februar 2014

Lei av alt.

Hei! Unnskyld for at jeg ikke har blogget på lenge.. Men jeg har mye å tenke på for tiden, å klarer rett og slett ikke å blogge.

Nå sitter jeg våken, hører på musikk og tenker. Jeg er så utrolig lei av folk som alltid skal lage drama og styr. Med engang noen ser at jeg faktisk klarer å komme meg oppover så skal alltid noen komme å ødelegge. Venner som dolker meg i ryggen, venner som begynner å "drite" i meg når jeg har det vanskelig, venner som lyver om meg til andre for å få det bedre selv, for så å lyve om alt annet. Det er garantert ikke bare jeg som har det sånn inni mellom? Å jeg tviler neppe på at jeg er den eneste som er så utrolig lei av slike folk!

Jeg takler det rett og slett ikke lenger. Jeg kan ikke ha noen venner uten at de skal dolke meg i ryggen, eller snakke dritt om meg, eller lyve om meg. Heldivis så har jeg en utrolig bestevenninne som jeg alltid kan regne me stille opp for meg! Uansett hvor hardt vi begge har det.

Jeg trodde jeg endelig var på vei oppover igjen for å få det litt bedre, men neida, da skal den siste personen jeg trodde kom til gjøre noe slik bare drite i meg plutselig. Etter at den personen sa vi skulle holde kontakten, så plutselig gir han blanke i meg.

Jeg har mistet utrolig mange venner på utrolig kort tid. Jeg aner ikke, eneste jeg tror er at de ikke vil vær venn med meg siden jeg har så mye problemer. Jeg får utrolig mye støtte fra familien, lærere og BUP, som jeg alltid kan snakke med om det er noe.  Men enkelte ting klarer jeg bare ikke å snakke om, som jeg går rundt og tenker på døgnet rundt.

Jeg er utrolig sliten for tiden, å jeg vet det er alt styret rundt meg som gjør meg så sliten. For jeg får ikke til å snakke om alt jeg har i hodet, enkelte ting får bare få bli der de er. 

Denne uken som kommer nå, så kommer jeg kanskje ikke til å blogge, har en prøve på torsdag og en prøve på fredag, å ei innlevering som skal leverest på fredagen.