mars 2014

14.03.2014

Hei! Nå har jeg ikke blogget på evigheter! Jeg har vært ganske sliten å har nesten bare sovet, å ikke hatt noe å blogge om. Tviler på at det er så utrolig artig å sitte å lese at jeg har sovet!

Jeg kan starte med hva jeg har gjort på den siste måneden.

I vinterferien så var jeg en tur i sykkylven med eldste søsteren min, typen hennes og tantungen min. Det var utrolig koselig, vi så film og koset oss, jeg tok ikke så veldig mange bilder. Å siden det er så lenge siden, så orker jeg ikke å bla igjennom alle bildene på mobilen akkurat nå.

Etter vinterferien så har det vært fult kjør på skolen, innleveringer, framføringer, prosjekt i kunst&håndverk. Så jeg har vært ganske opptatt med å jobbe med det.

Igår så var det siste dagen på skolen denne uken, siden vi hadde fri idag. Klassen reiste til Trondheim igår, jeg ble ikke med, ville heller være hjemme å kose meg.

Idag så våknet jeg i 10-11 tiden tror jeg, å lå en liten stund i sengen før jeg måtte opp å ordne meg siden jeg skulle på møte i Molde. Pappaen min ble med til Molde, å etter møtet som varte i evigheter så reiste vi til Magerholm, for å hente tantungen min, så for vi en tur til Moa.

Ikveld skal jeg slappe av hjemme, er utrolig sliten. Å har ingenting å blogge om heller så, vi bloggest !:) 

 

-Hva har du gjort i det siste og idag? :)


-NadiaElisa