mars 2011

Jeg har blitt storesøster !

Herregud , jeg er så lykkelig! Igår gjikk jeg og venta og venta på en melding eller telefon fra mamma.Og hvorfor? Jo hun lå på sykehuset og skulle ta keisersnitt.Jeg var så spendt! Endelig skulle jeg få en lilleøster...Men det tok nok så lang tid før jeg fikk en melding" Gratulerer du har blitt storesøster !"Og jeg hylte ut i timen.Alle så på meg og lo så fikk jeg mye gratulasjoner.Jeg fikk bilde av henne og begynte nesten og gråte, hun var nydelig ! 


Se så nydelig hun er !

-Hva syns du om dette?

-Gratulere meg? ^^

Snart storesøster!

Nå sitter jeg hjemme og skal snart på skolen , men mamma ligger nå på sykehuset i trondheim og skal snart ta keisersnitt! Gleder meg syk mye.Jeg går bare rundt å tenker på hvordan babyen vil se ut.Telefonen min må være på hele tiden så mamma kan ringe.Men altså jeg kan ikke tenke at jeg snart blir storesøster,igjen.Men denne gangen er det bedre , fordi jeg får en lillesøster! Jeg har allltid hatt lyst på en lillesøster...Men må gå , gratuler meg da :D-Jeg skal få en lillesøster!

-Har du en lillesøster?

Av med reguleringen snart !

Igår dro jeg til ålesund på tannlegeskjekk og vet du hva? Jeg tar av strengen om 6 uker! Endelig , er drit lei av denne strengen.Så det blir veldig deilig og ta den av.Kommer til og ta utrolig lang til og ta av men det er verdt det.Ååå gleder meg sånn! Kommer til og bli deilig og ta tungen over tennene uten å skjere seg på strengen.Snakkes! Skal på skolen.
Off to school

Ja nok en dag med skole da.Har ordna meg og ordna mat så nå skal jeg bort til vennina mi så skal vi ta buss til skolen, litt dumt den alltid er sen så når jeg kommer til skolen ringer det inn med en gang.Snakkes!-Skal du på skolen?

Herregud så teit

Alså jeg testet noe igår. Jeg la inne et innlegg og jeg gjorde en liten forandring , jeg la ikke til spørsmål neders.Og gjett hva , ingen kommentarer.Og det beviser akkuratt et jeg sa , folk leser egentlig ikke innleggene.Bare leser spørsmålet og kommenterer.Det er teit, jeg bare sier det. LES innlegget for engangs skyld. Visst ikke er du rett og slett lat.Min mening.-LESTE DU I DET HELE TATT? OG ER DU ENIG?

Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være

Jeg håper fremtiden vil være en tid med fred og ingen krig først av alt. Jeg håper den blir fantastisk for menneskeheten.At det er ingen som kriger, ingen global oppvarming osv. Og at reglene er endret en del, som for eksempel at de endrer rettighetene til unge så vi får bestemme litt mer selv.Det tror jeg mange er enig med meg i.Uten de så håper jeg bare på en god fremtid egentlig , der ingen må ende opp på gata.Peace.
Dag 7 - Dine tre favorittparfymer - X

1: Britney Spears's parfyme2: Christina aguilera's parfyme3:Mini loveDenne kjøpes på Nille men er utrolig god uansett !

 

-Hva syns du?

Pappahelg

Sorry for at jeg ikke har blogget i helgen men det er pga jeg har vert med pappa og der suger nettet.Så jeg kunne ikke laste opp et eneste innlegg,utrolig irriterende.Men tar igjen blogginga idag , som de der day 1 day 2 osv. Men uansett har hatt der gøy i helgen uansett.Fredag var jeg på klubb med Rebecka og der var veldig gøy.På lørdag spiste vi masse godteri og så film så spilte vi Indiana Jones på Playstation 3 i 5 timer ! Omg hvor fort tiden gjikk. Men idag har jeg ikke gjort så mye , bare spillt litt og chillan.Så kommer skolen i morra og ødelegger alt....-Hva har du gjort idag?

Du er teit om du faktisk ikke leste innlegget og bare kommenterte... : D

Quotes

Never, ever give up on love. If you can't get him out of your head...maybe he's supposed to be there.

