mai 2014

Perfekt bursdag!

Hei! Tenkte ikke å skrive så veldig mye nå! Siden jeg mobilblogger og skal legge ut bilder og skrive mer imorgen når jeg har kommet hjem!

Kan vell igrunna si at jeg har hatt en helt fantastisk dag! Jeg kunne ikke ha byttet ut denne bursdagen/dagen! Har hatt det helt fantastisk i bryllupe! Bilder kommer imorgen!
Jeg er utrolig glad for å få vært med på denne dagen, det har vært en uforglemmelig bursdag!
Kan toppe det hele med at jeg fikk til og med bursdagssang når vi spiste!
Kan blogge mer imorgen og legge ut bilder.
Er utrolig sliten etter denne dagen!

Sweet sixteen

Hei! Nå er jeg endelig 16! hehe, selv om det ikke er så stort! Menmen! Håper på at dagen blir fantastisk i bryllupet og at været blir super bra! Har alltid hatt den lykken med at det er fint vær på bursdagen min!Pakking!

Hei! Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt. Holder på med pakking, er snart ferdig. Når jeg er ferdig skal jeg til en venninne jeg ikke har sett på lenge, skal sove der til imorgen! Blir godt å få snakket om forskjellige ting og være der!


Har komt meg ganske godt i gang!

Har lang helg, skal bli godt å få flyttet, gleder meg til bryllupet og bursdagen min! Er ikke så lenge igjen nå!
Skal på ridning og sitte barnevakt på fredagen, skal bli koselig!

Nå må jeg fortsette å pakke så jeg blir ferdig før jeg reiser!
Ha en fin dag videre!:)

Happy day!

Hei! Idag har det vært en fantastisk dag, var på et møte på en skole i molde, å har mest sannsynlig kommet inn!
Etter møte var jeg innom jobben til søsteren min til hurtigbåten skulle gå, var på skolen i tre skoletimer idag. Men bedre enn ingenting!

Reiste til hun jeg skal passe ungene til i fem tiden siden jeg skulle møte ungene jeg skal begynne å passe, skal passe en av de allerede på fredag! Ble veldig fort "populær" for tvillingene, kjempe koselige unger, gleder meg masse til å begynne å passe de!

Skal begynne å flytte denne uken! Får forhåpentligvis starte å kjøre flytte-lass til huset på onsdagen og fredagen så er vi inne i huset, skal bli godt å flytte!

Håper på mange gode og brae dager fremover!

Skole oppgave

Hei! Nå sitter jeg og jobber med ei innlevering som jeg skal leverest på tirsdagen, når jeg er ferdig med den så skal jeg lese til musikk-prøven imorgen, rolig dag idag, har sinnsykt vondt i begge skuldrene mine idag! Skjønner ikke hvorfor jeg er låk i venstre handen, for det var ikke der jeg holdt haglen, men må nok bare overleve! Imorgen skal jeg først på skolen, så skal jeg på møte, og på ettermiddagen skal jeg sta å hilse på noen jeg skal passe ungene til!

Ha en fin dag videre!


InnleveringenHefte jeg må lese igjennom en del ganger for å klare prøven imorgen!

Leirdueskyting!

Hei! Idag fikk jeg endelig skyte leirdue! Reiste til søsteren min rundt tolv tiden! Det var utrolig koslig! Traff ingen, men jeg er jo nybegynner, så kanskje ikke så rart.

 


Meg

 


Er utrolig låk i skulderen! Men går nok over etter hvert!


Chasmin


Chasmin er også ganske låk i skulderen, hehe!


Har skutt endel idag ja!

Nå er jeg hjemme, kom hjem for to timer siden, skal slappe av og se på film til jeg sovner.
Imorgen skal jeg lese på prøve som vi har på mandagen, jeg må også lage en perm til produktet mitt som skal leverest på tirsdag!

-Er du interessert i jakt?

-Har du skutt leirdue før?

Relax day!

Hei! Idag har jeg vært på skolen, gjor ingenting spesielt igrunna! Kom hjem, spiste middag og reiste på butikken og handlet, så kom jeg hjem!
Skulle egentlig bli med søsteren min og skyte på leirdue idag, men det ble ikke noe av siden jeg klarte å sovne like etter jeg hadde kommet hjem!

Men imorgen blir det, da skal jeg opp til søsteren min og skyte! Gleder meg som en liten unge! Skal bli koselig!
Ellers så er det ikke noe annet å blogge om.


Chasmin og jeg!


-Hva har du gjort idag?
-Har du noe tips om hva jeg kan blogge om?


Mye å se frem til!

Hei!

Har en del å se frem til nå!


På mandagen skal jeg på møte i Molde på en skole jeg har søkt på, fikk beskjed av læreren igår om det, så er ganske spendt på hva møtet skal handle om!

På tirsdag skal jeg levere inn produktet mitt i Kunst og håndverk, håper jeg får en bra karakter!

