april 2015

Helgen

Hei!
Jeg fikk ikke blogget noe igår siden jeg sov omtrendt hele dagen, ryddet litt hus og slappet av i lag med hunden min. Jeg reiste heller ikke i idrettshallen, men det ble lagt ut bilder på facebook, så det inntrykket av de bildene, var de veldig flinke.

Men jeg kan starte med at lørdagen var utrolig koselig. Jeg startet i hvert fall å drikke når klokken var rundt 18, siden Rebecka og Stephanie var så treige.
Vi satt først hjemme hos meg og drakk til vi fant en fest. Vi var fem stykker, meg, Rebecka, Stephanie, Sander og Pål Erling. De kom ikke før klokken var rundt 21:45-22:00, husker ikke helt, hehe. Søsteren min og en venn av henne stoppet innom for å se hva jeg gjor på, men hun visste ikke at jeg hadde besøk, så hun fikk et lite sjokk, men jeg hadde sagt i fra til moren min, så det var ikke så farlig. Vi fikk beskjed om å oppføre oss og ikke sitte så alt for lenge, å vi måtte ikke bråke, noe vi heller ikke gjor. Vi reiste videre til en kompis av Sander og festet der, vi satt noen timer før det kom flere.

Jeg reiste hjem i 5 tiden siden jeg var så trøtt, hadde bare sovet i 3 timer natten før, men når jeg hadde kommet meg inn i hus og lagt meg i senga var jeg ikke trøtt lenger, så jeg satt meg ned å såg serie.
 

Nå er det til bake til hverdagene, jeg sitter på skolen nå og bare venter på at vi skal starte egentlig, vi starter egentlig ikke før klokken er 10:05, men må vente fra klokken er 09:00 når jeg kommer på skolen, siden det ikke går hurtigbåt over fjorden som passer til når vi starter.
Skal sette meg ned og se serie, om dere lurer på hvilken serie jeg ser så heter den The O.C. Jeg liker i hvert fall den serien utrolig godt, ser den for 2.gang nå, å jeg anbefaler den for de som liker litt komedie / drama.

-Hva har du gjort i helgen?
-Har du sett The O.C ?

25.04.2015

Hei!

Som dere sikkert leste for noen dager siden, så skulle jeg vær med søsteren min igår og idag så skulle jeg på skyting å ut på fest.

Jeg og søsteren min reiste i huset til pappa og sov der i natt, vi såg en film på tv'n som het Freelancers, vi følgte ikke så godt med på den siden vi bare satt og snakket, vi gikk å la oss i rundt 1 tiden, siden vi skulle opp tidlig i dag. Skytinga gikk som det gikk, er ikke helt sikker på hvor mange ganger jeg skøt, men jeg traff i hvert fall 2 leirduer. Hehe

Nå sitter jeg bare og venter på Rebecka og Stephanie før vi reiser videre på fest.

Fikk skvist inn litt tid til å blogge idag og i morgen så blogger jeg mest sannsynlig på kvelden.


Meg og instruktøren. Chasmin som tok bildet


Chasming og meg


-Hva har du gjort idag?
-Hva skal du ikveld?
-Er du interessert i jakt?

Travel helg

Hei!
Denne helgen blir travel, har nesten ikke tid til noe annet enn det jeg skal.

I morgen skal jeg til søsteren min, skal være med henne til lørdagen siden hun skal bli med meg på leirduebanen og se på at vi skal skyte og jeg skal låne hagla hennes.
Når jeg er ferdig med skytinga skal jeg hjem, får kanskje besøk av en kompis, å senere på kvelden skal jeg på fest med venner og forhåpentligvis skal jeg i idrettshallen og se på noen turne på søndagen, om jeg ikke er skikkelig daff og bare vil sove da! hehe

Kommer med oppdatering i løpet av helgen om jeg har tid, skal prøve og ta bilder, men kan ikke love noen ting.
Nå skal jeg bare slappe av og se serie til jeg sovner!

Unnskyld for seint innlegg, men har ikke vært så mye på data i dag.

 
22.04.15

Hei! Nå begynner det å bli en stund siden jeg blogget sist, grunnen til det er fordi jeg ikke har hatt tid eller hatt noe å blogge om.

Helgene mine går som regel ut på at jeg er på fest, uansett hvor mange ganger jeg har sagt at jeg skal holde meg edru så blir det alltid en liten fest. Men, på den lille bygda jeg bor på så er det egentlig ikke så mye annet å gjør, å det er sånn man er sosial her på lille Vestnes.

Jeg har også fått igjen kontakt med to veldig nære venninner, som er veldig koslig, er vell egentlig de jeg er ute på fest med som regel. Er også en del lag på hverdagene, går omtrendt ikke en dag uten at vi snakker. Er alltid latter og morsomheter når vi er ilag.

Har også vært på kurs til jegerprøva, jeg skrev et innlegg i fjor om at jeg skulle ta den i år, er så og si ferdig med kurset. Nå mangler jeg bare en skyte dag på leirduebanen, så skal jeg ta jegerprøveeksamen. Gruer meg egentlig litt til prøva, men jeg må bare lese og pugge så jeg består! Men det skal jeg komme mer til bake til når jeg har tatt den om jeg har bestått eller ikke. Prøva er i mai engang, men vet ikke når enda.


Meg og Rebecka


å Stephanie og meg

Har også farget håret brunt som dere ser på det øverste bildet