februar 2013

Vinterferie

Ja, dere leste riktig! Jeg har vinterferie, å det er så godt og ha litt fri også! 

 

Men jeg har desverre ingenting å blogge om..

Er det noe spesielt dere vil jeg skal blogge om ?

 

-Har ingen bilder..

 

-NadiaElisa

Barnehage!

Hei.

 

Som dere ser så står det "barnehage" til overskrift. Å tro det eller ei så skal jeg faktisk jobbe i barnehage i tre dager, siden det er hospitering på skolen, starter idag til fredag så er det vinterferie!                      

Resten av klassen jobber forskjellige plasser, noen skulle jobbe i Molde, og noen på lille plassen her som heter Vestnes. Jeg gleder meg faktisk til å jobbe i barnehage. Jeg elsker å passe unger, jeg syns det er kjempe kjekt. Det er sikkert mange andre som syns det også! 

Hospiteringen går ut på at vi skal bli litt bedre kjent med jobb-livet, hvordan det blir å jobbe og sånn når vi har gått ferdig på skolen osv. En av lærerene vi har, skal komme innom jobben og se hvordan det går, hvor bra vi gjør det og sånn tror jeg det var. Så skal vi skrive en god "logg" ut av hvordan jobben vår går ut på, hva vi gjør, hvor mange timer jeg jobber og sånn. Det blir da koselig!

Dette er ikke barnehagen jeg skal jobbe i da, jeg måtte bare ta et bilde ifra google. Jeg vet ikke hvilken barnehage det er. Men det får bare vere! Hehe.

 

-Hva skal du idag?

-Har du vor på hospitering før?

 

-NadiaElisa

 

Ikke glem av spørsmålsrunden! >LINK<

Bading.

Hallais!

 

Idag er det absolutt ingenting som skjer, å på skolen er det bare kjedelige timer, utenom de to siste timene på skolen, da skal jentene i klassen på bading! Men ikke guttene, de skal ha vanlig gym. Innkjøpet som jeg kjøpte på Amfi Moa kommer her.

 

Dette er skoene jeg kjøpte meg, bare at spiksene er svart istedet for sølv!

 

Dere må ikke glemme å spør om spørsmål i spørsmålsrunden ! >LINK<

 

 

-Hva syns du om skoene?

-Hva skal du idag?

IKKE GLEM OG SPØR OM SPØRSMÅL I SPØRSMÅLSRUNDEN.

-NadiaElisa

Spørsmålsrunde

Starter en liten spørsmålsrunde jeg. Spør om det dere vil. Jeg stopper når jeg føler det er nokk spørsmål !:)


Spør i vei!:)-NadiaElisa

 

-Er forresten jeg som svarer på spørsmålene !

09.02.2013

Hallo!
Nå har jeg nesten akkurat kommet hjem ifra byen, eller det er noen timer siden. Jeg kjøpte meg en caps og et par fin sko til en kjole jeg har. Siden det ikke går ann å laste inn bilde så legger jeg ut innkjøpene imorgen!

-Hva har du gjort idag?

-NadiaElisa

Lenge siden.

Ja, hei

 

Nå er det lenge siden jeg har blogget sist, jeg må virkelig skjerpe meg, jeg har sagt det en million ganger, men nå skal jeg virkelig skjerpe meg.
Vi har akkurat startet med et trenings-prosjekt på skolen, så blir opptatt noen dager og noen dager så tar jeg meg fri, vi skal holdep å med det i 6 uker, vi tok en pre-test på tirsdagen.
Om du ikke vet hva en pre-test er, så er det endten kondis eller styrke vi skal ta en test på, så skal vi ta den igjen 6 uker senere, for å se om vi har fobedret oss, når vi tar den igjen så heter de post-test. Men uansett. Jeg skulle egentlig på noe som heter "Valentinesrave" noe som 10.klassen på skolen jeg går på skulle arrangere, men så ble jeg jo syk.

I helgen skal jeg bare slappe helt av, se film med kjæresten og bare være hjemme!

 

Meg og kjæresten  ! :)

 

 

-Hva skal du i helgen?

-Syns om bildet?

 

 

-NadiaElisa