mars 2012

SPØRSMÅLSRUNDE!

Da setter jeg bare i gang en spørsmålsrunde jeg! Så får dere spør om det dere vil, jeg svarer ærlig! Men jeg svarer ikke på private ting berre så det er klart! Spør i vei! 

-NadiaElisa 

Desperat!

Hei, nå når jeg faktisk er hjemme og trossalt skal vere hjemme i hele kveld å kjede livet ut av meg så tenkte jeg at jeg like så godt kunne blogge litt!

Ja jeg skrev desperat. Jeg er totalt DESPERAT etter musikk, jeg er drit lei av musikken min nå. Så har dere noe musikk-tips til meg? Det spiller ingen rolle om hvilken "sjanger" musikken er! Jeg elsker all slags musikk. Men jeg skal vell snart ha en spørsmålsrunde på bloggen. Men den kommer mest sannsynlig senere.
Igår så var jeg ute å kjørte bil med to kompiser! Idag har jeg bare kjedet meg.. imorgen skal jeg vell ut og kjøre bil igjen mest sannsynlig! Nå skal jeg bare chille, med musikken min, eller se en god film nemlig "The Hitcher" har skrevet om filmen i et tidligere innlegg! 
-Hva skal du idag?
-Har du noe bra musikk og komme med?
-Har du sett The Hitcher?-NadiaElisa
 -

Conor Maynard

Dårlig....

Tid i det siste. I det siste har jeg ikke hatt så mye tid til og blogge. Jeg har nesten ikke vært på dataen i det hele tatt! Jeg har vert mest ute med to kompiser osv! Så har glemt helt av bloggen. Denne uken blir det nokk ikke mye blogging for meg, satser på at jeg skal få inn noen innlegg i løpet av uken! Men har sykt mange innleveringer og prøver denne uken. 4 prøver, 1 skrivedag(som er i morgen) og vi skal skrive på den hjemme og vi skal skrive på den til fredag. 4 prøver delt på dager, jeg aner ikke når dem er. Men jeg tar det som det kommer! Nå skal jeg skrive en logg jeg skulle levert inn for snart 2 måneder siden. HEH! *kremt,kremt* men ja, jeg får begynne og skrive loggen så legger jeg meg! Godnatt, bloggest!


Gammelt bilde jeg tok ut vinduet på skolen tidligere i år! Har enda ikke funnet laderen på kameraet, så får bare bli gamle bilder fremover.


-Hva har du gjort i det siste?
-Har du mange prøver/innleveringer denne uken?


-NadiaElisa

 

Nydelig nå, nydelig da

Hei søte.

Jeg tenkte og lage et lite innlegg om en ting. Jeg har merket at om personer har barnebilder av en anne person, uttaler personen det som et "mobbebilde". Hvorfor de? Bare fordi du ikke kledde deg  pent og babeaktig eller brukte sminke da du var liten? Det er bare helt på trynet. Ingen var opptatt av sånnt da der var små, og det burde ingen forvente heller. Så ikke uttal et barnebilde av deg eller andre som "mobbebilde". Du var like nydelig da som nå sellom du kansje ikke hadde sminke og sånnt.


Har ikke tenkt å legge til spørsmål for dere har ikke vondt av og lese innlegget!

Unnskyld....

for lite blogging. Men har hatt dårlig tid osv. Men skal bli bedre til å blogge fremover!:) Nå sitter jeg i skolegangen ilag med to kompiser. Skal snart opp til idrettshallen for å se på at klassen har gym. Idag skal jeg til tomrefjorden til en kompis! Så jeg blogger senere.

Dette er ikke min data.. Så jeg har ingen bilder :/ -Hva skal du idag?


-NadiaElisa 

Nye sko bestilt

Nå er det stort salg på superkul.no og jeg har bestilt meg er par høghæla sko. Jeg syns de var så kule og de kosta så lite!

149 kr-,

 

Q: Hva syns du om skoene?