveld!

Igår hadde jeg en konge kveld med hærlige folk. Dette er ennda en kveld jeg aldri kommer til å glemme! Jeg må vell si hva jeg gjor, jeg var på et "valentinsball" selv om den dagen ikke e før tirsdag, men bedre og ha det i helga enn midt i uka da! menmen, jeg koste meg i hvertfall med hærlige folk! Jeg tok bilde med tre stykk. Men vi har ikke fått bildene ennda. Menmen, jaja, nå er jeg på furland, og nå står jeg utrolig nokk og ordner meg før jeg skal til byen om en time og spille handballkamp!:)


Klar for tur! Neida, dette er ett gammelt bilde, men jeg glemte igjen kameraet mitt hjemme hos mamma. Jeg tok dette i 2010. Litt gammelt? neida!:p-Hva gjor du igår?
-Hva skal du idag?
Innlegget skulle postest før jeg for idag tidlig, men ville ikke bli publisert.

-NadiaElisa

Mobilblogging!

Nå sitter jeg på skolen, har norsk. Det er i grunna drit kjedelig og jeg har ingenting og gjør. Menmen, jeg får vell jobbe litt i et kvarter før det blir friminutt! Så vi får bloggest!Ps: ingen bilder.


-NadiaElisa

Trøtt og sliten.

Hei! Idag har jeg vert trøtt og sliten omtrendt i hele dag. Kan ha noe med at jeg var alt for lenge våken natten til idag også da! Heh, sovna vell ikke før sent på natten, men jeg kom meg opp i syv tiden og dusjet å voknet litt. Idag har jeg vert på skolen, i sentrum med en kompis, og vert på trening! Trøtt og klar liten jente jeg nå ! heh! 

Nå skal jeg legge meg, blogger sikkert ikke mere i kveld. Holder på å sovne her jeg sitter! menmen. Bloggest!


Unnskyld for webcamera bilde, men stressa litt idag tidlig, kom litt  forsent til skolen osv!... Så jeg måtte bare ta et bilde med youcam å stikke!
-Hva har du gjort idag?
-Hva syns du om bildet?


-NadiaElisa

 

Kjole

Hei! Igår var jeg på furland hele dagen utenom på kvelden. Men glemte helt å blogge, jeg må skjerpe meg! Men uansett! Igår så var jeg først hos ei jente som heter Christina, å i 5 tiden for jeg rett bort til Martine å hentet noen klær. Det var en søppelpose med klær og tre kjoler som søsteren min skulle få, hun ville ikke ha to av de. Så de tok jeg! Jeg fikk mamma til og ta bilde av meg med dem så dere får se!:)


Ene.. ikke døm utrykket mitt og bena mine.. fysj!


Andre, ikke døm utseendet akkurat på disse bildene.
-Hva syns du? :)-NadiaElisa
 

Rørende tekst.

Hei! Nå har jeg akkurat vert på en blogg og lest en skikkelig rørende tekst som de fleste faktisk burde lese! Det er en tekst alle burde tenke seg godt gjennom før de tar besluttningene. Her er teksten:
                                                                                    

                                                                                   

                                                 "Så du ønsker å drepe deg selv?"


"Fordi ingen bryr seg om deg. Din familie hater deg. Ikke sant? Nei. Dine foreldre går på rommet ditt om morgnen å finner en død kropp. De vil prøve det hardeste for å ikke tenke negativt, og bare tenke at du tuller. De begynner å riste deg. Hvorfor puster du ikke? De blir knust. Tårer. Mange tårer. Flere tårerer enn du noensinne har sett et menneske grått før. Var det dem? Var de grunnen til at du gjorde dette? Mer tårer. Smerte. Hver dag. Hver natt. Hvert eneste sekund av hver dag. Skyldfølelse. Mer skyld. Hva om dine bestevenner? De kommer ikke til å bry seg. Ikke sant?  Nei. Hva er det første som vil gå gjennom hodet deres når rektor kommer inn og forteller klassen at du ikke er i live. Mens din bestevenn sitter der i tårer. Den jenta du smilte til men aldri snakket med? Hun gråter nå. Gutten som pleide å sparke deg under bordet bare for å irritere deg? Han vil bli sjokkert. Han vil bli knust. Han vil klandre seg selv. Hva med læreren din? Tanker krysser hennes sinn. Hun vil spørre seg selv om du gjorde det fordi hun ikke gjorde skolen komfortabel nok for deg. Smerte. Ødeleggelser. Alt i ett.

Hvem organiserer din begravelse? Hvem går gjennom tingene dine? De få jentene som pleide å se stygt på deg vil føle anger. De vil skylde seg selv. Se her, hvis du dreper deg selv i dag, vil du aldri vite hva som skulle skje i morgen. Du vil aldri få vite det fordi du er død. Du puster ikke. Ikke i live. død. Din familie hater seg selv for det. Din bestevenn faller inn i en depresjon. Tårerer. Mer tårer enn en elv. Alt fordi du drpete deg selv fordi du trodde ingen brydde seg. Ikke sant?

Du er elsket. Av mange. Noen tenker på deg akkurat nå. Og akkurat nå, tenker jeg på alle som har tenkt eller vurdert selvmord. Du er vakker. Uansett om du er svart, hvit, homo-seksuell, høy, lav. overvektig eller anorektisk. 
Du vakker. Du ønsker å drepe deg selv? Tenk på det først, det fins ikke no ''komme tilbake''. Og jeg lover, hvis du gjør det, skader du bare ikke deg selv, men du sårer mange. Du gjør alle elendig og gjør dem at alle føler skyld og smerte. Aldri vil de føle seg hel som de gjorde før, når de hadde deg. Du er vakker. Og du er aldri alene.Fordi ingen bryr seg om deg. Din familie hater deg. Ikke sant? Nei. Dine foreldre går på rommet ditt om morgnen å finner en død kropp. De vil prøve det hardeste for å ikke tenke negativt, og bare tenke at du tuller. De begynner å riste deg. Hvorfor puster du ikke? De blir knust. Tårer. Mange tårer. Flere tårerer enn du noensinne har sett et menneske grått før. Var det dem? Var de grunnen til at du gjorde dette? Mer tårer. Smerte. Hver dag. Hver natt. Hvert eneste sekund av hver dag. Skyldfølelse. Mer skyld. Hva om dine bestevenner? De kommer ikke til å bry seg. Ikke sant?  Nei. Hva er det første som vil gå gjennom hodet deres når rektor kommer inn og forteller klassen at du ikke er i live. Mens din bestevenn sitter der i tårer. Den jenta du smilte til men aldri snakket med? Hun gråter nå. Gutten som pleide å sparke deg under bordet bare for å irritere deg? Han vil bli sjokkert. Han vil bli knust. Han vil klandre seg selv. Hva med læreren din? Tanker krysser hennes sinn. Hun vil spørre seg selv om du gjorde det fordi hun ikke gjorde skolen komfortabel nok for deg. Smerte. Ødeleggelser. Alt i ett.

Hvem organiserer din begravelse? Hvem går gjennom tingene dine? De få jentene som pleide å se stygt på deg vil føle anger. De vil skylde seg selv. Se her, hvis du dreper deg selv i dag, vil du aldri vite hva som skulle skje i morgen. Du vil aldri få vite det fordi du er død. Du puster ikke. Ikke i live. død. Din familie hater seg selv for det. Din bestevenn faller inn i en depresjon. Tårerer. Mer tårer enn en elv. Alt fordi du drpete deg selv fordi du trodde ingen brydde seg. Ikke sant?

Du er elsket. Av mange. Noen tenker på deg akkurat nå. Og akkurat nå, tenker jeg på alle som har tenkt eller vurdert selvmord. Du er vakker. Uansett om du er svart, hvit, homo-seksuell, høy, lav. overvektig eller anorektisk. 
Du vakker. Du ønsker å drepe deg selv? Tenk på det først, det fins ikke no ''komme tilbake''. Og jeg lover, hvis du gjør det, skader du bare ikke deg selv, men du sårer mange. Du gjør alle elendig og gjør dem at alle føler skyld og smerte. Aldri vil de føle seg hel som de gjorde før, når de hadde deg. Du er vakker. Og du er aldri alene."


Teksten er hentet fra: 
http://keepingupwithflo.blogg.no/


-Syns om teksten?


-NadiaElisa

 

It's my birthday !

Yeay idag blir jeg 15 ! Har fått meg et speilreflekskamera så nå kan jeg blogge mer ! Har også fått nye extantions, som jeg ble superglad for. Så, ha en fin dag!
 

Gratulere meg med 15 års dagen? <3

Hmmmm...

Hmm, jeg har kommet tilbake! Jeg er ikke sikker ennda på hva jeg egentlig skal blogge om, men jeg blogger om det som faller meg inn og håper dere vil lese det! Det blir nokk ikke mye blogging idag siden jeg har vert oppe i hele natt, har ikke fått sovet!. Menmen, jeg får se hvor tid jeg faller i søvn og hvor tid jeg vokner igjen. Men vi får bloggest! Skal se One Tree Hill åsso får jeg se hvor tid jeg sovner!:)
 

-Hva skal du idag?
-Syns om bildet?


-NadiaElisa 

Michelle har bursdag!

Idag har altså blogg-venninnen min Michelle bursdag! Hun er endelig 15 år. Michelle er en av mine aller bestevenner å jeg er superduper glad i henne, håper hun leser dette da. Heh! Jeg håper at hun får en fantastisk bursdag og mange fine gaver og det hun ønsker seg!

Jeg og Michelle har vært venner i litt over 1 år nå, å vi har utrolig mange gode minner! Vi har tatt mange bilder, mange overnattinger osv. Jeg håper jeg og michelle forblir gode venner for resten av livet! menne dette innlegget ble litt sent blogget. Men bedre sent enn aldri!:)


<3 Superduper glad i deg Michelle! <3
 

-NadiaElisa 

BLOGGPAUSE

Tar en liten bloggpause jeg. Til jeg faktisk kommer på hva jeg skal blogge om så.. Jeg kommer vell ikke tilbake før neste uke eller noe, kanskje det kommer et innlegg i løpet av uken. Vi får se !:)


-NadiaElisa
 

Mobilblogging.

Hei, nå sitter jeg på telefonen til mamma og skal til og gjøre lekser. Kvart over tre stikker jeg på en liten gå tur med hunden min:) men nå må jeg få gjort litt lekser! Bloggest!


Ps: ingen bilder siden jeg mobilblogger!:)


-hva skal du idag?

Godnatt.

Idag har jeg ikke gjort stort, har bare slappet av med dataen osv. Snakket med folk og diverse! Nå legger jeg meg. så godnatt:)


Haha, random bilde jeg tok tidligere for og bevise til en kompis at han ikke var den eneste som hadde slik brus!


-Hva har du gjort idag?
-Syns om bildet?


-NadiaElisa

 

E.T

Hei, unnskyld for lite blogging! Men har tenkt på en del osv, gått litt opp og ned med humøret mitt, å jeg har nesten ikke vert hjemme. Nå har jeg akkurat sett en film som heter E.T! Filmen er bare supersøt, søsteren min lånte den på biblioteket i molde, så fikk jeg låne den og se den!.. Jeg syns den er kjempe søt, denne gangen såg jeg den på DVD og det var en del de hadde kuttet vekk på VHS.

Men nå skal jeg se litt One Tree Hill, også skal jeg se en film som heter Veronika vil dø og Valentine's day. Så vi blogges!

 

E.T:


Hihi, han er søt da? 

Veronika vil dø:

Valentine's Day:


//Bildene er hentet fra http://google.no-Har du sett en av disse filmene, isåfall, hva syns du om de?
-Syns du E.T er søt?
-NadiaElisa

 

Kino

Da tar jeg ferga over til Molde kvart over 4 og så skal vi på kino og se Alvin og gjengen 3. De filmene er jo kjempe morsome så jeg gleder meg. Blogges!

Hva skal du idag?

Syk som f***

Hei Michelle her. Har nå altså vært syk helt siden torsdag. Har feber, kvalme og forkjørelse. Herlig, ikke sant? Ligger rett ut og har akkuratt fått i meg en paracet og håper den funker. Har ikke vert på skolen denne uken og tviler jeg skal imorra med denne formen!

Er du syk?

Old Times.

hehe, for snart over to år siden så var jeg og Helene bestevenner (hun jeg la ut bilder av sammen med i forje innlegg), vi var bestevenner i 7.klasse, å vi gjor ALT vi kom på å gjøre. Vi gjor så mye glaskap at ingen kan tenke seg, vi var de mest djevel ungene i klassen. Vi sprang ute i gangene, gjemte oss på do, stjal melk, men gidde tilbake penger senere. Vi angrer ikke på noe av det vi gjor, men vi savner selvfølgelig tiden vi var ilag! Savner rett og slett Helene som bestevenn, menmen, vi begynte å miste mer og mer kontakt. I 6.Klasse så var vi med hverandre HVER onsdag/torsdag. Hehe, savner tiden med Helene ! Men nå har vi fått mer og mer kontakt! Jeg snakker med henne om alt som regel, hun skjønner seg på meg og gir meg gode tips. Så jeg håper vi klarer og holde denne kontakten og at den bare blir større og større! 


♥♥♥ Tatt idag, <---Helene     Meg----->

<-------Meg    Helene------>
Engang i 7.klasse. Miss that time<3


-Syns?

 Har du mistet kontakten med noen som stod deg veldig nært engang?..


-NadiaElisa 

Sol

God morgen! Heh, idag fikk jeg faktisk til og sove lenge. Uansett, idag voknet jeg med sol ute! Jeg kan ikke ut eller noe siden jeg er syk. er forkjølet og har halsbetendelse. Så jeg har nesten ikke stemme, og sliter med å puste gjennom nesen. Menmen, idag blir det vell å bare slappe av, og se one tree hill, høre musikk og snakke med folk!Tatt idag.


-Hva skal du idag?
-Har dere sol?


-NadiaElisa
 

Tidlig våken.

Idag brå voknet jeg klokken syv, å jeg hadde jo fri fra skolen idag, så takk for det liksom! Men uansett, jeg tenkte jeg skulle se ferdig episoe 8 av one tree hill sesong 1, men det ble ikke noe av siden jeg bare sovnet fra hele greia sikkert hele fem ganger. Jeg voknet igjen klokken 11 å da klarte jeg å se ferdig episoda, å begynte på ny, jeg har ikke kommet lenger enn på episode 14 da. Men det er jo trossalt opp til 40-44 minutter på hver episode så det tar jo litt tid!.  Menmen, jeg er gretten og trøtt, å satser på å legg meg snart så vi bloggest!:)

Siden jeg ikke har kommet lenger enn til episode 14 er det fordi jeg har vært ute å i hallen en tur og diverse! Jeg gikk også en lang tur med hunden min Yippie. Heh!

-Hva har dere gjort idag? 

One Tree Hill!

Hei, nå sitter jeg utrolig nokk våken og har fri imorgen så vi har lang helg. Jeg sitter og snakker med bestevennen min Niklas og en kompis av han som heter Emil. Jeg holder på og dør av latter, haha, de har utrolig nokk ganske merkelig humor at jeg må bare le! Hehe, men uansett, overskriften forteller vell en del. One Tree Hill er jo en serie på 9 sesonger. Søsteren min Chasmin har fått meg helt hekta. Nå er jeg på sesong 1 episode 7. Jeg skal se alle episodene, å jeg klarer ikke gjøre annet enn å se på det. Haha! Jeg logger inn på facebook og Skype, så går jeg rett på One Tree Hill og bare svarer folk som skriver heh. Menmen, nå må jeg se ferdig ferdig episode 7 og se om jeg orker å se episode 8 før jeg hopper i sengen og sover. Jeg er ikke trøtt i det hele tatt. Hehe, jeg er litt sleip da, satt samtalen til meg og Robert på vent å ha med Niklas siden Robert sover så! Men blogger imorgen jeg!

I sesong 7 tror jeg det var så er ikke Chad Michael Murray(Lucas Scott) eller Hilarie Burton(Peyton) med siden de sluttet, så da kom det to nye istedet! Har ikke fått sett sesong 7 - 9 ennda, men jeg må først se 1 og oppover, kommer til å ta tid, men lever meg inn i episodene! Så blir spennendes! Tusen takk til hærlige søstra mi som har fått meg hekta heh!
Kanskje jeg må se mere enn bare til episode 8 og.. Jeg er jo totalt hekta... klarer ikke slutte å se.... menmen.. får se hva som skjer! 


Sesong 1-6 ♥


Sesong 7-9 ♥


Min veldig søte lille bestevenn Niklas ♥ Gla i de! :D-Liker du One Tree Hill?
-Har du en sånn lignendes bestevenn som på bildet?


PS: jeg elsker One Tree Hill, det skjønner dere vell, hih ! :P


-NadiaElisa  

#Daff

Q: Hva skal du idag?

VINNERE!

Hei, nå er det ca en og en halvtime siden jeg kom hjem! Gjett hva! Vi vant kampen idag. Vi vant 19-3 mot valder 2. Jeg er så glad, men klarer faktisk utrolig nokk ikke å smile... Jeg er litt deppa osv, men drit i det. Viktigeste er at vi vant! Jeg er super stolt over laget da for og si det sånn! :)Handball er som sagt ynglingssporten min om noen lurte på det!:)-Hva har du gjor idag?
-Er du meg på noen sport?

 


-NadiaElisa 

Kamp

Hei, idag skal jeg spille kamp, jeg blogger mere når jeg kommer hjem, blir sikkert litt sent siden vi skal til en plass som heter valderøya, så vi bloggest da!:)


Gammelt bilde, ble vell tatt i 2010! heh, ja jeg hadde blondt hår. Kjedet meg hjem fra Sverige/Oslo!.
-Hva skal du idag?
-Syns om bildet?


-NadiaElisa

 

Igår

Hei... Unnskyld for at jeg ikke blogget igår, men som sagt så var jeg hos min kjære Robert! Å jeg stor koset meg, Selina var også med da. Men jeg stor koset meg veldig! Robert klipte seg, jeg syns det vart fint men likte gamle håret hans bedre. Menmen.. slik kan det gå!

 Ene siden av håret til Robert.

 
Andre siden.

 
Slik hadde han ca før han klipte seg, litt kortere på sidene da, å litt kortere lugg. Har desverre ikke ett bilde av han slik han var FØR han klipte seg.
Men jaja, jeg syns i hvertfall håret til Robert vart utrolig fint etter han klipte seg, men passet bedre med langt!-Hva gjor du igår?
-Syns om håret til ?

-NadiaElisaUnnskyld.....

Ja, overskriften sier vell alt, unnskyld for at jeg ikke har blogget på en stund, men jeg har tenkt på mye osv, men skal ikke så mye innpå det nå. Nå er jeg på furland å skal snart stikke på bussen. Jeg voknet til vanlig tid klokken 5..-.- Det blir forresten sikkert ikke mye blogging i helgen, siden jeg skal vere på furland, dårlig nett å opptatt med diverse, idag skal jeg til min kjære Robert, og kanskje en tur til besta. I morgen skal jeg også til besta å rydde diverse saker osv, å søndag så blir jeg ikke hjemme. Så jeg har fullt opp i helgen. Men nå må jeg løpe bloggest!


Bildet er tatt av digital kameraet mitt dagen før nyttårsaften, det er IKKE redigert.På veg hjem fra Robert dagen før nyttårsaften. IKKE redigert.-Hva syns du ?
-Hva skal du i helgen?


-NadiaElisa

 

Tea time

Ahh herlig med litt te etter en skoledag. Drikker vel 1 kopp om dagen. Kjempe godt å forfriskende for stemmen!

Q: Drikker du te?

Antix

Som sagt har jeg to stygge munnsår som jeg vil få bort før jeg drar io helgen. Så derfor dro jeg og Nadia ned på apoteket og kjøpte noe som heter Antix som er en krem man tar på leppene som skal få de til å gå bort. Kosta hele 150 kr for den lille flasken så det bør virke !


Q: Er du plaget med munnsår?

Kunst og håndverk.

Nå er jeg med Michelle, å vi sitter bare å chiller. Jeg har vært her siden skolen sluttet, vi har chillet og spist. Vi hadde egentlig tenkt å trene, men orker ikke, er så daff. Jeg har vært på facebook omtrendt hele dag, til og med på skolen! Greit med en i klassen som har internett ja! Men bloggest da! :)

 Jeg og ei venninne i klassen kjedet oss litt i kunst og håndverk timen ja....
-Hva har du gjort idag?--NadiaElisa 

Ny headerSyns?

uviktig- noe for bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2858206/michelle-kommenterer-alltid-tilbake?claim=ukqusuuthbr">Følg min blogg med bloglovin</a>

Hit skal jeg i helgen

Nå til helgen skal vi til Loen på Alexandra hotel for og feire bursdagen til Mammaen til Fosterfaren min. Åh gleder meg inderlig siden dette er et høyt anbefalt hotell. Hele familien hans skal inkludert oss og vi skal alle slappe av og ha en god helg. Blogger sikkert derfra og !

Bilder fra Hotel Alexandra, Loen 

Bilder fra Hotel Alexandra, Loen 

Bilder fra Hotel Alexandra, Loen 

Bilder fra Hotel Alexandra, Loen

Bilder fra Hotel Alexandra, Loen  

Bilder fra Hotel Alexandra, Loen

Bilder fra Hotel Alexandra, Loen

Hva syns dere?

Munnsår

Idag da jeg vokna kjendte jeg at leppene mine føltes rare, så jeg gikk bort til speilet å så at leppa mi var helt opphovnet ! Koselig..Så jeg er plaget med munnsår og får det ofte under stress. Har ikke stressa med noe da men. Men jeg lurer på hva kan man bruke for og få bort munnsår? Vil ikke komme med 2 store munnsår til Loen i helgen...


Er ikke så tydelig på bildet fordi jeg vil ikke framheve det for det er så stygt.

TIPS TIL HVORDAN Å FÅ BORT MUNNSÅR?

09.jan.2012

Endelig en kjedelig skole dag ferdig. Siden jeg stod opp så tidlig, så er jeg kjempe trøtt og sliten. Vet heller ikke hva jeg skal blogge om... Sitter på skype med en kompis, headsett med musikk på full guffe og diverse. Sitter egentlig bare å chiller, å venter på at jeg skal slutte å fryse å vokne litt.


-Hva skal du idag?

BTW: blogg.no vil ikke sammerbeide med meg idag heller. NULL BILDER.


-NadiaElisa 

09.jan.2012

Ny uke, ny skule dag, nye utfordringer, nye muligheter står for tur denne uken å sikkert flere uker! Håper jeg kommer meg igjennom denne uken uten problemer, klarte meg fint de tre dagene sist uke. Så jeg skal klare meg disse fem dagene! Jeg ser fram til denne uken, aner ikke hvorfor. 

Grunnen til at jeg er våken så tidlig, å står opp 05:00 - 06:00 rekke å dusje, å være litt med søsteren min før hun reiser på skolen, ser henne jo omtrendt aldri. Eheheh, men ja. Idag blir det  vell bare chille dag på meg. Bloggest da! 
Unnskyld for dårlig kvalitet.. Er tatt med mobilen..-Hva skal du idag?
-Bruker du å stå opp så tidlig?
-Syns om bildet?-NadiaElisa
 

.....ehm

Okey, det jeg merker med dere leser er at de fleste ikke leser teksten men bare ser på spørsmålene å bildene. Dere kommenterer omtrendt aldri ett innlegg uten bilder. Jeg sier ikke at det er noe galt, men dere burde lese teksten. Fikk en kommentar på forje innlegg der det står "Fine bilder , har du redigert bildene?" Jeg skrev med tjukk skrift under at jeg ikke hadde redigert bildene. Les teksten folkens, ellers gir det jo ikke mening..

 

Snart......

Hei, idag har jeg og Michelle vert ute å tatt nye bilder. Altså hatt en liten photoshoot, de kommer da senere! Så dere får vente å se hva som kommer!:) 


Liten smake bit!
-Hva syns du?

BTW: Resten av bildene kommer senere.
-NadiaElisa
 

08.jan.2012

Jeg er kanskje ikke noens førstevalg, men jeg er et godt valg. Jeg er gjerne ikke rik, men jeg er verdifull. Jeg trenger ikke late som å være noen jeg ikke er, fordi jeg er god på å være meg. Jeg er kanskje ikke stolt av enkelte av de tingene jeg har gjort i fortiden, men jeg er stolt av hvem jeg er i dag. Jeg er gjerne ikke perfekt, men jeg trenger ikke å være det. Ta meg som jeg er, eller se meg å bare gå! For jeg er best på å være meg :)Folk får bare lære seg å like meg. Enkelt og greit :)-Hva syns du?-NadiaFlatseth

 

Chill

Nå sitter jeg og Michelle bare å chiller, vi hører musikk osv! Vi har tatt en del bilder, Michelle legger de ut senere eller nå snart satser jeg på! Men jeg har i hvertfall to-tre bilder jeg kan vise da! : ) Enjoy !


Fotograf//Michelle//


Fotograf//Michelle//


 Resten av kvelden blir det vell daffing og filmsjåing!-Hva syns du om bildene?
-Hva skal du gjøre i kveld?Finally

Nå har jeg fått den nye dusjsåpen min fordi jeg tåler ikke vanelig såpe med parfyme har jeg funnet ut. Så har fått en såpe fra dr.Greve. Veldig god og merker forskjell. 


