Blogg

Oppdatering!

Hei!
Er så godt å ha ferie, å ha så fint vær som vi har hatt i det siste!


Siden sist jeg blogget har jeg ikke gjort noe spesielt, var på sykehuset på torsdagen siden en kompis havnet i en bilulykke.
Reiste over til Molde med en gang jeg fant det ut, så var på sykehuset fra 06:30 - 20:45. Alt gikk bra med han, som var ganske overraskende siden han kræsjet inni 3 tre.
Er i hvert fall veldig glad for at alt går bra med han!

Ellers har jeg ikke gjort noe spennende, i dag skal jeg til Valldalen en tur å besøke eldste søsteren min og tantungene mine.


Et bilde jeg tok natt til mandag. Vet det er dårlig kvalitet, er et mobilbilde og tatt gjennom frontruta på en bil.


-Hva har du gjort i det siste?

Hmm

Hei! Unnskyld for at jeg ikke har blogget på nesten en måned. Jeg har ikke hatt noe å blogget om. Har ikke gjort noe spesielt heller, vært med venner, feiret bursdagen til bestemoren min forrige helg.

Ellers har jeg vært hjemme, sett på serie, hørt på musikk og sovet.

Vurderer å ha spørsmålsrunde. Så kom med spørsmål om det er noe dere lurer på, så skal jeg prøve så godt jeg kan å svare på de :)

Slenger med et bilde fra photoshooten jeg og søsteren hadde for litt under en måned siden!-Hva har du gjort i sommer?

Endelig i Oslo!

Hei! Nå har vi kommet oss inn i leiligheten til onkel, å det er kjempe godt og slappe av! Å hvertfall komme seg bort litt!
Ser bare på tv, å slapper av, er fortsatt litt syk, så er veldig slapp!
Blogges senere ;)

OPS!

Hei! Nå har jeg ikke blogget på en liten stund, å jeg kommer ikke til å blogge denne uken her tror jeg.
Jeg reiser til Oslo idag ilag med mamma og mormor ! Til onkelen min, gleder meg kjempe masse til å møte han! Så satser jeg på å få møte hærlige søskenbarnet mitt og ungen hennes!
Akkurat pakket ferdig og slapper av før vi reiser til flyplassen i Molde! :)

Moray 2

Hei!
Igår kveld så var vi i mahmutlar, vi var først på stranden en tur.
Så gikk vi litt i gaten, jeg, Madeleine og Hanna tok "tatovering"
Senere på kvelden så gikk vi på en restaurant som heter Moray 2.

Det var god mat og underholdning hele tiden omtrendt!
De drog meg med for å danse, det var utrolig flaut, men også utrolig artig!

Båttur!

Hei!
Nå sitter jeg og pappa å venter på frokosten vår!
Vi skal snart pakke et par små ting og bestille taxi siden vi skal ut i byen og på båttur som varer i 5,5 time.
Etter en liten stund med båt så er vannet helt klart og vi kan se fiskene nedi sjøen, vi kan bade og se delfiner!
Skal selfølgelig ta mye bilder!
Gleder meg utrolig mye til denne båtturen!
Vi skal møte vennene til pappa i byen siden de også skal på båttur!

Hærlig

Hei! Idag er været bare helt fantastisk! Koser meg utrolig mye! Nå er vi en plass som heter mahmutlare med vennene til pappa!
Har solet meg, badet og sett mye nytt og fine plasser!
Kommer nok til å mobil-blogge til jeg kommer hjem så da blir det bare et bilde i hvert innlegg, så når jeg kommer hjem blir det bildedryss!

Sol!

Hei! Nå sitter vi utfør hotellet vi bor på å koser oss! Folkene her e kjempe koselige!

Hotellet vi bor på heter Cleopatra sultan's dream hotel.
Det er godt og varmt!

Nå sitter vi på en restaurant som heter "green house", før vi reiser til hotellet igjen!

Fly!

Hei! Nå sitter jeg på flyet til Tyrkia ilag med pappa og en annen familie! Jeg skal blogge mer om hvor vi skal og er når vi har kommet frem til hotellet! Mobilblogger for dem som lurer.

Når vi har kommet frem så skal jeg prøve å få låne pappa sin data, så jeg kan legge ut bilder av hotell-rommet og hvordan det ser ut på utsiden!

Har aldri vært i syden før, så dette ser jeg utrolig nok frem til! Håper jeg trives og blir brun! Skal bli godt å komme vekk fra det dårlige været i Norge.

Nå skal jeg prøve å sove litt, så blogger senere !:)

Perfekt bursdag!

Hei! Tenkte ikke å skrive så veldig mye nå! Siden jeg mobilblogger og skal legge ut bilder og skrive mer imorgen når jeg har kommet hjem!

Kan vell igrunna si at jeg har hatt en helt fantastisk dag! Jeg kunne ikke ha byttet ut denne bursdagen/dagen! Har hatt det helt fantastisk i bryllupe! Bilder kommer imorgen!
Jeg er utrolig glad for å få vært med på denne dagen, det har vært en uforglemmelig bursdag!
Kan toppe det hele med at jeg fikk til og med bursdagssang når vi spiste!
Kan blogge mer imorgen og legge ut bilder.
Er utrolig sliten etter denne dagen!

Lei av alt.

Hei! Unnskyld for at jeg ikke har blogget på lenge.. Men jeg har mye å tenke på for tiden, å klarer rett og slett ikke å blogge.

Nå sitter jeg våken, hører på musikk og tenker. Jeg er så utrolig lei av folk som alltid skal lage drama og styr. Med engang noen ser at jeg faktisk klarer å komme meg oppover så skal alltid noen komme å ødelegge. Venner som dolker meg i ryggen, venner som begynner å "drite" i meg når jeg har det vanskelig, venner som lyver om meg til andre for å få det bedre selv, for så å lyve om alt annet. Det er garantert ikke bare jeg som har det sånn inni mellom? Å jeg tviler neppe på at jeg er den eneste som er så utrolig lei av slike folk!

Jeg takler det rett og slett ikke lenger. Jeg kan ikke ha noen venner uten at de skal dolke meg i ryggen, eller snakke dritt om meg, eller lyve om meg. Heldivis så har jeg en utrolig bestevenninne som jeg alltid kan regne me stille opp for meg! Uansett hvor hardt vi begge har det.

Jeg trodde jeg endelig var på vei oppover igjen for å få det litt bedre, men neida, da skal den siste personen jeg trodde kom til gjøre noe slik bare drite i meg plutselig. Etter at den personen sa vi skulle holde kontakten, så plutselig gir han blanke i meg.

Jeg har mistet utrolig mange venner på utrolig kort tid. Jeg aner ikke, eneste jeg tror er at de ikke vil vær venn med meg siden jeg har så mye problemer. Jeg får utrolig mye støtte fra familien, lærere og BUP, som jeg alltid kan snakke med om det er noe.  Men enkelte ting klarer jeg bare ikke å snakke om, som jeg går rundt og tenker på døgnet rundt.

Jeg er utrolig sliten for tiden, å jeg vet det er alt styret rundt meg som gjør meg så sliten. For jeg får ikke til å snakke om alt jeg har i hodet, enkelte ting får bare få bli der de er. 

Denne uken som kommer nå, så kommer jeg kanskje ikke til å blogge, har en prøve på torsdag og en prøve på fredag, å ei innlevering som skal leverest på fredagen.
siste uken!

Hei! Unnskyld for at jeg ikke har blogget på en liten stund. Men har vært litt opptatt, men nå skal jeg prøve å blogge hvertfall et innlegg hver dag. Jeg kan ikke love noen ting, men jeg skal hvertfall prøve så godt jeg kan!

Forrige helg hadde jeg besøk av en kompis, det var veldig koslig. Vi slappet igrunnen bare av å såg film.
Startet også på skolen på mandagen, som var veldig tungt siden døgnrytmen min er helt på tryne. Jeg kom forsent på første skole dag, siden jeg var hos legen å snakket om noe, men reiste på skolen når jeg var ferdig!

På mandags-kvelden så fikk jeg utrolig grusom smerte i magen, å jeg trodde det kanskje gikk over til tirsdagen, men det gjor det ikke. Mage smertene ble bare verre, så jeg reiste til legen på tirsdagen, men de klarte ikke å finne ut noe, så jeg var hos legen igjen på torsdagen, siden smertene hadde blitt enda vondere. Å jeg sitter enda med smerter, men jeg satser på at det går over snart, for legene her klarer ikke å finne ut hva som er galt.

Jeg har ikke sovet i natt, siden jeg sovnet like etter jeg hadde kommet hjem fra skolen, å voknet i 20:00 tiden, å siden jeg ikke var noe trøtt, så var det like så greit at jeg bare holdt meg våken, har også fått veldig lite søvn denne uken, menmen.

Jeg skal på en liten shoppings-tur med moren min, søsteren min og June! Det kommer til å bli koslig!


slengte med et 2år gammelt bilde!


Det var litt av oppdateringen for denne uken!


-Hva har du gjort denne uken? :)


 

Godt nyttår!

Hei! Ville bare stikke innom bloggen en tur før jeg reiser ut med kjekke folk! Ønsker alle sammen en utrolig hyggelig kveld og godt nyttår! Jeg skal hvertfall kose meg kjempe mye! Dette blir en nyttårsaften jeg aldri vil glemme!


Godt nyttår fra meg og god klompen! Legger nokk ut bilder senere fra mobilen min!

-Godt Nyttår! :D

På vei hjem

hei! nå sitter jeg på bussen å er snart hjemme på lille vestnes igjen! jeg mibilblogger så jeg skal prøve å blogge når jeg kommer hjem!

Julekos!

Hei! Nå sitter jeg faktisk på stuen ilag med søsteren min og moren min, for engangsskyld! Har sett forskjellig på tv'n, Chasmin ordnet negler på mamma, å snart skal jeg se Gremlins, tror ikke jeg har sett filmen før, så det blir spennende!

-Har du sett Gremlins?


Rydding!

Hei! Igår skrev jeg at jeg vurderte å reise i stallen, men det ble ikke noe av, så jeg tar det idag etter jeg har vært på juleshopping!
Jeg startet heller aldri med å rydde rommet, men det har jeg startet med nå, føler meg så flink!


FØR!


ETTER!


FØR!


ETTER!
22.12.2013

Hei! Skulle slenge med et bilde som jeg skulle legge ved på innlegget om at søskenbarnet mitt har kommet til Vestnes, men jeg slenger det med her jeg! Dette ble tatt på julaften for to år siden.

En av verdens beste søster og garanter verdens beste søskenbarn! <3
Chasmin, meg og Michelle!

livet mitt

Idag, akkurat for en måned siden, så blogget jeg litt av livet mitt!
Om du ikke leste det så er det link *HER* Jeg skrev om livet mitt, fikk mange lesere pågrunn av at jeg delte det innlegget på facebook! Jeg trodde aldri at det var så mange som kom til å lese det innlegget. Men der tok jeg feil!

Jeg er en 15 åring, med mange problemer, å sliter enda med å komme meg gjennom alt, selv om noe er gammelt og noe har skjedd bare for noen måneder siden. Jeg har sletet helge ungdomskolen, i tre år har jeg sletet med å komme meg oppover. Håper jeg klarer å komme på riktig spor når juleferien er over. Føler jeg trenger denne ferien, ilag med familien min, å tenke gjennom alt som har skjedd. Å komme meg over alt som har skjedd!

Jeg har gledet meg til juleferien en liten stund nå, siden søskenbarnet mitt og ungen hennes skulle komme til vestnes i år, for å feire jul ilag med oss! Som hun ikke har gjort på to år (?) Har ikke møtt henne på kjempe lenge, å jeg gleder meg kjempe mye til å se henne igjen! Hun har alltid stilt opp for meg, jeg blir alltid i godt humør, med en gang jeg ser henne, kommer smilet mitt, for det går så lang tid hver gang vi ser hverandre, hun bor jo i Moss, så det er kanskje ikke så rart at vi sjeldent ser henne.

Jeg har gjort mine feil, jeg har gjort ting jeg angrer på, som jeg aldri kan ta tilbake, foreksempel med selvskadingen, som var litt av hovedsaken til at jeg ble innlagt på UPA, som dere kan lese om *HER* og *HER* Jeg kan si det sånn, jeg har sluttet med selvskadingen, har fått arr, å når jeg ser på arrene, så får det bare frem, dårlige minner, å hvor skuffet jeg igrunnen er over meg selv at jeg faktisk gjor det.Stallen!

Halloen! Nå ligger jeg hjemme hos mammaen min, å lurer på om jeg skal reise i stallen eller ikke. Skulle egentlig ha ryddet rommet mitt, men idag er jeg alt for lat! Rommet mitt ser absolutt ikke ut! Idag har jeg ikke gjort noen ting, har bare slappet av. En kompis kom med gave til meg tidligere idag.

Lurer på å reise i stallen om en times tid! Får se hvor lang tid jeg bruker på å rydde rommet mitt! Så får vell bare starte. Blogges !:)

som dere ser, så er det ikke verdens ryddigeste rom! off... får vell bare starte!:)


dagen idag! heh

Hei! Idag så startet dagen med at jeg var veldig veldig trøtt! sovnet ikke før i to tiden inatt. Jeg stakk på skolen, fikk julegave med ei venninne. Men jeg hadde ikke med noe til henne. hehe, var litt sein med julegavene i år! Dagen har vært ganske avslappende, på skolen så gikk klassene med fadderungene sine rundt juletreet og sang, jeg var ikke med siden jeg fikk gjøre ferdig en fremføring, som jeg aldri fikk fremført! Så fikk vi grøt, men jeg kan ikke spise de pågrunn av melkeallergi, vi såg en film som heter white chicks,  vi fikk også marsipankake. Vi fikk gå tidlig fra skolen, vi fikk vell gå fra skolen mellom 12:45 - 12:30, å jeg skulle egentlig fremføre foran læreren i siste timen, men det kunne jeg ikke da!