 

Hater's don't really hate you; they hate themselves; Because you're a reflection of what they wish to be

 

Boy:You hit like a girl!!! Girl: That's cause I am a girl. What's your excuse?!?

 

WE ALWAYS HEAR ; iPod, iPad & iPhone but it'd be nice, to hear iLoveYou for once.

 

You can only make a mistake once; The second time, it's a choice

 

The only guy who deserves you is the one who thinks he doesn't

 

"Beauty gets the attention, but personality gets the heart."

 

My name is like a dick, hoes can't keep it out of their mouths

 

What did the slut's left leg say to the slut's right leg? Nothing. They've never met

 

Sorry slut. Love doesn't mean.. Legs . Open . Vagina . Exposed

-Hva syns du?

Ny header

Nå har jeg laga en ny header. Ikke så bra siden pc'n jeg lager bedre headere med er ødelagt...Men laget denne med denne mini pc'en da. Men hva syns du?

 

-Hva syns du om den nye headeren?

Syk

Uff, idag vokna jeg og følte meg ikke så bra.Dro på skolen men ble der ikke mer en i 2 timer før jeg dri hjem av kvalme.Jeg la meg og sov i 2 timer så prøvde jeg og spise litt.Men det som gjore dagen verre var at Robert var syk og , og han skulle egentlig være med meg idag og se film. Æsj for en dag.


Love love love <3

 

-Er du syk?

-Ønske meg god bedring? <3

Old times - pictures


-Hva syns du om bildene?

Dag 5- En del av livet ditt du ikke savner

En del av livet mitt som jeg ikke savner...Den var litt vanskelig. Men det må vell bli når jeg begynte å få problemer med sorg fordi Tanta mi døde. Den tiden savner jeg ikke i det helte tatt. Hun var 18 år og betyde så mye for meg. Hun passet meg hele tiden,gjorde ting med meg osv.Hun var på en fest og kom seg ikke hjem , så hun sat på med kompisen sin, som var full...Han,Tante og to andre satt i bilen.Han starta og kjøre fortese og fortere til slutt kransja han i en fjellvegg og tanten min fløy ut vinduet og traff veggen...Hun overldevde en liten stund men når hun nådde sykehuset døde hun. Jeg husket fortsatt hvor jeg gråt hele tiden etter det fordi jeg savnet henne.


R.I.P Silvia Larsen Liabø.

-Har du mistet noen du er glad i?

Lillebror ligner på Justin Bieber!

Er det bare meg , eller har lillebroren min en lik frisyre som Justin Bieber? Som du ser så er det jo utrolig likt da.Men jeg har ikke noe imot den frisyren da , haha. Men hva syns du?-Syns du det ligner eller?

Dag 3- Ditt syn på narkotika og alkohol

Jeg syntest Narkotika er helt forferdelig! Det ødelegger rett og slett livet ditt.Det kommer INGENTING posetivt ut av og prøve og holde på med narkotika.Du ender opp med og komme i forsterhjem,miste barna dine,gjøre ting du aldri egentlig ville gjort og kansje komme i fengsel.Så nei , narkotika er noe dritt.Men alkohol har jeg ingenting imot for og si det sånn.Men man burde ikke drikke det før man er 16.Men fyllikere er jeg jo imot, samme som rusmisbrukere.Men det og drikke av og til og dra på fest er helt greit. Så det var min mening. 

-Hva syns du om Narkotika og Alkahol?

Awesome Shoes
Anna sine sko , men de var så kule at jeg måtte legge ut bilder !


-Hva syns du? (Husk du får en kommentar tilbake!)

My hair is back in black

Nå har jo jeg farga håret svart , endelig! Har hatt lyst til det i hva 3 år nå? Og jeg er super fornøyd ! Jeg syntest jeg kledde det veldig bra, og jeg liker ikke lyst hår.Jeg har hatt utrolig med hårfarger men denne er perfekt. Men selvsagt kommer jo til å prøve noe annet en eller annen gang. Uansett her er resultatet!-Hva syntest du om fargen?