Hva tåler ikke du?

Quotes

The hardest thing to do is watching the one you love, love someone else.

Bitch please, I can remove 95% of your 'beauty' with a Kleenex.

Some guys want to change everything about you. But the right guy only wants to change one thing, your last name.

Nothing's forever. Not the pain and not the joy.

Cry a river. Build a bridge. Get over it.

The past cannot be changed, forgitten, or erased. It can only be accepted.

The best revenge is happiness, because nothing drives people more crazy then seeing someone actually having a good life.

KRIK

Hmm.. Nå sitter jeg å kjeder meg, er jo ingenting å gjøre, sovnet på sofaen istad, flink jeg er! Har jo sovet bort hele kvelden. Men tilbake til overskriften, siden jeg kjeder meg så gale, så vurderte jeg å stikke i hallen på noe som heter krik (Kristen Idretts Kontakt) haha, må jo få opp litt kondis til imorgen! Jeg skal spille kamp i morgen, håper det går bra! Men nå må jeg fyke sååå bloggest! Off, trøtt som bare det, kjedelig... Musikk på fullguffe i headsette! :D Nå fyker jeg i hallen. Haha, dør sikkert før jeg kommer frem, jogging here we come liksom..
-Har du hørt om krik før?
-Skal du spille kamp imorgen?Informere mere senere !

-NadiaElisa
 

Tidlig oppe..

Hei.. I natt har jeg nesten ikke sovet i det hele tatt. Gikk kanskje en halvtime - time før jeg voknet igjen. Jeg har fått utrolig dårlig søvn i ferien, det sier alle at jeg har fått, menmen. Haha, la gå. Jeg har så mye å tenke på, men jeg skal ikke gå så langt inn på tankene mine! Jeg hater rett og slett å ha så mye å tenke på, jeg får jo ikke sovet i det hele tatt ligger bare oppe hele natten å prøver og få bort tankene men er jo ikke så lett. Jeg stod vell opp kvart over fire, da fikk jeg rett og slett ikke til å sove mer så jeg stod jo bare opp, orket ikke prøve å sove, for jeg vet jeg ikke kom til å få det til, siden jeg var lys våken, hadde bare sovet en halvtime siden jeg hadde voknet kvart på 4.. Håper skole dagen går fremover å fort så jeg bare får komme meg hjem! Heh. Bloggest!


//Fotograf//privat//
 -Har du sovet dårlig inatt?
-Begynte du på skolen idag?

Igår..

Hei! Unnskyld for at jeg ikke blogget igår. Men jeg fikk selvfølgelig ikke tiden. Jeg var på moa med venninnen min Selina. Jeg kjøpte meg nye sko å to nye singletter i XS. Vi for med 11:25 bussen, hun kjøpte seg også sko. Men som sagt har jeg ikke minnekort til kameraet mitt.. så jeg får ikke lagt ut noe bilde av tingene jeg kjøpte. Men de får jeg ta senere!


Ett bilde ifra da vi var på moa!:)


-Hva gjor du igår?
-Var du i byen med ei venninne eller en i familien?


-NadiaElisa

 

MiniPhotoshoot

Hva syns du?

Fuck døgnrytme

Å snu døgnet er noe av det verste jeg vet. Man ligger der og bare venter på og sovne, men ingenting skjer. Men det mest typiske som kan skje er at når man endelig sovner, så må man stå opp. Men skal heldigvis ikke på skolen før onsdag.

Og beklager igjen for min dårlige blogging for jeg vet jeg er en god blogger om jeg vil. Men skal skjerpe meg. Liker best å blogge når jeg har tatt bilder og sånn å det gjør jeg oftes når jeg får låne speilrefleksen til Tor.

Når begynner du på skolen/jobb igjen?

Dagen idag.

Hei! Nå har jeg sånn ca akkurat kommet inn. Har vært ute med en kompis å fått tankene på andre ting! :)
 Hihi, han får meg alltid i godt humør å er alltidh er for meg ! Men jeg koste meg utrolig mye!:)

Nå fikk jeg besøk av en venninne som skal sove over så fyker vi til ålesund imorgen 12:25 !:)

Meg til venstre og venninnen min Selina til høyre!:)

Jeg sitter også å snakker med en kompis på skype, eheh!

Bestevennen min :D
-Skal du ha overnatting?
-Har du skype?
 

 -NadiaElisa

2012

Hm, jeg satt å tenkte, så tenkte jeg, hvorfor ikke blogge? Men uansett, det jeg mente med dette innlegget var jo siden vi har begynt på nytt år altså 2012 så tenkte jeg faktisk at jeg skulle bli den ekte meg, har ikke tørt å vist ekte meg for folk på lenge pågrunn av mobbing osv. Men nå skal jeg vise hvordan jeg egentlig er. Det skal bli godt å vise meg for den jeg er å ikke gjemme me bak noen jeg egentlig ikke er, hva er det vitsen med? Men jeg skal i hvertfall bli den ekte meg igjen, å få bedre selvtillitt, å rett og slett drite i hva folk syns om meg. Om noen ikke liker den ekte meg, så kan de bare gå sin vei sier jeg bare så tipp topp, håper dere fortsetter med å lese denne bloggen uansett om jeg blir den ekte meg!

 Whoop, glemte minnekortet til kameraet mitt med pappa, blir webcamera bilder eller gamle bilder til jeg får hentet minnekortet mitt! Så det!:)


Nå skal jeg virkelig stå for den jeg er, å ikke holde meg selv tilbake!-Hva syns du om innlegget?
-Hva syns du om bildet? 


-NadiaElisa 

ingen bilder.

Hmm... Nå sitter jeg her å angrer på at jeg faktisk sovna igår, på selveste nyttår's aften, men jeg var låk i ørene mine. Så voknet jeg kvart over 4 på natten.. wihu, koselig. Eh nei.. men jeg kan slenge med bildene som ble tatt når Lisbeth var her er ikke så mange.

Hmm.. ble ikke bilder likevell.. Får se om det funker senere da!... Blogg.no ville vist ikke sammerbeide med meg idag.. så ett innlegg uten bilder!..-Hadde du en fin kveld igår?
-Har du sovet bort nyttår's aften før?


-NadiaElisa


 

Dagmar.

Hei! Nå har jeg akkurat vært ute å tatt bilder av to skader den stygge stormen Dagmar gjor. Halve løe taket til pappa har duttet sammen, og ett tre søsteren min brukte å klatre i når hun va mindre har duttet ned.


Okey, løen til pappa er ikke så fin, den var ikke fin heller, falle ferdig. Men dere ser jo taket er knekt midt på ene siden.


Litt uklart, men orket rett og slett ikke å gå nermere, men dere ser jo at jorden er revet opp og treet ligger rett ned.

Mamma og Chasmin syns det var som og være med i en skrekk film, bilen holdt på å fare utfor veien, ting du viste og ikke viste var fløy rundt om. 

-Gjor dagmar noen skader hos dere?
-Hva syns dere om bildene?

 

Forresten!

Forresten unnskyld for at jeg ikke har blogget på lenge. Men har vert litt opptatt med besøk og sånn! Jeg blogger senere om hva jeg og Lisbeth gjor på også videre. Jeg har ikke tid nå, unnskyld for det!. Men jeg skal bli en bedre blogger jeg lover! Alt må bare falle på plass for meg, tenker på diverse ting osv. Såg ut idag tidlig når jeg voknet i halv 10-10 tiden, at ett tre oppi hagen til pappa hadde veltet å halve løe taket har duttet sammen, skal ta bilde i morgen om jeg vokner FØR det blir mørkt satser på at jeg skal få til det. Men jeg må vell stikke nå! Bloggest!


//Bildet ble tatt på nyttår's aften i fjord// av meg og hunden min// (Da jeg hadde den originale hårfargen min)
-NadiaElisa
 

Godt nyttår!

Jeg måtte jo selvfølgelig innom bloggen en snar tur! Jeg ville bare ønske alle en kjempe fin kveld, å ett kjempe godt nyttår! Jeg gleder meg til 2012 begynner, dette året har bare gått opp og ned. Så satser på at det nye året som kommer, blir så mye bedre enn dette året! Ut med 2011, INN med 2012 ! Så GODT NYTTÅR!Bildet er henta fra //Google//godt nyttår//-NadiaElisa
 

Besøk!

Hei! Jeg hadde tenkt at jeg skulle ta bilder av julegavene jeg fikk på selveste juleaften, men jeg får gjøre det senere! Nå har jeg ikke tid. Idag så får jeg besøk av ei venninne som heter Lisbeth. Hun har vært her en gang før, å det blir koselig at hun komme når også!. 

Jeg kommer til å legge ut noen bilder av julegavene, men jeg regner med at de fleste har sett kle, sminke, headset,mobil osv.


Her er Lisbeth! Er hun ikke skjønn vell?<3-Hva skal dere idag?
-Vil dere at jeg skal legge ut bilder av julegavene jeg fikk?-NadiaElisa

 

Srry lite blogging...

Hei! Unnskyld for lite blogging! Igår så for jeg oppover til Robert, å jeg måtte tydeligvis bli der til idag siden mamma ikke kom seg oppover til furland på grunn av at det låg ett tre midt i veien, så hun og søsteren min kom seg ingen vei. Jeg sov til 14:45 idag så kom mamma å hentet meg senere. Så for vi til mormor å spiste middag!:)

Bloggest!


-Hva har du gjort i det siste?


Siden jeg er på dataen til søsteren min har jeg desverre ingne bilder!


-NadiaElisa
 

JULAFTEN

Hei! Nå har jeg endelig komt i fin stasen med søsteren min Chasmin!:) Vi har ordnet håret vårt, fått på oss kjolene, og vi har tatt bilder!


Bildet er tatt ifra Chasmin
Chasmin, Yippie og Meg !:)


Chasmin og meg!:)
Hun er 19 og jeg er 13, ca like høge^^


<3 


-Har du kommet i fin stasen? :)
-Har du en fantastisk søster og en fantastisk hund ? :)

 

-NadiaElisa

 

Julaften

Hei! Nå er det endelig julaften, våknet i 8 tiden, ble vekt av mamma. Gikk ned sikkert ett kvarter senere, så hadde jeg julestrømpe med godteri å senere gave! Jeg fikk headset, en elektrisk tannbørste og undertøy! Headsettet er utrolig bra synes jeg da! :) ehe, fikk elektrisk tannbørste og headset med mamma, undertøy fikk jeg av søsteren min! Er i hvertfall utrolig glad for gavene da! Senere blir det å ordne seg osv til i kveld, mormor, onkel, Michelle, Matheo og Lena kommer jo! Kommer vell sikkert bilder imorgen eller senere om hvordan julaften min har vert! Mange gaver er det også. 


Jeg vet at juletreet vårt er lite så IKKE mobb det. Må jo være fornøyd med det man har !:)
Dette er ikke alle gavene da, dette er bare etter onkel var med oss med julegavene. Litt fra oss, Michelle, morfar osv :) Idag kommer det flere gaver fra mormor!:)


Kommer bilder av headsettet, den elektriske tannbørsten og sikkert undertøyet også senere!:)


Har du julestrømpe?
-Har du fått åpnet en eller to pakker idag allerede?
 

Hmm..

Hei! Nå begynner jeg faktisk å bli litt bedre! Idag så blir det å fare til legen, blææh! Men jeg gjør hva som helst bare jeg blir frisk igjen! Håper det bare ikke kolapser inne i hode mitt som det gjor når jeg var liten.. Men nå må jeg fyke. Onkel kommer å henter meg å mamma, så fyker vi til legen!


Nydusjet, å litt friskere!:)


Legen.. :(

 

SVAR!

Hei! Nå er det en ri siden jeg egentlig skulle svare på spørsmålene, å det blir bare meg Nadia som svarer på spørsmålene så.. her kommer de:

Hva gleder dere dere til? :)
Jeg gleder meg mest til jula neste år! Får jo iPad 2 med onkel! :) å gleder meg til julaften i år!:)


Hva er deres største drømmer?
Min største drøm er å bli fotograf, eller jobbe i barnehage!
 
Hva er drømmeyrket?
Fotograf (?) 

Hvor vil dere flytte når dere blir voksne?
Vet ikke enda, finner vell det ut når jeg blir eldre! Flytte fra lille vestnes kanskje ? :)
 

Hva vil dere gjøre når dere blir voksne?
Hmm, skal ta vare på ungdomslivet ♥♥♥♥ 

Hva vil dere gjøre når dere blir stor?
Hmm... usikker (?) 

Ønsker dere å få barn?
Jaaa!! :P

Hvem av dere blogger mest? :D<3
Hmm, usikker, blogger faktisk ganske likt, men kanskje meg (?) hmm, dere får bare finne det ut selv nesten!  

Kan dere ha video?
Har tenkt på det lenge! Kommer mest sannsynlig til å gjøre det engang jeg er med Michelle! :) Får vente å se !:)
 

kommentere tilbake heletiden?
Skal prøve så godt vi kan! Jeg må bli litt bedre med det! Men jeg prøver så godt jeg kan!:)-Spør om mer om det er noe dere lurer på! Skal i hvertfall ikke bli så lenge til dere får svar!
-Var svarene bra nokk for dere? :)


-NadiaElisa

 

1 av 2 julaften

Jeg kan si at jeg får på en måte feire ulaften to ganger. Fordi siden jeg ikke får feire julaften med mamma, fikk jeg feire med henne idag og åpne hennes pakker. Og jeg ble veldig glad for mamma hadde kjøpt en ny pc til meg ! Denne er bærbar og er bare kjempekul. Blir sikkert mer videoblogging og. Blogges!Får du feire julaften to ganger?

SYK!

Hei! Ja, unnskyld for at jeg ikke har blogget siden jeg kom hjem. Men igår så var jeg med Robert, å han fikk julegava si. Åsso bare koste vi oss ilag! Jeg kunne ha blogget før jeg for oppover, siden jeg ikke for dit før halv 3, men jeg fikk ikke tid til det. Så unnskyld for det!.
Igår kveld begynte jeg å bli litt låk i ørene mine. Idag så voknet jeg og var verre, å jeg fant ut at jeg hadde fått øreverk. Nå sitter jeg bare å chiller, å venter på mat. Eheh, er litt lat, men slik er det når man er syk! Søsteren min var plaget med øreverk når hun var mindre, å måtte nesten ha dren siden hun var så mye syk, jeg har hatt dren i ørene, så det er ikke vits med at jeg har det igjen, tror jeg! Eheh.


Liker ikke å vere syk!-Har du en kjæreste å gi gave til?
-Er du syk?
-Har du hatt dren i ørene?-NadiaElisa

 

I love you

Har ikke blogga på noen dager men har en god grunn. På juleballet, da alle danset lagsomt med hverandre og søte par kysset, ønsket jeg så strekt at Alexander kunne vert der. Og ut av det blå kommer venninden min springende og roper at Alexander står utenfor. Jeg fikk sjokk å løp ut, og der stod han. Så nydelig, så vakker og med det søte smilet om munnen. Jeg hoppet med armene om han og var nesten på gråten. Så vi har tilbrakt helgen sammen, men idag dro han. Men jeg er så takknemmelig for denne stunden med han. Men det er vondt å se han dra.

Are you in love?

Sykkylven

Hei! Jeg har hatt 3 fantastiske dager i sykkylven. Idag så skal jeg hjem, reiser vell ikveld engang, jeg har ihvertfall kost meg kjempe mye! Det er siste skoledag imorgen, så bloggest da! :)


Michelle! Tantungen min:)


-Hva har dere gjort de tre siste dagene ? 

mattetentamen!

Hei! I morgen har jeg mattetentamen, å jeg gruer meg sykt! Den er delt opp i to deler, å vi får bare bruke hjelpemiddel på del prøve to sa læreren. Jeg er så dum at jeg har glømt å lese å sånn til tentamen, men håper det går bra likevell! :) Ønsk meg lykke til da!

Jeg er ikke hjemme så har desverre ikke bilder, men jeg skal bli bedre med å ha bilder å slikt. Så enjoy !:)


Imorgen skal jeg forresten på juleball, tror jeg er på min egen data senere å da får dere mest sannsynlig se ett bilde av kjolen osv!


-Har du tentamen imorgen?
-Skal du på juleball?

Opptatt

Hei! Resten av uka er jeg opptatt, nå er jeg med venninna mi Selina. Senere skal jeg på trening, så jeg fikk bare prøve på å smette inn litt tid nå. Imorgen skal jeg til byen på julehandel! hoho, kosliiig. På fredag skal jeg også til Selina, skal kose oss, å ordne oss til juleball. Lørdag til mandag er jeg i sykkylven, så heh, er ganske opptatt ! :P men bloggest senere! Kommer bilder av hva jeg skal ha på meg på juleball osv:)


-Skal du på julehandel?
-Skal du på juleball?
-NadiaElisa

Hull i øret

Heihei. Idag skulle jeg på frisøren og klippe meg. Tok bare litt i tuppene og skråtet håret litt. Resultat imorgen men enda en ting, jeg tok hull i øret, igjen ! Men for første gang tok jeg oppe i øret og det gjorde ikke vondt i det hele tatt. 


Har du hull i øret?

Så kaldt !

Hellu, Michelle her. Sorry dårlig blogger men har hatt bloggsperre. Uansett så sitter jeg nå på det kalde rommet mitt. Det er så kaldt at jeg fryser intents om natten. Har tent masse lys fordi det blir faktisk varmere. Og idag har jeg vert med gutten min Alexander i 2 måneder! Nadia hadde vert med sin kjæreste i 2 måneder igår. Men snakkes!Er det kaldt på rommet ditt?

Norsk-Tentamen...

Nå er det snart 2 timer siden jeg var ferdig med norsk-tentamen.. I hvertfall med å skrive den. Men blogg.no har ikke vært sammenarbeidisk med meg. Treigt nett ja! Men etter jeg var ferdig med å skrive norsk-tentamen redigerte jeg bare noen bilder. Heh, måtte jo ha noe å finne på før jeg fikk låne litt internett med en kompis! Så før de kommer tilbake så får jeg blogge... Men jeg legger til ett før å etter bilde på det jeg redigerte. Så enjoy :)

Før: 

Etter:-Hva syns du om bildet?
-Bruker du å redigere bilder, ikke bare tar vekk ting, men lignende mitt? 

13.des.2011

Hei! Igår på "MOBBING" innlegget jeg la ut var det en som kalte seg "anonym" å klarte ikke å vise navnet sitt, jeg skulle egentlig bare ha slettet kommentarene før det ble en diskusjon. Men det gjor jeg ikke for at folk skulle få lese hvordan en person virkelig kan være. Men, neste gang jeg ser noen kommentarer så er slike så sier jeg bare: JEG SLETTER DEM! Jeg syns det er så unødvendig å kommentere slikt. Det var EN grunn til at jeg faktisk skrev om mobbing å slikt i ett innlegg, fordi jeg er IMOT det. Å om du ikke tror på de, så la vær å kommenter da vel?.. Jeg liker virkelig ikke at andre folk holder på slik. Det er så unødvendig. Husk, NESTE gang, jeg sletter dem!-Hva syns du om folk som kaller seg anonym?
-Hva gjør du om du får slike kommentarer?-NadiaElisa 

MOBBING!

Nå er jeg seriøst drit lei over at folk skal drive å mobbe andre på skolen! Å jeg blir så irritert inni meg at jeg har rett og slett bare lyst å slå til den personen. Idag på skolen var det en person i klassen som ble mobbet, å jeg bryr meg selvfølgelig om folk som er lei seg. Vet ikke hvorfor, men er bare slik jeg er.. Men uansett, jeg hater mildt sagt at folk mobber andre, folk gjør det jo bare for å føle seg bedre med å trakkasere andre. Det er så unødvendig, jeg hadde så lyst å bare gå bort til de som sto å mobbet denne personen, jeg ble så gale irritert, hvorfor gjør folk dette? Jo, for de vil at alle andre skal se opp til de, men der tar de feil, det er mobberne som mister venner. Mobberen(e) kommer til å sitte igjen alene i ett hjørne å rotne. Det er jo ikke folk som skjønner alvore med å mobbe, det kan føre til kutting, selvmord, å alt det verste du kan tenke deg. Jeg syns det er så unødvendig!

Mobbing er mildt sagt det verste jeg kan se å høre noen gjør. Jeg vet godt hvordan det er å bli mobbet, jeg har jo blitt mobbet i 3 år, sluttet litt nå i 8.klasse.. Men siden jeg så at den såkalte personen ble mobbet, gikk jeg bort til han/hun å snakket med han/ho. Jeg sa jo bare det at jeg er vet hvordan det er, å den personen lurer på hvordan jeg klarte å komme meg igjennom dette her, jeg sa at jeg måtte bare bli sterk nokk til å klare meg, å det må noen bare klare. For gir du opp, er det jo ikke mer håp. Men jeg hater mobbing. Jeg har aldri likt det. Har mobbet ENGANG i hele mitt liv, å skal aldri se eller gjøre det igjen.Men mobbing å baksnakking er så dumt å teit..

Baksnakking har har jeg gjort to til tre ganger, men tenkte meg godt igjennom det, å tenkte, hvorfor ikke bare gå rett til den personen facetoface å si akkurat det man mener? Så det har jeg å begynt med, jeg føler meg mye bedre å gå å si det til en person facetoface.


Jeg er hundre prosent sikker på at det er sikkert ingen ifra klassen som leser dette. Men jeg sier bare engang, at om noen i fra klassen leser dette, så slutt å mobb å baksnakk! Det er så unødvendig. Dette innlegget har jeg skrevet med egne ord.  


Se på denne lille jenta.. se hva folk kan gjøre med ett stakkars menneske!


På engelsk tentamen idag, skrev jeg om en drøm jeg har hatt lenge om at mobbing å slikt skal stoppest, å alle kan bare være venner!.... Jeg hater å se andre alene, går rett bort til den personen å holder han/hun med selskap!

Om noen ifra klassen leser dette, så håper jeg dere innser hva som kan skje med folk!

Håper dette ikke er noe unødvendig innlegg!


-Hva syns du om innlegget? 

2 måneder med Robert idag.

Hei! Idag hadde vi som sagt engelsk tentamen, å jeg har på følelsen over at det gikk temmelig bra. Men dagen fortsatte å vere bra også da. Ble med Robert hjem etter skolen idag, vi fikk ryddet rommet hass, å jeg syns det så mye bedre ut! Stolt jah. hehe, han ryddet meste parten da! Senere så gikk han ned å skulle spise, jeg var ikke sulten så jeg spiste ikke, men når han kom opp igjen, så fikk jeg en gave av han, å jeg fikk den fordi vi har vært ilag i to måneder idag! Jeg føler vi egentlig har vært ilag i sånn 10 år da. hehe, Men det beste var at jeg fikk en gave jeg faktisk trengte, å jeg likte den !


Loveit!


:D
Det som er inni er, eyeshadow base, perfect teint concealer, soft eye liner water proof og all in one mascara
Må si jeg er fornøyd med gaven jeg fikk av Robert.. men føler meg som en dust som ikke hadde noe til han, men da får han bare få en ekstra liten søt julegave da! Hihi.


Elska d!<3

-Hva syns du om gaven jeg fikk?
-Har du en kjæreste som du får gave av?


-NadiaElisa


 

Redigert.

Igår etter at en venninne leste bloggen vår, så ville hun at jeg skulle redigere ett bilde av hun også! Det gjor jeg å, så her skal dere få se det!

Før:Etter:


 


Det redigerte  bilde ble mindre... Unnskyld for det, men det skjer av og til når jeg lagrer bildene..Hva syns du ? :)


Nå må jeg løpe... skal på skolen. Bloggest!

-NadiaElisa 

06.des.2011

Jeg har det litt travelt resten av uken... må pugge til tentamen å nå må jeg gjøre ferdig to inleveringer vi skal lever imorgen, å jeg har så vidt startet. Jeg skulle egentlig blogge tidligere, men jeg sovnet. Å jeg sto ikke opp før mamma og søster kom hjem, så var det å pakke ut varer å spise middag. Å fyke på trening. Jeg skulle egentlig ha dusjet, men rekker det ikke må jobbe med inleveringer!..

Neste uke har vi 3 tentamena, matte, norsk og engelsk, så jeg må nesten bare gjøre ferdig inleveringene å begynne på leksene å bli ferdig så jeg rekker å lese til tentamen. Bloggest må fortsette å søke opp stoff til inleveringene!.


Meg, gammelt men drit i det!-Har du inleveringer denne uken?
-Skal du ha tentamen neste uke?

 


-NadiaElisa 

Konkurranse

Hei! Jeg er med i en godteri-konkurranse bare for jeg kjeder meg. Det er ikke sikkert alle har en MIX-koisk i nærheten der dere lesere bor, men uansett så ønsker jeg veldig gjerne at dere trøkker på denne linken http://mix.no/konkurranse/?c=100001694738290-1 og venter til det står NEI i en rød boks og JA i en grønn boks, å jeg synes dere kan være greie å trøkke ja? Det hadde jeg satt veldig stor pris på! og jeg sier Tusen takk på forhånd! Legg igjen en kommentar når dere har gjort de værså snill!


Igår fikk jeg ikke blogget siden jeg nesten ikke var hjemme å på dataen. Jeg var også barnevakt. Koselig det! Hvor mye jeg fikk er ikke så nøye. Men får bloggest da!