Nå har jeg akkurat kommet til søsteren min, skal kanskje være her hele helgen, får se det litt ann! Ellers skal jeg bare slappe av, kanskje til en kompis ganske snart! Har fått levert ei julegave til ei venninne, så resten får gavene sine i løpet de neste dagene!blogges senere sikkert!:)

Ålesund!

Hei! Idag skal jeg, Chasmin og pappa til Ålesund for å feire bursdagen til tantungen min som blir 4år idag. Det skal bli koslig de! Jeg rekner med at vi reiser dit i 14:00 tiden, siden vi skal vær der i rundt tre tiden! Gleder meg sykt, får møte folk jeg ikke har møtt på en liten stund. Men nå må jeg ordne meg åsånn. Jeg blogger vell senere, skal prøve å ta en del bilder!


Jeg og Chasmin igår!:)

-Hva skal du idag?


Blogges senere!:)

skole dag!

Hei! Idag bråvåknet jeg halv fem! Å så sint jeg vart, menmen! kom meg opp da! Idag skal jeg på skolen, så skal jeg på leksehjelp, siden vi har mattetentamen imorgen!...

Outfit'en idag!


jaja, feil veg og alt!
Bukse: Cubus, Singlett: cubus, Dongerivest: J&E United

hmm

Hei! Idag hadde vi tentamen på skolen i engelsk, men jeg er så sinnsykt vondt i ryggen, at jeg kom meg ikke opp til skolen, men jeg skal imorgen! Håper på at jeg blir bedre i ryggen snart, er ikke så veldig godt å gå rundt å være vind, å nesten ikke klare noen ting!

Nå har jeg omtrendt akkurat spist frokost, så nå skal jeg bare slappe av og se på one tree hill, å satser på at jeg kommer meg på skolen imorgen!:)

Blogges!:)

Regneark!

Hei! Nå sitter jeg på skolen, utrolig nokk! Vi sitter med regneark, siden vi får det på mattetentamen som er på fredagen.. Gruer meg skikkelig mye, vi skal sitte her til klokken er 17:30, så er vi ferdig. 
Vi startet 16:00, å tiden har gått veldig fort!:)

Jeg var en tur hos legen når skolen var ferdig, jeg var en tur nede på legesenteret rundt 11:00, å bestilte meg time også var jeg en tur nede i banken. Jeg for å bestilte meg time hos legen, så jeg fikk time 14:00, men når jeg kom dit, så satt jeg fra klokken var 14:00 - 14:30, å jeg hadde fortsatt ikke fått kommet inn til legen, så jeg gikk å snakket med damen som satt i skranken, å spørte om hvor tid jeg skulle inn til legen, da såg hun at hun hadde satt meg på feil liste. Så fikk hun ordnet til at jeg fikk time 14:45, jeg satt og ventet og ventet, klokken ble 14:55, så gikk jeg i skranken igjen, å da sa jeg at jeg hadde ikke fått kommet inn enda, å da sa hun at det var veldig rart siden hun hadde satt opp time. Jeg gikk og satt meg, da kom legen endelig!

Jeg fikk medisin til ryggen min, siden jeg har vært så låk i ryggen, jeg hadde fått en liten betendelse i ryggmusklene mine, så jeg skal gå på et par tabletter i ca en uke, så satser jeg på at jeg blir bedre!:)

Når jeg er ferdig her, så skal jeg og en veninde som heter Stephanie trene, å guud, jeg kommer til å vær skikkelig sliten åsånn i ryggen ettepå, men det skal bli godt :D

Besøk bloggen til Stephanie *HER*


Siden jeg sitter på skolepc'n så har jeg ingen bilder. Skal prøve å få tatt noen bilder når vi trener! Blogges!:)

 

07.12.2013

Hei! igår så var jeg på ball med jenter i klassen! Jeg hadde med meg en veninde hjem etter skolen, som heter Malena, vi ordnet oss til ballet ilag. Når vi kom dit, så var det bare tomrefjordinger som var der, siden det var de som holdt ballet!

Etter hvert så kom det andre jenter ifra klassen! Jeg fikk tatt et bilde med min egen telefon ilag med ei som heter Maja!


jaa, off! Jeg er med svart kjole og Maja med blå kjole!Nå sitter jeg på furland, å skal se film med søsteren min Chasmin! Vi skal se filmen "Husk"Hva skal du ikveld?

Hva gjor du på igår?

Har du vært på ball i år?

Har du sett Husk?


Blogges!

gårsdagen og idag

Hei! Igår så ble det ikke noe blogging siden jeg var så dårlig! Jeg var heller ikke på skolen, siden jeg hadde så sinnsykt vondt i ryggen, så jeg sov stortsett hele dagen! Jeg reiste opp til pappa på furland, for å være her litt, siden det er så utrolig lenge siden jeg har vært her!... Jeg satser på å være her til mandagen, siden pappa skal kjøre meg og kanskje en veninde til ballet imorgen!
 jo
Jeg reiste hjem en skoletime før skolen var ferdig, jeg fikk kraftig hodepine og ekstremt med smerter i ryggen. Håper på at jeg blir bedre snart!

Nå skal jeg sette meg ned å lese og jobbe med et RLE-prosjekt, som vi skal ha ferdig til januar (?), så må jeg vell starte å øve til tentamen neste uke igjen!


gammelt bilde men uansett! hehe


Hva skal du idag?

God gutten!

Hei! Idag så startet dagen med at jeg reiste på skolen, det var en helt ok skole dag, jeg reiste hjem igjen når skolen var ferdig, å da hadde vi tydeligvis besøk av morfar og Bjørg! Vi spiste middag ilag å i rundt halv fem tiden, så måtte jeg virkelig komme meg ned til vestnes sentrum for å møte god gutten!

Når jeg møtte han, så sto vi å snakket litt, så kom June etterhvert. Vi gikk på kafe så Joakim fikk kjøpt seg en bolle, så stakk vi opp til ungdomsbasen her på vestnes, eller som vi kaller det "kollen" Vi var der til rundt 10 over 7 så stakk vi til sentrum igjen siden jeg og June hadde sjåfør så vi kom oss hjem igjen!

Her er noen bilder av den gode gutten! heheh


bildet ble feil vei, menmen!Dette også ble feil vei, hehe!


hehe, bilde er av meg og Joakim (god gutten!"


Jeg har hatt en så og si helt ok dag, humøret ble hvertfall på topp når jeg fikk møte han! Siden jeg ikke har møtt han siden jeg var innlagt på upa, å det er jo en måned siden! Er alt for lenge imellom jeg treffer han!-Hva har du gjort idag?
Hei!

Nå sitter jeg på skolen å skal egentlig ha regneark i matte! Men siden jeg ikke var her forrige gang, så har jeg ikke fått arkene de andre har fått, å jeg har ikke fått det enda, selv om det er et kvarter siden vi startet! Men læreren kommer sikkert snart med ark! 

Men nå skal jeg sette meg godt til rette å vente på at klokken skal bli halv seks, så jeg får kommet meg hjem!


Siden jeg sitter på skole pc'n så har jeg ingen bilder..

Blogges senere ikveld! :)

Gjerne kommenter så sjekker jeg ut bloggen din å jeg velger ut tre blogger jeg liker ganske godt å anbefaler bloggen DIN på min blogg!:) 

skolen!...

Hei! Nå sitter jeg i musikk timen, å jeg er drit trøtt! La meg ikke før klokken va tre inatt, jeg lærer aldri! hehe, men nå må jeg følge med i timen!

Blogges senere!:)

haha, en av de få nærmeste igjen jo!

Hei! Siden jeg ikke har noe som helst å blogge om! Så blogger jeg igjen om en av de få som står meg nærmest! Men det som er synd er at hun flyttet til Molde, når vi gikk i 7ende klassen.
Hun gikk i klasse med meg i 7 år, så flyttet hun til Molde, å startet på skole der, så hun har ikke gått i klassen min på 3 år nå. Å jeg savner henne skikkelig mye! Selv om vi ikke fikk så veldig god kontakt før kanskje 6.klassen, så kom vi godt overens.

Jeg snakker med henne av og til nå, vi snakker ikke så veldig mye siden hun bor i Molde, så jeg får heller ikke sett henne så ofte! Men hun har vært med ei i klassen på besøk, å det har vært utrolig godt å sett henne igjen!

Uansett om jeg ikke snakker med henne hver dag, så vet jeg så godt at jeg kan snakke med henne uansett når tid det skulle være, å jeg vet hun stiller opp for meg uansett hva det skulle være!
Jeg får heldigvis møte henne på fredagen, siden det er juleball i tomrefjorden, å hun skal tydligvis dit hun også, så det skal bli kjempe koslig!

Jeg er kjempe glad for å ha blitt kjent med henne, hun er helt fantastisk! Å hun er ikke noen jeg noen gang ville mistet kontakten med!

Slenger med et gammelt bilde, fra da vi var på høvringen i 7ende klassen! hehehe, har forandret oss veldig mye siden den gangen asso!

Dette er meg og hun, åsso er det en annen veninde helt på slutten, jeg er fremst, så er det Karoline, så er det Andrine! hehe

Men det var altså Karoline jeg skrev om!:))
Kjempe glad i deg!<3
 

En av de få som står meg nærmest!

Hei! Nå har jeg stirret inne på denne siden i snart 3 timer, å lurt på hva jeg skal blogge om! Jeg sitter med veldig veldig mange tanker, som gjør meg i veldig dårlig humør. Så jeg kan like så greit blogge om en veninde i klassen som står meg utrolig nært! Hun kjenner til alle hemmelighetene mine!

Jeg kan starte med det at hun startet i klassen i fjor! Når vi startet i 9ende. Da kom alle tresfjordelevene på ungdomsskolen på Helland Skolen. Jeg snakket sjeldent med de, men når jeg satt å snakket med ei veninde som satt forran meg i klasserommet, så kom hun og veninden hennes inn å begynte å snakke med oss! Jeg såg på henne, å tenkte at vi ganske sikkert hadde veldig mye tilfelles, for vi har omtrendt akkurat likens stil, å vi liker nesten alt det samme.

Vi har kommet ganske godt overens, å vi har bare fått mer og mer kontakt gjennom et skole år. Jeg er ganske glad for at jeg har fått så god kontakt med henne, for jeg har nesten ikke kontakt med noen i klassen. Jeg har kanskje to eller tre, som jeg snakker daglig med. Men hun snakker jeg alltid med. Hun får opp humøret mitt, med den rare humoren sin! Uansett hva det er, så kan jeg snakke med henne om alt! Å jeg er kjempe glad for å ha blitt kjent med henne!

Jeg tror ikke vi kommer til å skli fra hverandre med det første, siden vi har så god kontakt, så jeg tror kontakten vil være like bra selv når vi starter på forskjellige skoler etter sommeren!

Uansett så ville jeg frem med at jeg er kjempe glad for å ha blitt kjent med henne, hun får opp humøret mitt, uansett for sur, gretten eller lei meg jeg skal være.
Kjempe glad i deg Malena!! <3


dette er hun! slenger med et bilde til jeg!
Kjempe glad i d!<3

Familie min!

Hei!
Tenkte jeg skulle blogge litt om min lille familie, søsteren min, mammaen min og min pappa.

Jeg har verdens beste mor, verdens beste søster og en veldig søt pappa! Jeg for min del, kunne ikke bedt om en bedre familie, jeg kunne ikke byttet ut familien min med noen andre, eller for fem flate øre. Jeg har et helt fantastisk liv! Å fantastiske foreldre, som kanskje ikke alltid komer overens, men det er vell ikke alle som gjør?

Jeg er ganske glad for å ha søsteren, hun stiller alltid opp, som jeg har nevnt i tidligere innlegg! Å moren min er bare helt fantastisk! Selv om jeg og mamma har et så godt forhold til hverandre, som sjeldent folk har, så kan jeg og moren min snakke om alt mulig, som vanlige veninder! Å det er jeg kjempe glad for, men hun har også en mor rolle, som hun virkelig er flink til, å jeg er virkelig stolt over at hun virkelig klarer det, siden hun sliter med migrene.

Faren min, vet jeg ikke om hvor mye jeg kan si om igrunna, for jeg har igrunnen ikke så mye å si. Selv om jeg va innlagt på UPA, så har pappa hvertfall stilt opp mer for meg når jeg kom ut, enn det han kanskje har gjort på et par år!

Jeg tenker bloggen ikke trenger å vite alt. Men det er som en dagbok, men jeg legger aldri ut noe skikkelig privat.

Selv om familien min er ganske sprø av seg, så ler vi alltid av hverandre! Vi kan ha våre krangler, men etterhvert så flirer vi bare av alt sammen! Jeg er utrolig glad for den familien jeg har! Å kunne ikke ønsket meg en bedre en! <3


Jeg og min kjære pappa ♥
Jeg og verdens beste søster!♥Jeg og min kjære mamma! ♥


Har ikke andre ord enn at jeg elsker disse tre personene! Selv om vi alle tre titt og ofte krangler, så flirer vi alltid av hverandre!
Disse personene betyr alt for meg! ♥♥♥♥


Barnevakt!

hehe! hei dere!:) Nå sitter jeg barnevakt, å for ca 20 minutter la jeg hun jeg passer!
Nå sitter jeg bare å venter på at klokken skal bli 22:00 så jeg er ferdig å får kommet meg hjem å slappet av! Har jo helg nå, siden vi har fri imorgen!

