januar 2012

BLOGGPAUSE

Tar en liten bloggpause jeg. Til jeg faktisk kommer på hva jeg skal blogge om så.. Jeg kommer vell ikke tilbake før neste uke eller noe, kanskje det kommer et innlegg i løpet av uken. Vi får se !:)


-NadiaElisa
 

Mobilblogging.

Hei, nå sitter jeg på telefonen til mamma og skal til og gjøre lekser. Kvart over tre stikker jeg på en liten gå tur med hunden min:) men nå må jeg få gjort litt lekser! Bloggest!


Ps: ingen bilder siden jeg mobilblogger!:)


-hva skal du idag?

Godnatt.

Idag har jeg ikke gjort stort, har bare slappet av med dataen osv. Snakket med folk og diverse! Nå legger jeg meg. så godnatt:)


Haha, random bilde jeg tok tidligere for og bevise til en kompis at han ikke var den eneste som hadde slik brus!


-Hva har du gjort idag?
-Syns om bildet?


-NadiaElisa

 

E.T

Hei, unnskyld for lite blogging! Men har tenkt på en del osv, gått litt opp og ned med humøret mitt, å jeg har nesten ikke vert hjemme. Nå har jeg akkurat sett en film som heter E.T! Filmen er bare supersøt, søsteren min lånte den på biblioteket i molde, så fikk jeg låne den og se den!.. Jeg syns den er kjempe søt, denne gangen såg jeg den på DVD og det var en del de hadde kuttet vekk på VHS.

Men nå skal jeg se litt One Tree Hill, også skal jeg se en film som heter Veronika vil dø og Valentine's day. Så vi blogges!

 

E.T:


Hihi, han er søt da? 

Veronika vil dø:

Valentine's Day:


//Bildene er hentet fra http://google.no-Har du sett en av disse filmene, isåfall, hva syns du om de?
-Syns du E.T er søt?
-NadiaElisa

 

Kino

Da tar jeg ferga over til Molde kvart over 4 og så skal vi på kino og se Alvin og gjengen 3. De filmene er jo kjempe morsome så jeg gleder meg. Blogges!

Hva skal du idag?

Syk som f***

Hei Michelle her. Har nå altså vært syk helt siden torsdag. Har feber, kvalme og forkjørelse. Herlig, ikke sant? Ligger rett ut og har akkuratt fått i meg en paracet og håper den funker. Har ikke vert på skolen denne uken og tviler jeg skal imorra med denne formen!

Er du syk?

Old Times.

hehe, for snart over to år siden så var jeg og Helene bestevenner (hun jeg la ut bilder av sammen med i forje innlegg), vi var bestevenner i 7.klasse, å vi gjor ALT vi kom på å gjøre. Vi gjor så mye glaskap at ingen kan tenke seg, vi var de mest djevel ungene i klassen. Vi sprang ute i gangene, gjemte oss på do, stjal melk, men gidde tilbake penger senere. Vi angrer ikke på noe av det vi gjor, men vi savner selvfølgelig tiden vi var ilag! Savner rett og slett Helene som bestevenn, menmen, vi begynte å miste mer og mer kontakt. I 6.Klasse så var vi med hverandre HVER onsdag/torsdag. Hehe, savner tiden med Helene ! Men nå har vi fått mer og mer kontakt! Jeg snakker med henne om alt som regel, hun skjønner seg på meg og gir meg gode tips. Så jeg håper vi klarer og holde denne kontakten og at den bare blir større og større! 


♥♥♥ Tatt idag, <---Helene     Meg----->

<-------Meg    Helene------>
Engang i 7.klasse. Miss that time<3


-Syns?

 Har du mistet kontakten med noen som stod deg veldig nært engang?..


-NadiaElisa 

Photo 3


-Syns?

Btw, vi er ikke normale som dere ser på bildene, vi er to helt unormale jenter, å var engang bestevenner, men bare gode venner nå! ;) blogger om det i neste innlegg;D

-NadiaElisa


Photo 2

-Syns?

-NadiaElisa 

Photo

Tatt igår:

Kommer mer senere. Bloggest!