Siden jeg ikke er på min data siden den er så teit å klikker bare når jeg prøver å blogge så bruker jeg pappa sin så har bare ett bilde.


Meg. Ett gammelt bilde men care! bruker det bilde jeg får tilgjengelighet til!

Bloggest da!:)


-Hva skal du idag?
-Har du trøkt ja på linken jeg skrev?


http://mix.no/konkurranse/?c=100001694738290-1 takk på forhånd!:)


-NadiaElisa


 

Desember

Hei, lite blogging i det siste, unnskyld for det. Men uansett, nå er det ikke lenge igjen til det er juleferie! Å jeg gleder meg sykt mye, og takket være mamma har jeg og storesøster fått en smarties-kalender, men siden jeg ikke er hjemme og er med pappa så får jeg ikke se igjen kalenderen min før mandagen, jeg orker jo selvfølgelig ikke å drassse med meg en stor kalender for å bare være her til mandagen!

Nå har vi lang helg, fikk helg på torsdagen, siden vi hadde elevfri dag igår, ble litt kos! Men uansett, i går så var jeg en tur borte med Robert og Simon! Å som vanlig så låg jeg jo å koste meg med Robert (kommer ikke som ett sjokk) haha. Å idag skal jeg også mest sansynlig en liten tur bort igjen, men vi får se,  så vi får bloggest da!:)


Bilde er tatt ifra google.


Robert er så søt!<3 hihi.


Han er så søt! btw, han holder ei ukulele. :) flink til og spille i hvertfall! 


Bildet er av meg, og jeg har ikke stripet håre mitt, men håret mitt blir slik etter hvert, mange som tror jeg har stripet det men det har jeg så absolutt ikke!:)


-Synest om bildene?
-Hva skal du idag?30.nov.2011

Begynner på igjen jeg! heh... siden jeg ikke klarer å være sint på Michelle, så ble vi jo venner igjen!.. kan ikke si vi er bestevenner ennda, men vi får bare ta det som det kommer!

Så ja, jeg har faktisk savnet og blogge, jeg er endelig ferdig med å gå på medisin da! Jeg hadde en slagt sjukdom, men det spiller ingen rolle nå lenger siden jeg er frisk igjen! heh, men uansett da, så, i det siste har jeg bare snakket med venner, og vært med kjæresten osv, ikke så mye egentlig! 

I helgen skal jeg vell ta meg en tur oppover til furland til min kjære pappa! haha, er der annen hver helg om dere lurte! hah, blir vell for det meste borte med Robert osv da! hehehe, synd han ikke skal være hjemme, skal til en kompis på furland, så får møte han likevell! Kos å vær litt med kompissene til Robert egentlig. Menmen.. nå må jeg forte meg på trening så jeg ikke blir forsen (igjen!) treningene mine er på tirsdag og onsdag.

Får nokk trim synest jeg, har jo trossalt 2 gymtimer på skolen på mandager og torsdager, åsso er det jo tirsdag og onsdag, 4 dager i uken! Bare jeg nesten aldri ha gym, hater det igrunna, men nå må jeg løpe! bloggest senere!:)

Hva har du gjort i det siste?
Trener du fire ganger i uken?
Hva skal du i helgen?


-NadiaElisa 

Kose helg!

Hei! Igår så for jeg til Robert rett etter skolen, og har koset meg med han igår og idag! Ellers idag har jeg bare chillet, og vært en tur på butikken og kjøpt godteri, så nå sitter jeg og koser meg med godteri og Harry Potter og fangen fra azkaban på kanal tv3, ferdig om en halvtime elns. Men uansett, imorgen skal laget vårt spille 2 kamper igjen, og vi spilte en på onsdagen som var, og vi vant 14-10 mot kristiansund! Å vi skal knuse kristiansund på bortekamp imorgen, så blir vell ikke så mye blogging.

Og jeg ville minne dere om spørsmål's runden >HER< spør i vei!  Å som dere vet det, det er jeg Nadia som har spørsmål's runde.PH//Michelle//
 

-Hva har du gjort i helgen?
-Har du sett en Harry Potter film?


-NadiaElisa! 

13.nov.2011

Igår spilte jeg 2 kamper, og vi tapte begge to.. Domt egentlig, menmen, slik er det jo bare. Vi spilte mot 2 lag som heter Frode 1 og Frode 2. Vi tapte 27-7 mot Frode 1, og 17-11 mot Frode 2.. menmen, slik er det jo bare!

Jeg kom meg ikke hjem før klokken var ca halv 7, og da var det og spise, så hoppe rett i dusjen, siden søstern skulle sitte barnevakt for Robert og meg, så vi tok turen dit, og var der vell til 7-8 tiden idag tidlig. 

Idag skal jeg ta turen hjem til mamma, og jeg og Chasmin (søstrami) har hatt en koselig helg ilag, å vi har sett film, og jeg tror hun og har kost seg !.. Men blogges!


<3


Hva har du gjort på i helgen?


-Nadia

PS: IKKE GLEM SPØRSMÅL'S RUNDEN SPØR I VEI DA !
 

Spørsmål's runde!

Hei søtisser! Jeg tenkte jeg skulle sette i gang en liten spørsmålsrunde på bloggen, så spørr i vei, om dere har noe dere lurer på! Jeg svarer kanskje med videoblogg, får se. Men spør om akkurat det du vil! utenom personlige ting.
Spør om noe du lurer på da! Kom igjen!
takk på forhånd!

-NadiaElisa
 

Kamp!

Hei! Idag kommer jeg sikkert ikke til og blogge så mye, siden jeg da har kamp idag. Skal spille mot noen som heter Frode! Håper jo selvfølgelig på seier da! Så idag skal jeg spille 2 kamper, og blir hentet av ei veninne 13:35. Det er laget vårt som sagt J14 heter vi, er blandet med de som er 1 år eldre, men det er jo bare bra! Jeg er da keeper! haha, men vi bloggest!For de som lurer, så er handball ynglings-sporten min om dere lurer, og jeg ELSKER og spille keeper!

Om noen ifra vestnes leser blogger, jeg oppfordrer dere om og komme og se på kamp i hallen klokken 3!-Hva skal du idag?


Å DET ER SELVFØLGELIG LÅV OG ØNSKE MEG LYKKE TIL ! :)
takk på forhånd!

-NadiaElisa

 

Anbefaler blogg.

Nå tenkte jeg at siden jeg først og fremst er på pc'n så hadde jeg tenkt og faktisk anbefale en blogg jeg mener er bra! Og det er faktisk en kompis sin og bloggen kan du besøke her >Patrick< Jeg anbefaler denne bloggen på de sterkeste! Uansett om han ikke blogger så mye så er det en utrolig bra blogg! Jeg synest i hvertfall det! så ta turen innom bloggen til han! Absolutt ingen "uverdig" tid, du angrer om du IKKE går innom bloggen og leser. Så sett av litt tid og les bloggen!

 

Hva burde jeg blogge om?

Hei! Unnskyld for at jeg ikke har blogget så mye i det siste, tenkte jeg skulle blogge idag på skolen men så kom jeg meg ikke inn på nett på de stygge pc'ne på skolen, så da ble det NULL blogging der. 

Menmen, grunnen til at jeg ikke har blogget så mye i det siste, er fordi jeg kommer rett og slett ikke på hva jeg burde blogge om! Så om du har noen tips om hva jeg burde blogge om kom med dem da!

Takk på forhånd om hva DU synest jeg burde blogge om!

-Hva synest DU om hva jeg burde blogge om?


 

05.nov.2011

Her om dagen så var jeg med Michelle, og jeg låvet at jeg skulle legge ut noen bilder, men siden jeg ikke fikk noen bilder av Michelle, så fikk jeg bare bilder av meg, og her kommer det noen


Alle bildene har Michelle tatt. Når jeg først og fremst snakker om Michelle, så skal jeg ta en tur dit idag, så skal vi ta flere bilder så bloggest!


Hva synest du om bildene?
Skal du til ei veninde/kompis idag? :)
 

HELG

Hei! Nå har jeg ca akkurat kommet hjem, og det er rett og slett herlig med helg. I helgen så er jeg ikke sikker på hva jeg skal, men idag skal jeg mest sannsynlig chille, eller en liten tur til kjæresten senere. Imorgen kjæresten om det ikke blir idag. Og viktig! søndag skal jeg spille kamp i vestneshallen og om noen bor i nærheten kom og se. Jeg er ikke sikker på klokkeslett men det finner jeg ut senere!. 

Nå har jeg akkurat lest igjennom bloggen til ei veninde gå inn på "charlottevikaas.blogg.no" hun tok vell 3 bilder av meg og kjæresten, men jeg legger til 2 jeg!


Meg og Robert, fotograf: Charlotte!


Meg og Robert igjen! ehehe, fotograf: Charlotte!
Hva skal du i helgen?
Hva synest du om bildene?


 

Vinterjenter

Hei!.. Nå er jeg akkurat ferdig med og skrive en bokrapport, jeg er faktisk ganske stolt over at jeg er ferdig bare 5 dager før! Hihi, neida.. men jeg tenkte at dere skulle få lese den jeg!


Bokrapport av Nadia

 

 

Tittel: Vinterjenter

 

Forfattar: Laurie Halse Anderson.

 

Utgivningsår: 2009

 

Hvorfor jeg valgte boka: Jeg valgte boka fordi jeg syntest at den såg spennendes ut, og da jeg leste bakpå så tenkte jeg at det kanskje var en bok for meg, og det var de så absolutt!.. Litt inviklet bok, av og til jeg rett og slett ikke forstod meg på den, men spennendes og lese !:)

 

Hvilken sjanger: Det er vell en slags krim og fantasy sjanger da.

 

Tema: Temaet i boka, var vell om 2 jenter som ble uvenner, og da hun ene hadde prøvd å få kontakt med veninnden sin så hadde hun ringt 32 ganger, og litt etter død.

 

Bakgrunn: Historia skjer av og til i notid og for lenge siden. Litt vanskelig og forstå.

 

Handling: Handlinga i boka, var at ei som het Cassie endten drepte seg eller ble drept. Kjempe spennendes handling samtidig trist. Varrierende, og forvirrende!

 

Det handlet da mest om en "meg" person, som het Lia, og det var vell flere hovedpersoner, Lia, Jennifer og Cassie.

 

Jeg likte boka, for den var både spennendes og fantasifull, og jeg levde meg rett og slett inn i boka, men av og til kunne den være litt forvirrende. Men jeg likte boka kjempe godt, og jeg har lyst og finne flere bøker av denne forfatteren. Siden hun har både fantasi og var veldig flink til og skrive og få folk "hekta" i dei historien hun skriver.

 

Den beste delen av boka, var vell da jeg fikk lese hvordan eller hva som hadde skjedd, og hva hun ene såg for seg og slik. Fordi jeg syntest det var spennendes og jeg levde meg inn i det!

 

Boka fikk meg til og føle at vennskap er viktig. Og må ikke la en krangel ødelegge for vennskape. Og du angrer om du ikke svarer på telefonen den 30 gangen veninnden din ringer. For tenk, endag er hun borte for alltid. Men følte jeg klarte og fokusere skikkelig på hva som stod i boken.

 

Jeg vil gjærne anbefale denne boka for venna så absolutt. Ivertfall for dei som lika krim og fantasy, så vil i nokk tenke me at dei fleste som lika krim og fantasy kjem t å leve se inn i boka å klare nesten ikke stoppe og lese.

 

Som i skreiv tidligare, så vil i gjærne lese fleire bøker av Laurie Halse Anderson fordi hun skriver bra og har god fantasi.

 

Jeg lærte at du børr ta vare på vennene dine for, plutselig endag så er de borte. Og at sjøl om ei veninnde dør, ta de tungt, vis de for andre. Som i bruka å sei "Don't smile, when you are sad!".

 

Jeg syntest at folk som gjærne vil lese denne boka, børr tenke seg litt om og ikke bare tenke slik som meg at "denne boka er sikkert bra" for den er veldig forvirrende. Jeg syntest ivertfall det. Det er "Vinterjenter"
Den boken jeg tror jeg skrev om her endag tidligere, her fikk dere lese litt og faktisk se bilde av sjølve "coveret" på boka, så enjoy!
Hva syntest du om bok-rapporten min?
Ville du tenkt deg å lese denne boka?
 

02.nov.2011

Hei folkens! Endelig hjemme etter en lang dag på skolen, prøve fått igjen prøve.. og igår så ble jeg ferdig med ett "grefelhus" eller trepenalhus i sløyd, og jeg fikk 4- ikke verst synest jeg da! men ble ikke ferdig med og pusse på de osv.. men care i de. jeg skulle egentlig bare si at Robert ble ikke med meg hjem idag.. men jaja, de tar vi igjen! Jeg tar meg en tur til Michelle istede for jeg !.. skal spise og diverse, får se om vi tar bilder, eller hva vi finner på! 
Bildet: tatt med webcamera for noen dager siden // sminkefri.


Preikast da!
 

02.nov.2011

Jeg tok valget og tok sjangsen på at lærern ikke klikker på meg når jeg sitter på bloggen hihi. men uansett, idag så må jeg se om jeg får blogget utover dagen, Robert skal bli med meg hjem og diverse.


orker ikke skrive mere.. kommer mer senere, slenger kanskje med ett eller flere bilder

Preikast :D 

02.nov.2011

Hei dere! Jeg husker at jeg sa jeg låvet jeg skulle bli en bedre blogger!. Men jeg har rett og slett helt glemt av og blogge!. å nå sitter jeg på skolen, og akkurat blitt ferdig med noe som heter "nasjonaleprøver i matte" og når vi var ferdig med den prøva kunne vi få gjøre de vi ville på pc'n, så tenkte jeg at jeg da skulle ta og blogge litt!

Siden jeg sitter på skolen, så har jeg da ingen bilder, for jeg sitter på skole pc noe dritt! neida haha. men uansett, får komme meg på ei nettside og spille litt spill eller noe sånt!

I det siste så har jeg for det meste da vært med gutten min og vært lite hjemme.. og jeg finner ikke ladderen på kamerae mitt.. men skal lete når jeg kommer hjem! wihu, forhåpentligvis nye bilder utover uka!


Preikast!<3


Over og ut Nadia ; ) 

29.okt.2011

Hei ! jeg vet at jeg er en dårlig blogger, men ja, nå skal jeg prøve å bli bedre, imorgen skal jeg tilbringe dagen min med guttenmin. Og forhåpentligvis så blir de koselig. I det siste har jeg for det meste tilbrakt tiden min med han, og har ikke vært så mye med venner osv!.. jeg vet at jeg er dårlig med og blogge, og ha bilder i innleggene, og ta nye bilder. Men det er slik at jeg orker rett og slett ikke å ha med meg kameraet mitt overalt, i tilfelle jeg glemmer det noen plass!.. menmen, det får bare vare. 

Jeg lover at jeg skal PRØVE og bli en bedre blogger! jeg kan ikke love noen ting!.. men håper dere fortsetter og holde dere oppdaterte på denne bloggen og at dere kommenterer!Old.me.. random bilde!Synst om bildene? 

Fredag's Cafe

Hei folkens! Idag har jeg tilbringt tiden min med Robert og 2 av kompissene hass!. Koselig igrunna, jeg ble hentet i halv 8 tiden siden vi alle skulle på fredag's cafe! Det var liksom bare chill på fredag's cafe, så vi tok turen ned til sentrum, der guttene kjøpte seg julebrus og drikke. 

Fredag's cafe er noe helland skole 9.klasse arrengere, er ingenting å gjøre der. menmen, musikk gjør susen vettu. Neida haha. men uansett!!..

For og gjøre dette innlegget litt kort, så ville jeg bare si at bloggveninden min Michelle, har ordnet bloggen vår som dere sikkert ser!.. så hva synst du om de nye designe?


Ny designe!
Guttenmin Robert ! //PH:Michelle//
Hva synest du om designe?
Har du vært hos en venn idag?
Har du hørt om Fredag's Cafe eller vært der?
-Nadia 

God morgen!

Ahh deilig og sove lenge, fordi jeg har fri idag! Men klarte og vokne kl 7 av en grunn, men sovna igjen. Har akkuratt 
spist frokost og vurderer og spille litt Battlefield 3! Kom ut igår, og det er råbra! Så nå tror jeg at jeg skal sette meg i kjelleren med et godt teppe rundt meg og game litt. Blogges!

Spiller du battlefield?

27.okt.2011

Hei !:) ikveld, så hadde jeg ikke tenkt å være så lenge oppe, uansett om vi har fri imorgen, men så er jeg jo lys våken, og skal snart sette meg ned å lese i boken jeg må bli ferdig me til tirsdag.. siden det er noe med skole og gjør, men uansett, boken jeg leser heter "Vinterjenter", jeg synest da at denne boken er spennendes, har jo nesten ikke lyst og slutte å lese isted, men jeg leser kanskje opp til en halvtime.

Men uansett, jeg lurte på om dere lesere hadde noen film-tips? :) helst BRAE filmer, som jeg helst flirer av så jeg leter etter "Komedie" film!.. så kom med dem dere har! setter stor pris!..

BTW: kommer bilder av "Vinterjenter" imorgen eller noe sånt, orker ikke lete fram kamera osv.. men imorgen! jeg kan vell fortelle litt om hva boken handler om kort, jeg har lest kanskje 100 sider til sammen... å har 150 sider igjen tror jeg, og boken er veldig spennendes, så jeg anbefaler for di som elsker spenning og litt ja, drama. 2 veninder blir uvenner, og hun ene som heter Cassie prøver å få kontakt med Jennifer, men Jennifer vil ikke svare henne.. Så fant noen henne død, på ett motell osv.. men jeg vil jo selfølgelig ikke skrive hele boka! så lån den med noen, eller ifra biblioteke!..Lest boken "Vinterjenter" ?
Vær så snill kom med film-tips!

-NadiaElisa! 

TING SOM TYDER AT JEG ER LITT GUTTETE

1.Jeg elsker COD og mange andre skytespill

2. Gamer daglig

3.Hater taits , elsker joggebukse.

4.Elsker og kjøre cross og firhjuling

5.Digger å skyte med softgun å ha krig

6.Går veldig guttete

7. Sagger av og til

8.Spytter mye


Er du litt guttete?

22.okt.2011

Hei søtiser! unnskyld for at jeg ikke har blogget så mye i det siste, men jeg har vært en del med Robert osv, igår og idag, så har jeg tilbrakt dagene på jobb, altså, jeg vet ikke helt om det er fast jobb eller ikke, menmen, får se hva dagene viser vei!! Nå skal jeg bort til Robert og Markus en tur, så blogger jeg mere senere! altså, der jeg jobber det er på Helland Bakeri, koselig igrunn! bloggest da!♥

19.okt.2011

Jeg burde seriøst begynne å bli en bedre blogger! men slik er det når vi er forelsket da vettu. Men uansett, idag så for jeg ikke på skolen, siden jeg er syk, og det er noe dritt!. menmen, senere idag så skal jeg dusje, og bare slappe helt av, kanskje lage meg en kopp kakao, får se, menmen. vi bloggest da♥

Og siden søstra mi ordnet dataen min for noen dager siden, så har jeg absolutt ingen bilder på dataen siden jeg har overført dem til har-disken hennes. så ja !Er du syk? 
Synst du jeg burde bli en bedre blogger? 

It's hard to put a smile on your face , when someone you love is far away.

Nå har jeg det ikke lett for og si det sånn, Alexander har dratt og jeg har grått en god stund. Igår braste jeg ut i gråt og, fordi det er så vanskelig og godta at han bort så langt borte, og at jeg kansje ikke får sett han på kjempe lenge. Men har da laget en tegning av han som jeg ville vise dere.Syns?

Furland og dårlig blogger

Hei søtiser!.. unnskyld for at jeg har vært en dårlig blogger i de siste.. forje helge så var jeg på noe som het ZarGate, som Michelle sa tidligere. og siden har jeg ikke gjort på så mye egentlig, men uansett.. Nå har jeg tilbrakt tiden min på furland, med pappaen min!. Jeg har tilbrakt tiden min her siden fredag, og skal hjem til mamma etter skolen imorgen, og siden jeg er på furland så har jeg ikke fått tatt ett bilde. menmen, får blogge mere senere!Random bilde, Ph: me.

Senere så skal jeg kanskje møte Robert en snar tur!

Ph: Michelle !Skal idag? 

 

Min private blogg

Hei dere , Michelle her. Ville informere om at jeg har nå laga en privat blogg og, der jeg bare blogger. Så om dere vil lese den,bli fast leser eller kommentere osv så gjør gjerne det!


MichelleAspelund.blogg.no

Vil du lese bloggen?

Gjett hva?

Idag skal jeg rydde absolutt HELE rommet mitt og hele loftet til pungt og prikke. Hvorfor? Jo, Alexander kommer imorgen! Åå så jeg gleder meg, helt sykt! Har venta i 100 dager, som er lenge. Og som dere vet, vi er ikke sammen. Vi holder bare på,hehe. Men snakkes , jeg og Nadia skal spise frokost før jeg drar hjem.

Savner du noen?

Friends With Benefits

Skulle bare slenge inn en filmanbefaling, siden jeg akkuratt har sett en råbra film som heter "Friends With Benefits". Den var kjempe morsom,litt trist og litt random, men jeg likte den! Så dra deg på kino eller last den ned fordi denne filmen var råbra.Har eller skal du se den?

Hvem kler den best?Hvem syns du kledde kjolen best?

SKOLE

Hei søtiser! nå sitter jeg på skolen å kjeder livet av meg. menmen, dette blir ikke noe langt siden vi skal spille spill på dataen osv.. og læreren må IKKE merke meg, men isåfall igår så filmet vi på skolen og idag så var det andre gruppen så jeg er på feil gruppe idag.. men overlever! hihihi, men bloggest nå kommer snart læreren!-.-
Jeg elsker skolen liksoom !:') NOT !-Kjekt på skolen?
-Sittet på dataen på skolen idag? 

Solarium & farging av hår!

Hei søtiser! Idag har jeg farget håret mitt svart, eller Michelle kom og farget det, og jeg ble VELDIG fornøyd faktisk! Jeg synest det vart nokk så fint, Michelle også! Senere så spiste vi, skylte ut hårfargen, og ordnet meg. Senere så for vi eller jeg og tok solarium!.. ble litt skille. men om jeg skal få skikkelig bilde så må jeg gå ut, og da må jeg nokk ha det lyst ute, så skal prøve og ta bilde av skille imorgen! Håper vennene mine i klassen synest jeg ble fin på håret isåfall! og nå skal dere få si hva dere synst så her slenger jeg til ett bilde! Tok også bildet av merke solariumet er!


Sånn forresten, om dere ikke har merket det, og ser nøye på bildet, ser dere en brun flekk på ene øye!..


Solariumet sitt merke!


Ser jo litt skille da!Uklart.. men skal få tatt nytt !!


haha, søtt:')-Har du tatt solarium?
-Hva synst du ?
-NadiaElisa
 

Trondheim

Hei allesammen , Micheller her. Nå sitter jeg Trondheim med lillesøstra mi og mamman min og jeg storkoser meg. Idag skal vi dra til byen og shoppe litt og ta sol så skal vi tilbake og lage biffsnadder , namnam! Mamma er mesterkok , serriøst. Så blir det kino ikveld og se filmen "Friends with benefits". Og resten av kvelden blir bare kos. Er hjemme igjen imorra. Blogges!Hva har du gjort i helgen så langt?

HandballVSfotball

hei søtiser! nå tenkte jeg at jeg skulle høre hva dere liker best av handball og fotball, så jeg valgte og ta en liten VS ! såå,Handball 
VS
Fotball
Så, hva velger du? handball eller fotball? jeg liker handball og fotball like mye, digger sport!!♥ 

Furland/skole

Hei søtiser, idag tok jeg dagen til og fare til furland en tur, måtte mate kattene og diverse.. jeg hadde glemt at dataen min hjemme med mamma. så jeg fikk da se tv bare, jeg sovnet, voknet klokken 4 og såg home and away, og sovnet igjen, menmen, senere ringte jeg veninda mi å lurte på om jeg kunne komme, så for jeg dit, vi var der litt så for vi til ei veninde som heter Denise. Jeg trivest faktisk utrulig godt på furland iforhold til her på brastadstranda.. menmen, det får da være så. Micheller for til Trondheim idag, så jeg håper hun får en helt FANTASTISK helg ilag med mora si og Nikki (lillesøstrasi) så, jeg legger til litt bilder.

 
Lille huse til pappa!
Sug i å ta bilde i know!
-Hva har du gjort idag?
-Har du vært med venner, eller reist til Trondheim?

 

Alexander har bursdag!

Hipp hipp hurra for Alexander , han blir 14 idag ! Har kjøpt have til han så det er i boks ( ikke billig) og gleder meg til og gi den til han når han kommer ! Altså igår sånn 5 på 12 satt jeg klar til og skrive på siden han først men neeeeida klarte og sovne..Men ble jo den tredje da. Uansett gratuler han her da! Det vil gjøre han glad! Gratuler Alexander !

Tvillingen min

Heisann , Michelle her. Jeg er da med Charlotte tvillingen min , og vi sitter og chiller på pc'n mens vi hører på The voice. Vi går begge på hip hop så vi drar dit sammen. Har fiksa bloggen hennes , så skjekke den ut ! www.charlottevikaas.blogg.noSå hva skal du idag da?

