februar 2012

Skole...

Idag er det skole igjen, jeg gruer meg og gleder meg egentlig, gruer meg til lekser å sitte på skolebenken til klokken er kvart på to! Men jeg overlever, gleder meg til å møte vennene mine igjen da! Jeg har hatt en fantastisk ferie. LAN fra fredag - mandag, overnatting fra første fredagen til onsdag, vor ute, vor med pappa ei natt. Men jeg syns ferien gikk ALT for fort, det likte jeg ikke! 

Ulempe, jeg finner ikke ladderen til kameraet mitt, så ingen nye bilder.-Hva har du gjort i ferien?

-NadiaElisa


 

Unnskyld....

For lite blogging! Men uansett, siden jeg ikke har hatt data i det siste, eller jeg har jo hatt mamma sin. Men kan ikke legge inn bilder på den osv, ++ jeg har ikke hatt noe å blogge om. Igår så for jeg til furland, mitt barndomshjem. Men jeg stakk hjem til mamma idag pågrunn av mye styr og sånn. Men før jeg stakk hjem stakk jeg bort til en kompis, av moren hans fikk jeg jo en data, så nå sitter jeg her å smiler fra øre til øre. Gleder meg til jeg kan ta bilder igjen osv da! Men en ting som er dumt, jeg finner ikke igjen kamera-laderen min..Menmen.. 


Denne dataen har jeg fått! Spiller absolutt INGEN rolle hvilken data jeg har, bare jeg har en data !:)
-Hva har du gjort idag?
-NadiaElisa

Zargate

Hei! Denne helga så har det ikke vert noe blogging siden jeg er på zargate (LAN). Jeg skal ikke hjem før imorgen og da kommer jeg sikkert til å blogge! Så bloggest!


PS: ikke min data, ingen bilder.

-Hva har du gjort denne helga?
-Hva skal du resten av ferien?


-NadiaElisa

Mobilblogging

Hei, nå sitter jeg på skolen og ser film med klassen. Jeg fikk låne iphonen til en kompis som heter Kristoffer, han må vell få den tilbake snart. Men uansett, idag blir det sikkert ikke mye blogging, jeg har vert en dårlig blogger å jeg blir sikkert ikke bedre. Blogger kanskje når jeg kommer hjem! Men nå må jeg følge med på filmen, friminutt om 10 minutter! Så bloggest!

Hva skal du idag?
-NadiaElisa

Chiller.

Hei! Nå sitter jeg og ei venninne på grunnskolen å venter på moren skal bli ferdig på korpsgreier.. Heh.. Jeg skal snart dra meg hjem og spise litt. I forige innlegg trodde jeg at jeg bare kom til å vere hjemme i dag, men så rastløs om jeg er klarer jeg nokk ikke sitte i ro en dag. Måtte bare ut! Stakk i hallen å så på treningen (handball) jeg egentlig skulle vert med på, men orket ikke siden jeg besvimte tidligere idag. Så jeg bare så på litt, så stakk jeg og venninnen min ned på brygga (senteret) vårt her på lille vestnes. Satt bare litt på facebook, så jeg orket ikke blogge med den lille telefonen jeg har. Menmen.. Jeg satser på at vi snart skal stikke her ifra! Så jeg blogger når jeg kommer hjem!

PS: siden jeg ikke bruker min egen data, så har jeg heller ikke bilder. Så ingen bilder dette innlegget.. MEN håper dere kommenterer uansett!:)

-Hva har du gjort idag?
-Har du vert og trenet eller sett på trening?


-NadiaElisa

Valentinsball bildene.

Hei.. Jeg er ikke helt i form idag... Men jeg tenkte jeg kunne blogge litt! Idag fikk jeg valentinsball bildene som det står opperst så jeg bare slenger på de jeg!:) Jeg kommer sikkert bare til å sitte hjemme og slappe av.

 
Meg og Mari <3

Meg, Oline og Ane <3
-Hva skal du idag?


-NadiaElisa 

Ulykkesfugl.

Hei! Nå har jeg akkurat fått dusjet håret. Jeg har vert på kamp idag som jeg skrev tidligere i forje innlegg. Idag skal jeg vell ingenting som jeg vet om. Kanskje ut å gå en tur?.. Vi får se. Memmen, blogger mere senere! siden jeg er på furland har jeg ikke kamera, ligger med mamma, men kommer bilder på mandag!:)

I tillegg har jeg hatt en veldig dårlig dag. Tapte kampen, når jeg skulle dusje, skulle jeg dusje håret, trykte ned knappen så vannet bare skulle rinne i badekaret, sprutet over hele meg, og jeg glemte maten i ovnen, satse på at kvelden blir bedre da!:)

Får legge inn to bilder som jeg har tatt med mobilen min da!.

Pepsi gullet! Ligger under vasken og koser seg!


Chipsen, tørt og hardt. Æsj. -Hva har du gjort idag?
-Hva skal du ikveld?

( PS: ikke gidd og kommenter uten og lese. )

-NadiaElisa

Konge kveld!

