januar 2014

Travel uke, men endte opp med en fantastisk helg!

Hei! Unnskyld for at jeg ikke har blogget på over to uker! Men denne uken har jeg vært utrolig opptatt, å vært utrolig sliten. 
Kan ta en liten oppsumering om hva jeg har gjort da!

På mandagen så var jeg på skolen, tirsdagen så var jeg i Ålesund på tannlegen, onsdagen så var jeg på skolen, torsdagen var jeg i Molde på sykehuset og såg på en videregående skole og fredagen var jeg på møte i Molde. Igår så hadde jeg besøk av eldste søsteren min Marita, typen hennes Tarjei og tantungen min Michelle!

Jeg har hatt pappa helg, som jeg ikke har hatt på noen år. Så var på tide å ta en helg med han! Igår kveld så møtte jeg også noen jeg ikke har sett og snakket med ansikt til ansikt på flere måneder, det var kjempe koslig, trodde jeg aldri skulle få den sjansen å møte han å snakke med han så mye som jeg gjor. Håper det blir flere ganger. 
Fikk aldri sagt skikkelig tusen takk til venninnen min som gjor at jeg fikk snakket med han! Så jeg sier bare Tusen takk til deg Caroline! 

Nå har jeg akkurat dusjet, å venter bare på at resten av folket her i hus skal stå opp. Våknet søren meg det klokken 8 idag tidlig. Å så sint jeg vart, så jeg bare la meg ned for å sove igjen, å voknet rundt 9 tiden. 
Nå skal jeg høre på musikk, har blitt helt hekta på Matisyahu - Sunshine. Takket være han jeg møtte igår. Åh, håper denne uken går som vanlig, så jeg slipper å være så sliten, hehe.

Skal prøve å blogge så godt jeg kan, om jeg får tid denne uken. 
Men nå skal jeg slappe av litt, så blogges!:)
 

siste uken!

Hei! Unnskyld for at jeg ikke har blogget på en liten stund. Men har vært litt opptatt, men nå skal jeg prøve å blogge hvertfall et innlegg hver dag. Jeg kan ikke love noen ting, men jeg skal hvertfall prøve så godt jeg kan!

Forrige helg hadde jeg besøk av en kompis, det var veldig koslig. Vi slappet igrunnen bare av å såg film.
Startet også på skolen på mandagen, som var veldig tungt siden døgnrytmen min er helt på tryne. Jeg kom forsent på første skole dag, siden jeg var hos legen å snakket om noe, men reiste på skolen når jeg var ferdig!

På mandags-kvelden så fikk jeg utrolig grusom smerte i magen, å jeg trodde det kanskje gikk over til tirsdagen, men det gjor det ikke. Mage smertene ble bare verre, så jeg reiste til legen på tirsdagen, men de klarte ikke å finne ut noe, så jeg var hos legen igjen på torsdagen, siden smertene hadde blitt enda vondere. Å jeg sitter enda med smerter, men jeg satser på at det går over snart, for legene her klarer ikke å finne ut hva som er galt.

Jeg har ikke sovet i natt, siden jeg sovnet like etter jeg hadde kommet hjem fra skolen, å voknet i 20:00 tiden, å siden jeg ikke var noe trøtt, så var det like så greit at jeg bare holdt meg våken, har også fått veldig lite søvn denne uken, menmen.

Jeg skal på en liten shoppings-tur med moren min, søsteren min og June! Det kommer til å bli koslig!


slengte med et 2år gammelt bilde!


Det var litt av oppdateringen for denne uken!


-Hva har du gjort denne uken? :)


 

Bloggpause!

Hei! Jeg tar meg en liten bloggpause, for jeg tenker på så alt for mye nå. Å har ingenting å blogge om! Så jeg blogger nokk igjen over helgen! Får besøk i helgen, så må vell oppdatere dere!:)


Var ute med beste jenta igår! Hadde en helt fantastisk kveld! Selv om jeg møtte på noen som jeg skulle ønske jeg ikke møtte der og da.
Var først på vors, så stakk vi innover til tomrefjorden, men jeg stakk derifra nesten med engang jeg kom dit, å stakk til kråkneset til noen venner der!