Noe jeg skrev for lenge siden

Michelle her. Jeg sitter nå med en tånn med papir jeg skal sortere , og i alt papiret har jeg funnet mye dikt og sånn jeg har skrevet og fant dette :Hun var skrøpelig , håret hennes var ubørstet.Hun falt sakte sammen knust i fortiden.

'Hun klarte ikke holde oppe er så tungt hjerte. Skjelvende strakte hun hånden mot

sprøyten. Uforsiktig satte hun sprøyten på ny , for og glemme alt. Sakte men sikkert

kom skjebnen. Hennes siste ord var uklare og set siste hun hørte var skrik og gråt. 

Kroppen ble sluknet , men hjertet aldri funnet for det var knust av noe en person aldri

tror på , kjærlighetssorg.

Selfølgelig er dette lenge siden , men syntest jeg ville dele det med dere og se hva dere synst.?


 

                                                     

 

Butterfly picture

Hva syns du om bildet?

Earings

Hva syns dere? 

Sjuk

Hei dere, idag så er jeg ikke på skolen siden jeg har blitt syk.. Når jeg våknet av alarmen min så var jeg varm og hadde ikke stemme, jeg er drit låk i halsen, men men, skal ta meg en lang og varm dusj senere, og det hjelper alltid! Ønsk meg god bedring! elsker dere ! - NadiaGammelt bilde ! 


-Er du syk?
 

Chilling with my motha

Hei dere , Michelle her ! Jeg er nå i Tomrefjorden med min mamma , som er råkul. Vi har akkuratt vert på resturant og spist god mat og ble utrolig mette. Nå er det bare chilling med film og godteri så kl 8 skal jeg hjem og da kommer Rebecka og skal overnatte. Så ja , nå skal vi leie film. Blogges , i love you guys !

Hva skal du idag?

Besøk !

Heihei folkens, som Michelle sa tidligere idag så var vi i begravelse, og jeg var så dom og for på skolen etter begravelsen men uansett, etter skolen for jeg til furland til pappa. Når jeg kom til pappa så var han ikke hjemme, så jeg ringte og så kom han litt etter. Når han hadde kommet så skiftet han så for vi til helland, vi skulle til bakeriet,siden han hjelper til der med å rive. så fikk jeg ringt Helene, så møttest vi og senere Mathias, Mari og Simen, så for vi på bana osv..

Nå for litt siden kom søstern, tanteungen min og knut even, og skal bli til i morgen! det er allerede blitt koselig og ha de her. Men det er det jo alltid! Så kommer andre søstern å sikkert pappa også snart! Siden jeg ikke har min egen pc her så har jeg da ingen bilder. så jah, bloggest søtiser !


-Hva har du gjort idag?
-Har du fått eller hatt besøk idag?
 

Begravelse

Da har jeg og Nadia vert i begravelsen til Roar , trist. Jeg klarte ikke holde igjen tårer , de bare kom , og jeg var ikke alene om det. Kirka var fylt med folk og alle satt med tårer i øynene , og mange bare måtte gråte. De spillte en nydelig sang som heter " You raise me up" på piano , og da , måtte jeg gråte. For samme sangen var i tanten min sin begravelse. Men nå er jeg hjemme og prøver og tenke på noe annet. Blogges

Har du vert i begravelse?

Trening og sprekinger!

Hei søtiser! Idag så dro jeg til Michelle og Selina. Jeg kom i siste liten, jeg kom akkurat når de skulle til og fare, snakk om sola ! haha, vi dro og trena i ca 1 times tid, så gikk vi i boblebadet ! ooh,herlig jah!.. men men, koselig var det, vi trente litt forskjellig, også viktig at vi tøyet, jajaja, deilig og trene, men uansett, etter vi var ferdig med treninga å boblebade, dusjet vi og for hjem til Michelle, der vi da spiste, og lagde oss kakao, og senere satte oss oppe med kakao, og begynte og nerde data!^^
"Normale jenter, lever best!" loveyou guys!-Har du trent idag?
-Hva har du gjort idag? 

Dagen igår

Heihei folkens! Igår så for jeg til vestnes ilag med en av mine bestevenner altså Selina, vi for til bakerie og snakket da med pappa, for han er der og hjelper en kompis, men uansett, så var vi litt på vestnes, handlet litt forskjellig, så gikk vi hjem til mamma, og det hadde seg at vi var hjemme alene ei ri til søstern kom hjem.. Men så hadde mamma bursdag men ble ikke noe stor "fest ut av de" så vi spiste boller og vi satt for det meste oppe, hørte musikk osv. Hun overnattet, så vi la oss ikke direkte tidlig da, så vart det en del skriving på hverandre her er bilder !
 Fin ikke sant? neida, tulla! herregud ! :')-Hva gjor du igår?
-Synst om bildet?

Regn...

Det pøser ned med regn  , og jeg er så lei. Men heldigvis får jeg ta buss idag så jeg slipper å komme på skolen klissvåt. Men noen jeg husker fra før da jeg tok buss var at det var så fullt! Håper det ikke er det nå. Men da drar jeg , hade !-MichelleRegner det hos deg?

RawrHva syns du pusen?

Trening så hip hop

Hei søtiser , Michelle her. Idag skal jeg trene på treningssenteret så senere skal jeg på hip hop , så får en aktiv dag kan du si. Men jeg har godt av det , har vært nok så dårlig med trening i det siste. Fy meg , men uansett da får jeg gjøre meg klar til trening , snakkes !


Skal du trene idag?

Alexander i miss you...

Alexander , jeg savner deg mer en jeg har savnet noe i hele mitt liv ! Hver dag går jeg bare og tenker på deg og ønsker at du skal komme tilbake så jeg kan hive meg om skuldrene dine og klemme deg. Du gjør meg alltid så glad , får meg til og smile , og det elsker jeg ved deg. Personligheten din er så andeledes , den gjør deg spessiell. Jeg er så glad i deg og håper du forstår det. Å savne deg er mye hardere en jeg trodde , for det går sånn ut over meg , fysisk og sykisk. Jeg klarer ikke stoppe og tenke på deg , for absolutt alt minner meg om deg ! Tenker på smilet ditt , stemmen din å den sinsyke men så søte latteren din ! Tenker på når du alltid skulle klemme og holde meg og kile meg til jeg holdt på og dø av latter. Du liksom " complete me". Jeg er så glad i deg , savner deg sykt ! Love you Alexander.Savner du noen for øyeblikket? Som du bare ønsker kunne være der?...

MOT

Heihei, idag så kom noe som het MOT til skolen, det vart at klassen vår ble delt opp i 2 grupper som vi er fra før, så halve tia ble med enegruppa og andre halve tia ble med andregruppa.Vi lærte 3 setninger. Og de gikk slik "Mot til å si nei", "Mot til og leve" og "Mot til og bry seg" og de 3 setningene skal vi huske resten av livene våre. Vi hadde noen rollespill, der vi øvde oss på og si nei uansett hva vi ble tilbydd! Veldig effektift ! Og det viste seg at vi skulle gjøre dette flere ganger, neste gang de kommer er i Oktober, så vi får se hva mer som skjer senere i MOT ! :)

Nå skal jeg rydde og litt diverse... og jeg har ikke kamera.. siden jeg ikke finner det, men da får jeg holde meg med google bilde eller gamle bilder jeg ikke har brukt.. Etter jeg har rydda, får jeg vell proppe i meg en mat siden jeg ikke har spist siden skolen, så skal jeg en tur til ei veninde og da blir jeg vell der til handball-trening! så vi bloggest søtinger! - Nadia


MOT: vis mot - ta egne valg!

Du har helt sikkert sett den logoen før, som foreksempel bakpå molde spillerne sin drakt og rosenborg sine drakter osv!Hva skal du idag?
Holder du på med idrett?
 

En god dusj hjelper alltid

Ahhh hei dere ! Nå har jeg akkuratt tatt en lang og god dusj , fønet håret og hoppet i nye klær. Og tro meg , jeg føler meg mye bedre ! En lang og god dusj hjelper meg alltid. Og nå skal jeg slappe av og se på tv. Hva skal dere resten av kvelden da? Elsker dere , blogges ! - Michelle

Hjelper en god dusj deg når du er dårlig?

Dagen idag

Heihei folkens! Nadia her, idag så har jeg tilbrakt dagen min med 3 herlige personer Niklas, Fredrik og Vilde-Celin! Jeg og Vilde satt mest med data mens guttene satt og gamet COD og Skate3 tror jeg det var, men det var uansett koselig da! Litt etter dro Vilde , så da ble det litt kjedeligere.Men så fant vi ut at vi skulle ta oss en tur til sentrum , og pappa var på bakeriet å hjalp til med en av kompisene sine, så dro vi dit så jeg fikk penger til mat.Vi kjøpte ikke direkte mat men, baconsnacks, burn, og 2 solrik siden Fredrik og Niklas ville ha solrik.Så dro vi hjem igjen til Fredrik , hørte musikk, nerdet, gama osv.Så dro jeg hjem i 8 tiden.Så jeg har hatt en kjempe fin dag idag !                                                                           <------Karius!       Baktus!------>
Også fikset jeg hårene deres så det sto rett opp.. men ble misslykka, og jeg gjor de just for fun! haha!
Først var kallenavnene Freddyboi & Nikkipus, men endret til Karius & Baktus!

-Hva har du gjort idag?
 

Sjuk

Michelle her. Jeg er da alså syk , jeg er forkjølet. Det er IKKE noe gøy og være sjuk i helgen. Så idag blir det bare chill og drikke mye vann. Jeg har hoppet i onepicen som jeg alltid gjør når jeg er syk og så skal jeg legge meg til og se en film. Ønsk meg god bedring , blogges.Er du syk?

Winner

Heihei folkens! Nadia her, idag har jeg vært en tur i sentrum her på lillevestnes, og møtte ei veninde ifra vikebukt , som vanlig så skjer de jo ingenting på vestnes , eller jo det var sånn valgdag ting her på vestnes, vi dro og kjøpte oss mat så kastet vi på noe sånn 10 poeng, 20 poeng, 30 poeng og lykketreff. Om du traff på 10,20 eller 30 poeng så vant du sånn buff ting, og på lykketreff kunne du da vinne en sekk , og nemlig det vant jeg! Jeg vart litt stolt da.senere Så møtte jeg Selina! Det var koos.


Framsiden


Baksiden


Inni


Siden


Malene ! -Hva har du gjort idag?

Komfirmasjons ting...

Ja alså må legge meg tidlig fordi imorra skal vi møtes kl 11 for sånn komfirmasjonsting. Tror vi faktisk skal ha aktiviteter osv , aner ikke. Men håper på at det blir gøy ! Håper jeg klarer og vokne da , men nå legger jeg meg. Natta !

-Skal du komfirmere deg til sommern?

I've got the bieberfever

Jeg er en STOR Belieber , eller bieber-fan. Har vert det i 2 år og er stolt ! Mange tror de er kjempe store fans når de ikke kan en ting om han , men sånn er ikke jeg. Jeg kan veldig mye om Justin Bieber , og for og vise at jeg har " the bieber fever " skal jeg vise dere rommet mitt :

- Er du litt overbevist over at jeg er Bieber fan?

-Er du Bieber fan?

Michelle

Helg!

Endelig helg igjen , men ikke akkuratt som jeg får sove så lenge da. Må opp tidlig imorra pga sånn komfirmasjonsdritt , men skal jeg bli komfirmert så må jeg jo. Men idag blir det chill med film og godteri , nam nam. Haha uansett så blogger jeg sikkert senere ! - michelleHva skal du i helgen?

Nadia

Heihei ! Nadia her, jeg har ikke fått blogget denne uka her siden det har skjedd drastiske saker... menmen uansett, idag så hadde jeg da tenkt meg en tur til Michelle også senere så skal jeg helt sikkert på noe som heter KRIK som står for kristen idretts kontakt , så , det var vell egentlig det jeg skulle si. Jeg og michelle kommer sikkert til å ta en del bilder om jeg skal dit, så blir det vell kanskje en videoblogg! Vi får se hva som skjer utover dagen da ! bloggest søtiser!
-Hva skal du idag?

Gratulerer med dagen Bror !

Yeay idag har broren min Theodor bursdag !  Vi skal sikkert ha hele familien over og spise kake osv , ikke det at det frister meg , har ikke hatt matlyst.  Men skal uansett kose meg ikveld da. Snaaaakkkeeess! 

-Gratulere?

-Hva skal du idag?

Off to hip hop

Da skal jeg på hip hop igjen. Vi lærte en dans sist som vi skal fortsette med , når en er ferdig lager jeg kansje en dansevideo. Men uansett må løpe ! Blogges.-Hva har du gjort idag?

R.I.P Høyt elsket , dypt savnet

Igår skjedde det noe forfærdelig , stefaren til kompisen min tok selvmord. Det er helt forfærdelig. Han kommer til meg idag og jeg skal prøve og la han få snakke ut om han vil. Idag på skolen så fikk vi vite det , og jeg brøt ut i gråt , og jeg var ikke alene. Alle visste hvem han var og han var grei og en person som alltid fikk deg til og smile. Jeg måtte bare dra hjem , klare ikke fokusere eller følge me.'

Roar , du er høy elsket og dypt savnet...Det er utrolig at dette skjedde. Alle er pårørt og alle kondolerer. Men vi må prøve og komme oss over det , men du blir aldri glemt!. Du var en utrolig snill mann , R.I.P<3You will never be forgotten <3 R.I.P

Nye bloggern ilag med Michelle

hei søtiser! Jeg er da Nadia, altså den som skal blogge ilag med Michelle, så tenkte jeg at dere kunne få litt informasjon om meg da..

For de første jeg heter Nadia Elisa Flatseth, jeg er ett år yngre enn Michelle, men har fått ganske nær kontakt, hobbyene mine er å holde meg i form, trene, holde på med dyr, å henge en del ilag med venner, det jeg liker minst er skole og lekser, det synest jeg er helt dritt. jeg bor på 2 plasser, jeg bor på en bondegård med pappa der det engang var dyr, også bor jeg ganske nært sentrum med mamma, jeg har 4 dyr, 3 katter og 1 hund, 2 katter hos pappa og 1 katt og 1 hund med mamma. Jeg har 3 søsken, en bror, 2 søstre, eine søstra mi går på akademie på media&kommunikasjon, andre søstra mi har ei jente på snart 2 år, å broren min har ei jente på snart 1 år. Jeg har ett nokk så bra liv og er fornøyd med de! lever som den jenta jeg er, er fornøyd med familien, ingen problem ! så jeg håper dere tar meg godt imot og jeg skal prøve å blogge kvar dag, men innimellom ta meg en pause!:)


slenger med ett bilde av meg.
-Nadia

Skole

Da har jeg ordna meg og skal dra av sted til skolen. Skulle ønske helgen var lengre , tenker mange er enig der. Pluss jeg er litt kvalm så denne dagen starter dårlig for og si det sånn. Men jeg må jo på skolen så ja , vi snakkes søtiser ! Blogger senere.

Er du lei av skolen allerede?

Sølvsmykke fra Alexander

Michelle her , nå har jeg et stort smil om munnen akkuatt nå , hvofor? Jeg kom hjem til et nytt brev fra Alexander , men + det va et helt nydelig sølvsmykke nedi brevet! Jeg trodde jeg skulle dø , det va så fint! Han kan virkelig velge ut smykke , det skal han ha. Han en helt fantastisk gutt som jeg er super glad i. Han gjør så mye for meg og bryr seg virkelig om meg. Jeg er kjempe glad ideg Alexander <3

Helt nydelig eller hva?

 

God morgen!

Hei og god morgen dere. Vi klarte og vokne av at Odin ringte oss på skype ( jeg hadde tydeligvis ikke slått av data'n...) så ja vi bråvokna , men svarte da haha. Vi er nok så trøtte , ikke de at vi la oss sent da. Men idag skal vi lage videoer og ta bilder så de blir nok lagt ut senere , hade søte lesere!

-Hva skal du idag?

Kakao

Hei! Nå ligger vi og chiller med kakao og ser på wrestling. Vi tenker og lage videoblogg senere , så den blir langt ut imorgen. Nå skal vi se ferdig wrestlingen ! Snakkes kjære lesere.

-Liker du kakao?

Nadia starter i bloggen !

Jeg har ikke alltid tid til og blogge , og etter Rebecka slutta så ble det veldig lite blogging. Så nå skal bestevenninda mi Nadia Flatseth begynne i bloggen sammen med meg! Her er hennes personelige blogg :

www.nadiaflatseth.blogg.no

Så det blir nok mer blogging nå forhåpentligvis. Og ikveld tror vi at det blir videoblogg! Pluss en liten photoshoot fra istad.

-Velkommen til Nadia!

-Hva skal du ikveld?

Quotes

Sometimes the person you really need is the one you didn't think you wanted

Beauty is not about looks, makeup or clothes.True beauty comes from being yourself. The more u show who u really are, the prettier you will be.

Some people think its holding on that makes one strong: sometimes its letting go

love is just a word until someone comes along and gives it a meaning

Its much easier to turn a friendship into love than it is to turn love into a friendship

You cant find the right person if you're still holding on to the wrong one

When someone walks into your life.. makes you a better person and causes you to forget about your past..NEVER LET GO OF THEM. 

Dear boys', Your penis is not like Pinocchio's nose. It won't get longer every time you lie. Sincerely, RealityHva syns du om quots'a da?


Vil haaaaaaaaaaaaa!


 digg ja?

Hot shirtless boys

-Hva syns du? ;;

Bloggvurdering

Jeg vil vurdere en blogg. Så kommenter i kommentarfeltet at du er med så velger jeg en blogg til vurdering.

Vil du bli vurdert?

Shoes i would love to haveVille du hatt disse skoene?

Begynner på Hip Hop igjen!

Yes endelig et hip hop kurs her på lille Vestnes! Jeg har venta lenge , og nå kan jeg holde på med det jeg elsker igjen. Han som skal lære oss er veldig god fikk jeg høre. Jeg gleder meg sykt!Danser du hip hop?

Går det ann!?

Se på dette :Se så nydelig hun var før all botoxen og opperasjonene! Fy jeg blir kvalm av folk som tar opperasjon etter opperasjon.  Kan ikke folk være fornøyd med seg selv? Du er født sånn du skal være , og du skal være stolt over at du er deg , for ingen er som deg. 

Hva syns du om botox og opperasjoner?

Brev fra Alexander

Herregud jeg smiler fra øre til øre akkuratt nå ! Jeg kom hjem fra skolen til og finne et fantastisk brev fra min kjære Alexander Fosøen <3 Det første jeg merket var den fantastiske parfymen hans sprayet på brevet , jeg pustet det inn som om det luft.  Og under AVS stod det "I LOVE YOU!". Da jeg opnet brevet og satte meg til og lese måtte jeg le , smile , hyle og gråte litt. Det var et helt fantastisk brev , fra en helt fantastisk gutt! Ærlig talt , hvor ofte gidder en gutt og sette seg ned og ta seg tid til og skrive et langt fint brev og sende det til en jente? 

 

Har du noen gang fått et fantastisk brev fra en gutt/jente? <3

 

Kan jeg redigere et bilde av deg?

Jeg elsker og redigere bilder av folk , og kansje du har et av deg jeg kan redigere? Jeg redigerer ansikt så helst et tydelig bilde av ansiktet ditt. Jeg redigerer huden , øynene ja alt sånn at det blir et fint bilde. Jeg liker og og lage litt skummle bilder osv men nå tenke jeg ordinere fine bilder.Gjør sånn':

1.Finn et TYDELIG bilde av ansiktet ditt

2.Lag et innlegg med bildet og send meg linken

3. Legg ved litt om hvordan du vil ha bildet.

Jeg kan ikke garantere at du vil liket bildet , men jeg vil prøve så jeg godt jeg kan for og gjøre deg fornøyd!

Her er noen bilder jeg har redigert:


Ordinære fine bilder

Unaturlige bilderOg fantasi. Men nå skal jeg helst redigere som det helt øverst.

Bildene blir ferdige om 1 uke eller noe.

-Har du et bilde jeg skal redigere av deg?

 

Hot or not?Hot or not?

Bursdag

Igår var jeg i bursdag til jenta mi Ellen , og vi hadde det kjempe gøy! Her er noen bilder :Hva syns du om bildene?

Skole / Grilling

Idag var det første skoledag , kjempe gøy og se alle igjen ! Og imorra skal vi grille nede på stranda hele klassen og det skal bli utrolig chill. Har kjøpt engangsgrill og pølser , men ikke marsmellows for jeg blir kvalm av det...Men uansett så skal jeg sitte med "vennegjengen" min. Nå må jeg legge meg for og komme meg opp imorra , blogges!Hva skal du imorra?

Har du begynt på skolen igjen?

Farga håret | Back in Black

Heisann! Igår dro jeg på frisøren for jeg ville helst vert der før skolen begynte på igjen så jeg farga håret svart igjen! Hurra. Og jeg klippet tuppene og skrået håret litt. Men ble utrolig fornøyd med resultatet! ( Måtte bli webkamera..)
Hva syns du om resultatet?


 

Cir.Cuz

Har dere hørt om en gruppe som heter "Cir.Cus"? Vell , jeg digger dem! De er to gutter eller menn som synger sammen og de har nådd en god karriere allerede med hitsingelen sin" Radio" som jeg tror nesten alle har hørt. Jeg totalt ELSKER den sangen! Og jeg elsker de gutta , totalt. Tror de får en nok så god karriere om de fortsetter som nå. Og om du ikke har hørt på dem , gjør det !


 

 Liker du Cir.Cuz?

 

 

I miss u...

Savner du noen så mye at det gjør vondt?

Dance

Dans er noe som er utrolig viktig for meg. Dans har jeg holdt på med hele livet og jeg føler at du kan få ut alle følelser i dans. Om du er sint , glad , lei deg , forvirret ja alt kan du få fram i dans. Jeg holder meg til Hip Hop , men vurderer og begynne med sånn vanelig klassisk kan man kalle det , pardans. Men så langt bare hip hop , og det er en utrolig god trening ! Her er en dans jeg holder på og lære meg :

 Skal jeg lage dansevideo til den kansje?-Danser du?

-Skal jeg lage dansevideo?

Home sweet home

ENDELIG er jeg hjemme igjen! Etter 7 timer i bil var det godt og komme hjem til egen seng igjen! Idag skal jeg se alle vennene mine igjen og det blir så digg. Men må jo pakke ut av bobilen da , rakk ikkde det kl 3 på natta for og si det sånn. Men nå skal jeg stå opp og ordne meg ! Blogges.

Hva skal du idag?Tusenfryd!

Nå er jeg i Oslo og imorra skal vi på Tusenfryd! Gleder meg sykt , har vert der når jeg var liten men husker det knapt. Det er så mye tøffe karuseller som vi skal ta ! Gleder meg mest til " Nightmare". Det er en sal der du skal se en skrekkhistorie tror jeg i 5D, Det skal trolig se utrolig ekte ut. Å så skal jeg ta karuseller til jeg spyr!


-Har du vert på Tusenfryd?

Lite blogging...

Nå har jeg blogget lite men det er jo fordi jeg er på ferie ! Men prøver så godt jeg kan , men noen steder funker nettet så dårlig at jeg kan ikke laste opp innlegg..Men nå er jeg på en camping i Sverige der jeg kan blogge! Men har egentlig ikke noe og blogge om akkuatt nå...Men jeg blogger og legger inn bilder fra turen når jeg kommer hjem! Som kansje er fredag eller lørdag. Blogges!

 

Off to Sverige

Nå drar vi fra Lillehammer til Sverige. Tror vi kommer til og kjøre i 3-4 fire timer før vi er framme der vi skal være. Vi skal til et stort badeland. Gleder meg! Men gruer meg til kjøringen....Fikk en utrolig hodeverk på vei hit. Men har tatt en tablett så håper det går bra. Og der skal jeg shoppe mye! Hørt de er masse Justin Bieber ting i Sverige , yeay! Men nå må jeg stikke , for nå drar vi! Blogges søtiser.-Hva skal du idag?

Sooool

Endelig! Etter allt dritt regnet så er det sl og varme ! Det har ikke vert mye sol hjemme men her er de det. Nå har meg mer sommerfølelse , endelig. Har bada i sjøen og overasskende nok så er det ferskvann her. No sitter jeg og koser meg ute i sola med burger og cola. Dette nyter jeg ! Håper mange av dere har sol! 

 -Har du sol?

Farge det svart igjen?

Jeg blir jo skjeldent helt fornøgd med håret mitt , men det ble jeg da jeg farga det svart! Men den varte ikke lenge var bare det. Men alså jeg vurderer kansje og farge det svart igjen? Jeg ble jo så fornøyd og alle sa jeg kledde det. Så jeg tenker jo på det til neste gang jeg skal til frisøren , men hva syns dere?Syns du jeg burde ha svart hår igjen? Eller bare ha det brunt?

Lillehammer

Ja nå har vi kjørt lenge men har faktisk bare komt oss til Lillehammer. Vi kom oss seint avgårde igår så vi kom oss bare til dombås før vi la oss til og sove.Så vokna Vanessa kl 6..Så vi stod jo bare opp alle sammen. Vi kjørte og kjørte men så plutselig skulle vi tilbake igjen og ja , så endte vi opp på lillehammer camping. Her pøsregner det og jeg har hodeverk. Ikke beste starten på ferien men. Håper denne ferien tar en endring da. Men var heldig med at det er nettverk her! Ellers hadde jeg vert ferdig. Blogges.