Igår hadde jeg en konge kveld med hærlige folk. Dette er ennda en kveld jeg aldri kommer til å glemme! Jeg må vell si hva jeg gjor, jeg var på et "valentinsball" selv om den dagen ikke e før tirsdag, men bedre og ha det i helga enn midt i uka da! menmen, jeg koste meg i hvertfall med hærlige folk! Jeg tok bilde med tre stykk. Men vi har ikke fått bildene ennda. Menmen, jaja, nå er jeg på furland, og nå står jeg utrolig nokk og ordner meg før jeg skal til byen om en time og spille handballkamp!:)


Klar for tur! Neida, dette er ett gammelt bilde, men jeg glemte igjen kameraet mitt hjemme hos mamma. Jeg tok dette i 2010. Litt gammelt? neida!:p-Hva gjor du igår?
-Hva skal du idag?
Innlegget skulle postest før jeg for idag tidlig, men ville ikke bli publisert.

-NadiaElisa

Mobilblogging!

Nå sitter jeg på skolen, har norsk. Det er i grunna drit kjedelig og jeg har ingenting og gjør. Menmen, jeg får vell jobbe litt i et kvarter før det blir friminutt! Så vi får bloggest!Ps: ingen bilder.


-NadiaElisa

Trøtt og sliten.

Hei! Idag har jeg vert trøtt og sliten omtrendt i hele dag. Kan ha noe med at jeg var alt for lenge våken natten til idag også da! Heh, sovna vell ikke før sent på natten, men jeg kom meg opp i syv tiden og dusjet å voknet litt. Idag har jeg vert på skolen, i sentrum med en kompis, og vert på trening! Trøtt og klar liten jente jeg nå ! heh! 

Nå skal jeg legge meg, blogger sikkert ikke mere i kveld. Holder på å sovne her jeg sitter! menmen. Bloggest!


Unnskyld for webcamera bilde, men stressa litt idag tidlig, kom litt  forsent til skolen osv!... Så jeg måtte bare ta et bilde med youcam å stikke!
-Hva har du gjort idag?
-Hva syns du om bildet?


-NadiaElisa

 

Kjole

Hei! Igår var jeg på furland hele dagen utenom på kvelden. Men glemte helt å blogge, jeg må skjerpe meg! Men uansett! Igår så var jeg først hos ei jente som heter Christina, å i 5 tiden for jeg rett bort til Martine å hentet noen klær. Det var en søppelpose med klær og tre kjoler som søsteren min skulle få, hun ville ikke ha to av de. Så de tok jeg! Jeg fikk mamma til og ta bilde av meg med dem så dere får se!:)


Ene.. ikke døm utrykket mitt og bena mine.. fysj!


Andre, ikke døm utseendet akkurat på disse bildene.
-Hva syns du? :)-NadiaElisa
 

Rørende tekst.

Hei! Nå har jeg akkurat vert på en blogg og lest en skikkelig rørende tekst som de fleste faktisk burde lese! Det er en tekst alle burde tenke seg godt gjennom før de tar besluttningene. Her er teksten:
                                                                                    

                                                                                   

                                                 "Så du ønsker å drepe deg selv?"


"Fordi ingen bryr seg om deg. Din familie hater deg. Ikke sant? Nei. Dine foreldre går på rommet ditt om morgnen å finner en død kropp. De vil prøve det hardeste for å ikke tenke negativt, og bare tenke at du tuller. De begynner å riste deg. Hvorfor puster du ikke? De blir knust. Tårer. Mange tårer. Flere tårerer enn du noensinne har sett et menneske grått før. Var det dem? Var de grunnen til at du gjorde dette? Mer tårer. Smerte. Hver dag. Hver natt. Hvert eneste sekund av hver dag. Skyldfølelse. Mer skyld. Hva om dine bestevenner? De kommer ikke til å bry seg. Ikke sant?  Nei. Hva er det første som vil gå gjennom hodet deres når rektor kommer inn og forteller klassen at du ikke er i live. Mens din bestevenn sitter der i tårer. Den jenta du smilte til men aldri snakket med? Hun gråter nå. Gutten som pleide å sparke deg under bordet bare for å irritere deg? Han vil bli sjokkert. Han vil bli knust. Han vil klandre seg selv. Hva med læreren din? Tanker krysser hennes sinn. Hun vil spørre seg selv om du gjorde det fordi hun ikke gjorde skolen komfortabel nok for deg. Smerte. Ødeleggelser. Alt i ett.

Hvem organiserer din begravelse? Hvem går gjennom tingene dine? De få jentene som pleide å se stygt på deg vil føle anger. De vil skylde seg selv. Se her, hvis du dreper deg selv i dag, vil du aldri vite hva som skulle skje i morgen. Du vil aldri få vite det fordi du er død. Du puster ikke. Ikke i live. død. Din familie hater seg selv for det. Din bestevenn faller inn i en depresjon. Tårerer. Mer tårer enn en elv. Alt fordi du drpete deg selv fordi du trodde ingen brydde seg. Ikke sant?

