Jakt

Jakt!

Hei!

Etter mye at og fram med søsteren min, så har vi nå kommet frem til at jeg faktisk skal melde meg på jegerprøven neste år!
Jeg gleder meg sinnsykt mye, men så kommer spørsmålet, hvordan skal jeg klare å spare til å betale alt sammen? Både jeg og min søster er ikke så veldig flink til å spare på penger, hehe

Men jeg ser virkelig frem til dette her, så satser jeg på at jeg klarer det! Skal jakte ilag med søsteren min, inspirasjonen min har kommet fra henne. Hun som har snakket litt med meg om jakt, så har jeg sakte men sikkert bare blitt interessert.

Når jeg først og fremst snakker om jakt, så skal jeg ha en framføring angående jakt i løpet av uken, å for første gang på kjempe lenge, skal jeg faktisk ha det foran klassen, gruer meg igrunnen veldig mye, håper jeg ikke bare står der og ikke får frem et eneste ord. Men jeg får bare forberede meg veldig mye, å øve og øve. Får ikke ha manus eller pc, så har bare noen få stikkord, men det klarer jeg vell. Vet igrunnen hva jeg skal snakke om og snakke om en person som søsteren min hvertfall har fått inspirasjon fra.

Jeg håper jeg får tatt jegerprøven neste år, så jeg får jakte ilag med søsteren min og at hun lærer meg mye før, som jeg ikke kan selv. Kommer selvfølgelig til og lese mye på nettet angående jakt, så ser virkelig frem til dette her!


Min hærlige søster Chasmin og meg!
Sjekk ut bloggen hennes *HER*

 

-Hva syns du om jakt?