Sol

God morgen! Heh, idag fikk jeg faktisk til og sove lenge. Uansett, idag voknet jeg med sol ute! Jeg kan ikke ut eller noe siden jeg er syk. er forkjølet og har halsbetendelse. Så jeg har nesten ikke stemme, og sliter med å puste gjennom nesen. Menmen, idag blir det vell å bare slappe av, og se one tree hill, høre musikk og snakke med folk!Tatt idag.


-Hva skal du idag?
-Har dere sol?


-NadiaElisa
 

Tidlig våken.

Idag brå voknet jeg klokken syv, å jeg hadde jo fri fra skolen idag, så takk for det liksom! Men uansett, jeg tenkte jeg skulle se ferdig episoe 8 av one tree hill sesong 1, men det ble ikke noe av siden jeg bare sovnet fra hele greia sikkert hele fem ganger. Jeg voknet igjen klokken 11 å da klarte jeg å se ferdig episoda, å begynte på ny, jeg har ikke kommet lenger enn på episode 14 da. Men det er jo trossalt opp til 40-44 minutter på hver episode så det tar jo litt tid!.  Menmen, jeg er gretten og trøtt, å satser på å legg meg snart så vi bloggest!:)

Siden jeg ikke har kommet lenger enn til episode 14 er det fordi jeg har vært ute å i hallen en tur og diverse! Jeg gikk også en lang tur med hunden min Yippie. Heh!

-Hva har dere gjort idag? 

One Tree Hill!

Hei, nå sitter jeg utrolig nokk våken og har fri imorgen så vi har lang helg. Jeg sitter og snakker med bestevennen min Niklas og en kompis av han som heter Emil. Jeg holder på og dør av latter, haha, de har utrolig nokk ganske merkelig humor at jeg må bare le! Hehe, men uansett, overskriften forteller vell en del. One Tree Hill er jo en serie på 9 sesonger. Søsteren min Chasmin har fått meg helt hekta. Nå er jeg på sesong 1 episode 7. Jeg skal se alle episodene, å jeg klarer ikke gjøre annet enn å se på det. Haha! Jeg logger inn på facebook og Skype, så går jeg rett på One Tree Hill og bare svarer folk som skriver heh. Menmen, nå må jeg se ferdig ferdig episode 7 og se om jeg orker å se episode 8 før jeg hopper i sengen og sover. Jeg er ikke trøtt i det hele tatt. Hehe, jeg er litt sleip da, satt samtalen til meg og Robert på vent å ha med Niklas siden Robert sover så! Men blogger imorgen jeg!

I sesong 7 tror jeg det var så er ikke Chad Michael Murray(Lucas Scott) eller Hilarie Burton(Peyton) med siden de sluttet, så da kom det to nye istedet! Har ikke fått sett sesong 7 - 9 ennda, men jeg må først se 1 og oppover, kommer til å ta tid, men lever meg inn i episodene! Så blir spennendes! Tusen takk til hærlige søstra mi som har fått meg hekta heh!
Kanskje jeg må se mere enn bare til episode 8 og.. Jeg er jo totalt hekta... klarer ikke slutte å se.... menmen.. får se hva som skjer! 


Sesong 1-6 ♥


Sesong 7-9 ♥


Min veldig søte lille bestevenn Niklas ♥ Gla i de! :D-Liker du One Tree Hill?
-Har du en sånn lignendes bestevenn som på bildet?


PS: jeg elsker One Tree Hill, det skjønner dere vell, hih ! :P


-NadiaElisa  

#Daff

Q: Hva skal du idag?

VINNERE!

Hei, nå er det ca en og en halvtime siden jeg kom hjem! Gjett hva! Vi vant kampen idag. Vi vant 19-3 mot valder 2. Jeg er så glad, men klarer faktisk utrolig nokk ikke å smile... Jeg er litt deppa osv, men drit i det. Viktigeste er at vi vant! Jeg er super stolt over laget da for og si det sånn! :)Handball er som sagt ynglingssporten min om noen lurte på det!:)-Hva har du gjor idag?
-Er du meg på noen sport?

 


-NadiaElisa 

Kamp

Hei, idag skal jeg spille kamp, jeg blogger mere når jeg kommer hjem, blir sikkert litt sent siden vi skal til en plass som heter valderøya, så vi bloggest da!:)


Gammelt bilde, ble vell tatt i 2010! heh, ja jeg hadde blondt hår. Kjedet meg hjem fra Sverige/Oslo!.
-Hva skal du idag?
-Syns om bildet?


