februar 2011

1 måned med min kjære

Robert Lund Wilhelmsen <3 Ja , idag har jeg vert sammen med min Robert i 1 måned. Utrolig hvor fort tiden går ! Så idag ble jeg henta av en kompis  som kjørte meg med CBR'en sin til Robert.Vi kosa oss og hørte på sangen vår "All i ever wanted" av Basshunter, og ja som jeg sa vi har en sang sammen! For akkuratt i det han hadde spurt meg kom den på spotifylista og sangen handler jo om kjærlighet. Så det ble vår sang. Men uansett så kosa vi oss med film og godteri. Elsker han så mye at det er ikke ord! Vet man ikke skal tulle med ordet "elske" men med han føles det så riktig, om du skjønner hva jeg mener. Snakkes!PS: Har ikke blogga i helgen pga har vert i Trondheim! Blogger om det imorra !

-Syntest du man skal være forsiktig med ordet "elske" ?

Thailand kappe

Heij! Nå som dere vet,tror jeg da, så fikk jeg mye ting fra Thailand og nå har jeg og fått en kjempe fin kappe! Den er nydelig og silke glatt. Det var kjærlighet ved første blikk altså.


/ Hva syntest du om kappen? /

Spansk eksamen....

Heei! I snart 2 måneder nå har vi pugga til et mat prosjekt i spansk , og idag var det eksamen som læreren vår kaller det.Visst vi klarer den skal vi være med i et skuespill og teamet er Resturang.Vi skal ha spanske replikker og vi skal være kunde og kenler.Men dert er utrolig vanskelig!

Og som jeg sa var det eksamen idag bortsett fra at jeg hadde gjort en stor feil..Det var ikke en skriftelig eksamen, det var en muntelig! Og da jeg fikk vite det ville jeg bare løpe vekk helt erlig, men kjæresten min tvingte meg...Når det var min tur skalv jeg omtrendt. Begynnelsen med ringing og bestilling gjikk helt greit men så kom det til å være kunde.Jeg glemte masse av det jeg skulle si. Men når vi var ferdig pustet jeg letter ut. Haha men sånn går jo dagene. Drar til trondheim imorra woho!-Har du spansk?

Trondheim på Fredag.

Hei! Nå er det jo Zargate i helgen noe som jeg har gleda meg veldig til , men det blir ikke..Men er ikke så skuffa fordi jeg får fly ned til Trondheim og møte mamma! Skal være der hele helgen og det blir veldig gøy.Ahh savner mamma såå mye for tiden!Hun skal jo snart ha baby og, jeg kan bli storesøster når som helst! Gleder meg sykt!

Tenk om det blir fødsel mens jeg er der? Da blir jeg glad! For da går jeg jo ikke glipp av det.Altså skal ikke være der under fødselen! Men venter utenfor.Så blir jeg den første til og hold henne.Ja det er en jente ! Enda bedre! Har en lillebror og vil ikke ha en til!


Tnaaw<3

 

-Har du en lillesøster?

Quotes

?No matter how carefully you choose your words, they?ll always end up being twisted by others.?

"Everybody wants to be happy. nobody wants to feel pain, but you can't have a rainbow without a little rain."

"Life is like "Facebook". People will like youre problems and comment.But they will never solve them cus they are to bussy updating their own."

"I'm not the girl your mom warned you about; her imagination was never this good. "

"Never, ever give up on love. If you can't get him out of your head...maybe he's supposed to be there"

"Friendship is like a book. It takes years to write And only seconds to burn"

"Never call a girl ugly. They are all beautiful in there own special way"

"Never say "I like you" if you don't care. Never talk about feelings if they're not there. Never touch a life if you mean to break a heart. "

"The Main Reason Why Couples Break Up: Is Because They Lost What Brought Them Together "

"See this smile? It's as fake as your promises"

"The bad guys lie to get in your bed. The good guys lie to get in your heart"

"People tell us all the time not to say "hate" "because it's a strong word" so is "love" and people say it all the time "

"And one day I hope you look back; and regret everything you did to me."

"There's always one song... that fits the situation a little too perfectly"-Hva syns du om diktene?

Overskrifter har mye å si.

Hei ! Nå satt jeg her å tenkte på en ting, når jeg leter etter et innlegg på framsiden på blogg.no for og finne et innlegg å lese, har overskriften mye å si.Jeg merker jeg går litt etter hva de står i overskriften før jeg klikker på innlegget.Det er liksom som om det trekker meg til å lese det.

Så tipset mitt for at jeg skal lese innlegget ditt , er å ha en bra overskrift! Bare et tips alså.-Tenker du nøye over overskriften før du leser?

Trenger hår hjelp!

Hei ! Nå syntest jeg Robert er blitt så langhåret at jeg sa at han burde klippe seg.Så nå skal han snart til frisøren men jeg må finne ut hvordan hun skal klippe han. Men finner det ikke ut ! Søker og frisyrer men liker ingen av dem...Hvor kan jeg finne tøffe gutte frisyrer? Trenger å finne en fort !


Se så langhåret!!

-Har du noen tips om hvor man finner guttefrisyrer?

HJELP MEG!

Pictures from yesterday
Hahaha..

-Hva syns du om bildene?

Sangtips?

Hello! Jeg har et alvorlig problem, jeg vet ikke hvilken sang jeg skal høre på! Er så lei av alle sangene jeg hører på, trenger noe nytt.Har du noen tips maybe?Jeg digger omtrendt all musikk men mest pop. Men uansett tar imot alle tips.Snakkes søtiser !-Har du noen musikktips?