Noe som ikke gikk så veldig bra, hehe, jeg gjor helt fel på hele tentamen idag! Jeg gjor hele oppgaven fel! Men jeg satser på at jeg får en helt ok karakter på begge tentamene, jeg tror jeg får bedre karakter på hovedmål enn det jeg gjør på sidemål! Siden hovedmålet mitt er bokmål.

Dette er en veldig fin start på helgen egentlig, får sitte barnevakt som sagt, som jeg elsker. Er veldig glad i unger, spesielt de som er så rolige som hun jeg passet idag er! Men det er jo helt greit om de ikke er så rolig heller!

I helgen så skal jeg vell bare slappe helt av, på søndagen skal jeg møte ei dame som jeg skal starte å passe ungene til! Det var litt av en utfordring jeg fikk av henne, å jeg gleder meg veldig mye!
Det er tre unger og to hunder som jeg mest sannsynlig skal begynne å passe! Jeg gleder meg veldig til den utfordringen, å i tillegg så må jeg vell snakke litt engelsk, hihi, det skal bli artig det!

Jeg er ganske trøtt å sliten. Så blogges imorgen!:)har farget håret mitt svart forresten, jeg gjor det igår å er ganske fornøyd!
Bildet ble fel vei, men det får bare gå!


fel vei dette også! Men slik så håret mitt ut før jeg farget det!


sånn blle det etterpå!


-Hva syns du ?:)
offa meg!

hei! jeg vet jeg er dårlig til å kommentere tilbake til bloggene som folk kommenterer her på bloggen! men jeg lover at jeg skal bli mye flinkere enn det jeg har vært!:) så bare fortsett å kommentere så skal jeg prøve så godt jeg kan å gi kommentarer tilbake på bloggen din!:)

tentamen & jobb

hei! nå mobilblogger jeg igjen! hehe, jeg er nesten akkurat ferdig med tentamen, nå sitter jeg nede på mix som er rett nedom skolen, å venter bare på at at klokken skal bli kvart over 1, så jeg får stikke på jobb, jeg skal sitte barnevakt :)

men blogges senere!:)

Tentamen ??

hei! Nå sitter jeg på skolen å er akkurat ferdig med tentamen! Jeg ble ferdig for litt over en time siden, men får ikke levere før klokken er 12.. jeg mobilblogger for dem som lurer!

Vi har hatt norsk tentamen i hovedmål å jeg har bokmål! Imorgen er det også norsk, men da er det sidemål som altså for meg er nynorsk. Noe jeg hater!

Men nå skal jeg slappe av i en time til å legge bort mobilen før læreren merker at jeg sitter å trøkker på den! hehe, vi må nemli levere inn mobilene våre hver dag, men jeg gjør det aldri ??


Jeg har faktisk skrevet 3sider, som sikkert er alt for lite, siden det er en slags eksamensoppgave! men det får bare være, for jeg vet ikke om noe mer å skrive om!


Blogges!:)

skole

Hei! Nå har jeg akkurat gjort meg klar til skolen, å endelig ny uke med nye muligheter!

Jeg er veldig glad for at vi har en kort uke denne uken, idag og imorgen er det vanlig skole dag, åsso er det tentamen onsdag og torsdag, så vi får gå når vi vil. Å på fredag har vi fri! åh, skal bli så godt med lang helg! hehe

Nå skal jeg se ferdig resten av one tree hill episoden, å høre litt musikk før jeg må gå ut halv 8!:)


jaja, feil vei å greier! men det får bare vær! hehe


-Hva skal du idag?

Blir rett dårlig.

Hei! Nå sitter jeg her med veldig mange tanker. Å jeg tenkte jeg skulle blogge om hvor egentlig dårlig jeg blir av hele vestnes for tiden!

Jeg kan si det at du skal hvertfall lete lenge for å finne noen du faktisk kan stole på! Heldigvis så fant jeg June, som jeg kan stole 100% fullt på! Jeg kan være helt meg selv rundt henne! Jeg har jo utrolig mange venner her på vestnes, å jeg kan bare få si det rett ut, at jeg kan visst ikke stole på de personene jeg faktisk trodde jeg kunne stole på.

Jeg skal ikke nevne navn på de jeg mener, men jeg håper de skjønner hvem de er. Jeg blir rett drit lei av at jeg ikke kan stole på de jeg håper jeg kan stole på. De vender ryggen mot meg med engang de får eller har sjansen. De sier ting til meg, som viser seg ikke er sant. De henger med de personene de slenger drit om? Hva er da vitsen med å slenge drit eller snakke stygt om en person? Kanskje de sier at de er ganske innpåslitne, å ikke liker der? Åsso henger de med dem plutselig en dag? Jeg vet det ikke er bare jeg som har det slik. Jeg vet om mange som har det slik på vestnes.
Jeg blir rett dårlig av måten folk kan oppføre seg på. Jeg vet jeg garantert kommer til å få høre mye drit om dette innlegget her fra folk ifra vestnes. Men jeg er så vandt med å få drit mot meg, at det bryr jeg meg ikke så mye om. Jeg trodde ikke at vennskapene her på vestnes var så innmari dårlig. Er ikke rart folk som vokser opp her blir helt ødelagt.

Jeg har bestemt meg for å faktisk flytte langt vekk fra vestnes, å finne meg nye venner, å få en helt ny start så fort jeg skal søke på videregående. Jeg har opplevd så utrolig mye her på vestnes, noe jeg skulle ønske jeg aldri hadde opplevd, jeg har blitt mobbet bare fordi jeg har gjort en feil, kanskje fordi jeg har vært ilag med en som var mye eldre enn meg, fordi jeg henger med eldre, å fordi jeg er innblandet i barnevernet.

Jeg er utrolig lei av hele vestnes kommune. Jeg har et par venner her på vestnes, som jeg virkelig kan stole på, å jeg håper de vet sjøl hvem jeg mener. Men jeg føler det ikke er nokk. Jeg vil ha venner som jeg kan stole 100% på. Jeg vil ikke ha venner som later som jeg kan stole på de, åsso vender de ryggen til så fort de kan.
Spørsmålsrunde!

Hei! Nå har jeg omtrendt akkurat voknet, å vet absolutt ikke hva jeg skal blogge om! Så jeg setter like gjerne i gang en spørsmålsrunde!

Så spør om hva dere vil :)Kosekveld!

Hei! Ikveld så skal jeg bort til søsteren min! Å vi skal ha en alenekveld ikveld, å jeg gleder meg veldig mye, for det er veldig veldig lenge siden vi har hatt. Jeg reiser bort dit nå snart, hun hadde leid en film som heter R.I.P.D, åsso skal vi prøve å lage kyllinggryte ilag! hehe, skal tru hvordan det skal gå? Når ingen av oss har laget det før, det blir spennendes! hehe

Vi kommer nokk til å se flere filmer enn bare R.I.P.D, siden jeg kanskje skal overnatte. Jeg må nesten se hvor sent det blir, vi kom frem til at vi skal se et par skrekkfilmer som hun enda ikke har tørt å sett. Å livene våres kommer til å bli ødelagt tydligvis i følge henne!

Vi skal hvertfall kose oss, jeg har med kameraet mitt, så jeg får sikkert tatt bilder av at vi lager mat, å av filmene vi skal se!
Nå må jeg pakke ned dataen min, kameraet mitt åsånn, siden jeg snart blir hentet av søsteren min og en kompis av henne!:)


Blogges senere !:)


her er ene filmen vi skal sefeil veg, yeye!

-NadiaElisa

Besteveninden min!

Hei! Tenkte jeg kunne skrive et innlegg om besteveninden min June!

Jeg har ikke kjent henne mer enn noen få måneder! Å vi har blitt så utrolig gode venner, jeg kunne ikke bedt om en bedre veninde enn det hun er! Hun har opplevd veldig mye i livet sitt, som hun har fortalt meg, å jeg har opplevd mye. Vi har støttet hverandre gjennom veldig mye! Å vi har utrolig mye tilfelles!

Vi ble kjent på en veldig unormal måte! Siden jeg var på besøk med noen hun holdt på med, som jeg faktisk ikke visste om, å jeg la henne til på snapchat bare for artig, for å se om hun ble sjalu. Men det ble hun altså ikke. Vi snappet en del den dagen, å når jeg skulle hjem fra han jeg var med den dagen, så var det faktisk veldig noe veldig artig som skjedde, jeg syklet, å skulle sykle hjem, å i en nedoverbakke holdt jeg nesten på å bli sprunget ned av en hjort. Å jeg måtte bare le meg halvt i hel, å måtte bare fortelle det til henne! Å jeg vil tro hun fikk seg en ganske god latter ettepå! Hehe

Jeg spurte henne da om vi skulle finne på noe endag, å hun hadde tenkt å farge håret sitt lilla, så hun lurte på om jeg kunne å farge hår, så jeg stakk til tomrefjorden å hjalp henne med det! Første dagen vi møttes skikkelig, vi snakket ikke så veldig mye ilag. Men litt snakking ble det no. Jeg skulle hjem å spise, så reiste jeg tilbake til henne. Vi skulle egentlig se film, men vi stakk heller til han hun holdt på med. Jeg stakk hjem etter en liten stund, jeg bur jo bare 10minutter unna karen, hehe!


June!:)


Etter hvert så begynte jeg å reise på besøk til henne vær dag, å det ble bare mer å mer snakking. Å vi fant ut at vi hadde egentlig utrolig mye tilfelles! Vi har funnet på utrolig mye sprell igjennom de få månedene. Å det er utrolig mye jeg kommer til å huske en god tid fremover!

June er en av personene jeg forteller alt til, ellers er det min storesøster som jeg skrev et innlegg om under dette innlegget! June er også en av de få som klarer få opp humøret mitt, som sjeldent folk klarer nå tildags. Det er ikke så veldig ofte noen klarer å få opp humøret mitt. Men June og Chasmin får det alltid opp!

Jeg og June har funnet på utrolig mye tull, å styret på. Men mamma sier at hun aldri har møtt noen ungdommer som er så rolige som jeg og hun! Vi var ofte ute før med venner, men ikke så mye den siste måneden, siden jeg har vært innlagt, så er det nesten bare på skolen jeg klarer å gå. Selv om bare det er hardt for meg! Nå er vi nesten bare hjemme å stirrer på hver vår data, blogger, sitter på facebook og ser på serier.

Jeg kunne ikke bedt om en bedre besteveninde enn det June er! Hun er ubeskrivelig! Hun har fått så utrolig mye drit mot seg. Å jeg skjønner folk kanskje har litt sjokk over at ei på 19år er venn med ei på 15 år. Men hva har vell det å si? Når de kommer godt overens, å har utrolig mye tilfelles, som sjeldent folk med sånn aldersforskjell har?

Jeg kan ærlig si, jeg er ikke 15år i hodet, å June er garantert ikke 19år i hodet! hehe!!

Vi har også lugget inne i minibanken å ladet mobilene våre! Å folk stirret utrolig rart på oss!

opsiihehe, janei, pappa er gal!!hehehehehe!!! bilde er tatt nå idag! er hun ikke pen?xD


-Har du en besteveninde du kan fortelle alt til?-NadiaElisa
Min storesøster

Hei!:) Som dere kanskje ser i innlegget under, så har min storesøster villet skrive et gjesteinnlegg! Å det synes jeg er kjempe koselig. Å jeg er så utrolig glad for at jeg har den storesøsteren som jeg har idag!

Chasmin har jo skrevet mesteparten i innlegget under!
Jeg og storesøster har hatt mye oppturer og nedturer, hun har hatt det vanskelig enkelte ganger, å jeg har støttet henne, så godt jeg ihvertfall kan, å hun stiller alltid opp for meg! Som hun også har skrevet er at jeg står på egne bein, det har jeg gjort veldig mye, men når det blir alt for mye enkelte ganger, så er det hun jeg alltid kan gå til! Jeg vet hun alltid klarer å få opp humøret mitt på alle måter.

Jeg kunne aldri ha bedt om en bedre storesøster enn det hun er! Jeg har jo selvsagt to eldre søsken også, en eldre søster og en bror, men de har jeg jo ikke så god kontakt med som jeg har med Chasmin. Grunnen til det er vell fordi at de er så mye eldre enn meg, å at de bare er halvsøskene våre, å at de bor en time unna. Som gjør at vi ikke møtest så veldig ofte!

Chasmin har alltid vært den personen jeg kan snakke med om alt! Vi har kranglet utrolig mye, å sagt utrolig mye stygge ting til hverandre! Noe som jeg også angrer veldig mye på den dag idag.
Noe som også er litt artig å tenke på, er at vi aldri har hatt noe tilfelles, selv om vi har budd ilag fra dag 1. Når jeg ble født 31.05.98. Uten om det siste året, da har hun vært utrolig mye hos pappa. Å jeg kjenner jeg savner å ha henne her i hus, for jeg ser henne veldig sjeldent, selv om pappa bare bor to minutter unna her mamma bor. Hun er som regel på jobb, eller på jakt, å jeg er som regel opptatt når hun er ledig, men hun er ganske sliten etter hun kommer fra jobb også! Noe som jeg skjønner veldig veldig godt!

Jeg og Chasmin har faktisk bedre kontakt nå, enn det vi har hatt før, det var godt at vi fikk litt mellomrom, for vi kom sjeldent overens, å de gangene vi faktisk kom overens, så varte det bare i et par timer! *oops*
Det var godt når søsteren min reiste litt til pappa, å var der nesten hver dag, men nå kjenner jeg at savnet av at hun bor her med mamma, er utrolig stort! For jeg føler jeg ikke får snakket med henne akkurat når jeg trenger det!

Hun støttet meg når jeg var innlagt, hun støtter meg når folk oppfører seg dårlig mot meg, eller når noen gjør noe mot meg. Hun har alltid vært ved siden av meg, hun har aldri vendt ryggen mot meg. Noe som jeg vet hun heller aldri vil gjøre.