-NadiaElisa

 

Igår

Hei... Unnskyld for at jeg ikke blogget igår, men som sagt så var jeg hos min kjære Robert! Å jeg stor koset meg, Selina var også med da. Men jeg stor koset meg veldig! Robert klipte seg, jeg syns det vart fint men likte gamle håret hans bedre. Menmen.. slik kan det gå!

 Ene siden av håret til Robert.

 
Andre siden.

 
Slik hadde han ca før han klipte seg, litt kortere på sidene da, å litt kortere lugg. Har desverre ikke ett bilde av han slik han var FØR han klipte seg.
Men jaja, jeg syns i hvertfall håret til Robert vart utrolig fint etter han klipte seg, men passet bedre med langt!-Hva gjor du igår?
-Syns om håret til ?

-NadiaElisaUnnskyld.....

Ja, overskriften sier vell alt, unnskyld for at jeg ikke har blogget på en stund, men jeg har tenkt på mye osv, men skal ikke så mye innpå det nå. Nå er jeg på furland å skal snart stikke på bussen. Jeg voknet til vanlig tid klokken 5..-.- Det blir forresten sikkert ikke mye blogging i helgen, siden jeg skal vere på furland, dårlig nett å opptatt med diverse, idag skal jeg til min kjære Robert, og kanskje en tur til besta. I morgen skal jeg også til besta å rydde diverse saker osv, å søndag så blir jeg ikke hjemme. Så jeg har fullt opp i helgen. Men nå må jeg løpe bloggest!


Bildet er tatt av digital kameraet mitt dagen før nyttårsaften, det er IKKE redigert.På veg hjem fra Robert dagen før nyttårsaften. IKKE redigert.-Hva syns du ?
-Hva skal du i helgen?


-NadiaElisa

 

Tea time

Ahh herlig med litt te etter en skoledag. Drikker vel 1 kopp om dagen. Kjempe godt å forfriskende for stemmen!

Q: Drikker du te?

Skoleblogging

Nå sitter vi på skulen å bare chiller. Har engelskfordjupning. Skal lage ett prosjekt.. Å det er ingenting å gjør.Har ikke lyst heller, men må man så må man. Men må løpe. Nå er timen over, hade!:)


INGEN BILDER, SKOLE PC DRIT.


-Skal dere ha prosjekt på skolen veldig snart?


-NadiaElisa
 

Antix

Som sagt har jeg to stygge munnsår som jeg vil få bort før jeg drar io helgen. Så derfor dro jeg og Nadia ned på apoteket og kjøpte noe som heter Antix som er en krem man tar på leppene som skal få de til å gå bort. Kosta hele 150 kr for den lille flasken så det bør virke !


Q: Er du plaget med munnsår?

Kunst og håndverk.

Nå er jeg med Michelle, å vi sitter bare å chiller. Jeg har vært her siden skolen sluttet, vi har chillet og spist. Vi hadde egentlig tenkt å trene, men orker ikke, er så daff. Jeg har vært på facebook omtrendt hele dag, til og med på skolen! Greit med en i klassen som har internett ja! Men bloggest da! :)

 Jeg og ei venninne i klassen kjedet oss litt i kunst og håndverk timen ja....
-Hva har du gjort idag?--NadiaElisa 

Ny headerSyns?

uviktig- noe for bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2858206/michelle-kommenterer-alltid-tilbake?claim=ukqusuuthbr">Følg min blogg med bloglovin</a>

Hit skal jeg i helgen

Nå til helgen skal vi til Loen på Alexandra hotel for og feire bursdagen til Mammaen til Fosterfaren min. Åh gleder meg inderlig siden dette er et høyt anbefalt hotell. Hele familien hans skal inkludert oss og vi skal alle slappe av og ha en god helg. Blogger sikkert derfra og !

Bilder fra Hotel Alexandra, Loen 

Bilder fra Hotel Alexandra, Loen 

Bilder fra Hotel Alexandra, Loen 

Bilder fra Hotel Alexandra, Loen

Bilder fra Hotel Alexandra, Loen  

Bilder fra Hotel Alexandra, Loen

Bilder fra Hotel Alexandra, Loen

Hva syns dere?