Trening

Heei! Nå er jeg utslitt... Har hatt en hard treningsøkt på holokleros med Celina.Vi begynte med og løpe på sånne løpeting haha husker ikke hva de heter , uansett vi løpte i 15 minutter så tok vi vekter i kansje 10 minutter og etter det så løp vi på sånn sykkelgreie i 30 minutter og fy da var jeg svett! Men er utrolig fornøyd.Resten av tiden så var vi på gymrommet og strekte oss og dansa litt.Some pictures :


Missunner kroppen hennes såå mye !


Oh im strong baby!


La oss treeeeneeeeeeeeeeeeeeee!


Yes da (Y)


Noen av treningsapparatene.


Justin workin out fore you baby.


Jeg er myk syntest jeg

 

-Hva syns du om bildene?

-Har du noen treningsmetoder?

Maybe to Kroatia!

Tihi får kansje til Kroatia  i sommer! Herregud så glad jeg blir da for da får nemmelig Rebecka ( På Patecka.blogg.no)  bli med! De blir gøy det, mye shopping,bading,diskotek og aktiviteter! Og sole oss seffølgelig.Blir det en mulighet skal vi dykke og.Ahhhh herlig.Og må ikke glemme , fostermoren min lovet at jeg skulle få dra til Thailand! Når vet jeg ikke men at det blir vet jeg.-Har du vert i Kroatia?

-Hvor skal du i sommer?

Off to the gym

Hei! Nå stikker jeg til treningssenteret for og trene litt med vennina mi, har ikke trent siden forrige torstag! Uff..Men men skal satse mye idag da!Mer blogging når jeg kommer hjem om dagen. Snakkes ;) et random bilde fra istad.

 

-Trener du?

Stæsj fra Thailand

Nå har da Monia komt hjem fra Thailand og hun har hatt med masse tøft stæsj og mange kule klær. Jeg fikk gå igjennom noe stæsj å velge det jeg ville ha , som en bursdagsgave. Klær får jeg og, men de må vaskes først. Her er noen bilder av stæsjet jeg fikk:-Hva syntest du om stæsjet?

Valentine's day

Hei! Som dere vet så er det Valentine's day idag og da har jeg seffølgelig vert med min kjære Robert.Jeg dro hjem og ordnet til han skulle komme og gjorde det litt koselig så dro jeg for og møte han da hadde han et smil om munnen når han kom ut av bussen, samme som meg.Jeg merket han hadde med ukulelen sin. Det er en liten gitar kan du si , som han fikk for noen dager siden og han har lert seg en sang som heter "Somewhere over the rainbow" av IZ. Den er nydelig syntest jeg !

Så vi dro hjem til meg og så en film og spiste godteri mens jeg lå i fanget hans og han holdt rundt meg.Så etter det bestemte vi oss for og gå en tur med hunden min Wimsy.Han tok med ukulelen sin og spilte til meg mens vi gjikk over en bru og det var akkuratt som i en film kan man si, jeg så han stirre på meg mens han spillte å hørte havet i bakrunnen.Haha romantisk hva? Så kom vi hjem til meg go gav hverandre gavene våre.Han hadde kjøpt en nydelig sølvring til meg og jeg hadde kjøpt en tommelring til han. En perfekt valentine's day spør du meg ! Snakkes.Min kjære Robert som spiller Ukulele <3Ukulelen .Ringene våre <3Ringene våre igjen. Litt utydelig bilde men men...

 

-Hva syns du om dagen min? visst du virkelig leste da...

-Hva syns du om bildene?

-Syntest du Robert virker som en  romantisk kjæreste?<3

Song

Escaping nights without you
with shadows on the wall
my mind is running wild
trying hard not to fall
you told me that you love me
but say I'm just a friend
my heart is broken up into pieces
cos I know
I'll never free my soul
it's trapped between true love and being alone
when my eyes are closed
the greatest story told
I woke and my dreams are shattered here on the floor

why oh why
tell me why not me
why oh why
we were meant to be
baby i know i could be all you need
why oh why oh why
I wanna love you
if you only knew how much I love you
so why not me

the day after tomorrow
I'll still be around
to catch you when you fall
and never let you down
you say that we're forever
our love will never end
I've tried to come up
but it's drowning me to know
you'll never free my soul
it's trapped in between true love and being alone
when my eyes are closed
the greatest story told
I woke and my dreams are shattered here on the floor

Tell me baby
why oh why
tell me why not me
why oh why
we were meant to be
baby i know I could be all you need
why oh why oh why
I wanna love you
if you only knew how much I love you
so why not me

you won't ever know
how far we can go
you won't ever know
how far we can go (go)

why oh why
tell me why not me
why oh why
we were meant to be
baby I know I could be all you need
why oh why oh why

why oh why
tell me why not me
why oh why
we were meant to be
baby I know i could be all you need
why oh why oh why oh why
I wanna love you
if you only knew how much I love you
so why not me 

-Hva syns du om sangen og lyricsen ?

Jeg har bursdag!

Heeei <3 Nå er jeg på skolen på overnatting og om 5 minutter er jeg 14 ! yeaaaay. haha Gratulere meg?

 

Ny header
Hei! Jeg tenkte siden Rebecka slutta på bloggen måtte jeg nesten få en ny header, så jeg lagde en.Men den ble ikke akkuratt perfekt men er jo fornøyd. Hva syns dere da? Passer den bra?

 

-Hva synstest du om headeren?