Helg

Bestått!

Hei!

Jeg bestod jegerprøven, å herregud så glad jeg ble! Satt og var kjempe nervøs når jeg ventet på svar på prøven, men jeg klarte det! Er litt glad for at dette styret der er over, så nå må jeg bare vente på jegeravgiftskortet som kommer i posten, åsso skal jeg opp til politiet å hente meg en våpensøknad.Nå skal jeg rydde rommet før jeg reiser til Molde å vær der i helga.
God helg alle sammen !:)

Endelig!

Hei!
Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget. Har ikke hatt noe å blogge om så ser ikke vits med å blogge da.
Jeg har ikke gjort noe spesielt i det siste, har egentlig bare slappet av, vært på jobb, vært på skolen og drukket, hehe!

Men til bake til overskriften! Endelig ja, imorgen skal jeg ta jegerprøven, har ventet i 2 måneder for å få tatt den, siden de på kommunehuset ikke har hatt tid, men fikk telefon tidligere idag at jeg kunne komme imorgen å ta den eller vente til slutten av måneden, men selvfølgelig sa jeg ja! Har ventet kjempe lenge på å få tatt den å øvd og lest som bare det, så nå håper jeg bare på at jeg består prøven!

Unnskyld for seint innlegg, har sovet bort hele dagen og når jeg våknet så reiste jeg ut med noen venner.
Helgen

Hei!
Jeg fikk ikke blogget noe igår siden jeg sov omtrendt hele dagen, ryddet litt hus og slappet av i lag med hunden min. Jeg reiste heller ikke i idrettshallen, men det ble lagt ut bilder på facebook, så det inntrykket av de bildene, var de veldig flinke.

Men jeg kan starte med at lørdagen var utrolig koselig. Jeg startet i hvert fall å drikke når klokken var rundt 18, siden Rebecka og Stephanie var så treige.
Vi satt først hjemme hos meg og drakk til vi fant en fest. Vi var fem stykker, meg, Rebecka, Stephanie, Sander og Pål Erling. De kom ikke før klokken var rundt 21:45-22:00, husker ikke helt, hehe. Søsteren min og en venn av henne stoppet innom for å se hva jeg gjor på, men hun visste ikke at jeg hadde besøk, så hun fikk et lite sjokk, men jeg hadde sagt i fra til moren min, så det var ikke så farlig. Vi fikk beskjed om å oppføre oss og ikke sitte så alt for lenge, å vi måtte ikke bråke, noe vi heller ikke gjor. Vi reiste videre til en kompis av Sander og festet der, vi satt noen timer før det kom flere.

Jeg reiste hjem i 5 tiden siden jeg var så trøtt, hadde bare sovet i 3 timer natten før, men når jeg hadde kommet meg inn i hus og lagt meg i senga var jeg ikke trøtt lenger, så jeg satt meg ned å såg serie.
 

Nå er det til bake til hverdagene, jeg sitter på skolen nå og bare venter på at vi skal starte egentlig, vi starter egentlig ikke før klokken er 10:05, men må vente fra klokken er 09:00 når jeg kommer på skolen, siden det ikke går hurtigbåt over fjorden som passer til når vi starter.
Skal sette meg ned og se serie, om dere lurer på hvilken serie jeg ser så heter den The O.C. Jeg liker i hvert fall den serien utrolig godt, ser den for 2.gang nå, å jeg anbefaler den for de som liker litt komedie / drama.

-Hva har du gjort i helgen?
-Har du sett The O.C ?