Munnsår

Idag da jeg vokna kjendte jeg at leppene mine føltes rare, så jeg gikk bort til speilet å så at leppa mi var helt opphovnet ! Koselig..Så jeg er plaget med munnsår og får det ofte under stress. Har ikke stressa med noe da men. Men jeg lurer på hva kan man bruke for og få bort munnsår? Vil ikke komme med 2 store munnsår til Loen i helgen...


Er ikke så tydelig på bildet fordi jeg vil ikke framheve det for det er så stygt.

TIPS TIL HVORDAN Å FÅ BORT MUNNSÅR?

09.jan.2012

Endelig en kjedelig skole dag ferdig. Siden jeg stod opp så tidlig, så er jeg kjempe trøtt og sliten. Vet heller ikke hva jeg skal blogge om... Sitter på skype med en kompis, headsett med musikk på full guffe og diverse. Sitter egentlig bare å chiller, å venter på at jeg skal slutte å fryse å vokne litt.


-Hva skal du idag?

BTW: blogg.no vil ikke sammerbeide med meg idag heller. NULL BILDER.


-NadiaElisa 

Gjesteinnlegg ftw

Hallaballa! Chasmin her, storesøster av Nadia! Sitter nå på skolen, og kjeder meg halvt ihjel.

Min kjære lillesøster, som ikke er så lita lengre. Husker hun som den lille bolla som løp rundt i de små treskoa sine, sjøgla med øynene og kunne ikke si R og K, og gaula ut sanger hun kunne sånn halvveis fra barnehagen. Nå har hun blitt en flott liten dame med mange talenter, men i mine øyne er hun fortsatt den lille uberplagsomme 3-åringen.

Kan stolt si at jeg tror lillesøster kommer til å gå i mine fotspor. Vi blir vel fotografer begge to!

// Bildene tilhører >Chasmin Flatseth< :))

 

09.jan.2012

Ny uke, ny skule dag, nye utfordringer, nye muligheter står for tur denne uken å sikkert flere uker! Håper jeg kommer meg igjennom denne uken uten problemer, klarte meg fint de tre dagene sist uke. Så jeg skal klare meg disse fem dagene! Jeg ser fram til denne uken, aner ikke hvorfor. 

Grunnen til at jeg er våken så tidlig, å står opp 05:00 - 06:00 rekke å dusje, å være litt med søsteren min før hun reiser på skolen, ser henne jo omtrendt aldri. Eheheh, men ja. Idag blir det  vell bare chille dag på meg. Bloggest da! 
Unnskyld for dårlig kvalitet.. Er tatt med mobilen..-Hva skal du idag?
-Bruker du å stå opp så tidlig?
-Syns om bildet?-NadiaElisa
 

.....ehm

Okey, det jeg merker med dere leser er at de fleste ikke leser teksten men bare ser på spørsmålene å bildene. Dere kommenterer omtrendt aldri ett innlegg uten bilder. Jeg sier ikke at det er noe galt, men dere burde lese teksten. Fikk en kommentar på forje innlegg der det står "Fine bilder , har du redigert bildene?" Jeg skrev med tjukk skrift under at jeg ikke hadde redigert bildene. Les teksten folkens, ellers gir det jo ikke mening..

 

Photo

Litt bilder av photoshooten..
BTW: BILDENE ER IKKE REDIGERT!
Alle er tatt av Michelle !

-Hva syns du?-NadiaElisaSnart......

Hei, idag har jeg og Michelle vert ute å tatt nye bilder. Altså hatt en liten photoshoot, de kommer da senere! Så dere får vente å se hva som kommer!:) 


Liten smake bit!
-Hva syns du?