Tips til de som vil ha rett hår

Har du fall i håret eller krøller så retter du det men det holder ikke i det hele tatt? Da har jeg et tips. Jeg har utrolig med fall i håret og jeg var dritt lei av det så når jeg var med frisøren så brukte hun en spray i håret mitt før hun retta det å da jeg gjikk ut av salongen blåste det utrolig og jeg tenkte "Nå blir det krøller igjen..." men jeg tok feil! Håret mitt var rett i 3 dager ! Jeg var i sjokk.Det holdt seg utrolig bra og da hadde hun brukt "choozism" fra  Cutrin. Den skal sprayes i håret før du retter det og den holder håret ditt stritt. Den funka utrolig bra ! Så nå har jeg kjøpt den og håret mitt holder seg rett. Så visst du vil ha rett hår dra og kjøp den ! Jeg kjøpte min på trendzet.
-Sliter du med krøller eller fall i håret?

-Tror du du vil kjøpe den?

Jeg kommenterer tilbake

Til dere som går innpå bloggen min og tenker " er ikke vits å kommentere fordi jeg får sikkert ikke noe tilbake " dere tar helt feil. Jeg går gjennom kommentarer og kommenterer tilbake , alltid. Jeg synstest det er unødvendig og ikke kommentere tilbake og forvente folk skal gi deg flere kommentarer. Og visst du gir meg fek.s 5 kommentarer gir jeg deg 5 kommentarer , ikke 1. Så bare kommenter bloggen min , masse kommentarer så får du mange tilbake  Det er effektift det.-Hva syns du?

Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?

Om 10 år? Skjønte egentlig ikke hels spørsmålet helt erlig men svarer sånn jeg tror. Om 10 år håper jeg og være i USA med familien min som forhopentligvis er mannen min og min 1 unge. Vil ikke ha flere en 1. Og håper jeg har en jobb som fotograf for det vil jeg bli.Jeg vil være suksessfull og ha mye penger , ikke dødsrik men ha godt med penger.Mer en det vet jeg egentlig ikke , tar ikke framtiden på forskudd. Så det , snakkes ! Bilder imorgen av håret mitt.(Dette var for noen dager siden)

-Hva har du gjort idag?

Skal farge håret

Nå skal jeg og Rebecka ut å kjøpe hårfarge fordi jeg skal farge det svart! Har hatt lyst til det SÅ lenge ! Håper det blir et bra resultat da. Men sorry for kort innlegg men må løpe før butikkene stenger! Snakkes søtiser.Gammelt bilde !

 

-Tror du jeg kommer til og kle svart hår?

Overnatting

Nå er Rebecka her (var tidligere med i bloggen) og hun skal overnatte med meg.Blir drit gøy siden hun aldri er her omtrent, men sånn blir det ikke i sommer! Vi skal snart se film og spise godteri.Vi har vell brukt 500 kr tilsammen nå.Hahah vi er god.Så resten av kvelden blir det photoshoot som legges ut i morgen og data og musikk.Bare chill egentlig.Men uansett er jeg veldig glad for og ha henne her, verdens beste søster <3Sommer'n 2010 <3

 

-Hva skal du idag?

 

New shoes !Elsker de skoene ass! De er helt digg å gå i.Og utrolig stilige.Tror jeg skal bruke dem når jeg skal på byen ja eller på¨en fest.Som jeg skal idag ! Da får jeg vise dem fram allerede idag da. Men får se. Snakkes ! Skal ordne meg.

 

Hva syntest du om skoene?

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen

Jeg er i et forhold med en gutt som heter Robert og det er et av det beste forholdet jeg har hatt.Det er et erlig og opent forhold , som jeg er veldig fornøyd med.Vi kan snakke om alt og han kan behandle meg som om jeg er en viktig person.Han kan si ting som får meg nesten til og besvime.Han overassker meg hele tiden på alle måter.Han er ikke perfekt, men hvem er vell det? Vi møtes veldig ofte og gjør mye sammen.Vi tenker ikke mye på framtiden , vi fokuserer på nå.Og det er egentlig ikke mye mer og si.Han er veldig viktig for meg og jeg vil absolutt ikke miste han.

<3

 

Inspirasjon


-Hva syns du om bildene og sangen?