Tidlig ifjor, så husker jeg at hun ble ganske så sur på han jeg var ilag med før, fordi han var jo like gammel som hun, altså hele 6år eldre enn meg, så jeg skjønner ganske godt at hun ble sur. For jeg hadde jo blitt det selv om jeg hadde vært storesøster, å om min lillesøster hadde blitt ilag med noen som hadde vært så mye eldre enn seg selv.
Etter hvert så "godtok" vell søsteren min at vi var ilag, men det var ikke lenge før vi hadde gjort det slutt faktisk. Det tok veldig lang tid, å det var litt synd at hun ikke godtok det før. Det var faktisk bare noen få måneder eller noe sånt hun "godtok" det skikkelig.

Jeg er utrolig glad for at jeg har Chasmin der jeg har hun. Hun er verdens beste storesøster bokstaveligtalt, selv om hun enkelte ganger kanskje ikke er det, fordi vi krangler, eller er uenig i noe. Men uansett så kunne jeg aldri ha bedt om en bedre storesøster enn det hun er!

Er så ufattelig glad i deg storesøster!!<3


Meg til venstre og Chasmin til høgre :)


samme her!


-NadiaElisa

Livet mitt etter jeg var lagt inn på upa i 4 dager.

Etter jeg kom ut fra UPA, som er bare to uker siden, så har jeg enda ikke helt klart å koblet helt inn igjen på skolearbeidet. Nå har vi veldig mye fremføringer og innleveringer.
Greit nokk med innleveringer, men fremføringer forran klassen? Det klarer jeg bare ikke... Jeg vet ikke hva som gjør det, men jeg klarer det bare ikke. Jeg er vell igrunnen redd for å dumme meg ut, gjøre noe feil, eller å ha gjort helt feil på oppgaven vi skulle fremføre. Jeg har også hørt at det er en del i klassen som ikke liker meg. Jeg kan ikke si det er sant eller usant, for jeg vet faktisk ikke hva som er sant?

Jeg har ikke kontakt med så veldig mange i klassen, å det kan vell ikke jeg noe for... Jeg har bare sklidd ganske så mye bort ifra selve klassen, å klarer ikke å komme meg inn igjen. Jeg har utrolig mye å komme meg igjennom, etter det som skjedde mellom meg og pappa, etter det han hadde sagt til meg, å det tok jeg meg ganske nær av, så det gikk jo utover meg, på hendene mine, hendene mine fikk en del kutt. Det gjor de, så jeg reiste til barnevernet, å de tok meg til legen, å legen valgte da å ringe UPA.

Jeg skulle gjerne ønske at jeg var på UPA, enda noen dager til enn 4dager altså! Jeg klarer ikke å komme inn igjen i skolearbeidet. Å det irriterer meg, hver dag går det.. At jeg sliter med å stå opp, for jeg er alltid redd for å feile på skolen, at folk skal snakke bak ryggen min, at jeg skal få rare blikk. Jeg vet at det er hvertfall en person i klassen som missliker meg, men jeg vet ikke hvorfor den personen gjør det, å jeg kan ikke si jeg bryr meg så veldig mye om det.

Jeg er hvem jeg er, klarer ikke personene i klassen å tolke den personen jeg er, så vet ikke jeg. Jeg kan ikke bare forandre meg for at andre folk igjen skal like meg. Jeg har de vennene jeg føler jeg  trenger, men jeg skulle også gjerne hatt kontakt med enkelte i klassen da!:)

-NadiaElisa

Skolen da!

Hei :) Nå har jeg akkurat ordnet meg, å er så og si klar for skolen! Hehe!

Idag skal jeg på skolen, åsso på leksehjelp, så prøve å komme meg hjem på en eller annen måte! Jeg finner vell ut noe, hehe!
Nå skal jeg bare slappe av i en halvtime før bussen kommer!:)


ja, det ble feil vei, å orker ikke akkurat å streve med det nå!


-Hva skal du idag?-NadiaElisa

Litt av livet mitt!

Hei, Siden jeg igrunnen ikke har så veldig mye spesiellt å blogge om. Så kan jeg jo blogge om litt av livet mitt. Så dere kanskje ser litt om hvordan jeg igrunnen har hatt det, å hvorfor jeg sliter med mitt?

Jeg er en jente på 15år, født 31.05.98. Jeg er en veldig glad og positiv jente. Men den jenta har desverre forsvunnet!
Jeg, mamma og søsteren min flyttet fra pappa, i 2010. Siden pappa gjore noe, som jeg enda ikke helt klarer å tilgi han for! Jeg kan si det enkelt, pappa har aldri gjort grov vold på meg, han har ikke gjort noe vold mot meg. Men jeg har tatt imot utrolig mye kjefting fra han. Isåfall da! I 2010, så skremte pappa meg veldig mye 2 ganger på rad. Å jeg klarte ikke mer, så jeg snakket med mamma, å hun skjønte jeg ikke hadde det godt.

Jeg oppsøkte da helsesøster på skolen, å snakket med henne om det som hadde skjedd hjemme, å hun forstod at jeg slet mye med å faktisk tilgi pappaen min. Mamma visste om at jeg hadde oppsøkt helsesøsteren på skolen, så jeg fikk starte å gå til helsesøster på helsestasjonen, istedet for å vente to uker, før jeg fikk snakke med henne igjen. Dette bestemte jeg jo selv, men jeg ville at mamma skulle vite om det, så det ikke kom som et stort sjokk, når helsesøster innkalte meg, mamma og pappa inn til et møte.

Jeg kan si det enkelt, det møte gikk ikke som planlagt, det gikk ikke så veldig bra, jeg slet med å bare sitte der å se på pappa, som flirte av meg, etter det jeg hadde sagt til helsesøsteren. Helsesøster satt og stirret rart på pappa, siden han flirte, når hun fortalte hva jeg hadde fortalt henne. Hun gikk selfølgelig ikke innpå akkurat hva jeg hadde sagt tidligere, for det har hun ikke lov til.

Helsesøster skjønte etter det møtet, at det funket jo ikke så veldig bra. Så hun kunne ikke akkurat hjelpe meg så veldig mye igjennom det. Så hun tilkalte da barnevernet. Jeg startet å gå til barnevernet, å det hjalp meg så og si, litt bedre. De har støttet meg igjennom diverse saker. De også prøvde å ha et møte med meg, mamma og pappa. Men det heller gikk jo ikke så veldig bra. Vi gikk igrunnen innpå en avtale, at jeg og pappa skule prøve å ha litt samvær av og til i helgene, å finne på forskjellige ting.

Pappa var jo for så vidt, enig i det. Men når jeg hadde samvær der, så skjedde det ingenting, det var som at jeg var usynlig for pappa, han satt jo bare på kjøkkenet å glodde i data-skjermen. Så det var jo ikke så veldig artig for meg å sitte i huset til pappa, der det bare var meg og han. Når han bare var opptatt av dataen? Så jeg sluttet enkelt og greit å reise til pappa. For jeg ville absolutt ikke dit.

Mamma har prøvd nå i alle disse tre årene å få meg til å reise dit, men når har jeg rett og slett gidd opp. Så mamma har bestemt at hun ikke skal tvinge meg opp dit, for hun ser hvor ødelagt jeg har blitt etter alt styret med pappa. Jeg kan si det sånn da, jeg og pappa har hatt våre diskusjoner, vi har kranglet veldig mye disse årene. Å jeg har fått utrolig mye støtte ifra søsteren min på 21 år. Å det er jeg ganske så glad for!

Jeg har fått mye negative tilbakemeldinger på at jeg er innblandet i barnevernet, folk tror det er meg det er noe gale med. Men jeg kan ikke noe for at jeg har hatt et ganske dårlig forhold til min egen pappa? Jeg kan ikke noe for at jeg ikke klarte å fullføre skoledagene, jeg slet meg veldig mye igjennom skoledagene i 7ende klassen, etter det med pappa. Jeg satt bare å glodde ut av klasseromsvinduet å tenkte, jeg ikke var bra nokk for min kjære pappa.

For bare to uker siden, så var jeg innlagt på UPA, som jeg har fortalt tidligere! Jeg var innlagt, pågrunn av kuttingen min, jeg hadde kutt over hele handen. Å det var fordi jeg tok meg nært av noe pappa hadde sagt til meg, som han hadde igjen sagt til andre. Å igjen, så fikk jeg støtte av min søster. Hun sa jeg ikke måtte ta meg så nær av det pappa hadde sagt til meg. Men jeg kunne ikke noe for det.

Som jeg har fortalt tidligere, etter jeg kom ut fra UPA, så var jeg der bare for å få en liten "time out" å som sagt, det var veldig godt å vær borte fra alle en liten ri. UPA, bestemte seg da for å sende en henvisning til BUP i Molde som jeg også har fortalt tidligere. Å jeg får begynne på møter der med en psykolog. Å UPA sa selv, at om det var noe, eller om det ble vanskelig igjen, så kunne jeg bare ta kontakt med dem, så kanskje jeg fikk en liten "time out" igjen!..

Greit, folk skal gjerne få si at jeg er innblandet i barnevernet fordi det er liksom jeg som er problemet. Men jeg synes de iallefall kan få vite historien bak alt som har skjedd? Jeg har ikke hatt det lett, jeg ville jo selvsagt ikke inn i barnevernet selv, det var aldri noe jeg tenkte meg, men det bare ble slik, fordi helsesøster ikke følte jeg hadde det så bra hjemme!

Jeg lever et fantastisk liv hjemme med mammaen min! Å jeg er glad for at jeg har den mammaen jeg har, for ellers vet jeg ikke hva jeg skulle gjort, jeg er glad for den familien jeg har, å for at jeg har de som støtter meg. De jeg har fått støtte fra mest, er vell moren min og søsteren min.

Nå de siste månedene, så har jeg fått utrolig mye støtte av besteveninda mi! Noe jeg er utrolig glad for!

Det er ikke min feil at jeg er i barnevernet. Jeg kan ikke noe for det. Nå vet dere iallefall litt av min bakgrunn!


Det er ikke jeg som er "badgirl" men at folk kan blande seg inn i det?


Dette er første gangen, jeg har gått ut offentlig om livet mitt. Så håper dere har litt respekt for dette!Jeg er en normal 15åring, med problemer, som jeg ikke kan noe for selv. Jeg vil være en normal ungdom, som akkurat alle andre. Men jeg kan ikke noe for hva som har skjedd. Jeg kan ikke noe for hva pappaen min har gjort?

Greit, jeg er ikke som alle andre 15åringer. Jeg har venner som er mye eldre enn meg, jeg har nesten bare venner som er over 18 år, jeg har et får som er 16-18 år, men det er ikke mange. Jeg trives best med de som er eldre, for jeg føler de skjønner mer enn de på min egen alder! Jeg kan ikke noe for det? Det er bare den personen jeg er!

-NadiaElisa

jauda, slik går no dagene

Heihei! Igår så var jeg faktisk på leksehjelp. Noe som barnevernet har ordnet til meg! Det var faktisk mye enklere å få hjelp der, enn det er i mattetimene, jeg sliter veldig med matte, så jeg fikk en ekstra mattebok, som er litt enklere enn den de andre bruker i klassen.

Nå forstår jeg hvertfall matten litt bedre. Å jeg skal på leksehjelp idag også, så da kommer jeg meg litt nermere der klassen holder på, jeg henger litt etter, siden jeg ikke har fått til noe i matte, men nå så har jeg jo fått leksehjelp så det hjelper hvertfall litt! Så håper det blir bedre etter hvert!


her er da matteboken jeg fikk. Så jeg får jobbe med den istedet for den andre boken vi igrunnen har!-Sliter du med noe på skolen?

-Har du hatt leksehjelp før?


-NadiaElisa

Tannlegen.

Idag har jeg vært med tannlegen i Ålesund på Moa, å på vei hjem igjen, så klarte jeg å sovne på bussen, åsso våknet jeg når fergen akkurat hadde gått ifra vestnes, men det gjor ingenting, siden jeg skulle til Molde uansett, men det var egentlig hurtigbåten jeg skulle ta, men jeg fikk de jo billigere da!^^

Jeg møtte en veninde på Molde, hun hadde vært på et møte, så når jeg møtte henne, så gikk vi på Hos Gyda å spiste pastasalat, å etter det så satt vi bare på terminalen i Molde å ventet på at hurtigbåten skulle komme.

Den kom, vi gikk på åsso gikk vi og tok sol ettepå! :)

Slik har dagen min vært.
Nå sitter jeg å ser på One Tree Hill! Helt hekta! hehe


Slengte med et bilde av en av skuespillerene, Chad Michael Murray! Han er så fin! hehe


-Hva har du gjort idag?
-NadiaElisa

daff

Hei! Nå sitter jeg her å vurderer å se litt One Tree Hill. Jeg er ikke trøtt, jeg er bare sinnsyk dårlig i magen, å kjempe dårlig, å det er kjempe vondt når jeg ligger å sitter. Jeg var jo hos legen, som jeg skrev i forrige innlegg... Håper de finner ut noe, så jeg slipper å gå rundt å være vond både rundt ribbenene og rundt blindtarmen! Det er jo kjempe vondt å bare gå liksom!

Imorgen er det tannlege, da skal jeg ha på regulering nede, off.... et par dager med smerter da! hehe, neida, jeg skal nokk overleve!
Nå sitter jeg bare å hører musikk, som sagt, så skal jeg snart se one tree hill!:)-Hva har du gjort ikveld?-NadiaElisa

legen

Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra legen.
Legen sjekket litt på magen min, så fant han ut at jeg hvertfall skulle ta blodprøve og urinprøve. Jeg fikk svar på blodprøven ganske så fort, den var helt fin, så var det bare å vente på svar på urinprøven, jeg får svar innen noen dager, å om jeg ikke hører noe, så er den også helt fin! Så håper jeg bare på at jeg blir bedre etter hvert!