BTW: Resten av bildene kommer senere.
-NadiaElisa
 

08.jan.2012

Jeg er kanskje ikke noens førstevalg, men jeg er et godt valg. Jeg er gjerne ikke rik, men jeg er verdifull. Jeg trenger ikke late som å være noen jeg ikke er, fordi jeg er god på å være meg. Jeg er kanskje ikke stolt av enkelte av de tingene jeg har gjort i fortiden, men jeg er stolt av hvem jeg er i dag. Jeg er gjerne ikke perfekt, men jeg trenger ikke å være det. Ta meg som jeg er, eller se meg å bare gå! For jeg er best på å være meg :)Folk får bare lære seg å like meg. Enkelt og greit :)-Hva syns du?-NadiaFlatseth

 

Chill

Nå sitter jeg og Michelle bare å chiller, vi hører musikk osv! Vi har tatt en del bilder, Michelle legger de ut senere eller nå snart satser jeg på! Men jeg har i hvertfall to-tre bilder jeg kan vise da! : ) Enjoy !


Fotograf//Michelle//


Fotograf//Michelle//


 Resten av kvelden blir det vell daffing og filmsjåing!-Hva syns du om bildene?
-Hva skal du gjøre i kveld?Finally

Nå har jeg fått den nye dusjsåpen min fordi jeg tåler ikke vanelig såpe med parfyme har jeg funnet ut. Så har fått en såpe fra dr.Greve. Veldig god og merker forskjell. 


Hva tåler ikke du?

Endelig.

Hei :) Nå er jeg endelig med Michelle. Koselig å vere her også. Skal overnatte her osv. Vi kommer til å legge ut litt bilder senere! Vi skal se film osv, får se hva vi finner på senere! Oppdaterer senere vi :)

-Forresten så er jeg på dataen til michelle å har ikke bilder, men det får komme senere! :)-Skal du overnatte eller ha overnatting inatt?


-NadiaElisa
 

Quotes

The hardest thing to do is watching the one you love, love someone else.

Bitch please, I can remove 95% of your 'beauty' with a Kleenex.

Some guys want to change everything about you. But the right guy only wants to change one thing, your last name.

Nothing's forever. Not the pain and not the joy.

Cry a river. Build a bridge. Get over it.

The past cannot be changed, forgitten, or erased. It can only be accepted.

The best revenge is happiness, because nothing drives people more crazy then seeing someone actually having a good life.

KRIK

Hmm.. Nå sitter jeg å kjeder meg, er jo ingenting å gjøre, sovnet på sofaen istad, flink jeg er! Har jo sovet bort hele kvelden. Men tilbake til overskriften, siden jeg kjeder meg så gale, så vurderte jeg å stikke i hallen på noe som heter krik (Kristen Idretts Kontakt) haha, må jo få opp litt kondis til imorgen! Jeg skal spille kamp i morgen, håper det går bra! Men nå må jeg fyke sååå bloggest! Off, trøtt som bare det, kjedelig... Musikk på fullguffe i headsette! :D Nå fyker jeg i hallen. Haha, dør sikkert før jeg kommer frem, jogging here we come liksom..
-Har du hørt om krik før?
-Skal du spille kamp imorgen?Informere mere senere !

-NadiaElisa
 

Tidlig oppe..

Hei.. I natt har jeg nesten ikke sovet i det hele tatt. Gikk kanskje en halvtime - time før jeg voknet igjen. Jeg har fått utrolig dårlig søvn i ferien, det sier alle at jeg har fått, menmen. Haha, la gå. Jeg har så mye å tenke på, men jeg skal ikke gå så langt inn på tankene mine! Jeg hater rett og slett å ha så mye å tenke på, jeg får jo ikke sovet i det hele tatt ligger bare oppe hele natten å prøver og få bort tankene men er jo ikke så lett. Jeg stod vell opp kvart over fire, da fikk jeg rett og slett ikke til å sove mer så jeg stod jo bare opp, orket ikke prøve å sove, for jeg vet jeg ikke kom til å få det til, siden jeg var lys våken, hadde bare sovet en halvtime siden jeg hadde voknet kvart på 4.. Håper skole dagen går fremover å fort så jeg bare får komme meg hjem! Heh. Bloggest!


//Fotograf//privat//
 -Har du sovet dårlig inatt?
-Begynte du på skolen idag?

Igår..

Hei! Unnskyld for at jeg ikke blogget igår. Men jeg fikk selvfølgelig ikke tiden. Jeg var på moa med venninnen min Selina. Jeg kjøpte meg nye sko å to nye singletter i XS. Vi for med 11:25 bussen, hun kjøpte seg også sko. Men som sagt har jeg ikke minnekort til kameraet mitt.. så jeg får ikke lagt ut noe bilde av tingene jeg kjøpte. Men de får jeg ta senere!