-Har du regn der du er?

Sverige idag

Heisann! Idag drar jeg til Sverige i bobil. Skal være utrolig fint vær i Sverige framover så er heldig! Håper det blir kjempe gøy og at jeg møter noen folk. Skal bade mye og sole meg ( jobbe med brunfargen ). Og jeg skal kjøpe maaasse godteri! Har med pc'n og vi har med netteverk så jeg kommer til og blogge. Om Tor har fiksa strøm da...Men jeg skal pakke ferdig så drar vi snart ! Vi snakkes mine kjære lesere.Har du vert i Sverige i sommer? <3

Vil ha SKIKKELIG sommer !

Nå er det ikke lenge igjen før sommern er ferdig , og jeg har ikke hatt sommerfølelsen mye i det hele tatt! Det har vert lite finevær , lite folk , lite spenning , mye styggevær. Høres det ut som sommer? Ikke for meg. Jeg lengter etter fineværet , alle folkene på stranden , varmen. Men neida. Men håper jeg får det i sverige da! Men jeg må jo si at min beste sommer ever var sommern 2008. Mye finevær , alle vennene mine var ute , mye bading , sykkling, ja alt man vil gjøre om sommern. 
Har du en skikkelig sommer ?


Bobiltur

Nå skal jeg på bobiltur nemmelig. Vi har kjøpt en stoor bobil så skal vi dra til sverige. Blir sikkert gøy tror jeg. Og det er meldt kjempe fint vær i selve sverige nå framover da så jeg har jo noe og se fram til. Håper det blir mye bading , og mye sol. Må jobbe litt med brunfargen , forsvant etter 6 timer i klorvann...Tragisk. Men skal jobbe med den før skolen begynner! Men alså jeg tror vi har interett i bobilen så jeg kommer til og blogge litt mens jeg er på ferie.Men jeg får pakke ferdig , drar imorren. Snakkes! Blogger kansje imorra.Skal/har du vert på bobiltur i sommer?

Møtte Alexander Rybak

Jeg har ikke funnet ledningen min , men lastet opp via mobil så da har jeg bilder! Alså på fredag var jeg på Sommerfesten på Giske og det var det mange kjendte som sang , inkludert Alexander Rybak. Jeg var helt fremst og fikk et par bilder og jeg lover det det var mange som hylte. Etter han sang gjikk jeg forbi et sted der det  stod "VIP" så var det mange jenter som hadde samlet seg så hørte jeg en mann si" Alexander skal signere autografer og ta bilder men det blir borte i teltet der de selger plakater." Jeg gjikk jo dit da og stilte meg i kø så kom han og når det var min tur begynte jeg faktisk og bli nevøs. Jeg smilte og gav han et ark. " Hva heter du?" sa han og så på meg." Michelle" sa jeg og smilte. Så fikk jeg autografen og stilte meg opp for og ta et bilde så tok han armen på skulderen min. Jeg bare smilte , tok bilde , så sa jeg takk og hade og gjikk. Litt etter merka jeg at han skrev et hjerte på autografen min ,aww. Uansett var det en utrolig artig dag!

Autograf fra Alexander Rybak.<3Var litt nervøs...Aner ikke hvorfor.


Alle fikk et ark med hjerte som de viste fram <3
Har du vert på festival i sommer? Har du møtt Alexander Rybak?

Tar bloggpause pga...

jeg har mista overføringsledninga mi fra kamera til datan. Og jeg liker og ta egne bilder til innlegga mine skjønner dere , så jeg venter til jeg får en ny ledning før jeg blogger igjen. Men bare skjekk bloggen min nå og da i tilfelle jeg blogger igjen. Men da snakkes vi da! Glad i dere.

Får ikke sove

Det er så typisk sommerferie , du får ikke sove for du har snudd døgnet...Og de er et problem som irriterer meg.Legger meg tidlig men sovner ikke før sent på natta. Du vil lissom ha ro og er drit trøtt , men sovner ikke. Tragisk rett og slett. Men hva kan ma gjøre da? Er det noe som man kan gjøre for og sovne fortere?Håper det ivertfall.


Søskenbarna mine 

 

Har du soveproblemer?
Proactiv

Nå har jeg hatt kviseproblem alt for lenge , så jeg begynner med Proactiv. Det skal tydeligvis være kanske effektift , og det må det være for det var ikke billig! Jeg fikk 6 ting jeg kunne bruke. Jeg fikk 2 jeg skulle vaske med hele tiden natt og dag , og en krem til kveld og en til morgen. Så fikk jeg med en maske jeg kunne bruke. Onkelen min hadde et stort kviseproblem , men etter han brukte proactiv så forsvant de! Så jeg måtte jo prøve. Har brukt 2 ganger og ser allerede resultat! Håper at det virker. Om det gjør det , vil jeg anbefale det.

Har du et kviseproblem? Bruker du noe mot det?

God morgen!

God morgen. Nå har vokna jeg nettop av en søt morgen melding fra Alexander , koselig og vokne til. Undrer på hva jeg skal gjøre idag. Tenker og jogge en tur og trene litt. Men først skal jeg stå opp og ordne meg og få i meg noe frokost. Tenker på hvor fort ferien har gått , er så tragisk. Men nå må jeg stå opp og få på meg noe annet en nattkler , hade !

Hva skal du idag?

Jogger du?John Cena , i love you!

Hvem er John Cena? Jo han er verdens beste i wrestling. Ja jeg ser på wrestling.Faktisk elsker jeg det ! Jeg driter i om det er fake eller ikke , jeg liker det. Og jeg heier på John Cena. Han har vunnet WWE beltet 10 pr på rad. Men nå er karriera hans i fare , for han skal bryte mot CM punk. Vinner CM punk , må Cena slutte og gi fra seg beltet. Men om Cena vinner skjer det ikke mye forskjell , for CM punk skal slutte uansett.  Men han vil vinne beltet først. Gleder meg til og se hvem som vinner ! Go John Cena !-Ser du på wrestling?

Maria Mena - Mitt lille Land | For tragedien i Oslo og på Utøya.

 

Justin Bieber prays for Norway

Alexander er okay!

Yeaay! Jeg fant ut at Alexander hadde dratt fra Oslo i 2 tiden og bomben gjikk av i galv 4 tiden , så han er i god behold.Grunnen til at jeg ikke fikk tak i han er for han er så langt ute med cruiset på havet at dekningen er borte.  Så han får nok MANGE beskymringsmeldinger fra meg når han får dekning , hahah. Men er bare glad for at han er ok! Er så glad i han.♥Har du noen i Oslo du har mistet/er beskymret for?

Alexander er i Oslo og jeg får ikke tak i han...

Nå er kompisen min Alexander i Oslo , hvor det nå har vert en bombe som har eksplodert. Jeg sender meldinger og ringer men får ikke tak i han. Jeg er så beskymra..Håper han har det bra! Alså ikke det at jeg tror det at han var der når det skjedde , men uansett , vet aldri. Håper bare jeg får svar av han å at han er okay. For idag skulle han ta en båt fra Oslo til Tyskland , men vet ikke når..Hope ur okay hunny♥♥

Bombe i Oslo - Hevn etter døden på Osama bin Laden?

Fyfader, helt sykt det som har skjedd i Oslo. Bombe, i Oslo. Jeg er skjokka. #prayforoslo, Nrk og Oslo er Trend på twitter, hvis det sier dere noe. Det vil si at det er det som nesten er mest skrevet på twitter, i hele verden. Jeg bruker ikke twitter så mye, har det kun for Justin Bieber sin skyld, hahah. Men ja tilbake til det syke, flere er omkommet og ja...Det er trist rett og slett. Men de har ikke funnet mange døde enda. Men kan dette være hevn etter døden påOsama bin Laden? Tror du det er hevn etter døden på Osama bin Laden?

Min tegning av Justin Bieber-Hva syns du?

Moldejazzen

Hei! Idag har jeg vert på moldejazzen med Rebecka. Utrolig morsomt ! Vi gjikk rundt og så i alle bodene på de rare tingene de solgte. Jeg mener det , det var utrolig mye rart de solgte. Så var vi på tivoliet ! Vi tok twisteren. Men jeg trurte ikke og ta extreme... Herrgud så jævelig det ser ut! Men Rebecka tok den. Resten av dagen shoppa vi og spiste på resturang. Så dro jeg hjem i 8 tiden.-Har du tatt en karusell som Extreme?

-Hva har du gjort idag?

Vil på moldejazzen ! Men en ulempe...

Idag starter moldejazzen , det er nydelig vær og jeg har veeeldig lyst dit , men en ting hindrer meg , Nadia har ikke penger...Og det blir nok styggevær resten av dagene , utrolig kjipt ! Pluss det er ingenting og gjøre fordi alle andre er på jazzen. Så ja...Vi vet ikke hva vi skal finne på , noen tips?

-Noen tips til hva det er og finne på?

Blond?Kunne jeg vert blond?

Johnny Knoxville or Johnny Depp?

Johnny Knoxville :or

Johnny Depp:


Hvem foretrekker du?

Gammel nok til å vite bedre, ung nok til å gi faen :)"gammel nok til å vite bedre, ung nok til å gi faen :)"

 

Tror flere er enig med den ja

Nydelig sommerdag

Hei! Idag har det vert nydelig vær og alt , ENDELIG. Jeg vokna faktisk kl 9 , dro på trening 10 og kom kjem 11 så sola jeg meg og chilla til 4 tiden. Da kom Nadia Flatseth så dro vi ned og bada , kjempe varmt. Så dro vi ut med båt til en øy øy og grilla . Så dro vi tilbake , og jeg kjørte i tube ! Første gang , kjempe gøy. Så ko vi kjem i 8 tiden. Monia fikk sjokk da hun så meg , meg var RØD. Totalt solbrent. Kommer til og svi som FAEN imorra... Jaja. 

 -Har du sol der du er?

Snakkes!


Before & After

Før:Etter:

Maskara : Volume Million Lashes Mascara


-Hva syns du?

Hyttetur til Bud | Bilder

Hei! Nå har jeg vert virkelig sugen på og blogge... Men alle har sine bloggpauser. Nå har jeg vert på Bud camping i 5 dager med familien. Men viktigst , Mamma & Alexander. De var herlig og være med dem igjen. Men så dro de begge da.... Jeg må erlig si det er tungt , å det er det for alle som er glad i noen så reiser de.. Uansett her er blider:

 


Alexander <3


Hva syns du om bildene?

Filmtips? Komedie helst

Hei! Nå fikk jeg veldig lyst og se en komedie , så om noen hadde noen filmtips hadde det vert fint :) Jeg føler egentlig bare veldig for komedie akkuratt nå så , ja. Er lei av skrekkfilmer... Herregud. Så vææærsåsnill kommenter en film eller noe , takk !-Filmtips????

California King Bed - Rihanna

 

Helt nydelig 


Jeg digger Rihanna. Hun har knall gode sanger , og alle passer til alle humør. Jeg hører alltid på henne. Og sangene hennes gir så mye mening for meg. Mye av det hun synger , passer perfekt i forhold til situasjonene mine.

- Liker du rihanna?

Farge håret

Jeg er så lei av håret mitt. Jeg farget det svart for 2-3 måneder siden og det varte ikke lenge før det ble veldig lyst så jeg farget det igjen , men nå er det brunt igjen... Så jeg farger håret neste tordag . Jeg tenker og farge det brunt først så ta inn noen lyse striper kansje? Jeg har et bilde som jeg fant og jeg tenkte og ha det sånn:Hva syns dere? Burde jeg farge/stripe det sånn?

Hvorfor høres det så jævelig ut på opptak?

Hjemme alene ,yeay. Og som vanelig synger jeg når jeg er alene hjemme. Og etter og ha sunget i 2 timer var stemmen min veldig varm.  Og ærlig syns jeg at jeg hørtes bra ut. Men så ville jeg ta opptak. Så jeg tok på opptakeren og sang sangen. Da jeg var ferdig spilte jeg av og UFF ! Helt jævelig.Hvorfor er det sånn?At man høres så teit ut på opptak? Eller er det bare den som synger som merker det? Irriterende uansett.... nå skaljeg se film <3 CyaHahah fikk lyst ^^

 

-Syns du at du har grusom stemme på opptak?


Endelig en dag med Mamma og Lillesøster

Hei! Idag skal jeg være hele dagen sammen med Mamma og Lillesøster. Trist hun drar tilbake til Trondheim imorra da... Men idag skal vi ha det gøy og kose oss , og jeg får endelig være storesøster for Nikki. Blir nok mye bilder som blir lagt ut i et innlegg enten imorra eller ikveld. Så nå skal jeg passe min skjønne lillesøster , hade !Hva skal du gjøre idag?

Justin Bieber - Mr. Saxobeat | oh yeaah baby

Rawr !

Liker du Justin Bieber ?

If tomorrow never comes

                                                                                                 Helt nydelig?


 Herregud , det er bare en så fin sang! Men nå tror jeg at jeg hopper til sengs , skole imorra.. hurra. Not. Natt.

 

-God natt søtinger

Hvilken kjole?

Hvilken kjole likte du best?
Watch it , like it 

- U like ?

Im back bitches

Yoo. Ja har ikke blogga siden påsken tror jeg , men det er fordi det har feilet noe stort med laderen til data'n min. Uflaks , men den plutselig stoppa og virke , men nå bruker jeg noen anders da. Å så har det ikke vert mye og blogge om egentlig. Men har tenkt og skjerpe meg. Blogges !Sick bilde ass , men men. ^^

- Hva skjer a? :3

Påskeferie - Hyttetur

 

Hei ! Lenge siden jeg har blogga nå...Sorry for det. Men tenker og begynne på igjen da. Imorra er det siste dagen av ferien , utrolig kjipt. Men jeg har nå altså vært på hyttetur i Heggdal. Utrolig tur alså ! Beste tiden jeg har hatt på leeeenge ! Det var på onsdag morgen da jeg hadde overnatta med Christian og han skulle dra med moren på hyttetur og i siste liten ble jeg med og. Vi kjørte en liten stund når vi kom på butikken.Vi skulle handle  mye godteri og mat. Ut av andre bilden var tante og søskenbarna mine , og en kompis som Jonas (søskenarnet mitt) hadde med , Alexander. Vi handlet og dro til hytta , Vi løp inn og skjekka ut hytta Totalt digg!


Og så fant vi ut at jeg måtte sove inne med Jonas og Alexander fordri ingen visste jeg skulle bli med så det ble sånn. Jeg hadde det kjempe gøy. Vi var ute i båt og fisket , vi lekte med hunden , vi sola oss. Vi hadde det bare så gøy! Vi lå oppe til langt på natt og kødda og så film , vi hørte på radioen og dansa. Jeg savner virkelig heggdal. Fikk jo Alexander som ny venn ! Han var kjempe grei. Så var jeg med pappa lørdag til søndag.  Men snakkes !

VerdensBesteSang.com ! 

 

-Hva har du gjort i ferien?

Draw of my boy

Elsker deg gutten min , har alltid gjort de <3

 

-Hva syns du om tegningen?

Ill never let you go

I will never let you go , with me you're safe. I love you <3

Jeg har blitt storesøster !

Herregud , jeg er så lykkelig! Igår gjikk jeg og venta og venta på en melding eller telefon fra mamma.Og hvorfor? Jo hun lå på sykehuset og skulle ta keisersnitt.Jeg var så spendt! Endelig skulle jeg få en lilleøster...Men det tok nok så lang tid før jeg fikk en melding" Gratulerer du har blitt storesøster !"Og jeg hylte ut i timen.Alle så på meg og lo så fikk jeg mye gratulasjoner.Jeg fikk bilde av henne og begynte nesten og gråte, hun var nydelig ! 


Se så nydelig hun er !

-Hva syns du om dette?

-Gratulere meg? ^^

Snart storesøster!

Nå sitter jeg hjemme og skal snart på skolen , men mamma ligger nå på sykehuset i trondheim og skal snart ta keisersnitt! Gleder meg syk mye.Jeg går bare rundt å tenker på hvordan babyen vil se ut.Telefonen min må være på hele tiden så mamma kan ringe.Men altså jeg kan ikke tenke at jeg snart blir storesøster,igjen.Men denne gangen er det bedre , fordi jeg får en lillesøster! Jeg har allltid hatt lyst på en lillesøster...Men må gå , gratuler meg da :D-Jeg skal få en lillesøster!

-Har du en lillesøster?

Av med reguleringen snart !

Igår dro jeg til ålesund på tannlegeskjekk og vet du hva? Jeg tar av strengen om 6 uker! Endelig , er drit lei av denne strengen.Så det blir veldig deilig og ta den av.Kommer til og ta utrolig lang til og ta av men det er verdt det.Ååå gleder meg sånn! Kommer til og bli deilig og ta tungen over tennene uten å skjere seg på strengen.Snakkes! Skal på skolen.
Off to school

Ja nok en dag med skole da.Har ordna meg og ordna mat så nå skal jeg bort til vennina mi så skal vi ta buss til skolen, litt dumt den alltid er sen så når jeg kommer til skolen ringer det inn med en gang.Snakkes!-Skal du på skolen?

Herregud så teit

Alså jeg testet noe igår. Jeg la inne et innlegg og jeg gjorde en liten forandring , jeg la ikke til spørsmål neders.Og gjett hva , ingen kommentarer.Og det beviser akkuratt et jeg sa , folk leser egentlig ikke innleggene.Bare leser spørsmålet og kommenterer.Det er teit, jeg bare sier det. LES innlegget for engangs skyld. Visst ikke er du rett og slett lat.Min mening.-LESTE DU I DET HELE TATT? OG ER DU ENIG?

Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være

Jeg håper fremtiden vil være en tid med fred og ingen krig først av alt. Jeg håper den blir fantastisk for menneskeheten.At det er ingen som kriger, ingen global oppvarming osv. Og at reglene er endret en del, som for eksempel at de endrer rettighetene til unge så vi får bestemme litt mer selv.Det tror jeg mange er enig med meg i.Uten de så håper jeg bare på en god fremtid egentlig , der ingen må ende opp på gata.Peace.
Dag 7 - Dine tre favorittparfymer - X

1: Britney Spears's parfyme2: Christina aguilera's parfyme3:Mini loveDenne kjøpes på Nille men er utrolig god uansett !

 

-Hva syns du?

Pappahelg

Sorry for at jeg ikke har blogget i helgen men det er pga jeg har vert med pappa og der suger nettet.Så jeg kunne ikke laste opp et eneste innlegg,utrolig irriterende.Men tar igjen blogginga idag , som de der day 1 day 2 osv. Men uansett har hatt der gøy i helgen uansett.Fredag var jeg på klubb med Rebecka og der var veldig gøy.På lørdag spiste vi masse godteri og så film så spilte vi Indiana Jones på Playstation 3 i 5 timer ! Omg hvor fort tiden gjikk. Men idag har jeg ikke gjort så mye , bare spillt litt og chillan.Så kommer skolen i morra og ødelegger alt....-Hva har du gjort idag?

Du er teit om du faktisk ikke leste innlegget og bare kommenterte... : D

Quotes

Never, ever give up on love. If you can't get him out of your head...maybe he's supposed to be there.

 

Hater's don't really hate you; they hate themselves; Because you're a reflection of what they wish to be

 

Boy:You hit like a girl!!! Girl: That's cause I am a girl. What's your excuse?!?

 

WE ALWAYS HEAR ; iPod, iPad & iPhone but it'd be nice, to hear iLoveYou for once.

 

You can only make a mistake once; The second time, it's a choice

 

The only guy who deserves you is the one who thinks he doesn't

 

"Beauty gets the attention, but personality gets the heart."

 

My name is like a dick, hoes can't keep it out of their mouths

 

What did the slut's left leg say to the slut's right leg? Nothing. They've never met

 

Sorry slut. Love doesn't mean.. Legs . Open . Vagina . Exposed

-Hva syns du?

Ny header

Nå har jeg laga en ny header. Ikke så bra siden pc'n jeg lager bedre headere med er ødelagt...Men laget denne med denne mini pc'en da. Men hva syns du?

 

-Hva syns du om den nye headeren?

Syk

Uff, idag vokna jeg og følte meg ikke så bra.Dro på skolen men ble der ikke mer en i 2 timer før jeg dri hjem av kvalme.Jeg la meg og sov i 2 timer så prøvde jeg og spise litt.Men det som gjore dagen verre var at Robert var syk og , og han skulle egentlig være med meg idag og se film. Æsj for en dag.


Love love love <3

 

-Er du syk?

-Ønske meg god bedring? <3

Old times - pictures


-Hva syns du om bildene?

Dag 5- En del av livet ditt du ikke savner

En del av livet mitt som jeg ikke savner...Den var litt vanskelig. Men det må vell bli når jeg begynte å få problemer med sorg fordi Tanta mi døde. Den tiden savner jeg ikke i det helte tatt. Hun var 18 år og betyde så mye for meg. Hun passet meg hele tiden,gjorde ting med meg osv.Hun var på en fest og kom seg ikke hjem , så hun sat på med kompisen sin, som var full...Han,Tante og to andre satt i bilen.Han starta og kjøre fortese og fortere til slutt kransja han i en fjellvegg og tanten min fløy ut vinduet og traff veggen...Hun overldevde en liten stund men når hun nådde sykehuset døde hun. Jeg husket fortsatt hvor jeg gråt hele tiden etter det fordi jeg savnet henne.


R.I.P Silvia Larsen Liabø.

-Har du mistet noen du er glad i?

Lillebror ligner på Justin Bieber!

Er det bare meg , eller har lillebroren min en lik frisyre som Justin Bieber? Som du ser så er det jo utrolig likt da.Men jeg har ikke noe imot den frisyren da , haha. Men hva syns du?-Syns du det ligner eller?

Dag 3- Ditt syn på narkotika og alkohol

Jeg syntest Narkotika er helt forferdelig! Det ødelegger rett og slett livet ditt.Det kommer INGENTING posetivt ut av og prøve og holde på med narkotika.Du ender opp med og komme i forsterhjem,miste barna dine,gjøre ting du aldri egentlig ville gjort og kansje komme i fengsel.Så nei , narkotika er noe dritt.Men alkohol har jeg ingenting imot for og si det sånn.Men man burde ikke drikke det før man er 16.Men fyllikere er jeg jo imot, samme som rusmisbrukere.Men det og drikke av og til og dra på fest er helt greit. Så det var min mening. 

-Hva syns du om Narkotika og Alkahol?

My hair is back in black

Nå har jo jeg farga håret svart , endelig! Har hatt lyst til det i hva 3 år nå? Og jeg er super fornøyd ! Jeg syntest jeg kledde det veldig bra, og jeg liker ikke lyst hår.Jeg har hatt utrolig med hårfarger men denne er perfekt. Men selvsagt kommer jo til å prøve noe annet en eller annen gang. Uansett her er resultatet!-Hva syntest du om fargen?

Tips til de som vil ha rett hår

Har du fall i håret eller krøller så retter du det men det holder ikke i det hele tatt? Da har jeg et tips. Jeg har utrolig med fall i håret og jeg var dritt lei av det så når jeg var med frisøren så brukte hun en spray i håret mitt før hun retta det å da jeg gjikk ut av salongen blåste det utrolig og jeg tenkte "Nå blir det krøller igjen..." men jeg tok feil! Håret mitt var rett i 3 dager ! Jeg var i sjokk.Det holdt seg utrolig bra og da hadde hun brukt "choozism" fra  Cutrin. Den skal sprayes i håret før du retter det og den holder håret ditt stritt. Den funka utrolig bra ! Så nå har jeg kjøpt den og håret mitt holder seg rett. Så visst du vil ha rett hår dra og kjøp den ! Jeg kjøpte min på trendzet.
-Sliter du med krøller eller fall i håret?

-Tror du du vil kjøpe den?

Jeg kommenterer tilbake

Til dere som går innpå bloggen min og tenker " er ikke vits å kommentere fordi jeg får sikkert ikke noe tilbake " dere tar helt feil. Jeg går gjennom kommentarer og kommenterer tilbake , alltid. Jeg synstest det er unødvendig og ikke kommentere tilbake og forvente folk skal gi deg flere kommentarer. Og visst du gir meg fek.s 5 kommentarer gir jeg deg 5 kommentarer , ikke 1. Så bare kommenter bloggen min , masse kommentarer så får du mange tilbake  Det er effektift det.-Hva syns du?

Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?

Om 10 år? Skjønte egentlig ikke hels spørsmålet helt erlig men svarer sånn jeg tror. Om 10 år håper jeg og være i USA med familien min som forhopentligvis er mannen min og min 1 unge. Vil ikke ha flere en 1. Og håper jeg har en jobb som fotograf for det vil jeg bli.Jeg vil være suksessfull og ha mye penger , ikke dødsrik men ha godt med penger.Mer en det vet jeg egentlig ikke , tar ikke framtiden på forskudd. Så det , snakkes ! Bilder imorgen av håret mitt.(Dette var for noen dager siden)

-Hva har du gjort idag?

Skal farge håret

Nå skal jeg og Rebecka ut å kjøpe hårfarge fordi jeg skal farge det svart! Har hatt lyst til det SÅ lenge ! Håper det blir et bra resultat da. Men sorry for kort innlegg men må løpe før butikkene stenger! Snakkes søtiser.Gammelt bilde !

