april 2012

Lang natt.

Hei! Lenge siden sist, men uansett. Jeg har ikke så mye tid siden jeg må bli ferdig med å ordne meg til skolen. Vi har ikke fri idag siden vi hadde fri på fredagen. Men uansett, på overskriften står det "Lang natt". Det ble en veldig lang natt for meg, jeg slet med å laste ned et skriveprogram, så gikk det en time før det ble ferdig, når den hadde lastet seg ned så bare forsvant den, jeg fant det ikke igjen heller, å fysøren så sur jeg vart! I menst jeg prøvde å få tak i ei nettside å laste ned skriveprogrammet til å skrive engelsk innleveringa mi, snakket jeg med en kompis, han fant en link som jeg fikk lastet ned et skriveprogram. Men jeg har enda ikke fått skrive den innleveringa. Men nå må jeg få i meg noe frokost, ser ut som det blir finevær her i vestnes - sentrum idag! Bloggest!Tok bildet i en gym time forje uke. "Torsdag tror jeg."


Tok i et friminutt på skolen. "Fredag tror jeg."I det siste har jeg ikke gjort så mye, vert mye ute med en kompis osv! Må ta og skjerpe meg litt med lekser! Men det skal jeg!Bloggest!-Hva har du gjort i det siste?
-Hva skal du gjøre idag?  

Jeg har desverre ikke outfit bilde. Men har på meg selerbukse, hvit singlett, og en hvit genser som det står "CHILL" på.

-NadiaElisa


 

Kjole ankommet

Hellu

Igår hadde komfirmasjonskjolen min komt å herregud så fin den var! Måtte dusje grundig før jeg prøvde den, og den var litt for stor rundt brystpartiet. Så kl 12 skal vi dra og få sydd den inn. Og en annen ting er været, det er helt blå himmel og sol! Yeay!

Hva skal du idag?

Kjole av papir

Michelle her. Ja du leste rett. Vi har hatt et lite prosjekt i kunst & kåndverk og der har jeg og Charlotte laget en hel kjole av papir! Mange gjorde det, men de andre var liksom så kjedlige for alle var så like. Så vi laget den mye mer andeledes. Vi har holdt på en stund og må si jeg ble kjempe fornøyd med resultatet!Kjempe fin hva? Vi har laget den helt selv.

Hva syns du om kjolen? Har du gjort lignende prosjekt?

Nytt design!

Hva syns du ?

Spørsmålsrunde

Siden jeg hadde startet med spørsmålsrunden, så avslutter jeg den når jeg har nokk spørsmål! Så kom igjen! Spør i vei da! http://strawbarry.blogg.no/1332664951_sprsmlsrunde.html#comment

Skolen!

Hei, Nå sitter jeg i timen og arbeider med utdanningsvalg ilag med venninden min Mari gå innom bloggen hennes!. Vi skal holde på med noe om fagforeninger, så vi skal arbeide på nettet å vi skal gjøre det til klokken er ca kvart på to så er vi ferdig med skoledagen!:) Men nå må jeg fortsette å jobbe! siden jeg er på skoledataen har jeg ingen bilder. Senere skal jeg sikkert ut med en kompis å se film eller noe, vi får se!

-Hva har du gjort på skolen idag?
-Hva skal du idag?
-NadiaElisa