Ett bilde ifra da vi var på moa!:)


-Hva gjor du igår?
-Var du i byen med ei venninne eller en i familien?


-NadiaElisa

 

MiniPhotoshoot

Hva syns du?

Fuck døgnrytme

Å snu døgnet er noe av det verste jeg vet. Man ligger der og bare venter på og sovne, men ingenting skjer. Men det mest typiske som kan skje er at når man endelig sovner, så må man stå opp. Men skal heldigvis ikke på skolen før onsdag.

Og beklager igjen for min dårlige blogging for jeg vet jeg er en god blogger om jeg vil. Men skal skjerpe meg. Liker best å blogge når jeg har tatt bilder og sånn å det gjør jeg oftes når jeg får låne speilrefleksen til Tor.

Når begynner du på skolen/jobb igjen?

Dagen idag.

Hei! Nå har jeg sånn ca akkurat kommet inn. Har vært ute med en kompis å fått tankene på andre ting! :)
 Hihi, han får meg alltid i godt humør å er alltidh er for meg ! Men jeg koste meg utrolig mye!:)

Nå fikk jeg besøk av en venninne som skal sove over så fyker vi til ålesund imorgen 12:25 !:)

Meg til venstre og venninnen min Selina til høyre!:)

Jeg sitter også å snakker med en kompis på skype, eheh!

Bestevennen min :D
-Skal du ha overnatting?
-Har du skype?
 

 -NadiaElisa

2012

Hm, jeg satt å tenkte, så tenkte jeg, hvorfor ikke blogge? Men uansett, det jeg mente med dette innlegget var jo siden vi har begynt på nytt år altså 2012 så tenkte jeg faktisk at jeg skulle bli den ekte meg, har ikke tørt å vist ekte meg for folk på lenge pågrunn av mobbing osv. Men nå skal jeg vise hvordan jeg egentlig er. Det skal bli godt å vise meg for den jeg er å ikke gjemme me bak noen jeg egentlig ikke er, hva er det vitsen med? Men jeg skal i hvertfall bli den ekte meg igjen, å få bedre selvtillitt, å rett og slett drite i hva folk syns om meg. Om noen ikke liker den ekte meg, så kan de bare gå sin vei sier jeg bare så tipp topp, håper dere fortsetter med å lese denne bloggen uansett om jeg blir den ekte meg!

 Whoop, glemte minnekortet til kameraet mitt med pappa, blir webcamera bilder eller gamle bilder til jeg får hentet minnekortet mitt! Så det!:)


Nå skal jeg virkelig stå for den jeg er, å ikke holde meg selv tilbake!-Hva syns du om innlegget?
-Hva syns du om bildet? 


-NadiaElisa 

ingen bilder.

Hmm... Nå sitter jeg her å angrer på at jeg faktisk sovna igår, på selveste nyttår's aften, men jeg var låk i ørene mine. Så voknet jeg kvart over 4 på natten.. wihu, koselig. Eh nei.. men jeg kan slenge med bildene som ble tatt når Lisbeth var her er ikke så mange.

Hmm.. ble ikke bilder likevell.. Får se om det funker senere da!... Blogg.no ville vist ikke sammerbeide med meg idag.. så ett innlegg uten bilder!..-Hadde du en fin kveld igår?
-Har du sovet bort nyttår's aften før?


-NadiaElisa


 

Dagmar.

Hei! Nå har jeg akkurat vært ute å tatt bilder av to skader den stygge stormen Dagmar gjor. Halve løe taket til pappa har duttet sammen, og ett tre søsteren min brukte å klatre i når hun va mindre har duttet ned.


Okey, løen til pappa er ikke så fin, den var ikke fin heller, falle ferdig. Men dere ser jo taket er knekt midt på ene siden.


Litt uklart, men orket rett og slett ikke å gå nermere, men dere ser jo at jorden er revet opp og treet ligger rett ned.

Mamma og Chasmin syns det var som og være med i en skrekk film, bilen holdt på å fare utfor veien, ting du viste og ikke viste var fløy rundt om. 

-Gjor dagmar noen skader hos dere?
-Hva syns dere om bildene?