 

-Tror du jeg kommer til og kle svart hår?

Overnatting

Nå er Rebecka her (var tidligere med i bloggen) og hun skal overnatte med meg.Blir drit gøy siden hun aldri er her omtrent, men sånn blir det ikke i sommer! Vi skal snart se film og spise godteri.Vi har vell brukt 500 kr tilsammen nå.Hahah vi er god.Så resten av kvelden blir det photoshoot som legges ut i morgen og data og musikk.Bare chill egentlig.Men uansett er jeg veldig glad for og ha henne her, verdens beste søster <3Sommer'n 2010 <3

 

-Hva skal du idag?

 

New shoes !Elsker de skoene ass! De er helt digg å gå i.Og utrolig stilige.Tror jeg skal bruke dem når jeg skal på byen ja eller på¨en fest.Som jeg skal idag ! Da får jeg vise dem fram allerede idag da. Men får se. Snakkes ! Skal ordne meg.

 

Hva syntest du om skoene?

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen

Jeg er i et forhold med en gutt som heter Robert og det er et av det beste forholdet jeg har hatt.Det er et erlig og opent forhold , som jeg er veldig fornøyd med.Vi kan snakke om alt og han kan behandle meg som om jeg er en viktig person.Han kan si ting som får meg nesten til og besvime.Han overassker meg hele tiden på alle måter.Han er ikke perfekt, men hvem er vell det? Vi møtes veldig ofte og gjør mye sammen.Vi tenker ikke mye på framtiden , vi fokuserer på nå.Og det er egentlig ikke mye mer og si.Han er veldig viktig for meg og jeg vil absolutt ikke miste han.

<3

 

Inspirasjon


-Hva syns du om bildene og sangen?

1 måned med min kjære

Robert Lund Wilhelmsen <3 Ja , idag har jeg vert sammen med min Robert i 1 måned. Utrolig hvor fort tiden går ! Så idag ble jeg henta av en kompis  som kjørte meg med CBR'en sin til Robert.Vi kosa oss og hørte på sangen vår "All i ever wanted" av Basshunter, og ja som jeg sa vi har en sang sammen! For akkuratt i det han hadde spurt meg kom den på spotifylista og sangen handler jo om kjærlighet. Så det ble vår sang. Men uansett så kosa vi oss med film og godteri. Elsker han så mye at det er ikke ord! Vet man ikke skal tulle med ordet "elske" men med han føles det så riktig, om du skjønner hva jeg mener. Snakkes!PS: Har ikke blogga i helgen pga har vert i Trondheim! Blogger om det imorra !

-Syntest du man skal være forsiktig med ordet "elske" ?

Spansk eksamen....

Heei! I snart 2 måneder nå har vi pugga til et mat prosjekt i spansk , og idag var det eksamen som læreren vår kaller det.Visst vi klarer den skal vi være med i et skuespill og teamet er Resturang.Vi skal ha spanske replikker og vi skal være kunde og kenler.Men dert er utrolig vanskelig!

Og som jeg sa var det eksamen idag bortsett fra at jeg hadde gjort en stor feil..Det var ikke en skriftelig eksamen, det var en muntelig! Og da jeg fikk vite det ville jeg bare løpe vekk helt erlig, men kjæresten min tvingte meg...Når det var min tur skalv jeg omtrendt. Begynnelsen med ringing og bestilling gjikk helt greit men så kom det til å være kunde.Jeg glemte masse av det jeg skulle si. Men når vi var ferdig pustet jeg letter ut. Haha men sånn går jo dagene. Drar til trondheim imorra woho!-Har du spansk?

Trondheim på Fredag.

Hei! Nå er det jo Zargate i helgen noe som jeg har gleda meg veldig til , men det blir ikke..Men er ikke så skuffa fordi jeg får fly ned til Trondheim og møte mamma! Skal være der hele helgen og det blir veldig gøy.Ahh savner mamma såå mye for tiden!Hun skal jo snart ha baby og, jeg kan bli storesøster når som helst! Gleder meg sykt!

Tenk om det blir fødsel mens jeg er der? Da blir jeg glad! For da går jeg jo ikke glipp av det.Altså skal ikke være der under fødselen! Men venter utenfor.Så blir jeg den første til og hold henne.Ja det er en jente ! Enda bedre! Har en lillebror og vil ikke ha en til!


Tnaaw<3

 

-Har du en lillesøster?

Quotes

?No matter how carefully you choose your words, they?ll always end up being twisted by others.?

"Everybody wants to be happy. nobody wants to feel pain, but you can't have a rainbow without a little rain."

"Life is like "Facebook". People will like youre problems and comment.But they will never solve them cus they are to bussy updating their own."

"I'm not the girl your mom warned you about; her imagination was never this good. "

"Never, ever give up on love. If you can't get him out of your head...maybe he's supposed to be there"

"Friendship is like a book. It takes years to write And only seconds to burn"

"Never call a girl ugly. They are all beautiful in there own special way"

"Never say "I like you" if you don't care. Never talk about feelings if they're not there. Never touch a life if you mean to break a heart. "

"The Main Reason Why Couples Break Up: Is Because They Lost What Brought Them Together "

"See this smile? It's as fake as your promises"

"The bad guys lie to get in your bed. The good guys lie to get in your heart"

"People tell us all the time not to say "hate" "because it's a strong word" so is "love" and people say it all the time "

"And one day I hope you look back; and regret everything you did to me."

"There's always one song... that fits the situation a little too perfectly"-Hva syns du om diktene?

Overskrifter har mye å si.

Hei ! Nå satt jeg her å tenkte på en ting, når jeg leter etter et innlegg på framsiden på blogg.no for og finne et innlegg å lese, har overskriften mye å si.Jeg merker jeg går litt etter hva de står i overskriften før jeg klikker på innlegget.Det er liksom som om det trekker meg til å lese det.

Så tipset mitt for at jeg skal lese innlegget ditt , er å ha en bra overskrift! Bare et tips alså.-Tenker du nøye over overskriften før du leser?

Trenger hår hjelp!

Hei ! Nå syntest jeg Robert er blitt så langhåret at jeg sa at han burde klippe seg.Så nå skal han snart til frisøren men jeg må finne ut hvordan hun skal klippe han. Men finner det ikke ut ! Søker og frisyrer men liker ingen av dem...Hvor kan jeg finne tøffe gutte frisyrer? Trenger å finne en fort !


Se så langhåret!!

-Har du noen tips om hvor man finner guttefrisyrer?

HJELP MEG!

Sangtips?

Hello! Jeg har et alvorlig problem, jeg vet ikke hvilken sang jeg skal høre på! Er så lei av alle sangene jeg hører på, trenger noe nytt.Har du noen tips maybe?Jeg digger omtrendt all musikk men mest pop. Men uansett tar imot alle tips.Snakkes søtiser !-Har du noen musikktips?


Trening

Heei! Nå er jeg utslitt... Har hatt en hard treningsøkt på holokleros med Celina.Vi begynte med og løpe på sånne løpeting haha husker ikke hva de heter , uansett vi løpte i 15 minutter så tok vi vekter i kansje 10 minutter og etter det så løp vi på sånn sykkelgreie i 30 minutter og fy da var jeg svett! Men er utrolig fornøyd.Resten av tiden så var vi på gymrommet og strekte oss og dansa litt.Some pictures :


Missunner kroppen hennes såå mye !


Oh im strong baby!


La oss treeeeneeeeeeeeeeeeeeee!


Yes da (Y)


Noen av treningsapparatene.


Justin workin out fore you baby.


Jeg er myk syntest jeg

 

-Hva syns du om bildene?

-Har du noen treningsmetoder?

Maybe to Kroatia!

Tihi får kansje til Kroatia  i sommer! Herregud så glad jeg blir da for da får nemmelig Rebecka ( På Patecka.blogg.no)  bli med! De blir gøy det, mye shopping,bading,diskotek og aktiviteter! Og sole oss seffølgelig.Blir det en mulighet skal vi dykke og.Ahhhh herlig.Og må ikke glemme , fostermoren min lovet at jeg skulle få dra til Thailand! Når vet jeg ikke men at det blir vet jeg.-Har du vert i Kroatia?

-Hvor skal du i sommer?

Off to the gym

Hei! Nå stikker jeg til treningssenteret for og trene litt med vennina mi, har ikke trent siden forrige torstag! Uff..Men men skal satse mye idag da!Mer blogging når jeg kommer hjem om dagen. Snakkes ;) et random bilde fra istad.

 

-Trener du?

Stæsj fra Thailand

Nå har da Monia komt hjem fra Thailand og hun har hatt med masse tøft stæsj og mange kule klær. Jeg fikk gå igjennom noe stæsj å velge det jeg ville ha , som en bursdagsgave. Klær får jeg og, men de må vaskes først. Her er noen bilder av stæsjet jeg fikk:-Hva syntest du om stæsjet?

Valentine's day

Hei! Som dere vet så er det Valentine's day idag og da har jeg seffølgelig vert med min kjære Robert.Jeg dro hjem og ordnet til han skulle komme og gjorde det litt koselig så dro jeg for og møte han da hadde han et smil om munnen når han kom ut av bussen, samme som meg.Jeg merket han hadde med ukulelen sin. Det er en liten gitar kan du si , som han fikk for noen dager siden og han har lert seg en sang som heter "Somewhere over the rainbow" av IZ. Den er nydelig syntest jeg !

Så vi dro hjem til meg og så en film og spiste godteri mens jeg lå i fanget hans og han holdt rundt meg.Så etter det bestemte vi oss for og gå en tur med hunden min Wimsy.Han tok med ukulelen sin og spilte til meg mens vi gjikk over en bru og det var akkuratt som i en film kan man si, jeg så han stirre på meg mens han spillte å hørte havet i bakrunnen.Haha romantisk hva? Så kom vi hjem til meg go gav hverandre gavene våre.Han hadde kjøpt en nydelig sølvring til meg og jeg hadde kjøpt en tommelring til han. En perfekt valentine's day spør du meg ! Snakkes.Min kjære Robert som spiller Ukulele <3Ukulelen .Ringene våre <3Ringene våre igjen. Litt utydelig bilde men men...

 

-Hva syns du om dagen min? visst du virkelig leste da...

-Hva syns du om bildene?

-Syntest du Robert virker som en  romantisk kjæreste?<3

Song

Escaping nights without you
with shadows on the wall
my mind is running wild
trying hard not to fall
you told me that you love me
but say I'm just a friend
my heart is broken up into pieces
cos I know
I'll never free my soul
it's trapped between true love and being alone
when my eyes are closed
the greatest story told
I woke and my dreams are shattered here on the floor

why oh why
tell me why not me
why oh why
we were meant to be
baby i know i could be all you need
why oh why oh why
I wanna love you
if you only knew how much I love you
so why not me

the day after tomorrow
I'll still be around
to catch you when you fall
and never let you down
you say that we're forever
our love will never end
I've tried to come up
but it's drowning me to know
you'll never free my soul
it's trapped in between true love and being alone
when my eyes are closed
the greatest story told
I woke and my dreams are shattered here on the floor

Tell me baby
why oh why
tell me why not me
why oh why
we were meant to be
baby i know I could be all you need
why oh why oh why
I wanna love you
if you only knew how much I love you
so why not me

you won't ever know
how far we can go
you won't ever know
how far we can go (go)

why oh why
tell me why not me
why oh why
we were meant to be
baby I know I could be all you need
why oh why oh why

why oh why
tell me why not me
why oh why
we were meant to be
baby I know i could be all you need
why oh why oh why oh why
I wanna love you
if you only knew how much I love you
so why not me 

-Hva syns du om sangen og lyricsen ?

Jeg har bursdag!

Heeei <3 Nå er jeg på skolen på overnatting og om 5 minutter er jeg 14 ! yeaaaay. haha Gratulere meg?

 

Ny header
Hei! Jeg tenkte siden Rebecka slutta på bloggen måtte jeg nesten få en ny header, så jeg lagde en.Men den ble ikke akkuratt perfekt men er jo fornøyd. Hva syns dere da? Passer den bra?

 

-Hva synstest du om headeren?

My boyfriend28/01/2010 <3

 

-Hva syntest du om bildet? <3

Flyttet i 2 uker

Heei! Sorry har ikke blogget på en stund men det er pga internetten her.For jeg har flyttet opp til søsteren til fostermoren min ,Kine, fordi fostermoren min har dratt til Thailand i 2 uker.Meg er sjaluuuuuuu! Uansett så har jeg det kjempe fint her da.Jeg trener, sitter på pc'n, leker med hunden , hjelper Kine , går på fjellet osv.

Ja , idag faktisk gjikk jeg på fjellet med Dan (Kine's kjæreste) for vi skulle egentlig overnatte der men de ble ikke fordi Kine måtte sove etter hun hadde hatt nattvakt på Shell.Så vi dro ned igjen.Så så jeg filmen "The Karate Kid" som var utrolig ! Etter det trente jeg.Så ser jeg "America's next Top model". Imorgen stikker jeg en tur til den nye kjæresten min! <33 Dere får vite mer imorra . Snakkes søtiser !!

-Hva har du gjort idag?

Dikt

Hei ! Jeg er endelig frisk igjen! Var litt dårlig i dag når jeg våkna , men det gikk fort over.Men altså til imorgen skal i velge et dikt som  vi skal lese opp i norsktimen og jeg har funnet et som jeg lurer på jeg kan bruke?Tror dere dette kommer til og imponere læreren eller?

Syk...

Hei søtiser !

Jeg har vært hjemme fra skolen idag fordi jeg har vert kvalm siden lørdag...Så igår natt våkna jeg og ville spy,men gjorde det heldigvis ikke.Jeg klarte så vidt å sove men sovna til slutt.Men da jeg våkna var det ikke noe bedre, så jeg ble hjemme.Jeg har nesten bare sovet i hele dag, men måtte tvinge i meg mat ofte sånn at magen min skulle venne seg til mat igjen.

For jeg har helt mista matlysten i de siste, så jeg har kanskje bare spist 2 brødskiver og en frukt på en dag.Og da blir jeg utrolig kvalm..Men håper på at det blir bedre til i morgen da,så jeg kan ut med vennene mine å sånn. For venninnen min var og hjemme fra skolen idag fordi hun var og kvalm. Jeg ringte henne og ønska henne god bedring.Men nå må jeg nok stå opp igjen og spise noe, så snakkes ! 

I sommer en gang tror jeg.... :)

 

-Michelle

Jeg tar over bloggen.

Hei søtiser!

Som dere ser har jeg tatt over bloggen fordi Rebecka sluttet..Ganske synn egentlig siden hun er så flink å blogge når hun gidder! Men vi lager sikkert en ny blogg,men jeg beholder fortsatt denne.Da vil jeg takke Rebecka for og ha blogget med meg her på denne bloggen og håper hun får tilbake blogg lysten!

Nå siden jeg har tatt over vil det blitt nytt design! Men jeg trenger noen til og lager en stilig header.Ikke en teit paint header men en skikkelig kul og fancy en.Visst du klarer det kontakt meg på brev! -Michelle

Jeg slutter

Enough for now - The fray

Hei folkens!

Ville bare si at jeg har blogga utrolig lite for tiden.. Det er jo grunner til det også, men det er ikke så nøye. Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har blogglyst. men det kan være av navnet vårt på bloggen eller noe, jeg vet faktisk ikke. Jeg har ny blogg med en kompis av meg.  Men, jeg tror at jeg og Michelle kommer til å lage en ny blogg, der jeg kommer til å være mer aktiv. Det er jo ikke vits å prøve å blogge om jeg ikke føler for det, og ikke er her 100% og lar alt stresset være på Michelle! Så jeg kommer nok tilbake å sier ifra når vi har laget en ny blogg, med bedre navn!
-Har du forslag til navn til en ny blogg?

-Hva syns du om bildet og sangen?

 

Rebecka

My draws 2

Ja nå hadde jeg tenkt å vise dere flere av mine tegninger å seffølgelig vil jeg høre deres mening om tegningene å forslag til hva mer jeg kan tegne.Noen av disse er gammle og noen nye.Men uansett her er de

.

Hva synstest du om tegningene? Hva mer burde jeg tegne?

Michelle

Nille

Hei hei. Nå har jeg vert på Nille med Besta.Jeg så den søøøøøte bamsen å bare måtte ha den! Men så var de en søt til,å en til,å en til...Så valget var vanskelig men Besta var ikke så rask da så hadde tid til å velge.Det var hardt, men fikk det til til slutt,jeg rakte ut hånden og tok den.Hahaha skal slutte, oi merka den setningen var litt koffert, hahahah.Neida tok en søt liten bamse!

Den var sååå søt .Å så kom besten og jeg bare"Kan jeg få litt godteriiii?<3" Da sa han ja så klarte jeg ikke å bestemme meg igjen! Så fikk begge haha.Nam.Nå koser jeg meg å ser tv å venter på middag.Så trening kl 7 ikveld på holokleros.Snakkes !


Kjøper du ting på nille?Liker du bamser?Hva synstest du om bildene?

My draw

Jeg elsker å tegne! Men er ikke så flink..Men det er bare en hobby da.Så jeg har tusenvis av tegninger av tja,alt mulig?Haha idag laga jeg en tegning av Taylor Lauther fordi jeg øver på og tegne gutter, syns det er vanskelig jeg.For jenter har mye mer detajler du kan legge til.Men fikk det til til slutt!

Og dere skal altså få se den tegningen og si deres mening.Men vil og at dere sier noe jeg kan tegne.Jeg er ikke proff så dere ikke har missforstått,jeg er amatør.Men uansett, kommenter noe jeg kan tegne så velger jeg en ting å de blir lagt ut på bloggen! Navnet ditt kommer med ! ;)Dårlig grafikk....

Hva syntest du om tegningen? Har du noen forslag om hva jeg kan tegne?

Haircut

Jeg har klipt meg!Måtte barre skrive det.Det føles så godt å få av litt hår.Jeg tok seffølgelig tuppene og klippte det opp men så bestemte jeg meg for og få lugg!Jeg skrået liggen over annsiktet.Men måtte ha den lit lengre en normalt fordi håret mitt krøller seg opp..Vil ha stritt hår!Drit lei av krøller og bølger.Men uansett ble vedig fornøyd med frisyren da.Må sikkert rette luggen hver dag meg det går fint.Så lenge jeg har lugg! Haha.Snakkes søtiser.

Før:

Etter:Syntest dere at det ble bedre etter jeg hadde klippet meg med frisøren?

Pappahelg

Nå skal jeg og Rebecka til pappa'n min å mamma'n hennes i helgen og det blir jo gøy da.Vi bruker å ha de kjempe gøy der å i helgen skal vi sikkert besøke kompisen min.Uten om det blir det vell noen bilder å sånn.Men kommer kansje ikke til å blogge før søndagen kansje.Men uansett håper jeg alle har får en kjempe fin helg.Hva har du tenkt å gjøre denne helgen? Håper du får en kjempe fin helg!

Trening

Jeg har begynt å ta kondisen min på alvor, så nå har jeg begynt å trent på holokleros treningssenter 2-3 ganger i uken i 3 timer.Kjempe godt å trene igjen! Trener med vennene mine Celina å Robin å Rebecka.Skal ha et mål da å gå ned minst 5-10 kilo til sommeren. Spennende å se om jeg får det til ! Å pluss Rita trener med oss og viser oss hva vi skal gjøre. Hun har en utrolig trent kropp og hun har trent i  2 år proffesjonelt.Så hun hjelper til at vi gjør det rett. Men nå må jeg stikke ! Snakkes søtiser!

Trener du ? Og visst du gjør det har du noen tips til en bedre treningsøkt?

Stod opp en time for tidlig

Jeg og min geniale hjerne klarte å vokne en hel time for tidelig idag.Årsaken? Jeg klarte og miste mobilen min ute for 2 dager siden å fant den ikke før neste dag ute så den var veldig ødelagt men redda den heldigvis , så måtte dato og klokke stilles inn igjen og jeg så fort på klokka på veggen og stilte.Så idag trodde jeg at alarmen vekkte meg sju men egentlig var den seks. Så når jeg var akkuratt på vei til og gå spurte Monia: Hvorfor er du oppe så tidlig? Du skal jo egenltig stå opp nå. Da fikk jeg store øyne og løp inn på stua og så på klokka da var den sju. Så nå sitter jeg her og bare venter på at tiden skal gå fortere. Ganske komisk ikke sant?

Har du noen gang klart og stille klokken feil og voknet 1 time for tidelig? Eller bare vokna tidelig og trodd klokken var sju?

Quotes by me
Hva syntest du om diktene?


Pictures


Hva synstest du om bildene?AF1 IDAG !

Idag kommer den nye sesongen av AF1.Vi har gledet oss veldig for vi elsker af1.Og for dere som ikke vet hva af1 er, er det en serie om en gruppe som har veldig lyst og bli oppdaget.Det er hip hop som er alt for dem.Og i sesong en er det Lisa som er ballett danser som oppdager hip hop'en og blir veldig interessert men møter hindringer av leder'n Tariq.Og en i hip hop gruppa blir forelsket i Lisa.Men til slutt etter masse drama blir hun en av dem.

Nå kommer sesong som handler mer om Mira. Mira er hip hop danser.Gruppen hennes skal melde seg på UKM,der får de noen rocke motstandere men problemet er at Mira forelsker seg i en gutt i rock gruppa! Så gleder oss til å se hva som skjer. Det begynner kl 18:35 på nrksuper,

Her kan du se sesong 1 :

http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/439378/
Hva syntest du om af1? Gleder du deg til første episode av sesong 2 i kveld? Kl 18:35.

Islykter

Hei! Nå lagde jeg islykter igår og det syntest jeg var gøy da. Jeg søkte opp islykter på google og så mange fine mønstre og tenkte og lage mine egne.Jeg brukte masse glitter og noen blomsterblader.De er ikke helt ferdige men uansett. Sånn lages de:


1.Finn en bolle eller en bøtte og fyll den med vann.(Må ikke fylle helt opp.)

2.Finn en flaske eller noe og fyll den helt opp med vann og sett den nedi bøtten.

3.Pass på at vannet ikke er over flasken,bare halveis opp.

4.Dryss det du vil ned i vannet i bollen fek.s glitter,blomsterblader, alt du vil.

5.Når du er ferdig setter du bøtta ut og lar den fryse i 1-2 dager, spørs på hvor mye vann du har.

6.Når vannet har fryst snur du bøtta opp ned og prøver pg få ut isen.Så når isen er løs drar du ut flasken uten og ødelegge islykten.

7.Når flasken er ute kan du sette lykten hvor du vil og sette et lys ned der flasken var. Så er du ferdig!
Gleder meg til de er ferdig fryst.Blir nok utrolig pene når er dratt ut av bøtta og satt i lys.Men en ting, hvis du tar ned i en stor brusflaske som meg må du ikke ta vannet over der flasken blir mindre øverst for da blir det utrolig vanskelig og få den uten og ødelegge noe.

-Hva syns du?

-Har du laget islykter?

 

-Michelle <3

Ansiktsmaske


Hei! Nå er huden min utrolig uren så jeg tenkte å bruke en ansiktsmaske jeg fikk til jul! Den skal brukest i 10-15 minutter og er helt fantastisk.Jeg kjendte den ble varm når jeg brukte den. Når jeg vaska den av var huda mi silkemyk!Jeg trodde de ikke kom til og hjelpe og at det bare var noe bullshit men neida! Jeg annbefaler annsiktsmaske for deg med uren hud!

-Bruker du ansiktsmaske? :)

 

-Michelle <3

We <3 Pedobear


 

 

 

-Liker du pedobear? <3

 

 

-Michelle & Rebecka.

Nytt annlegg.

Nå er jeg med Christian og han har fått en jævelig bra annlegg! Bassen er sjukt god.Nå er vi hjemme alene og spiller musikk som bare det og jeg DIGGER DET!  Ikveld blir de bare chill. Vi har cola,tv,annlegget,hjemme alene. Hva kan vell bli bedre? Kansje invitere Rebecka hit eller noe for hun bor rett nedi her! Men her er en link til hvordan annlegget høres ut:
http://www.youtube.com/watch?v=NhvuT_mwVAw


Vis du har et bra annlegg og vil ha mye bass her er noen sanger du kan spille:

LMFAO - I'm In Miami Bitch

Felguk,Sporty O - 2nite - Radiomix

Manian - Loco

Vinylshakerz - One night in bangkok

Andrew Spencer,The Vamprockerz - Zombie (Ray Knox RMX Edit)

Far*east Movement,The cataracs,DEV - Like a G6


-Hva syns du om den følelsen når du kjenner bassen går gjennom deg?

 -Elsker du musikk?

 -Hva syns du om sangene?-Michelle

 

 

God jul!

Ja igår var det jo julaften! Fikk egentlig ikke så mye pakker men det er ikke det som betyr noe.Hadde en kjempe fin kveld og klarte ikke stoppe og spise ! Hahah.Hadde noe sånnt julespill der man skulle legge noen pakker på bordet så skal allre hive to terninger å vis du får 2 like kan du ta en pakke å når alle er tatt skal vi sette på en stoppeklokke og kaste terningene igjen å vis du får 2 like kan du ta 1 pakke fra en annen.Så når tiden er ute kan du opne. Jeg gav Rebecka et hjertesmykke , og jeg et helt likt! Istede for noen billige bestevenner smykker kjøpte jeg to like. Nå er jeg jo i Tomrefjord med Christian som har fått nytt annlegg! Kjeeempe tøft :D
-Hva fikk du til jul?