Du er elsket. Av mange. Noen tenker på deg akkurat nå. Og akkurat nå, tenker jeg på alle som har tenkt eller vurdert selvmord. Du er vakker. Uansett om du er svart, hvit, homo-seksuell, høy, lav. overvektig eller anorektisk. 
Du vakker. Du ønsker å drepe deg selv? Tenk på det først, det fins ikke no ''komme tilbake''. Og jeg lover, hvis du gjør det, skader du bare ikke deg selv, men du sårer mange. Du gjør alle elendig og gjør dem at alle føler skyld og smerte. Aldri vil de føle seg hel som de gjorde før, når de hadde deg. Du er vakker. Og du er aldri alene.Fordi ingen bryr seg om deg. Din familie hater deg. Ikke sant? Nei. Dine foreldre går på rommet ditt om morgnen å finner en død kropp. De vil prøve det hardeste for å ikke tenke negativt, og bare tenke at du tuller. De begynner å riste deg. Hvorfor puster du ikke? De blir knust. Tårer. Mange tårer. Flere tårerer enn du noensinne har sett et menneske grått før. Var det dem? Var de grunnen til at du gjorde dette? Mer tårer. Smerte. Hver dag. Hver natt. Hvert eneste sekund av hver dag. Skyldfølelse. Mer skyld. Hva om dine bestevenner? De kommer ikke til å bry seg. Ikke sant?  Nei. Hva er det første som vil gå gjennom hodet deres når rektor kommer inn og forteller klassen at du ikke er i live. Mens din bestevenn sitter der i tårer. Den jenta du smilte til men aldri snakket med? Hun gråter nå. Gutten som pleide å sparke deg under bordet bare for å irritere deg? Han vil bli sjokkert. Han vil bli knust. Han vil klandre seg selv. Hva med læreren din? Tanker krysser hennes sinn. Hun vil spørre seg selv om du gjorde det fordi hun ikke gjorde skolen komfortabel nok for deg. Smerte. Ødeleggelser. Alt i ett.

Hvem organiserer din begravelse? Hvem går gjennom tingene dine? De få jentene som pleide å se stygt på deg vil føle anger. De vil skylde seg selv. Se her, hvis du dreper deg selv i dag, vil du aldri vite hva som skulle skje i morgen. Du vil aldri få vite det fordi du er død. Du puster ikke. Ikke i live. død. Din familie hater seg selv for det. Din bestevenn faller inn i en depresjon. Tårerer. Mer tårer enn en elv. Alt fordi du drpete deg selv fordi du trodde ingen brydde seg. Ikke sant?

Du er elsket. Av mange. Noen tenker på deg akkurat nå. Og akkurat nå, tenker jeg på alle som har tenkt eller vurdert selvmord. Du er vakker. Uansett om du er svart, hvit, homo-seksuell, høy, lav. overvektig eller anorektisk. 
Du vakker. Du ønsker å drepe deg selv? Tenk på det først, det fins ikke no ''komme tilbake''. Og jeg lover, hvis du gjør det, skader du bare ikke deg selv, men du sårer mange. Du gjør alle elendig og gjør dem at alle føler skyld og smerte. Aldri vil de føle seg hel som de gjorde før, når de hadde deg. Du er vakker. Og du er aldri alene."


Teksten er hentet fra: 
http://keepingupwithflo.blogg.no/


-Syns om teksten?


-NadiaElisa

 

It's my birthday !

Yeay idag blir jeg 15 ! Har fått meg et speilreflekskamera så nå kan jeg blogge mer ! Har også fått nye extantions, som jeg ble superglad for. Så, ha en fin dag!
 

Gratulere meg med 15 års dagen? <3

Hmmmm...

Hmm, jeg har kommet tilbake! Jeg er ikke sikker ennda på hva jeg egentlig skal blogge om, men jeg blogger om det som faller meg inn og håper dere vil lese det! Det blir nokk ikke mye blogging idag siden jeg har vert oppe i hele natt, har ikke fått sovet!. Menmen, jeg får se hvor tid jeg faller i søvn og hvor tid jeg vokner igjen. Men vi får bloggest! Skal se One Tree Hill åsso får jeg se hvor tid jeg sovner!:)
 

-Hva skal du idag?
-Syns om bildet?


-NadiaElisa 

Michelle har bursdag!

Idag har altså blogg-venninnen min Michelle bursdag! Hun er endelig 15 år. Michelle er en av mine aller bestevenner å jeg er superduper glad i henne, håper hun leser dette da. Heh! Jeg håper at hun får en fantastisk bursdag og mange fine gaver og det hun ønsker seg!

Jeg og Michelle har vært venner i litt over 1 år nå, å vi har utrolig mange gode minner! Vi har tatt mange bilder, mange overnattinger osv. Jeg håper jeg og michelle forblir gode venner for resten av livet! menne dette innlegget ble litt sent blogget. Men bedre sent enn aldri!:)


<3 Superduper glad i deg Michelle! <3
 

-NadiaElisa