Når jeg var ferdig med legen, ble jeg med mammaen min på butikken, så reiste vi en tur opp til pappa, siden søsteren min bor der, å hun hadde vært i Oslo, på nickelback konsert i helgen, å jeg misunner henne noe grusomt! Hun hadde fått med forsterker og en genser fra onkel siden han bor der, som jeg skulle få. Jeg fikk da hentet genseren min, men forsterkern ligger igjen i bilen til veninda til søsteren min!


dette er genseren! Den er kjempe god, åsso er den i størrelse XL, så den er kjempe digg å bruke, hvertfall nå når jeg er dårlig! hehe, den var onkel sin, men den hadde blitt for trang i halsen til han, så jeg fikk den! :)-Hva har du gjort idag?-NadiaElisa

Noe som irriterer meg noe grusomt!

Hei! Nå ligger jeg her å er igrunnen ganske så sint. Jeg hater virkelig folk som ikke tørr å stå for hvem dem er, å skal hakke ned på andre bak anonym på dataen. Veninda mi, hadde fått en del spørsmål på ask.fm.  Å jeg må virkelig si at folk synker ganske lavt, med å hakke ned på andre sine venner bak anonym!


altså, hvilken glede har folk av å hakke ned på andre? jeg ser igrunnen ikke vits, ja jeg har hakket ned på folk før, men det er over tre år siden, å gjett om hvor jeg angrer på det, den dag idag! Men jeg har aldri hakket ned på noen bak anonym, jeg har faktisk stått i ansikt mot ansikt mot personene.

Jeg er glad for at veninda mi stiller opp for meg når jeg trenger det, å jeg ser virkelig opp til hun. Både jeg og hun, har gått igjennom mye drit. Dette her er da på veggen hennes på ask. Jeg ser virkelig ikke vitsen? Har folk virkelig ikke bedre å gjør? Hva er så tøft med å hakke ned på andre, når du ikke tørr å stå for hvem du er? Altså, dette som skjedde på veggen til veninda mi, jeg tar ikke det så veldig personlig, folk får si hva de vil. Men om jeg ikke hadde vært til å stole på, hvorfor vet ikke folk halvparten av hva folk sier til meg da? Det er jo en grunn til at folk kan komme å fortelle meg om problemene sine, for jeg har vært igjennom ganske mye selv, å jeg har kommet meg gjennom veldig mye. Å jeg sier de kan komme til meg å snakke om det er noe, å om jeg ikke er til å stole på, rart samme folkene kommer å snakker til meg opp igjen og opp igjen da? Det har jo vell litt å si om hvordan person jeg er. Jeg vet hvordan det er å bli snakke dritt om, å vet hvordan det er å bli hakket ned på, så jeg klarer lett å støtte folk igjennom det meste!!

Men dette er noe jeg tar til meg, når folk påstår at jeg lyver å drit. Å kaller meg mye stygt.


bildene er kanskje litt uklar, men dere skjønner vell hva som står


altså, hvilken glede har jeg av å gå rundt å si noe som ikke er sant? å noe jeg aldri har gjort?


kanskje livet mitt er ganske ødelagt, men hva har jeg gjort andre som missliker meg?

å dette med at jeg *byttet ut* xen min med en narkis? å dem står bak anonym? man kaller aldri noen narkis, før man lærer seg å bli kjent med folkene, han jeg var med var ikke narkis engang. Å når dem står bak anonym, så er de ikke tøff nokk til å vise hvem de virkelig er mener jeg!


han sto for hvem han var. Å søsteren min, ble ikke særlig glad over at han kalte meg hore. Jeg hadde ikke sagt noe til henne heller, men hun leser asken min i ny og ned.


hva har folk imot at jeg er innblandet i barnevernet? det er jo ikke min feil, det har jo ikke noe med meg å gjøre.


jeg fikk en del hat lengere nede, altså, grett, jeg tar ting nært meg, men å synke så lavt bak anonymt?


altså, hvorfor gidder folk å blande seg i hvem jeg har hatt sex med? det har jo ikke folk noe med?
Om de ikke liker meg, så hadde de vell ikke hatt seg med meg da?

skløtte? altså, hvorfor er det så viktig for den personen om hvem jeg har hatt meg med?altså, jeg gikk kanskje fort frem med han jeg holdt på med før tony og etter xen min, men man kan ikke styre følelser? man går vell fort frem enkelte ganger, men man må vell få prøve å finne den rette enkelte ganger?-Er dette noe dere irriterer dere over? At folk bak anonym, ikke tørr å stå for hvem de er?


-NadiaElisa
dårlig

Hei! Idag startet ikke dagen min som forventet, jeg reiste på skolen, å var der til klokken var litt over ti, siden jeg fikk skikkelig vondt med ribbenene mine, jeg har hatt smerter nå et par dager, å idag, så måtte jeg bare sette meg ned å grine, for det var så grusomt vondt! Jeg måtte få pappa til å hente meg, så han kom, så kjørte vi ned på legesenteret, jeg klarer nesten ikke å gå, fordi jeg er så låk! Jeg fikk ikke time før kvart over to, så frem til da så skal jeg bare ligge i sengen min, selv om det er kjempe vondt å både gå, sitte og ligge, å ikke minst flire, hikke, nyse osvosv.

Nå hører jeg litt musikk, så skal jeg vell snart se litt One Tree Hill! Veninda mi reiste på møte for ca en liten halvtime siden, hun skulle på et møte i Molde, ikke spør meg om hva hun skulle der, for det er privat! :)
Ellers så er det ikke så veldig mye å skrive om, ligger bare å synes synd på meg selv for jeg er så dårlig!

One Tree Hill
Dette er hva jeg gjør nå, er vell igrunnen ikke så veldig mye mer å gjør når man er så låk og dårlig?


-Hva har du gjort på idag?

-Har du hatt smerter ved ribbene før?


-NadiaElisa
5C

Hei!
Igår bestilte besteveninda mi telefon til seg selv og meg! Å begge to tok 5C blå, gleder meg som en liten unge til å få den telefonen! Siden jeg har samsung galaxy xcover, å skjermen på den er totalt knust, så det skal bli så utrolig godt å få ny nå!
Jeg skal selfølgelig betale tilbake pengene til veninden min, en minste krone, men jeg regner med at det bare tar et par måneder, siden jeg sitter barnevakt å tjener 400kr, å telefonen kostet bare 500, så det var ganske billig, med både abonnemang, sim-kort og selve telefonen! Hehe


dette er da telefonen jeg har nå, jeg hadde iphone 5 før, men x'en tok den tilbake så måtte bruke denne igjen!
Jeg var ganske så sur så hev den alt jeg kunne inn i veggen, så nå ser jeg nesten ingenting av det som står på mobilen! hehe
Skjønner dere da at jeg gleder meg til å få ny eller? :)


Begge bestile 5C blå! hihi!:)-Har du iphone?

-Har du lyst på 5C eller 5S?


-NadiaElisaSkole, oppgitt og lei.

Hei! Nå sitter jeg på skolen, har delt nett på mobilen og bruker min egen pc. Vi har engelsk, å nå sitter vi å skriver på Engelsk-fremføring.
Dette her blir en veldig travel uke! Vi har innlevering i RLE, 2 norsk-innleveringer, prøve i samfunnsfag i morgen. Engelsk-fremføringen må være ferdig og klar til onsdagen, for da skal vi fremføre den.

Fikk ukeplan idag, å har endelig fått vite når tid vi skal ha tentamen. Vi skal ha tentamen i norsk onsdag 27.11 og torsdag 28.11, engelsk tirsdag 28.11 og matte fredag 13.12, åsso har vi 3 mandager med regneark, hva nå enn det er.

Siden jeg ikke var på skolen i forrige uke, så har jeg MYE å ta igjen denne uken. Jeg gikk glipp av hospiteringen min forrige uke. Jeg kunne startet på innleveringene forrige uke, men jeg var da innlagt på UPA. Det er virkelig ikke lett å sitte på en skole, når man henger så langt etter i fagene, når resten av klassen har fått forberede seg en uke før meg, men når jeg kommer på skolen, så kommer sånn 5-6 forskjellige ark til meg, om elevsamtale med foreldre, foreldre undersøkelse, innleveringer, prøver.

Er det rart jeg blir skole lei? Er det kanskje flere som leser bloggen som er skolelei, å har prøver på prøver, innleveringer på innleveringer, prøver på prøver? Å snart skal vi vell starte på prøve-eksamen.
Jeg kjenner allerede at hele kroppen er utslitt å rett og slett lei av skolen. Å jeg kjenner på meg nå at jeg virkelig ikke har tid for venner, må jo sette skolen først, selv om jeg ikke er så veldig flink til det akkurat! heheh.

Nei, jeg får vell starte å skrive noe på fremføringen istedet for å blogge, sitte på facebook og høre musikk! Må vell kanskje begynne å konsentrere meg bedre på skolen også? Neeeeida, trenger ikke det enda, tenker hodet mitt, men det må jeg virkelig.
Blogges <3

Har ingen bilder desverre...


-NadiaElisa

Farsdag!

Hei! Idag får ikke jeg feiret farsdag med pappaen min, fordi jeg hadde helt glemt av det, så jeg la andre planer med veninda mi!
Men jeg kan likevell gratulere min kjære far med farsdagen da!
Jeg og pappa har aldri hatt noe spesiell god kontakt, å jeg har ikke hatt så veldig god kontakt med han, etter vi flyttet for snart 4 år siden. Han har så og si aldri støttet meg gjennom noe, men det bryr jeg meg ikke så veldig mye om, for jeg har alltid hatt søskene mine, mammaen min og enkelte venner!

Men uansett Gratulerer med farsdagen min kjære pappa!<3


Bilde er 4 år gammelt, det er tanteungen min, meg og pappa! :)
Hehe, ja jeg er original blondhåret, men likte meg ikke som blond, så farget meg mørk!


Syns dere jeg kledde best lyst eller mørk håret?-Hva skal du idag? :)

-NadiaElisa

sunnheten lenge leve!

Hei! Nå har jeg nylig kommet hjem, å dagen idag gikk ikke som jeg forventet. Sto opp i 11tiden, ryddet litt nede, gikk opp igjen for å se på litt shameless, før jeg skulle på ridning!

Når jeg først kom til stallen, så skulle jeg hente hesten som stod ute, med noen andre hester. Jeg gikk inn med grime å hentet hesten, å når jeg skulle gå ut igjen, så klarte en annen hest å komme seg ut. Jeg slet sikkert i en halvtime for å få hesten inn igjen, så jeg droppet å ri, for hesten jeg skulle ri, var helt umulig idag.

Gikk bort til Joker ilag med veninda mi, å handlet! Å vi lever virkelig det sunne livet altså!

hehe, sunn ja?

Jeg fikk pappa til å hente oss. Så reiste vi til sentrum, etter å ha mast på pappa om å reise på mix å kjøpe mat. Vi var veldig sulten i tillegg!
Jeg maste på pappa i sikkert 10 minutter, så kjørte hanned til sentrum å til mix! Jeg og veninden min kjøpte oss biffbaguett, og pappa kjøpte seg hamburger! *NAM, NAM* hihi.

Nå sitter jeg og veninden min å bare slapper av, å skal spise oss skikkelig fete, å bare se film tenker jeg!


-Hva skal du ikveld?

-Liker du også å være litt usunn av og til?


-NadiaElisa

ridning

Hei! I morgen skal jeg sta å ri igjen! Å da har jeg tenkt å ri en litt annen vei, enn det jeg har gjort før!
Jeg har alltid elsket å ri, men har liksom aldri hatt tiden til det. Men jeg har fikset at jeg får låne hesten til en veninde så! hehe, jeg rir fast hver lørdag å nå skal jeg begynne på søndagene også, bare for å ha noe å gjør på i helgene, å for at jeg skal få tankene litt på andre ting. Å håper det hjelper meg nå i helgen!

Bildet er tatt fra google så det er ikke akkurat denne hesten jeg rir, men det er samme sort da! heheEllers skal jeg bare slappe av i helgen!

-Hva skal du i helgen?

-Holder du på med hest eller har holdt på me det? :)


-NadiaElisa

yeye

Siden jeg skrev i forrige innlegg at jeg var lagt innpå UPS, så kan jeg jo like greit bare fortelle hvordan det var å faktisk vær der en liten stund.

Det var frokost, lunsj, middag, og kveldsmat til samme tid hver dag.

Frokost: 8:00-8:30
Lunsj: 11:30-12:00
Middag: 16:00-16:30
Kveldsmat: 19:30-20:00

De sjekket innom meg hver halvtime, å snakket litt da. Så gikk de ut igjen, jeg hadde alltid en som "passet på meg" Det var bare en person som kom inn, av og til kunne det være samme personen, eller så kunne det vær en annen person

Åsso hadde jeg samtale med psykolog hver dag på formiddagen.

For min del, så var det ikke så værst å være der. Det var ganske godt, men det var ganske godt å komme hjem til familien sin, å hvertfall besteveninda si!
Det var veldig uvandt å vær her på vestnes igjen, jeg tok buss ifra moa, til vestnes sentrum liksom, å når jeg kommer inn på brygga her, så var det ganske uvandt å vær tilbake, selv om jeg bare var borte i fire dager liksom!

Uansett om jeg bare var på UPS i fire dager, så har jeg fått snakket mye, å fått ut mye tanker. Uansett om jeg satt for det meste inne på rommet mitt, jeg tror selv jeg har litt angst for å være sosial. For jeg tørte nesten ikke gå ut der! Hehe, de som jobbet der var utrolig hyggelige mot meg!