-Hadde du en fin julaften?

 

-Michelle <3

Typisk jenter !

Det er mye som er ganske typisk jenter som baksnakking som alle gjør. Det er ikke vits i å nekte på, for det er bare sånn jenter er uansett. Drama er også en del av jentenes liv, faktisk. Det er alltid noe drama uansett hvordan du snur og vender på situasjoner som har skjedd så har det vær et stor drama. Ting baller seg opp som i starten startet som en baggatell, men som til slutt har blitt et uendelig drama, men sånn er det. En helt normalhverdag for jenter. Fant noen pungt som faktisk stemmer helt korrekt om oss jenter. 

  1. Drama. Dette kommer jo helt an på hvor stor jentegjeng som henger sammen, men som oftest er det slik at to jenter liker samme gutt, noe som resulterer i konkurranse. Den som taper denne konkurransen blir sur på vinneren og det blir drama.
  2. Sjalusi. Selv om alle er venner så er det alltid noen som er sjalu på andre venninner, enten det gjelder typen eller utseende.
  3. Baksnakking. Det værste med jentegjenger. Det går lang tid før noen tar opp ting de er misfornøyde med, fordi de ikke vil sette seg selv i dårlig lys. Istedet prater de med alle andre enn den det angår om problemene, noe som fører til heftige diskusjoner i fylla og enda mer drama.
  4. Kopiering. Enkelte jenter kopierer andre jenter. Kjøper samme klær, kler seg likt, liker de samme interessene osv. Med andre ord, en copycat.
  5. Klikker. Selv i gode og store venninnegjenger er det alltid slik at noen henger mer sammen enn andre. Noen ganger kan dette føre til litt problemer, slik at man ikke kan invitere en venninne uten at en annen selvfølgelig blir med.

Jenter er virkelig noe herk for å si det sånn. Alt jenter gjør mot hverandre er sykt. Av og til skulle jeg ønske jeg var en gutt, da er det nokk med et slag i tryne så er man venner igjen. Rart å tenke på hvor stor forskjell det egentlig er mellom jenter og gutter når det gjelder vennskap. Jenter lager alltid så mye drama osv, og når det er noen de ikke liker er det ekstremt, men som sagt det er sånn vi jenter er.

 
-Hva syns du om dette?

-Har du vert oppi noe lignende før?

 

 

-Michelle

Gammle Bilder

 


 

 

Paranormal Activity 2

 

Hei! Jeg skal snart se Paranormal Activity 2 og gleder meg sykt! Har sett eneren å den var utrolig spennende ! Filmen er jo tillaget men basert på en sann historie! Tenk ossen de må være for de personene som bodde der da.Å alle sier nr 2 kommer til og bli mye skumlere! Men alså så lurte jeg på, har du noen gang opplevd noe uten om de vanelige? Sett ting, hørt ting eller noe sånnt? Isåfall kan du sende brev om det eller kommentere i kommentarfeltet så velger vi den skummleste opplevelsen og lager et innlegg om det. Du får og mange kommentarer fra oss på bloggen din! Og litt reklame. Så bare send brev eller kommenter :)

 

 

-Har du opplevd noe innenfor det uvanelige?

-Liker du skrekkfilmer?

 

-Michelle

Innkjøp fra byturen

Ohio is for lovers - Hawthrone Heights

Jeg sa jo at jeg skulle legge ut bilde av hva jeg kjøpte, så her får du det:


Bandasje 39,- , faktisk.. Holdt på med dynkekrig, så var det en som sprang på meg og prøvde å dynke meg. Jeg datt og han datt oppå foten min så den vrengte seg fra kneet til ankelen.. smart, ja! haha

ny onepiece, fra bikbok på salg! Bare 79,-.  Var bare igjen Xs og S, så min er xs/s.  Hadde en ekte fra onepiece, men likte den ikke i det hele tatt, kjøpte den for 1500 elns, men solgte den til søstra mi for 700,-.

 


4 nye neglelakker fra Bikbok og Cubus.  39,- for to.   Hadde bare 23 igjen, så måtte ha noen nye, haha!


college jakke 199,-  fra Only.Oh, elsker disse skoene!  299,- fra skopunkten.


elsker detaljene fremme på skoen!  299,- fra skopunkten.


Kjole fra Cubus, 299,-       Den ser selfølgelig mye bedre ut på.


en ny eos, hadde ingen igjen i denne fargen. Så jeg måtte bare kjøpe en ny. 79,- fra Cubus.


Hårspray, fra cubus 43,-

Så kjøpte jeg en singlett, men orker ikke legge ut bilde av den. haha, den er helt normal med svarte og hvite striper fra bikbok.

snakkes senere!

Rebecka

 

Endelig tilbake til bloggen!

Heisann!

Lenge siden sist, jeg hadde glemt passordet på bloggen og e-post adressen så kom meg aldri inn for å få blogget..

Men nå skal jeg være tilbake for fult!  Har både fått extensions fra extensionstore.no som jeg skal skrive om ettepå.

Igår var jeg også på shopping til juleballet som er om ca. 3uker, gleder meg sånn!  Får se innkjøpene snart!

Jeg var også med Caroline på lørdag, møtte henne på zargate. Hun er sykt morsom, og vi så mange skrekkfilmer og spiste godteri. Det var egentlig kjempe gøy, hihi.

Klassen min har også begynt med innsamling av penger til polenturen 2011, som klassen ska på i 10ende klasse, blir bra!

 

Ok, det var ganske mange tema jeg nevnte men, ville vel egentlig bare si at jeg er tilbake og skal blogge mye fremover!   :)Rebecka

ADVARSEL.

Hei! Lenge siden sist men de er fordi at denn stasjonere dataen min er full i virus! Jeg fikk viruset via MSN. Når noen har viruset på pc'en sender de seg selv på msn til andre hele tiden, men personen med viruset ser ikke at de sender seg.Å de går ut over hele pc'en vis du ikke får fjernet det med en gang. Når du merker du har viruset , er det når samtaler på msn popper opp og ned så fort at du ikke rekker å gjøre noe! Når viruset sender seg til en annen kommer det fek.s " er det deg på dette bilde!?" å en link. IKKE TRYKK! Og så fikk jeg en mini pc som jeg lasta ned msn på men tydeligvis kom viruset via min msn over på den og. Så jeg lasta ned et virus program som ikke lar meg gå på internett. Derfor har jeg ikke blogget. Men nå er jeg med bestemor. Men uansett husk får du en sånn link IKKE TRYKK UANSETT!

 

-Har du msnviruset?

-Har du noen gang hatt virus?

 

 

-Michelle

GÅ INNPÅ LINKEN!

plis gå innpå denne linken for meg <3

http://www.witbjbf.com/?id=bieberblogg

alt du må gjøre er å gå innpå denne linken å ikke noe mer. De er min side der jeg skal få mest til og gå innpå for og vise at jeg er en stor Justin Bieber fan! Og kom igjen de er jo ikke noe mer en å klikke innpå.. :'D <3

 

SKAL KOMMENTERE BLOGGEN DIN VIS DU GJØR DE ! kommenter du har gått innpå ;)

 

Twitter.

Jeg sitter jo å nerder på twitter hver dag, min twitter er selvsagt en bieberfan twitter der jeg en dag håer justin kommer til og følge meg tilbake C: Men alså har du twitter? Da vil jeg gjerne vite din twitter så jeg kan følge deg! Ålsa vis du ikke har twitter kan jeg forklare hva jeg mener med å "følge". Når du lager din egen twitter kan folk gå innpå din side å følge der "follow" å de er et poeng å få mange followers. Justin har snart 6 millioner followers 8) Jeg hadde en gammel twitter der jeg hadde nesten 2000 followers men på den jeg har nå har jeg 413. Så følg meg på twitter om du har twitter ! Vis ikke lag en ;) min er @bieberblogg


 

Har du twitter?

 

 

 

-Michelle C:

Pappahelg.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hei! Nå er jeg med pappa og endelig har han fått internett !Han bor ute i skogen der ingen andre er og de er utrlolig dårlig dekkning. Men nå er det internett <3 Men litt tragisk for jeg skulle på fredagscafe idag med vennene mine men kan jo ikke det siden lillebroren min legger seg halv ni å pappa kan ikke hente meg kl 12 for vis lillebror vokner blir det tragisk.  Og jeg døør etter å dra dt. Håper søskenbarnet mitt å typer hennes kan kjøre meg vis pappa gir dem bensinpenger. PLIS GUD IKKE HAT MEG. haha :P

 

 

-Hater du og planlegge noe så blir det ikke alikavell?

-Hva gjør du på fredager?

Snøøø..

Photoshoot

Overnattet med Michelle igår, til idag.   Vi gjorde egentlig ikke så mye, men var ute med folks osv, men vi hadde photoshoot.

Nå må jeg legge meg, god natt!

 

-Hva har du gjort idag?

drar imorgen

heisann søtiser!
Idag har jeg hatt en fin dag, med bading og fint vær, liker! haha, har tilogmed fått skille idag, liker enda mer! Patrick bada ikke, han tok bare noen bilder av meg og turid, men så måtte turid dra, så tok bare jeg og Patrick noen bilder, haha, ler!
Imorgen drar jeg til mamma etter skolen, så blir ikke blogging før søndag sikkert.. Michelle blogger sikkert for dere! Hihi  :)


haha, selvfølgelig må grimase-selvdigger bilder tas.


turid og meg ute i vannet


haha, vi er rare!  vi snakkes på søndag!   :)

-Har dere fint vær enda?
-Har du badet mye i år?

-Hva skal du i helga?

Fotballkamp.

Hej<3 igår var jeg på en fotballkamp for og se vennina mi Ellen spille å det var kjempe gøy! Vi vant med 10-0 eller noe sånnt. Og de vi spilte mot var akkuratt ikke en "trussel". Jeg filma ellen hele tiden når hun gjorde morsome ting bak jentene så de skulle se bort når ballen kom,HAHA. Så etter det dro vi på hurtigbåtkaia der ellen hoppet utti i klær. KALDT ! Men haha så gøy. Bilder <3 :
 

Hva syns dere om bildene?

Spiller du fotball? <3

 

-Michelle 

opsops


Heey folkens!  og sorry for lite oppdateringer...
Har egentlig dessverre ingen unnskyldning til dere denne gangen, men jeg har vært ute til sent og har ikke orket å blogge siden jeg har spist og lagt meg etter det.. Men, idag er det så fint vær at jeg skal ut med Patrick, vet ikke noen andre blir med enda. Får sikkert ett par bilder da, bare jeg husker kamera! Bruker omtrent alltid å glemme det..haha.  men, snakkes senere, nå må jeg rydde rommet og gjøre lekser, er ganske lei av lekser allerede!.

- Er du lei av lekser allerede?
- Hva skal du idag?

- btw; har du dyr?

nye sko

Heisann!
Jeg har egentlig hatt en fin dag på bursdagen min, haha!
Har egentlig ikke gjort noe, bortsett fra å blitt med pappa til Vestnes og kjøpt nye sko. Veldig fornøyd med skoene, skoene er fra Nike.  Nå venter jeg på middag og skal kanskje finne på noe med Patrick og Christiane ettepå kanskje? Vi får se!
Nike sko   1500,--Hva syns du om skoene?
-Hvordan har din dag vært?

-Når har du bursdag?

happy birthday to me, kl.00:00

hei dere, søtinger!
Jeg har vært ute med Patrick og Christiane idag, vi har tatt litt bilder som dere får imorgen. Jeg må minne dere på at jeg har bursdag kl. 00:00 og etter det, hahah. Har egentlig ikke gjort noe annet idag, men er fortsatt forskjølet og fryser! Liker ikke dette. Eheh, kanskje jeg skal avslutte innlegget her nå?  Ja, jeg gjør det jeg. Har ingenting å snakke om nå untatt å si fra om de tingene over!
Takk til dere som sier; gratulerer osv :)


hahah, føler meg som en selvdigger nå!


-Har du hatt bursdag i år?
-Hva har du gjort idag?Rebecka.

nydelig sol idag!

Heisann dere!
Idag er det nydelig vær, og vi har fri fra skolen fordi lærerene er i begravelse til en stakker som døde av kreft..
Kondolerer til dere! Idag fikk jeg ett playboy-smykke med Camilla, søstra mi. Hun har vært på skoletur i polen, digger det, så takk til deg! også, idag er jeg egentlig ganske dårlig og forskjølet, men alltid frisk nok til å legge meg ut i solen! Hihi, har så lyst på brunfarge, men jeg blir egentlig aldri brun. Bare om jeg legger i syden på en deilig solseng dynket i sololje<3 haha, sånn jeg liker det!  Så idag forblir jeg sminkeløs og fæl, så ingen bilder fra idag før senere! hihi, glad nå!


så glad er jeg nå  :D

-Har du sol?
-Bruker du å sole deg?

Nytt design

Halla!
Idag, eller snart skal jeg ha familieselskap fordi jeg har bursdag på lørdag. Jeg feirer tidligere fordi alle har ikke tid etter bursdagen min, men la gå!
Nå har vi endelig skaffet oss nytt design, veldig enkelt, men sånn jeg liker det! :)
Men, en ting lurer jeg på! Hvilken farge skrift skal vi ha?  svart eller lyserosa som vi har nå?

Vs
-Hvilken farge skrift skal vi ha på headeren?

-Hva syns du om det nye designet vårt?

Hva synes du om sex and the city?

Heisann!
Nå sitter jeg å ser på Sex and the city 2.  Digger filmen, eller det er jo typisk meg å like jentefilmer. haha, men jeg lurer på hva syns dere om sex and the city?
Jeg personelig digger den, som sagt!-Har du sett sex and the city?
-Hva syns du om filmen?

VIDEOBLOGG; Lillebror på 3år småbreaker-Hva syns du om at han kan dette som 3-åring?


Rebecka

Sorry lite blogging! - Ny photoshoot


Taio Cruz - Dynamite

Heisann!  
Jeg må unnskylde lite blogging i ferien, men jeg har alltid hatt bloggen i hodet. Har liksom tenkt å lagd innlegg hele tiden, men har ikke orket siden jeg har vært opptatt.
Men, nok om det!  Jeg og Michelle var med mamma og faren hennes i helgen. Da hadde vi en photoshoot som dere får bildene fra nå. Michelle klippet meg i helgen, ble veldig fornøyd! Liker ikke gå til frisører, enten ødelegger de håret mitt eller så klipper de for mye!  Så, ble også smittet av lillesøsteren min i helga, er forskjølet og har nettopp mistet stemmen.  Er det noe som går for tiden?  Hører at folk har blitt syk og forskjølet hele tiden..


meg og lillebroren min.Så kommer bildene fra photoshooten i skogen;
av meg:

av Michelle:


Det var bildene, snakkes senere.  I kveld skal jeg legge ut en video der broren min på 3år breaker!  :))

-Bruker du å dra til frisør?
-Hva synes du om sangen og bildene?
-tror du det går noe for tiden?

Bilder fra besøket med Rebecka.

Hei! På søndag var jeg på besøk med Rebecka i Tomrefjord og da tok vi masse bilder og jeg tenkte å legge dem ut. 

Og jeg begynte å tenke: "Alle sier jeg burde bli blond så hvorfor ikke lure dem" Så da tok jeg på blond parykk og litt extantions å tok bilder å la dem ut på facebook for og lure alle om at jeg var blond og mange fikk sjokk. Hahaha. Her er noen bilder:

 

 

-Hva syns du om bildene? <3

- Burde jeg bli blond? <3

PhotoshootDet var noen av bildene, resten kommer vel ettepå, nå skal jeg ned til Christiane :)
Snakkes!

-Hva synes du om bildene?

Jobb.

Hei! Nå har jeg akkuratt komt hjem fra jobb. Har sommerjobb på shell jobbet 3 timer hve dag før men nå er det 2. Hadde egentlig ikke planer om å jobbe idag men kl 10 ble jeg vekt og da fikk jeg vite at jeg skulle jobbe fra kl 11 - 13.00. Litt kjipt men tjente jo penger da. Men har en jævla hodeverk for og få sagt det. Skal ut med vennene mine etterpå å ikveld blir det kos i boblebadet til Robin. <3 Snakkes ! 

 Have fun! 

 

-Har du en sommerjobb?

-Hater du og stå opp tidlig? 

 

-Michelle <3


Tommy du er så smart du. <3

 

Haha han digger jo og klatre i trær som knekker ,hahaha. Dette var fra igår men rakk ikke legge inn videoen.Dere må kommentere morsome ting til tommy så skal jeg vise han sa blir han sint, hahaha !

-Kommenter noe morro til Tommy ! 

-Hva syns du om videoen? 

 

-Michelle <3

Dagen.

Hei! Nå har jeg hatt en kjempe fin dag. Vi dro på moldebadet å bada i 3 timer å det var kjempe gøy. Vi stupte,sklidde å fikk kjeft av badevakten , haha. Vi tok noen flytefrosker som var ment for barna å leka med dem så fikk vi kjeft. Jeg bare lo. Så stirra badevakten på Celina & Robin fordi de klina i bassenget, hahaha.Men så gjikk vi opp og ordna oss og når vi var ferdig hadde guttene venta i en halv time. (sorry for det gutta<3) Så satte celina ser på styret på sykkelen til robin og jeg på tommy sitt så sykkla vi gjennom molde til ferga , jeg og tommy ble nestem sykkla på av en stygg mann ,hah. Så satt vi på ferga på en sjult plass å kosa oss og sølte cola (Y) så var vi hjemme og jeg måtte vente på onkelen min for han rakk ikke ferga , imens satt vi inne på kiosken og kødda. Så dro jeg hjem med celina å vi venta på guttene,så kom di og vi hadde full guffe med musikk.Etter det så vi filmen "the perfect storm" med Celina. Det var vell dagen min :)

 

Her er noen bilder, men det med tommy & robin er ren kødd ; )


-Hva syns du om bildene?

-Hva hadde du gjort vis du fikk kjeft av badevakten?

 

-Michelle <3

Moldebadet.

Hej! Nå har Celina søta overnatta med meg og nå sto vi opp tidlig fordi vi skal på moldebadet med noen kompiser. Gleder oss , men jeg er den eneste som ikke har vert der ,hahaha.Men altså vi vurderer å bli igjen i molde da å ha det litt gøy.Og en ting til igår bled min lykkeligste dag ever!!<3

Celina Tomren <3 

Snakkes ! <3

HJEMME < 3

Nå har jeg vert på tur i 1 uke ! Godt å være hjemme.

Først dro vi i 6 timer med bil til Bergen der vi skulle overnatte med noen venner av fostermoren min. De va kjempe hyggelige og jeg holdt mye på med hunden deres. De hadde et hjemmekino annlegg så jeg så filmer til kl 2 på natta.Så neste dag fikk jeg mate en tarantell! drit tøft. Så dro vi til akvariumet i Bergen. Veldig lang kø.. men de var mye å se,de hadde hai og.Så dro vi hjem og jeg prøve å spise reker for første gang. æsj.. Så fortsatte jeg å se film. Neste dag dro vi på noe som het vilvitesenteret. De va såå mye forskjellig der. De er litt vanskelig å forklare hva man kunne der men de var gøy og noe va lærerikt. De var et stort hjul der og med en sykkel i som du skulle sykkle rundt og rundt med. Tørte ikke prøve..Så når vi var ferdig der dro vi hjem. Neste dag kjørte vi til Kristiansand. Der måtte vi overnatte på camping i telt. Jeg kledde masse på meg når jeg la meg men jeg angret.. neste dag var det driiit varmt.Vi dro til dryreparken.Det var kjempe gøy! Var overalt også på badelandet.Etterpå tok de meg med til byen og sa vi bare skulle gå litt. så så jeg folk som selgte P!nk t-skjorter og en pink plakat. Jeg sa : åhh hun er så kul. Så sa fostermoren min: skjekk datoen på konserten. Jeg skjekka å sa: det er idag. forstermoren min: det er jo dit vi skal dumma ! Jeg holdt på å besvime av glede. Jeg løp fra dem til konserten. Lenge etter kom di. Fostermor: kansje du skal ha biletten din før du raser av gårde. Jeg lo . Konserten var drtiiit bra. jeg sto nesten helt framme og ble most. men p!nk hoppa ned fra flere meter oppe i luften fra en kasse. hun var sikkra men det var så kult. Blogger om den senere. Så dro vi hjem og la oss. neste dag dro vi til oslo å pakka ut i leiligheten til vennina hennes. så dro vi å spiste på Egon.Vi så litt på karljohan så fro vi hjem. neste dag var de shopping!! jeg shoppa hairextations ,3 par sko, 3 topper,1 taits,1 par solbriller,2 armbånd og veske. ^^ etter soppingen dro vi hjem . neste dag var det sverige tur. vi dro innom og kjøpte MASSE godteri.Jeg kjøpte en t-skjorte til en venn. Så dro vi hjem. Vi bestemte oss for og dra hjem om natta. så jeg lurte vennene mine å sa jeg kom ikke hjem for neste natt. så npr jeg var hjemme ringte jeg vennnina mi og sa hun skulle komme bort til meg for jeg trodde jeg hadde glemt noe ute så kom hun og der stod jeg og hun var såå glad. Alle de andre ble glade og. De var turen :)) her er noen bilder.

Bergen:


Kristiansand:Blogger om konserten senere.

 

-Hva syns du om turen?

-Liker du P!nk?

 

Michelle B.

lite blogging.

Hallo! Sorry lite blogging men har vert på rideleir. Har ikke giddet å blogge om den fordi jeg har vert syk. Var på rideleiren å ble utrolig dårlig den siste dagen med ridning så kasta jeg opp 2 ganger..Så jeg måtte dra hjem og uheldigvis var nesten alle borte ved stallen da så jeg rakk ikke is hade til alle for kunne ikke vente fordi jeg spydde 3 ganger ute og. -_-  Jeg dro hjem og la meg,spydde 1 gang tror jeg men neste dag var jeg mye bedre da hadde jeg bare feber.Blogger om rideleiren senere :)
-Har du hatt spysyke?

-Hater du bli kjendt med folk så ser du dem aldri igjen?

 

-Michelle < 3

Jeg måtte bare ! :']

Haha jeg har så dårlig humor! x'] Bare en på skolen. Men alså her er Robin Strømsnes når han kjeder seg! x''D

 

Haha han er veldig rar. Men morsom! Sorry for meningsløst innlegg men jeg kjeder meg. Hahaha.

 

-Hva syns du? :)

forslag til må-gjøre video?

Heisann dere! 
Jeg og mine to venner, Christiane og Patrick har tenkt å lage en må-gjøre video.  Derfor må dere komme med forslag til hva vi kan gjøre/filme. Vi sov foresten i telt i natt og sovna ikke før halv 7 på morgenen.. Vi hadde det drit morsomt, kommer bilder også! haha, vi løp rundt med ansiktsmaling, og badet rundt 1 tiden.


Vi badet rundt 1 tiden her, men når vi hadde badet her litt så stakk vi en annen plass, men gjett hva vi fant i sjøen der?

En sykkel!  Vi vet ikke hvem det er sin, men vi skal finne det ut.. Så når vi kom tilbake i teltet var det bare fritids med sminke:

Her hadde vi ikke sminket oss enda.

første gangen vi sminka oss ble d brunkrem,.

haha, syns det her var drit gøy. Å springe rundt sånn her på natta liksom.

Shrek og Satan, som jeg kalte oss, haha.

-Hva vil du se at vi gjør på video?
-Hva gjorde du i natt/ i går?KOM MED FORSLAG TIL MÅ-GJØRE VIDEO!

Tyrkia - opplevesle for livet


We are alive - Buzzy

Hei søtiser!
Jeg har såå lyst til Tyrkia, det er varmt og man blir brun. Får også nye venner.. Jeg var der ifjor, jeg ble kjent med mange, men nesten ingen på min alder. Bare My, hun var 11, og jeg var 12.  Synes det er dumt jeg ikke har kontakt med henne nå.. Hun kommer fra fredrikstad, langt borte fra meg.  Jeg var foresten i Tyrkia i 2 uker. Glemmes aldri!

Vi fant på mye tull også, når vannskliene var stengt gikk vi opp vannsklia og tok med oss flasker vann og heldte på å skle ned på vannmadrassen hennes, drit gøy!Jeg og mamma prøvde paragliding!  Opplevelse for livet!

Tony og meg nede ved stranden, 30 grader i vannet!  Herlig.

meg på "No name beach", haha.

Jan Roger, stefaren min og Tony

Mamma bader i sjøen ved stranden.

Mamma sitter ved bassengkanten og koser seg med is.

Ene kelneren..

Haha, dette var den kelneren som Tony ødela brilline til.. Haha, kelneren holdt Tony så tok Tony brillene og heiv dem i bakken ved bassenget. Så satt kelneren ned Tony for å ta opp brillene men så sparka Tony brillene i bassenget, haha. Glemmer aldri!

-Har du vært i Tyrkia?
-Skal du dit i år?♥Rebecka

VIDEOBLOGG

Hei dere!
Jeg lagde en video med forskjellig videoer av meg og Michelle, ganske søt egentlig.
-Hva syns du om videoen?


Rebecka

BILDERTommel opp for mad-croc!


-Hva syns du om bildene?
-Har du tatt mange bilder i sommer?

God morgen!