Neste lørdag så har jeg bursdag og skal i bryllup, gleder meg utrolig mye til å tilbringe 16 års dagen min i et bryllup, blir nok en kjempe bra dag! Skal sitte barnevakt etterpå for tantungen min MIchelle!

2.Juni så kommer vi opp i eksamen, så det blir den uka brukt til garantert, 5 og 6 skal vi vell bare rydde og levere bøker som jeg vet om ihvertfall.

8.Juni skal jeg i barnedåp! Gleder meg utrolig mye til å møte tantungen min Mattis, blir nok en utrolig bra dag!

Aner ikke hvor tid det blir eller om det blir i det hele tatt, men skal til Oslo ilag med mamma og mormor, skal besøke onkel som jeg ikke har møtt på lenge! Så det blir koselig
Ellers skal jeg bare på møte og tannlegen!

Gleder meg til å bli ferdig på ungdomsskolen og få sommerferie! Skal bli så godt!

Sist og ikke minst ukas høydepunkt! Skal prøve leirdueskyting imorgen ilag med søsteren min! Det skal bli artig og prøve!!!


Gammelt bilde, men har ikke noen nyere bilder for tiden! Kommer nye bilder fra bryllupet og Oslo turen ihvertfall!


-Er det noe du ser frem til?

-Noe du gleder deg til?


Wonderful day

Hei! Jeg fikk ikke tid til å blogge igår, så jeg blogger om dagen igår og dagen idag!
Igår så gjor jeg ikke noe spesielt igrunna, var på skolen hadde skriftlig eksamen, som gikk ganske greit igrunna, sovnet når jeg kom hjem og sov til klokken var rundt 17. da jeg ble hentet siden jeg skulle bli med å se på ridestevne, var artig å se på, kom hjem i 20tiden, pakket, pugget til samfunnsfag-prøva og øvde på framføring.

Dagen idag har vært ganske grei egentlig, har vært på skolen, gjennomført prøve og framføring, var ganske nervøs til å fremføre siden jeg bare har gjort det 1.gang før forran klassen på mange år. Så det er ganske uvandt og litt ekkelt, men jeg klarte det.
Rundt 3 tiden så ble jeg hentet å reiste på ridning og kom hjem i 4tiden. Jeg har spist og igrunna bare sett på resten av tingene jeg må pakke og sett film!Stilen min idag, utrolig daff

-Hva gjor du igår?

-Hva har du gjort idag?

Beautiful day!

Hei! Idag så har jeg vært ute og vært ilag med søsteren min! Vi var litt ute, jeg kom dit litt sent, hun bestemte seg for å prøve og skru av dobbeltstøtten på scooteren sin, men det var så skittent og hun kom ikke frem til å klare og skru. Vi var ikke så lenge ute i solen siden det begynte å bli kaldt. Når vi kom inn så fant søsteren min ut at hun skulle fjerne en skyvedør som bare var i veien og irriterende! Så vi fjernet den og flyttet på forskjellige bilder.

For noen dager siden så var jeg og lånte et par filmer med en kompis av mamma! Fikk låne 21 filmer, å har allerede sett 15 av de. Er litt skuffet av noen av dem, siden de ikke var så bra som jeg trodde de kom til å vær.

Imorgen så har 10B skriftlig eksamen og vi i 10A skal ha forberedelsesdag i engelsk, så jeg får vell bare legge meg.


Filmene


Søsteren min som skrur


Skrur ned den 100 år gamle skyvedøra!


Bildet ble feil vei, aner ikke hvorfor, men her var vi ferdig med døren!

Skole

Hei! Unnskyld for at jeg ikke har blogget i det siste, har enda ikke noe inspirasjon, så da føler jeg det ikke er så veldig lett å blogge!

Har vært litt stress, pakker siden vi snart skal flytte igjen, stress på skolen og mye på fritiden som tar opp omtrendt all tiden min og jeg er ganske sliten når jeg først kommer hjem at jeg sovner og sover et par timer!

Forrige uke så hadde vi prøve eksamen munntlig, jeg kom opp i RLE, som gikk ganske greit.

I går så fikk vi vite hva vi kom opp i til skriftlig eksamen, 10A kom opp i engelsk og 10B kom opp i matte! Jeg går i 10A så kom opp i engelsk, ganske greit egentlig.
Jeg har eksamen på tirsdagen, prøve og framføring på onsdagen. Så har vi bare tre dager uken etterpå, så kommer munntlig eksamen så er jeg i grunnen ferdig med grunnskolen! Det skal bli så godt!

Etter skoletid fortiden så har jeg holdt på med ridning. Ganske greit å ha noe å gjør på i fritiden! Har fått "fritidskontakt" som de kaller det.

Ellers er det ikke noe annet å blogge om og jeg er sliten så skal vell bare slappe av og se på film til jeg sovner!
-Hva har du gjort i det siste?:)

-Har du mye å stresse med fortiden? (skolen og på fritiden)