Idag så for jeg da hjem, hehe, som dere sikkert har skjønt!
Idag på UPS, så tror jeg de vekket meg litt før frokost, eller så har jeg drømt det. Jeg vet ikke jeg ihvertfall, de vekket meg kvart over 9. Så jeg fikk litt senere frokost, men det gjor ingenting, for de andre som var lagt inn der var på skolen.

Jeg kan igrunnen ikke si så veldig mye om personalet og de som var lagt inn der. For jeg snakket ikke så veldig mye med de andre som var lagt inn der, men de var ihvertfall veldig hyggelige virket de som! hehe!

Men nå må jeg vell legge meg så jeg kommer meg opp på skolen i morgen, gruer meg skikkelig! For slik jeg har forstått det, så har tydligvis mange i klassen fått med seg at jeg har vært innlagt, så jeg gruer meg i tillfelle jeg får mange spørsmål, men det får bare gå sin gang!

-NadiaElisa


Jeg har i tillegg fått veldig mye drit kommentarer på ask profilen min! Å jeg er kjempe glad for støtten jeg får ifra søsteren min når det gjelder slikt. Hun støtter alltid opp for meg når enn det skulle være liksom! Hehe
 Men man lever bare engang. I live my life, can't you stay out of it? hehe, hater folk som blander seg inn i ting de ikke har noe med!

Bilde over, det var den normale meg, tulette, elsket å kødde å finne på nye ting hele tiden. Nå tørr jeg nesten ikke noe siden jeg har fått så mye stygge kommentarer åsånn!

.-Blogges! 

OPS!

Hehe! Jeg har desverre ikke hatt så mye tid til å blogge! 
Nå skal jeg si grunnen til at jeg har vært borte. Å håper dere viser hvertfall litt respekt for meg! Jeg vil ikke begrunne enda hvorfor det skjedde.. Å det håper jeg dere forstår også!

Ihvertfall da, jeg har vært innlagt på UPA, om noen ikke vet hva det er så er det altså UngdomsPsykiatrisk Avdeling. Men de har byttet navn til UPS altså ungdomspsykiatrisk sengepost. Jeg har vært der siden mandagen, å kom hjem idag, bare for et par minutt siden. Jeg fikk veldig god hjelp der! Å det var utrolig godt å komme vekk fra Vestnes, å få en liten "time out" som han psykologen jeg snakket med der ville kalle det. Mamma og veninden min June kom å hentet meg idag! 

Jeg kan hvertfall si det at, jeg har ikke akkurat vært så snill med meg selv, jeg har skadet meg selv veldig mye, men har ikke prøvd å tatt livet av meg. Psykologen der ville sende henvisning til BUP i molde. Altså Barn- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk. Det er ikke noe man blir innlagt på, som UPS. På BUP så får man bare samtaler med en psykolog, å jeg kjenner selv, at det var utrolig godt å snakke med noen hver dag, selv om jeg ikke har hatt humøret mitt helt på topp!

Det var utrolig godt å komme hjem igjen, uansett om jeg bare var borte i 4 dager. Men jeg gjor ikke noe spesiellt på UPA egentlig. Jeg satt egentlig bare på rommet mitt, jeg glemte selfølgelig kameraet mitt hjemme, så jeg fikk ikke tatt bilde av rommet jeg hadde. Men det var ikke noe spennendes rom uansett da. Så hehe!

Håper dere viser litt respekt, å jeg skal prøve å være så god til å blogge som jeg kan. Men jeg kan love dere at jeg skal hvertfall prøve. Jeg har litt å tenke på nå, siden jeg gikk glipp av hele uken på skolen. Så imorgen håper jeg at jeg ikke får så veldig mange spørsmål om hvor jeg har vært åsånn! Hehe, men det skal bli godt å komme igjen på skolen, å møte klassen, å få henge med vennene mine etter skolen igjen!Jeg kommer ikke til å svare på spørsmålsrunden helt enda. For jeg har ikke fått så veldig mange spørsmål, men spør om alt dere lurer på da!:)
*HER* spør i vei da! vil ha spørsmål! hehe


-NadiaElisa

 

Prøver så godt jeg kan

Hei! Jeg håper dere vet jeg prøver så godt jeg kan å vær en god blogger! Å det er absolutt ikke meningen å komme med *syte, syte* innlegg! Men jeg har det veldig tøft akkurat nå!

Nå ligger jeg i sengen min å slapper helt av, gruer meg skikkelig til imorgen, for da skal jeg på et møte. Jeg vil ikke si hvilket møte det er, for det er ikke alle som trenger å vite de, jeg føler det bare er de nermeste som trenger å vite det akkurat nå! For jeg vet at om jeg skriver det her, å om det er noen fra Vestnes som leser bloggen, så rekner jeg med at alle her på Vestnes får vite det, å det er ikke så veldig kjekt akkurat! hehe.

Idag så skal jeg ingenting, det er ikke så veldig mye å gjør på en søndag liksom! Så jeg skal bare ligge å se på the walking dead å vente til morgen dagen! hehe hehe, helt normale meg! Var egentlig bare et køddebilde til en veninde, men hun screenshotet det, så fikk jeg det!

-Håper alle får en fin dag!

-Hva skal du idag?

-NadiaElisa
 

besøk

Hei! Nå er jeg ferdig med ridning, å nå sitter jeg med en veninde som heter Stephanie. Jeg har nevn henne i tidligere innlegg! hehe, ikveld kommer vi vell garantert til å slappe av å bli skikkelig fete! hehe. Men vi blogges da!:)

Bilde av Stephanie og meg:


 Blogges da!:)

-Hva skal du ikveld?

-NadiaElisa
 

Tidlig opp

God morgen alle sammen! Nå ligger jeg jo bare her og ser hotel cæsar, å snakker med folk på facebook. Jeg har sånn akkurat voknet, å idag så er det endelig lørdag å jeg skal sta å ri igjen! Det ska bli så koselig :) Når jeg er ferdig med å ri, så skal jeg kanskje en tur til en kompis, så skal jeg kanskje til Stephanie igjen! Jeg skulle jo egentlig overnatte med henne ifra igår av, men jeg hadde glemt rideklærne mine, så jeg reiste hjem sent igår kveld! Ellers er det ikke så mye å si.. hehe, blogges vell?


 -Hva skal du gjøre idag?

 -NadiaElisa

er så trøtt og lei

Hei! Det har kommet veldig mye *syte syte* innlegg i det siste! Heh, det er da ikke meningen. Men jeg håper dere skjønner jeg har det litt vanselig nå for tiden. Menmen! hehe, Jeg har utrolig lite å blogge om siden jeg ikke kommer på noe å blogge om. Hva er det som interesserer dere å lese? hva kan jeg blogge om som dere vil lese? 

Jeg er utrolig sliten for tiden, for jeg får ikke til å sove om nettene. Jeg vet som sagt ikke hvorfor jeg ikke klarer det, men det er vell fordi det foregår så veldig mye nå for tiden! Som sagt så kan jeg ikke gå ut detaljert hva som har skjedd, siden jeg ikke vet hvem som leser bloggen. Så da velger jeg heller at dere skal få spør meg på spørsmålsrunden, så kan jeg svare så godt jeg kan der, gå inn *HER* å still spørsmål! 

Nå skal jeg sette meg ned å se litt på the walking dead, til jeg må stå opp klokken 6 for å ordne meg å få litt fred å ro! Har heller ikke så veldig mye bilder av meg selv eller noe annet på denne dataen, men jeg skal ta flere bilder i helgen satser jeg på siden jeg skal overnatte med ei veninde som heter Stephanie besøk bloggen hennes *HER*
 

-Hvordan har du hatt det i det siste?

-NadiaElisa
 

Skole lei!

Hei! Idag skulle jeg egentlig på skolen, men klarte virkelig ikke reise dit idag. Vi hadde ei matteprøve, men jeg satser på å få tatt den imorgen, det skjedde noe igår, som jeg er sikker på at jeg aldri kommer til å komme over. Som sagt, en av mine nærmeste sa jeg måtte velge mellom den personen å noen andre. Å jeg satt der helt still å visste absolutt ikke hva jeg skulle gjøre. Menmen! Jeg kommer nokk over det etter hvert!

Ellers har jeg det sånn delvis bra! Men skal nokk klare meg!


ja. bilde vil ikke bli riktig vei og det irriterer meg noe grusomt. så jeg ga opp.
Luggen min ser ikke helt bra ut men det får jo bare vare!

-Har du hatt noen prøver på skolen i det siste?


-NadiaElisa
 

Pannelugg

Hei, klipte pannelugg på meg selv igår natt! Jeg ble ganske fornøyd selv. Så nå lurer jeg på hva dere syns? :)

Har desverre ikke noe før bilde, men jeg kan vise hvordan jeg ble da!


Sminkefri å greier!


-Så nå lurer jeg på, hva syns du ? Klipte den selv! hehe


Et par dager siden, men pannen min vises nesten ikke, men det var det eneste jeg hadde, så det får bare
holde!


 -NadiaElisa

Ridning

Hei! Idag har jeg vært å ridd på en fjording som jeg sa igår at jeg skulle! Jeg ridde vell rundt to timer, å det var kjempe kjekt å bare få tankene på andre ting! Jeg kom hjem i 4 tiden å sovnet på sofaen i 5tiden å voknet nå! Jeg er ganske trøtt å sliten, så blogges imorgen!
-NadiaElisa
 

slapper av!

Hei! Idag hadde vi elevfri dag på skolen, så idag har jeg bare sovet å slappet av! Det er utrolig godt å ha lang helg, å bare få slappet av! Imorgen så skal jeg til en plass som heter Tomrefjord, som ligger i Vestnes kommune. Å ri meg en liten tur med hesten til ei veninde, det blir utrolig kjekt å bare få tankene mine på andre ting, å få være ifred, utn at noen skal få plaget meg!

Søndagen skal jeg nokk bare slappe av å ikke gjøre noe. Så det er ikke noe som er spesielt spennendes i livet mitt! hehe, dere må ikke glemme av spørsmålsrunden som ligger lenger ned på bloggen!:)
-NadiaElisa
 

Liten Shopping!

Hei, nå har jeg akkurat kommet hjem etter å ha vært på skolen å på en liten shoppingstur på det såkalte kjøpesenteret vårt som ligger midt i sentrum! Jeg fikk meg to dongeribukser, jeg kan legge ut bilde senere, for posen med boksene ligger nede, å jeg må lete etter kameraet mitt, å jeg er ganske sliten nå etter skoledagen åsånn så jeg orker ikke å røyse på meg! hehe

Idag på skolen hadde vi naturfagsprøve, som jeg ikke fikk pugget til nesten, for jeg tror jeg satt i to timer med lekser igår, å jeg var ikke ferdig før i 1tiden på natten, så jeg var ganske trøtt å slapp på skolen, prøven gikk vell ikke så veldig bra, selv om den var utrolig kort i forhold til de andre prøvene vi har hatt.  

Bildene av buksene kommer hvertfall senere! De er kjøpt på cubus!

-NadiaElisa
 

Angst.

Angst er noe av det verste jeg noen gang har opplevd. Jeg har i det siste fått veldig stor angst, å det er helt grusomt når jeg kan få det når som helst, jeg får låkt i hele kroppen, blir helt stum, klarer ikke snakke, jeg får pusteproblemer. Jeg klarer ikke røre meg, jeg kan sitte å stirre inn i en vegg, på et golv, eller noe i timesvis, plutselig så kan jeg begynne å grine som bare det.

Det som har skjedd, er at det har vært veldig mye problem for meg nå i det siste, jeg vil ikke gå inn på noen detaljer, siden jeg ikke vet hvem som leser bloggen. Jeg forteller alt fra hjertet mitt, bloggen er som en dagbok for meg, men jeg kan bare ikke gå ut med detaljer. Jeg kan si det som jeg har sagt, barnevernet har laget store problem med meg, me å tro jeg driver med forskjellig, en som står veldig nært meg, som ikke burde gå rundt å fortelle ting, har snakket drit om meg.

Den verste følelsen er at folk går å tror at jeg driver med stoff, noe jeg så absolutt ikke gjør!! Det hadde jeg aldri komt til å gjort heller, jeg hadde aldri komt til å rørt noe stoff uansett hva som hadde skjedd.

Nå fortiden så tenker jeg bare, hvorfor lever jeg? jeg har ikke noen grunn liksom, jeg er jo så å si et problembarn, jeg klarer ikke styre meg selv, ingen kan hjelpe meg, jeg får trangen til å skade meg selv, men jeg ville aldri gjort noe med meg selv, for jeg vet jeg hadde såret kanskje 2-3 stykker. Så jeg holder meg unna selvskading. For jeg vil ikke ødelegge meg slev som sagt.

Jeg har fortsatt spørsmålsrunde, bare bla litt lenger ned på bloggen, så får dere spør meg om spørsmål der, jeg skal svare på det jeg føler for, å jeg skal svare så godt jeg kan, jeg kan med engang si at jeg kommer ikke til å svare på video denne gangen, fordi jeg rett og slett, ikke klarer å vise meg på noe webkamera, jeg takler det bare ikke. Så dere får holde dere med et innlegg med svarene på!:)
-Har du hatt en slik følelse før?

-NadiaElisa

 

lekser

Hei! Nå skal jeg sette meg ned en timestid me lekser, så skal jeg rydde rommet mitt! Jeg har en naturfagsprøve imorgen, å den må jeg få en god karakter på for å bevise at jeg virkelig vil ha gode karakterer! så da er det bare å sette seg ned å pugge!