Nå har jeg og Rebecka akkuratt vokna og har huset for oss selv :) Vi hadde litt problemer med og sovne igår for da vi var med pappa la vi oss veldig sent og når vi kom til meg måtte vi legge oss tirlig.Men idag er mamman min ute og shopper for oss mens vi er hjemme alene i hele dag.ahh herlig.Men vet ikke helt hva vi skal finne på , kansje dere har noen ideer?
-Hva skal vi finne på idag?

-Hva gjør du når du er hjemme alene?

i wanna be a billionaire so fucking bad.

 

Hadde det ikke vert herlig og vere en billionaire? Ahh vokne om morgen med frokost på senga og ta en tur i privat bassenget. Herlig liv kaller jeg det. Dra om kring i verden uten å tenke på at du ikke har penger nok. Jeg hadde ikke hatt noe imot å være rik,men er fortsatt fornøyd med sånn jeg har det men noen ganger frister det å være rik når jeg ser noe dyrt jeg vil ha . <3

 

Rebecka som rik babe ^^

 

-Hva ville du gjort vis du var en billioner?

we <3 sunglasses

 

Vi elsker solbriller ! Som du ser har vi mange solbriller :) 

 

-Liker du solbriller? 

-Hvor mange har du ? 

Bilder fra photoshooten


Cobra Starship - Good girls go bad


Lillebroren min datt av trampolina, stakkar.


-Hva syns du om bildene og sangen?-Rebecka og Michelle-

photoshoot + info

Hei, sorry for lite blogging! Men, vi blogger når vi føler for det..
Vi har mamma/pappa-helg, så vi er ute i skogen for øyeblikket, til imorgen.  Vi har ofte ikke noe å gjøre, så vi har hatt en photoshoot. Dere får bildene imorgen, siden det er dårlig dekning og umulig og laste opp her.  Dette var egentlig bare info, siden jeg glemte å si fra på fredag.

nytt design

Hei, nå har jeg prøvd å lage ett nytt design. Det ble ikke så bra, men bare midlertidig  :)
-Hva synes du?

savner gamle tider


Karl Wolf ft. Culture - Africa

Heisann!
Idag har jeg "grilla", bada osv.. Christiane skal overnatte med meg for fjerde gang nå, haha. Vi skal kanskje ha en liten photoshoot. Nå holder vi på å rette håret, så skal jeg legge ut bilder av gamle minner, som jeg savner sykt!

Meg og søsteren min på tusenfryd, 2002.

Christiane, Magdalena og meg, 2008.

2008.

2008, savner da Magdalena bodde her.

2008, da jeg og Christiane hadde farget håret brunt første gangen.

Meg og Michelle, med langt hår! 2008.

Jeg lagde dette, ett tegn på vennskapet til meg,Magdalena og Christiane. 2008

Lillebroren min, meg og My.  Første vennen jeg fikk i Tyrkia 2009. Dumt vi ikke har kontakt lenger..

2008.

meg, Michelle og Christiane 2008. Har vi forandret oss eller hva?

Vennskapsterna til meg, Christiane og Magdalena.. Savner alt ♥

-Hva synes du om bildene og sangen?
-Savner du gamle tider?

-Syns du vi har forandret oss?

Jenter SKAL ha former !

Hei ! Jeg liker ikke å se jenter som er syl tynne å ser ut som at de kan falle sammen bare de går ! Det er tragisk og jeg syntest synn i dem. Jenter skal ha former ! Jenter skal ha former over rompa,lårene,magen osv. De skal ikke skje ut som et skjelett. Folk bruker til og med å tvinge seg til og spy opp maten for og bli tynn. ÆSJ. Spis noe mat eller noe tenker jeg. Folk skal ikke være alt for tynne eller alt for store. De skal være passelig.


 

ER DET VIRKELIG PENT OG OG VÆRE SÅ TYNN?

sommer

Endelig sommer ! Den beste årstiden der det er varmt og godt. Der man drar på ferie med familien og er med venner. Ja, det er ingenting bedre. Også er det masse tivoli. Jeg gleder meg masse til jeg skal på ferie til Sverige ! Ifjor var jeg i Tyrkia og det kommer jeg ALDRI til og glemme. I år skal jeg på rideleir med Rebecka, vi gleder oss skikkelig. -Hva skal du i sommer?♥

 

 

-Michelle & Rebecka

farge håret


B.o.B Ft. Eminem and Hayley Wiliams - Airplanes

Hei dere!
Idag skal jeg overnatte med Christiane, vi skal bleke håret ikveld.. Det blir gøy å overnatte med henne igjen, lenge siden sist.  Vi skal sikkert spise pizza senere, nam. Jeg tror vi skal ta noen bilder også, som vi skal dele med dere. Og ja, jeg vet jeg blogger lite, men jeg har ikke så mye og blogge om så da får dere bare sånn kjedelig lite innlegg, men det funker!
Fra da jeg hadde brunt hår men nå, go blondine!

Annet tema....  Jeg hater å bli beskyld for noe jeg ikke har gjort, jeg skal ikke nevne noe nå.. men, det var bare en som har beskyldt meg for å hecke facebooken hans og Msn'n hans.. Jeg har ikke gjort det. Så han får bare tro hva han vil.


-Hva skal dere idag?
-Liker du pizza?

-Hater du å bli beskyldt for noe du ikke har gjort?

ønsker alle en god sommer!

Hei søtinger!
Idag var det skole avslutning, veldig trist, fordi jeg får ikke sett alle folka på 2 måneder.. Uffa, men jeg skal ønske alle en god sommer, og god tur for dem som skal på tur i år. Jeg skal egentlig ikke så mye, men jeg skal på rideleir, kanskje til sverige og Magdalena skal komme å besøke meg.. Gleder meg sykt!
Imorgen skal jeg overnatte med Christiane, der skal vi vel finne på masse. Vi skal bleke håret, jeg skal bleke etterveksten, innimellom håret, der det er oransj og luggen.
-Skal du på ferie i år?
-Hva skal du imorgen?

Twilight - hot or not?

Er twilight bøkene og filmene bare det beste av de beste eller er det bare noe tøv? Jeg personelig digger twilight . Favoritten min er Jacob som er varulv , og jeg elsker ulver. Men alså twilight har fått utrolig med fans ! Forfatteren stephenie meyer hadde en drøm som hun skrev ned og la til mye mer og lagde en bok . Den var ikke akkuratt poppulær men etter 1 år eller noe sånnt begynte folk og like de bøkene. Så gjør du?

 

 

Twilight - Hot or not?

 

-Hva syns du om Twilight?

-Har du lest noen av bøkene?

 

 

-Michelle & Rebecka

Jeg vil, men vil ikke ha sommerferie


Jørgen - Din egen vei


Hei!  Idag har vi vært på sykkeltur på skolen, jeg og Oline sykla oss vill, fra alle de andre! haha, vi fant ikke veien før til slutt.. Men koslig var det, egentlig. Bare at det ble veldig kaldt da, men når vi sykla hjem igjen var det varmt, haha!
Men nok om det, jeg vil faktisk ikke ha sommerferie, fordi jeg syns det er koslig med alle folka på skolen. Men, jeg vil også ha sommerferie fordi jeg skal på rideleir med Michelle. Gleder meg sykt! Pluss at min bestevenn som flyttet til sverige for to år siden, kommer å besøker meg i to uker! Ååh, som jeg savner henne..
Men, dette var egentlig bare ett kjapt innlegg, så vi snakkes!
Dette var den gangen hun kom å besøkte meg i Oktober eller November 2009.


Haha, jeg og Michelle chiller'n på gulvet mens pappa testa speilrefleksen min, siden den hadde vært ødelagt.

-Hva syns du om bildene og sangen?
-Vil du ha sommerferie?


MICHELLE & REBECKA

Må selge hunden min :'(

Nå sitter jeg og griner fordi vi må selge hunden min! :'( Mamman min som jeg ikke bor med skal på skole og da kan hun ikka ha Tara(hunden). Så hun selger henne på finn.no . Jeg ble sjokkert for dette blir den 3 hunden jeg mister! Jeg skal forklare. Når jeg var midre hadde vi en hudn som het King som jeg ble sterkt knyttet til. Han var alt for meg ! En dag kom en jente som jeg hatet med en stein mot King og han følte seg truet og "angrep" henne som de påstår . De påståo han angrep henne så hun begynte og sylblø men bestemoren min så alt og han hadde bare komt mot henne i selvforsvar og komt borti henne med en tann. De var bare et lite sår ! Så måtte vi avlive han og jeg har grenet over det helt til idag. Også fikk mamma en hund som het Tara for 1 år siden som jeg og er knyttet til. Hun fikk og en hvalp for litt siden som vi kalte max men eigerene ville ha han tilbake og de var veldig trist . Og nå skal mamma selge Tara ! Dette er det verste som har hendt meg.Pluss mamma har akkuratt fått en hvalp som jeg engang ikke har møtt enda. Skal hun selge han og da? :'(

King. R.I.P <3

Tara. <3

 

-Hva syns du om at jeg må selge enda en hund? :(

 

 

-Michelle 


hair extension


Mika - Kick ass  (digger den sangen!)

Hei, sorry for lite blogging!
Jeg har vært hos mamma i helgen så da har det ikke blitt noe blogging på meg. Men jeg har tatt noen bilder, men egentlig bare av meg, Camilla og kjæresten.
Idag var jeg i bursdag til oldefar, han ble 84år tror jeg, haha, han tar seg godt ut! Han virker ikke gammel i det hele tatt.. I bursdagen så vi i gamle fotoalbumer og sånne ting, haha, kjempe morsomt.. Nå kan dere få noen bilder jeg tok av meg, søsteren min og kjæresten hennes. ( Fml, noen av bildene var skrivebeskyttet, så da blir det bare ett av oss alle tre.)
Det ble bare tre, men de andre er samme, bare i forskjellige stillinger så, jeg laster de opp en annen gang :)

BTW: Så har jeg fått extensions, både jeg og Camilla har extension. Enkelt og greit med extension, men hater å sette de opp i håret.

-Hva syns du om sangen og bildene?
-Har du hair extension?


Dots vs Oreo.

 VS 

 

Hva er best - dots eller oreo? 

 

 

-Hva syns du er best?

-Rebecka & Michelle

Justin Bieber - hot or not?

Er Justin Bieber hot or not? Jeg er jo en kjempe stor Justin Bieber fan men ikke Rebecka da. Men en dag blir hun en belieber ! Muhaha. Men er du ? Uansett hot or not. 

Hot or not?

 

-Hva syns du om Justin Bieber?

-Er du en belieber eller er du ikke en fan så du vet ikke hva de betyr?

 

-Michelle

Sykkeltur

Idag var jeg på sykkeltur på skolen og de var bare drit kjedelig ! Vi sykkla fra kl halv 9 til 1. Og de var masse harde bakker osv. Jeg likte ikke den turen i det hele tatt.Men fikk kondis og det trengte jeg.Men det positive var at jeg var rask så jeg fikk dra hjem med en gang så jeg slapp 1 time av skolen ^^)

Men det er jo som oftes at vi har turer og sånnt før sommerferien. Nå er vi ferdig med sykkelingen så neste torstag skal vi ta buss til ålesund og spise pizza og dra opp på et fjell og se på utsikten. (Vi vlir kjørt) så skal vi ta en båt til molde så hjem. Den turen gleder jeg meg til ! På skolen.

 

-Skal eller har du vert på tur med klassen?

-Liker du å sykle?

 

-Michelle & Rebecka 

ANNBEFALING - Ble du en av dem?

http://emiliertp.blogg.no/


Design; Jeg digget headeren, ble egentlig litt inspirert også. Den er kjempe fin og litt enkel, sånn jeg liker det! Liker også godt teksten, så ikke noe galt med headeren. Designe passer til headeren og man får lyst til å lese bloggen om man bare er innom og sjekker. Så jeg gir en god 5+ på headeren   :)

Innhold;  Hun blogger mest om hverdagen sin, men hvem gjør ikke det? Kunne godt han en egen konkurranse og ikke bare bli med i andre sin. Hihi, ingenting er stygt ment!  Hun skriver bra om det hun driver med og hvor hun har verdt. Jeg gir henne en 4'er på innhold  :)

Bilder;  Bildene til Emilie er fine, men kanskje litt uklare? Men, det beste er at hun har bilder så det er jo kjempe bra! Egentlig ikke mer å si om bildene. Gir en 4'er på bildene.


http://lbr.blogg.no/


Design; 
Jeg liker veldig godt designet fordi designet og headeren passer sammen. Vi roter oss ikke bort i designet. Enkelt og greit, gir en 5 på designet  :)

Innhold; Godt innhold! Liten tekst med hverdagen eller hva som har skjedd. Ingen gidder jo å lese en kjempe lang tekst? Hehe, jeg syns det er bra! Bilder og videoer liker vi! Kunne kanskje hatt noen vs'er eller hot or not? Jaja, gir en 4+ på innhold   :)

Bilder;  Bildene hennes er kjempe fine! Jeg liker veldig godt god kvalitet på bilder, og det har hun.. Fikk faktisk sommerfølelse når jeg så på noen av bildene. Men kjempe gode bilder og kvalitet. Gir en 6'er på bildene  :)


Kommer en ny annbefaling senere, nå skal jeg snart på sånn elevsamtale på skolen.. Ønsk meg lykke til!


-Var denne annbefalingen grei nok eller noe jeg kan forbedre?

Skal vi lese og kommentere bloggen din?


Gigi D'Agostino - I'll fly with you

Hei!
Jeg har veldig lyst å lese bloggen DIN, siden jeg kjeder meg forferdelig. Bare si fra om du vil at vi skal lese den og gjerne kommentere den..
Kanskje jeg annbefaler noen av bloggene om jeg syns noen er bra! Bare skriv kommentar med bloggen DIN eller en venn om du vil jeg skal lese den og kommentere!   :)-Hva heter bloggen din?
-Vil du ha kommentarer?

REBECKA OG MICHELLE

inspo-plakat


Dj mangoo - Day dream

Hei dere!
Siden jeg har husarrest så tenkte jeg å lage inspo-vegg/plakat og nå er jeg snart ferdig.. Ville bare vite hva dere syns så langt .


Jeg vet, lonern på bildet.
-Hva syns du så langt?   
:)

REBECKA

Jeg og Rebecka skal..

På rideleir i veke 28 på stall kjellbotn ! Jeg har vert der en gang før og nå skal jeg dit igjen bare med Rebecka ! Vi gleder oss skikkelig for vi bare elsker hester. Når vi var små brukte vi og snike oss inn i noen hestegjerder og klappe hestene. Stall kjellbotn rideleiren ligger på ørskogfjellet. Vi sover i hytter og telt hvis vi vil. De har badestamt og. 

Vil du melde deg på klikk på linken :

http://www.stall-kjellbotn.com/kalender.php?dato=07/1/2010

Bare klikk på den uken du vil på.

-Skal du på rideleir i sommer? <3

 

-Michelle

Sett noe så ekkelt før?

Æsj! Det er vertfall noe sykt ekkel, jeg holdt på å spy!-Hva synes du?

REBECKA

Meldt oss på en stor konkuranse, bli med du også, vinn onepiece og mer!

Hei, nå har vi meldt oss på en konkuranse!
Du kan også melde deg på om du går inn på denne linken: http://bloggvurderingen.blogg.no/1274980510_konkuranse_vinn_onepi.html#comment

Så kan du se hva du må gjøre for å melde deg på!
Du kan vinne disse `fantastiske tingene:

1 PREMIE:
OnePiece FatChain (pink/silver)OnePiece of Norway
En valgfri Onepiece og en onepiece fatchain, til å henge nøkler på, veldig snedig og ha!


2 PREMIE:

MILJØPRODUKTER! Flatetang og hårføner, altså miljøvennlige :-)

3 PREMIE:


Sminke paletter fra Ebay :-) Billig og enkelt ;)

4 PREMIE:

Sminkekoster ;) Også fra Ebay, bestillte kostene og paletten for et år siden, men aldri brukt det, så jeg kan heller gi det bort :))

5 PREMIE
http://beaut.ie/blog/wp-content/uploads/2010/02/vibra-lash-mascara.jpg
Den  heldige vinneren får Virba Lash marcara fra isadora, som har 3 hastigheter! Denne fikk jeg 2 ac i bursdagsgave, så jeg gir bort 1! Trenger jo ikke 2 :P

6 PREMIE

Eco frukt shampo, Velg to stykker av dem på bildet ;)

7 PREMIE


Den nydelige hårkuren som Voe og Tcmn har blogget positivt om :-)

-Skal du melde deg på?

REBECKA

stem på Tony som lano-ungen 2010

Hei dere, jeg kan ikke blogge så mye di 2 ukene som kommer og nå, fordi jeg har husarrest..
Men jeg lurer på om du kan stemme på lillebroren min som Lano-ungen 2010 !  Blir utrolig glad om du stemmer!
Her er link om du kan stemme :  http://www.lano.no/sok?search=Tony&x=0&y=0#/bidrag/tony-more-og-romsdal-1

Hm, jeg vet ikke hva jeg skal blogge om, men etter disse to ukene er det jo sommerferie.. Gleder meg sykt! Jeg har ikke husarrest lenger etter jeg har vært med mamma, men jeg skal jo dit om to uker så, da snakkes vi noen ganger.. Men, ikke hver dag.. Beklager.
Værsåsnill å stemme på Tony, Lillebroren min !

http://www.lano.no/sok?search=Tony&x=0&y=0#/bidrag/tony-more-og-romsdal-1

`-Stemte du?
-Gleder du deg til sommmeren?


Snakkes!

ferdig med...

...T-shorta vi lagde på skolen og jeg tok ett bilde av meg og Michelle på !  I love you my girl.
Og tekst under som ble litt liten da, men det funker jo ! 

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN !

-Hva syns du om sangen og t-shorta?

Bloggen vår er nr 10 på mest aktive !

Nå har bloggen vår blitt nr 10 på mest aktive 13-17 ! 

Sorry lite bilde , men gå innpå mest aktive 13-17 så ser du oss på 10 plass . Dette er jo kjempe bra for oss da. Og vil også takke til dere lesere og for og kommentere og lese bloggen vår.

 

-Hva syns du om bloggen vår?

-Er du fast leser?

meld deg på konkuransen vår, vinn parfyme

Heisann dere!
Vi tenkte å starte en konkuranse der dere kan vinne en parfyme, NOA Perle.. Den er verdt 450-500 kr.Den er helt ubrukt, det eneste jeg har gjort er å åpne å lukte på den..
Min mening om den: Jeg syns den lukter godt når du har hatt den på litt, men du kan jo lukte selv også ? :)

Større sjangse å vinne om du legger inn innlegg om konkkuransen på din blogg eller skrive flere kommentarer !


Meld deg på ! :)

Spørsmålsrunde

Nå skal vi ha en spørsmålsrunde! Dere kan stille spørsmål i kommentarfeltet og versåsnill ingen teite spørsmål.Men uten om det spør oss om akkuratt det du lurer på ! Vi skal sikkert svare på spørsmålene på en videoblogg. Så kom igjen og still oss så mange spørsmål du vil. 

- Michelle & Rebecka 

 

Taio Cruz - hot or not


Taio Cruz : Jeg syns han er dødsflink og synge så min mening er hot    :)

-Hva er din mening?

Rebecka

Helgen sammen

Nå skal jeg og Rebecka være med faren min og mamma'n hennes i helga !For pappa'n min er med moren til Rebecka og lillebroren vår er der og Rebecka er der litt oftere en meg men denne helga skal vi begge dit og kose oss. Som vanlig så bader vi alltid i sjøen om sommern der .Det er jo varmt når du venner deg til det ! Og jeg gleder meg sykt <3 Blogges til helgen ! 

 

 

-Michelle 

av og til blir man bare så....

.... frustrert og deprimert at man bare har lyst til å skrike av sinne..
Slik har jeg det akuratt nå, jeg orker liksom ikke mas eller noe.. Jeg har nettopp kranglet med en som var en nær venn av meg, men jeg orker ikke lenger, hvorfor kan det ikke bare ta slutt?
Nei, for av og til er det at man må ta valg man ikke vil og forandre seg , selv om personen ikke liker det. Noen ganger kan faktisk folk være så sinte på deg for ingen grunn, og noen ganger kan det faktisk være en grunn , men vennen din vil ikke si hvorfor.. som regel har mange funnet ut hvem som er sin bestevenn, det har ihvertfall jeg funnet ut.
Sorry, min venn, sånn er det bare og sånn kommer det alltid til å bli.Jeg elsker deg, Michelle ♥


-Har du følt det sånn før?
-Har du kranglet med en du ikke har hatt lyst til å krangle med?


før og etter

Det er utrolig hvor vi forandrer oss på utseende? Alså iløpet av de 2 årene har jeg og Rebecka forandra oss sykt på utseende. Noe er jo med det at vi sminker oss , men uansett. Jeg tenkte å lage før og etter bilde da så dere kunne se hvor vi har forandra oss. Og ingen mobbekommentarer på bildet! 

Det første bilde var 2008 og det andre 2010. 

 

 

-Har vi forandra oss mye ?

-Hva er det første du så som har forandra seg?

 

★==========M I C H E L L E & R E B E C K A=========★

Find Your Love

Nå har jeg hørt en sang som heter Find youre love av Drake, veldig lenge og lurer på hva dere syns om sangen.Den er kjempe fin men de er noen ganger de bare snakker så de er bare og hoppe over.Begynn på 1.00

 

 

 

-Hva syns dere om sangen? <3

 

★==========M I C H E L L E & R E B E C K A=========★

 

Taco - Nam eller æsj?


Min mening er NAM !

-Hva er din mening?
-Nam eller æsj?Høye hæler - hot or not?

 

-Er høye hæler hot or not? 

 

 

★==========M I C H E L L E & R E B E C K A=========★

Om ossNavn: Rebecka Ødegård
Alder: 13
Øyenfarge:Blå

Hårfarge: Blond

Yndlingsfarge: Blå

Yndligsbutikk: Bik Bok

Yndligssang: Miss Sofy - Welcome to Paradise

Bestevenn: Michelle

Fritid: Data,Ute med venner,Ta bilde.

Forbildet:Tine ValleNavn: Michelle

Øyenfarge:grønn

Hårfarge: Mørke brunt

Yndlingsfarge: blå

Yndligsbutikk: Bik Bok

Yndligssang: Kat Deluna - Oh my god

Bestevenn: Rebecka

Fritid:Data,tegning,dans,foto.

Forbildet: Rihanna


★==========M I C H E L L E & R E B E C K A=========★

sanger


Miss sofy - Welcome to paradiseJustin Bieber - BabyKe$ha - Tik TokKjendis Mehrad & nova - Ey søta
Italobrothers - Stamp on the groundSamantha Mumba - Gotta tell youThe Rasmus - In the shadowsA Teens - Upside downBryan Adams - Summer of 69


Drake - Find your love


Rihanna - Rockstar


Kabosjarna - Unbelievable


 

Darius & Finlat ft. Nicco - Do it all night

 

ElectroVamp - I Don't Like The Vibe In The VIP

KONTAKT

gtsgsd

topplisten vår

topplisten vår

ukens

Hei, nå har vi egentlig hatt bloggen ganske lenge og jeg syns det var på tide med ukens - som vi skal ha vær torsdag, en gang i uken.ukens søting (er) - Michelle og Christiane.
ukens beste -  Magdalena, Michelle og Christiane♥

ukens blogg - Tcmn.blogg.no
ukens melding - Mange, haha.
ukens opptur -  Har fått vite at jeg kom inn på rideleir.
ukens vurdering -
farge det oransje i håret mitt.
ukens film - 10 things I hate about you
ukens sang - Kjendis Mehrad & Nova - Ey søta.
ukens nedtur - Fått mange blåkuler, haha.


-Hva syns du om bildet?
-Hva er din ukens?


Rebecka & Michelle

bilder2008 - 2010

Outfit

outfit
videoer

 Justin Bieber - Baby ( chipmunk verson)

 Video Michelle laget om oss <3

Video om Rebecka <3

Video vi laget i vinter , bare for morro skyld.

oss

Oss.

Vi er to tøffe,kule,guttegærne jenter som elsker og blogge og ta bilder.Vi digger å dra en tur på byen og bli kjendt med nye folk.Noen ganger iblandt gjør vi litt tull men sånn er livet.Vi elsker dyr og har vell hatt de fleste dyr tror vi, vi har hatt katt,hund,fugel,rotte,kanin,hamter,mus,skilpadde,tarantell og fisk. Vi har holdt sammen i alle år helt sidne vi var liten. Gått gjennom alt sammen,opplevd alt sammen. Støttet hverandre gjennom hjertesorg og annet.Vi har noe av de sterkeste som fins,vennskap.

Kontakt.
Vis du lurer på noe annet så kan du kontakte oss på msn , facebook eller twitter.

Msn

Rebecka: Rebeckaid@hotmail.com

Facebook.

Rebecka Ødegård.

Michelle Bieber Aspelund.

Twitter

Michelle - @kisswebbe


★═══════M I C H E L L E & R E B E C K A═══════★

Velkommen til vår blogg!<3

Dette er det første innlegget på vår nye blogg ! Håper dere liker den ! Vi kommer til og lage header og blogge mye etter hvert. Legg og gjerne til som venn vi godtar alle ! ★═══════M I C H E L L E & R E B E C K A═══════★