Jeg var på møte med barnevernet idag, det gikk igrunna greit, hadde to veninder som støttet meg når jeg var ferdig på møte, jeg satt på møtet i rundt en timestid, å etterpå gikk venindene mine inn å snakket til barnevernet, fordi de har sagt litt av hvert. Så jeg har fått litt orden :)

Dere må ikke tro jeg er innblandet i barnevernet fordi jeg har gjort noe, det var mye styr for et par år siden, så derfor er jeg i barnevernet, så dere må IKKE tro det er noe gale med meg!:)

Men nå må jeg sette meg ned med lekser så jeg får ryddet rommet mitt før jeg skal legge meg i 11-12 tiden for å klare å stå opp halv syv imorgen tidlig! :)


timeplanen! Er så glad for at dette her er en kort uke, har fri på fredagen! Å da blir det å sove lenge!

Blogges!:)

-Har du lekser?-NadiaElisa

 

janeidet

hei, dagen idag gikk ikke helt forventet! 
Jeg kom meg på skolen, gikk av skolebussen i sentrum ilag med besteveninda mi, spiste mat på shell, å gikk opp til skolen, når veninda mi hadde reist, hun går jo ikke på skolen, hun er jo 4 år eldre enn meg, men det er ikke så nøye! hehe, ja som sagt, jeg kom meg på skolen, etter jeg hadde spist mat og dagen hadde startet så begynte jeg å bli veldig svimmel, kvalm å fikk en kraftig hodeverk, jeg visste ikke hvor jeg skulle gjør av meg, det kjentes ut som jeg skulle kasteopp, så gjekk spørte læreren vi hadde om jeg kunne gå å lufte meg litt, men jeg kastet heldivis ikke opp! Jeg klarte å komme meg igjennom skole dagen, de to siste timene vi hadde så var jeg så slapp å vi hadde jo gym, så det gikk jeg da desverre av siden jeg var så slapp å dårlig! Så jeg fikk jo sitte i ro hele gymtimen. Det var ikke stort å gjør siden jeg var så dårlig, å jeg ville ikke hjem, for jeg ville ikke få fravær liksom! er jeg ikke veldig flink? hehe

Etter skolen så gikk jeg ned på helland (sentrum) ilag med en veninde ifra klassen, siden jeg aldri finner på noe med henne, å jeg snakker bare med henne på skolen, så var det utrolig godt å få være litt med hun også etter skoletid! Vi satt nede på det såkalte kjøpesenteret vi har! hehe, vi møtte en kompis av hun, å i rundt halv fire kom han jeg egentlig skulle møte :) Formen min ble heldigvis myemye bedre etter hvert, jeg fikk trøkt i meg en bolle, uansett om jeg var veldig mett etter de to første bitene, matlysten min er ikke helt på topp for å si det sånn.

Dagen min ble hvertfall mye bedre når jeg fikk møte han jeg skulle møte, han lyser virkelig opp dagen min! Han er vell igrunna en såpass god kompis så. Nå ligger jeg å slapper helt av i sengen å skal snart skype med en kompis, å snakker med folk på facebook! Kjenner jeg begynner å bli litt dårligere igjen, så blir vell ikke mange timene jeg er våken idag! Hehe, har forbedret meg veldig på skolen, har skjerpet meg virkelig, jeg vil jo selfølgelig komme inn på skolen jeg vil! Å jeg vil absolutt inn på akademiet i molde. Så da må jeg vell nesten bare få gode karakterer!


gammelt bilde! men orker ikke å ta nytt akkurat no. skal gjøre lekser så bloggest!:)
 

skole

Nå har jeg akkurat voknet å skal ordne meg til ny dag på skolen. Jeg kommer til å få så mye kjeft siden jeg ikke kom igår, men det overlever jeg vell! 
Men nå må jeg ordne meg så snakkes!

-NadiaElisa
 

veldig lite søvn mye å tenke på

Hei! Nå er spørsmålsrunden igang, så det er bare å spør i vei! som sagt så er spørsmålsrunden avsluttet til 31.oktober. så da er det bare å spør i vei frem til da! skal svare på alt, men går ikke direkte inn på detaljer om forskjellig. om det er noe dere lurer på. 

Jeg er innblandet i barnevernet, som jeg regner me alle her på vestnes har fått me seg, så om dere lurer på hvorfor så er det bare å spør, så kan jeg lage et innlegg om det om det er noen som ønsker det, om det er noen så ønsker å vite hva som har skjedd siden jeg er så deppa, uansett!

Jeg har mye å tenke på for tiden, men prøver så godt jeg kan å fullføre skolen, å komme meg igjennom dagene, men det er ikke så lett, jeg er ikke den glade positive jenta jeg kanskje var for 2 år siden. Men det har skjedd mye. Som jeg enda ikke klarer å forklare.

Som sagt, jeg og xen gjor det slutt i august, var ganske hardt å bli kvitt han igrunna, var jo ilag me han i 1år å 5 måneder, men jeg har komt meg videre å funnet meg en ny en, vi er ikke ilag, men vi holder på. Så, jeg prøver jo bare å finne den rette om dere skjønner!:)

Dere kan godt stille meg spørsmål i kommentarfeltet eller besøke ask profilen min! *HER* spør om hva dere vil! som sagt, jeg svarer sant. uansett om det er noen som har hakket på meg nedover spørsmålene på ask. Men spør om hva som helst om det er noe dere lurer på :) 

Håper som sagt det går bra med dere!
Jeg har sovet utrolig mye idag, klarte desverre ikke å gå på skolen idag. For å si det sånn, jeg har det ganske tøft akkurat nå, men jeg prøver så godt jeg kan å komme meg på skolen! Må jo bestå siste åre mitt på grunnskolen 10ende klassen liksom, skal jo søke skole neste år så! Kjenner jeg kommer til å vær dødstrøtt på skolen, men skal nokk fullføre skoledagen ja! 

-NadiaElisa 

flinke meg!

halloisen, jeg føler meg veldig flink, forsov meg til skolen idag, å jeg som hadde en viktig prøve i RLE.
Så klart, det er jo ikke verdens undergang, om jeg gikk glipp av denne prøven, men om jeg ikke tok den idag, så strøyk jeg på den.. Så her har dere da flinke meg! Skulle egentlig ta prøven på fredagen, men det skjedde noe på torsdagen så gjor at jeg ikke klarte å pugge til fredagen, så fikk jeg utsette den til idag, men jeg kom meg ikke opp så! Da får jeg bare takke meg selv for å ha strøket på den!

Håpe det ellers går bra med dere leserne, så starter jeg vell snart en ny spørsmålsrunde, jeg har her glemt av å svare på spørsmålene jeg fikk på forrige, men denne gangen skal jeg svare! Så, tror jeg bare setter igang en nå med engang! Spør i vei folkens! Svarer på spørsmålene rundt 31.oktober.2013! 

Hvorfor?

Hvorfor skal folk gå rundt å lage rykte? Hvorfor vil folk virkelig tro på rykte, enn å høre på folkene ryktene gjelder? Hvorfor lyge, hvorfor ikke bare si sannheten?
Jeg skjønner meg virkelig ikke på folk som vil tro på rykte, hvorfor ikke bare høre med folkene som vet best om ryktet om personen er sant eller ikke?

Hvorfor skal folk lyge, når sannheten kommer frem, å personen fortsetter å lyge? Blir bare så irritert, jeg kan vedde på at det er mange som har opplevd dette? Jeg har ihvertfall opplevd dette veldig mye de siste månedene, å det irriterer meg noe grusomt, jeg blir bare så lei.

Jeg vet godt at ryktene om folk aldri kommer til å forsvinne, men jeg fatter ikke at folk må ha så lite interesse i sitt eget liv, å bare må hakke ned på andre, slik de får et dårlig rykte på seg. Jeg selv har opplevd å fått høre løgner, å rykter om meg selv. Å jeg kan godt si at greit, dere får tro hva dere vil, jeg vet best sannheten. 

Folk som går rundt å lyver å sprer rykter om folk er endten misunnelig på personen, eller så liker de bare virkelig å ha noe å snakke om å ikke har nokk spenning i sitt eget liv.

Jeg laget meg selv ask-profil, å jeg angrer faktisk på det nå, å jeg kommer sikkert til å slette kontoen etter hvert, for jeg fikk virkelig noen stygge kommentarer å spørsmål. Å det verste er at jeg har en liten anelse om hvem det er. Men jeg skal ikke nevne navnet jeg tror er, for endten tar jeg veldig feil, men jeg tror det faktisk er noen jeg virkelig trodde jeg kunne stole på, jeg fikk noen skikkelig frekke spørsmål å nedhakking, jeg svarte selfølgelig ikke på alt. Jeg slettet de fleste spørsmålene.
-Har du opplevd noe sånt?

-NadiaElisa

 

sorry!

Hei! unnskyld for lite blogging altså! men nå er det mye som skjer rundt meg, jeg vil ikke gå inn på noen detaljer, håper det ordner seg snart! Klarer ikke blogge så veldig mye nå, er mye styr som sagt, håper det ordner seg snart!!!

Håper det går bra med dere leserne, så snart alt styre har gidd seg, så skal jeg begynne å blogge for fullt! Det lover jeg dere, tusen takk for at dere tar turen innom bloggen å leser! Det setter jeg stor pris på! Men nå må jeg nesten sove siden jeg skal tidlig opp på skolen, er bare tre timer og 20 minutter til jeg skal stå opp! Offameg, håper det går bra med dere som sagt!:) blogger garantert litt imorgen! :)

 
Ser helt dø ut! Ble tatt nå faktisk, hehe, bloggest!

09.10.2013

Hei! Nå sitter jeg bare å hører musikk og slapper helt av før jeg skal på jobb, jeg skal sitte barnevakt. hehe, jeg skulle egentlig sjå på the walking dead, men det tar jeg senere! Slapper av med besteveninda mi, å hører musikk så det er igrunna ikke så veldig mye å gjør på her på vestnes! Jeg venter igrunna bare på å bli hentet så jeg får starte på jobb å bare bli ferdig. Er døds sliten etter helgen, siden jeg var i Ålesund å satt barnevakt for verdens beste tanteunge, natt til lørdagen, så reiste jeg tilbake til Vestnes for å reise på zargate. Møtte nye og gamle venner så det var koselig! Møtte typen åsånn, ellers er det ikke så veldig mye som har skjedd.

Jeg har høstferie denne uken, å kjenner det ska bli så godt å bare slappe av å koble ut fra alt som heter skole å lekser nå! Utrolig chill, jeg skal vell bare vær med venner og typen denne uken, å bare slappe av, så vi blogges!:)-Hva har dere gjort i det siste? :)
-Har du sett the walking dead noen gang? :) 
-Har du høstferie? :) 

-NadiaElisa 

Ålesund og zargate

Hei! Nå har det seg sånn at jeg har endelig høstferie i en uke! Endelig, hehe! Idag skal jeg til Ålesund en tur å besøke familie, å bli der til imorgen. Å i morgen skal jeg på zargate en tur! Jeg har blogget om zargate før, som sagt så tror jeg de fleste vet hva zargate er for noe, men isåfall så er det ihvertfall data LAN. Så enkelt å greit er det! hehe :)

Nå sitter jeg i sentrum på lille vestnes å venter på at en kompis skal komme! Ellers er det ikke noe mer spennendes som skjer! hehehehe. Blogges :)
-Er det noen av dere som skal på zargate? :)
-Har noen av dere hørt om zargate før? :)


-NadiaElisa

 

ingenting å blogge om!

Hei, sitter her å slapper av med ei veninde, å har absolutt ingenting å gjør på! Har absolutt ingenting å blogge om heller, å det er ganske kjedelig! hehe, vurdererer sterkt å ha en spørsmålsrunde ganske snart å det blir jeg som svarer på det! Om dere syns jeg burde blogge mere! så må dere komme med forslag om hva jeg kan blogge om! 

For tiden er jeg ganske opptatt med å konsentrere meg på skolen åsånn! Har vert på en del møter, å jobbet åsånn! Stort sett det vanlige i livet til en 15åring! :)Ganske random bilde menmen!-

-Hva har dere gjort i det siste? :)


-NadiaElisa
 

døgnrytme

Halloen! :) Døgnrytmen min er ikke helt på topp for å si det sånn! Har vært våken i hele natt, å ikke fått sovet. Grunnen er vell fordi jeg er drit låk i kjeften, men det er fordi jeg nylig har fått tannregulering da.. hehe, morsomt! Men kjempe vondt! Nå sitter jeg bare her å snakker med en kompis, å har ganske lite å gjør på! Er bare en time igjen til jeg skal stå opp så ordne meg å prøve å spise litt mat!

Siden sist jeg blogget så har jeg ikke gjort så veldig mye, jeg har vært ilag med en kompis og besteveninda mi, har også vært på litt forskjellige møter åsånn. Ellers har jeg ikke gjort så veldig mye! hehe, har du gjort noe de siste dagene ? :)
Slenger med et ganske random bilde bare! :) så bloggest vi!


Har for tiden ganske lite å blogge om i grunna! Men skal prøve å komme med oppdatering oftere, å ikke at det går flere dager i mellom før jeg blogger igjen!

-Hva har du gjort i det siste? :)


-NadiaElisa

 

Skole....

Lenge siden sist. Må virkelig skjerpe meg med å blogge.. Nå sitter jeg på skolen å gjør en innlevering om Polen/uka hjemme. Klassen har nylig vært i Polen, å jeg var en av de som var igjen på skolen. Vi som var igjen gjor ikke så veldig mye, men vi fikk nesten samme oppgave som resten av klassen. Klassen skal skrive om turen til Polen, mens vi som var igjen skal skrive om uka hjemme. Innleveringen skal leverest idag, så jeg må virkelig jobbe hardt om jeg skal få god karakter! Noe jeg håper på, for jeg må virkelig skjerpe meg når det gjeld skole! 

Ellers så har jeg ikke gjort så veldig veldig mye, jeg lever singel livet å er fri! Har vært veldig mye med venner åsånn, så jeg har hvertfall stor kost meg.,
Men nå må jeg vell fortsette på innleveringen min. Hva har dere gjort i det siste?

'

Nei, jeg får begynne å jobbe igjen! snakkes

 

-NadiaElisa

 

Konfirmant!

Hei!

Lenge siden sist nå! hehe, jeg har omtrent akkurat blitt konfirmert, jeg konfirmerte meg på torsdagen. Ikke at det er så big deal. 


Jeg har jo en virkelig fin familie! Hehe. Elsker familie fotografi altså!

 

 

 

Åsso har jeg fått meg nytt kamera! Er kjempe fornøyd, ingenting spennende som har skjedd, så jeg har ikke så mye å skrive om.Det er speilrefleks, Sony Alpha a37! Er super fornøyd med kameraet, tar gode bilder osv!

Åsso har jeg kjøpt meg ny pc, ASUS, med windows 8 og touch skjerm!

 

JA. det er wannabe macbook!

 

 

-Hva har du gjort i det siste?

 

 

-NadiaElisa

Vinterferie

Ja, dere leste riktig! Jeg har vinterferie, å det er så godt og ha litt fri også! 

 

Men jeg har desverre ingenting å blogge om..

Er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om ?

 

-Har ingen bilder..

 

-NadiaElisa

Barnehage!

Hei.

 

Som dere ser så står det "barnehage" til overskrift. Å tro det eller ei så skal jeg faktisk jobbe i barnehage i tre dager, siden det er hospitering på skolen, starter idag til fredag så er det vinterferie!                      

Resten av klassen jobber forskjellige plasser, noen skulle jobbe i Molde, og noen på lille plassen her som heter Vestnes. Jeg gleder meg faktisk til å jobbe i barnehage. Jeg elsker å passe unger, jeg syns det er kjempe kjekt. Det er sikkert mange andre som syns det også! 

Hospiteringen går ut på at vi skal bli litt bedre kjent med jobb-livet, hvordan det blir å jobbe og sånn når vi har gått ferdig på skolen osv. En av lærerene vi har, skal komme innom jobben og se hvordan det går, hvor bra vi gjør det og sånn tror jeg det var. Så skal vi skrive en god "logg" ut av hvordan jobben vår går ut på, hva vi gjør, hvor mange timer jeg jobber og sånn. Det blir da koselig!

Dette er ikke barnehagen jeg skal jobbe i da, jeg måtte bare ta et bilde ifra google. Jeg vet ikke hvilken barnehage det er. Men det får bare vere! Hehe.

 

-Hva skal du idag?

-Har du vor på hospitering før?

 

-NadiaElisa

 

Ikke glem av spørsmålsrunden! >LINK<

Bading.

Hallais!

 

Idag er det absolutt ingenting som skjer, å på skolen er det bare kjedelige timer, utenom de to siste timene på skolen, da skal jentene i klassen på bading! Men ikke guttene, de skal ha vanlig gym. Innkjøpet som jeg kjøpte på Amfi Moa kommer her.

 

Dette er skoene jeg kjøpte meg, bare at spiksene er svart istedet for sølv!

 

Dere må ikke glemme å spør om spørsmål i spørsmålsrunden ! >LINK<

 

 

-Hva syns du om skoene?

-Hva skal du idag?

IKKE GLEM OG SPØR OM SPØRSMÅL I SPØRSMÅLSRUNDEN.

-NadiaElisa

Spørsmålsrunde

Starter en liten spørsmålsrunde jeg. Spør om det dere vil. Jeg stopper når jeg føler det er nokk spørsmål !:)


Spør i vei!:)-NadiaElisa

 

-Er forresten jeg som svarer på spørsmålene !

09.02.2013

Hallo!
Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem ifra byen, eller det er noen timer siden. Jeg kjøpte meg en caps og et par fin sko til en kjole jeg har. Siden det ikke går ann å laste inn bilde så legger jeg ut innkjøpene imorgen!

-Hva har du gjort idag?

-NadiaElisa

Lenge siden.

Ja, hei

 

Nå er det lenge siden jeg har blogget sist, jeg må virkelig skjerpe meg, jeg har sagt det en million ganger, men nå skal jeg virkelig skjerpe meg.
Vi har akkurat startet med et trenings-prosjekt på skolen, så blir opptatt noen dager og noen dager så tar jeg meg fri, vi skal holdep å med det i 6 uker, vi tok en pre-test på tirsdagen.
Om du ikke vet hva en pre-test er, så er det endten kondis eller styrke vi skal ta en test på, så skal vi ta den igjen 6 uker senere, for å se om vi har fobedret oss, når vi tar den igjen så heter de post-test. Men uansett. Jeg skulle egentlig på noe som heter "Valentinesrave" noe som 10.klassen på skolen jeg går på skulle arrangere, men så ble jeg jo syk.

I helgen skal jeg bare slappe helt av, se film med kjæresten og bare være hjemme!

 

Meg og kjæresten  ! :)

 

 

-Hva skal du i helgen?

-Syns om bildet?

 

 

-NadiaElisa 

Unnskyld......

Unnskyld for at jeg ikke har blogget på lenge. Jeg har vert litt opptatt, akkurat hatt høstferie, rett etter skolen på torsdagen før høstferien reiste jeg til Trondhjem med klassen på konfirmasjonstur! Bildene kan jeg legge ut senere, akkurat nå sitter jeg på skolen og vi skal skrive engelsk-fordjupnings framføring!... Det var et par forskjellige oppgaver, jeg valgte "My Idol" og jeg aner IKKE hva jeg skal ta..


Har du tips om hvilket idol jeg kan ha? Om du har tips så kommenter!

Nå har jeg desverre ikke noen bilder, siden jeg bruker skole pcn.. Men jeg skal se om jeg har tiden til og legge inn Trondhjem bildene senere! Må se hvor tid jeg kommer hjem.. Skal i kirken etter skolen..


-Hva skal du idag?
-Har du tips om hva jeg kan ha som idol på framføringa?:)


-NadiaElisa

I'm Back!

Heey! Lenge siden sist. Har egentlig bare tatt meg en lang bloggpause. Har vert litt opptatt i det siste. Jeg var en tur oppe med pappa to dager i helgen, siden søsteren og tanteungen min var på besøk en tur! Men jeg kan ikke blogge så mye mer. Har forskjellig å gjøre, så slenger bare med to bilder !:)Lang natt.

Hei! Lenge siden sist, men uansett. Jeg har ikke så mye tid siden jeg må bli ferdig med å ordne meg til skolen. Vi har ikke fri idag siden vi hadde fri på fredagen. Men uansett, på overskriften står det "Lang natt". Det ble en veldig lang natt for meg, jeg slet med å laste ned et skriveprogram, så gikk det en time før det ble ferdig, når den hadde lastet seg ned så bare forsvant den, jeg fant det ikke igjen heller, å fysøren så sur jeg vart! I menst jeg prøvde å få tak i ei nettside å laste ned skriveprogrammet til å skrive engelsk innleveringa mi, snakket jeg med en kompis, han fant en link som jeg fikk lastet ned et skriveprogram. Men jeg har enda ikke fått skrive den innleveringa. Men nå må jeg få i meg noe frokost, ser ut som det blir finevær her i vestnes - sentrum idag! Bloggest!Tok bildet i en gym time forje uke. "Torsdag tror jeg."


Tok i et friminutt på skolen. "Fredag tror jeg."I det siste har jeg ikke gjort så mye, vert mye ute med en kompis osv! Må ta og skjerpe meg litt med lekser! Men det skal jeg!Bloggest!-Hva har du gjort i det siste?
-Hva skal du gjøre idag?  

Jeg har desverre ikke outfit bilde. Men har på meg selerbukse, hvit singlett, og en hvit genser som det står "CHILL" på.

-NadiaElisa


 

Kjole ankommet

Hellu

Igår hadde komfirmasjonskjolen min komt å herregud så fin den var! Måtte dusje grundig før jeg prøvde den, og den var litt for stor rundt brystpartiet. Så kl 12 skal vi dra og få sydd den inn. Og en annen ting er været, det er helt blå himmel og sol! Yeay!

Hva skal du idag?

Kjole av papir

Michelle her. Ja du leste rett. Vi har hatt et lite prosjekt i kunst & kåndverk og der har jeg og Charlotte laget en hel kjole av papir! Mange gjorde det, men de andre var liksom så kjedlige for alle var så like. Så vi laget den mye mer andeledes. Vi har holdt på en stund og må si jeg ble kjempe fornøyd med resultatet!Kjempe fin hva? Vi har laget den helt selv.

Hva syns du om kjolen? Har du gjort lignende prosjekt?

Spørsmålsrunde

Siden jeg hadde startet med spørsmålsrunden, så avslutter jeg den når jeg har nokk spørsmål! Så kom igjen! Spør i vei da! http://strawbarry.blogg.no/1332664951_sprsmlsrunde.html#comment

Skolen!

Hei, Nå sitter jeg i timen og arbeider med utdanningsvalg ilag med venninden min Mari gå innom bloggen hennes!. Vi skal holde på med noe om fagforeninger, så vi skal arbeide på nettet å vi skal gjøre det til klokken er ca kvart på to så er vi ferdig med skoledagen!:) Men nå må jeg fortsette å jobbe! siden jeg er på skoledataen har jeg ingen bilder. Senere skal jeg sikkert ut med en kompis å se film eller noe, vi får se!

-Hva har du gjort på skolen idag?
-Hva skal du idag?
-NadiaElisa

SPØRSMÅLSRUNDE!

Da setter jeg bare i gang en spørsmålsrunde jeg! Så får dere spør om det dere vil, jeg svarer ærlig! Men jeg svarer ikke på private ting berre så det er klart! Spør i vei! 

-NadiaElisa 

Desperat!

Hei, nå når jeg faktisk er hjemme og trossalt skal vere hjemme i hele kveld å kjede livet ut av meg så tenkte jeg at jeg like så godt kunne blogge litt!

Ja jeg skrev desperat. Jeg er totalt DESPERAT etter musikk, jeg er drit lei av musikken min nå. Så har dere noe musikk-tips til meg? Det spiller ingen rolle om hvilken "sjanger" musikken er! Jeg elsker all slags musikk. Men jeg skal vell snart ha en spørsmålsrunde på bloggen. Men den kommer mest sannsynlig senere.
Igår så var jeg ute å kjørte bil med to kompiser! Idag har jeg bare kjedet meg.. imorgen skal jeg vell ut og kjøre bil igjen mest sannsynlig! Nå skal jeg bare chille, med musikken min, eller se en god film nemlig "The Hitcher" har skrevet om filmen i et tidligere innlegg! 
-Hva skal du idag?
-Har du noe bra musikk og komme med?
-Har du sett The Hitcher?-NadiaElisa
 -

Dårlig....

Tid i det siste. I det siste har jeg ikke hatt så mye tid til og blogge. Jeg har nesten ikke vært på dataen i det hele tatt! Jeg har vert mest ute med to kompiser osv! Så har glemt helt av bloggen. Denne uken blir det nokk ikke mye blogging for meg, satser på at jeg skal få inn noen innlegg i løpet av uken! Men har sykt mange innleveringer og prøver denne uken. 4 prøver, 1 skrivedag(som er i morgen) og vi skal skrive på den hjemme og vi skal skrive på den til fredag. 4 prøver delt på dager, jeg aner ikke når dem er. Men jeg tar det som det kommer! Nå skal jeg skrive en logg jeg skulle levert inn for snart 2 måneder siden. HEH! *kremt,kremt* men ja, jeg får begynne og skrive loggen så legger jeg meg! Godnatt, bloggest!


Gammelt bilde jeg tok ut vinduet på skolen tidligere i år! Har enda ikke funnet laderen på kameraet, så får bare bli gamle bilder fremover.


-Hva har du gjort i det siste?
-Har du mange prøver/innleveringer denne uken?


-NadiaElisa

 

Nydelig nå, nydelig da

Hei søte.

Jeg tenkte og lage et lite innlegg om en ting. Jeg har merket at om personer har barnebilder av en anne person, uttaler personen det som et "mobbebilde". Hvorfor de? Bare fordi du ikke kledde deg  pent og babeaktig eller brukte sminke da du var liten? Det er bare helt på trynet. Ingen var opptatt av sånnt da der var små, og det burde ingen forvente heller. Så ikke uttal et barnebilde av deg eller andre som "mobbebilde". Du var like nydelig da som nå sellom du kansje ikke hadde sminke og sånnt.


Har ikke tenkt å legge til spørsmål for dere har ikke vondt av og lese innlegget!

Unnskyld....

for lite blogging. Men har hatt dårlig tid osv. Men skal bli bedre til å blogge fremover!:) Nå sitter jeg i skolegangen ilag med to kompiser. Skal snart opp til idrettshallen for å se på at klassen har gym. Idag skal jeg til tomrefjorden til en kompis! Så jeg blogger senere.

Dette er ikke min data.. Så jeg har ingen bilder :/ -Hva skal du idag?


-NadiaElisa 

Skole...

Idag er det skole igjen, jeg gruer meg og gleder meg egentlig, gruer meg til lekser å sitte på skolebenken til klokken er kvart på to! Men jeg overlever, gleder meg til å møte vennene mine igjen da! Jeg har hatt en fantastisk ferie. LAN fra fredag - mandag, overnatting fra første fredagen til onsdag, vor ute, vor med pappa ei natt. Men jeg syns ferien gikk ALT for fort, det likte jeg ikke! 

Ulempe, jeg finner ikke ladderen til kameraet mitt, så ingen nye bilder.-Hva har du gjort i ferien?

-NadiaElisa