juni 2010

VIDEOBLOGG

Hei dere!
Jeg lagde en video med forskjellig videoer av meg og Michelle, ganske søt egentlig.
-Hva syns du om videoen?


Rebecka

BILDERTommel opp for mad-croc!


-Hva syns du om bildene?
-Har du tatt mange bilder i sommer?

God morgen!

Nå har jeg og Rebecka akkuratt vokna og har huset for oss selv :) Vi hadde litt problemer med og sovne igår for da vi var med pappa la vi oss veldig sent og når vi kom til meg måtte vi legge oss tirlig.Men idag er mamman min ute og shopper for oss mens vi er hjemme alene i hele dag.ahh herlig.Men vet ikke helt hva vi skal finne på , kansje dere har noen ideer?
-Hva skal vi finne på idag?

-Hva gjør du når du er hjemme alene?

i wanna be a billionaire so fucking bad.

 

Hadde det ikke vert herlig og vere en billionaire? Ahh vokne om morgen med frokost på senga og ta en tur i privat bassenget. Herlig liv kaller jeg det. Dra om kring i verden uten å tenke på at du ikke har penger nok. Jeg hadde ikke hatt noe imot å være rik,men er fortsatt fornøyd med sånn jeg har det men noen ganger frister det å være rik når jeg ser noe dyrt jeg vil ha . <3

 

Rebecka som rik babe ^^

 

-Hva ville du gjort vis du var en billioner?

we <3 sunglasses

 

Vi elsker solbriller ! Som du ser har vi mange solbriller :) 

 

-Liker du solbriller? 

-Hvor mange har du ? 

Bilder fra photoshooten


Cobra Starship - Good girls go bad


Lillebroren min datt av trampolina, stakkar.


-Hva syns du om bildene og sangen?-Rebecka og Michelle-

photoshoot + info

Hei, sorry for lite blogging! Men, vi blogger når vi føler for det..
Vi har mamma/pappa-helg, så vi er ute i skogen for øyeblikket, til imorgen.  Vi har ofte ikke noe å gjøre, så vi har hatt en photoshoot. Dere får bildene imorgen, siden det er dårlig dekning og umulig og laste opp her.  Dette var egentlig bare info, siden jeg glemte å si fra på fredag.

nytt design

Hei, nå har jeg prøvd å lage ett nytt design. Det ble ikke så bra, men bare midlertidig  :)
-Hva synes du?

savner gamle tider


Karl Wolf ft. Culture - Africa

Heisann!
Idag har jeg "grilla", bada osv.. Christiane skal overnatte med meg for fjerde gang nå, haha. Vi skal kanskje ha en liten photoshoot. Nå holder vi på å rette håret, så skal jeg legge ut bilder av gamle minner, som jeg savner sykt!

Meg og søsteren min på tusenfryd, 2002.

Christiane, Magdalena og meg, 2008.

2008.

2008, savner da Magdalena bodde her.

2008, da jeg og Christiane hadde farget håret brunt første gangen.

Meg og Michelle, med langt hår! 2008.

Jeg lagde dette, ett tegn på vennskapet til meg,Magdalena og Christiane. 2008

Lillebroren min, meg og My.  Første vennen jeg fikk i Tyrkia 2009. Dumt vi ikke har kontakt lenger..

2008.

meg, Michelle og Christiane 2008. Har vi forandret oss eller hva?

Vennskapsterna til meg, Christiane og Magdalena.. Savner alt ♥

-Hva synes du om bildene og sangen?
-Savner du gamle tider?

-Syns du vi har forandret oss?

Jenter SKAL ha former !

Hei ! Jeg liker ikke å se jenter som er syl tynne å ser ut som at de kan falle sammen bare de går ! Det er tragisk og jeg syntest synn i dem. Jenter skal ha former ! Jenter skal ha former over rompa,lårene,magen osv. De skal ikke skje ut som et skjelett. Folk bruker til og med å tvinge seg til og spy opp maten for og bli tynn. ÆSJ. Spis noe mat eller noe tenker jeg. Folk skal ikke være alt for tynne eller alt for store. De skal være passelig.


 

ER DET VIRKELIG PENT OG OG VÆRE SÅ TYNN?

sommer

Endelig sommer ! Den beste årstiden der det er varmt og godt. Der man drar på ferie med familien og er med venner. Ja, det er ingenting bedre. Også er det masse tivoli. Jeg gleder meg masse til jeg skal på ferie til Sverige ! Ifjor var jeg i Tyrkia og det kommer jeg ALDRI til og glemme. I år skal jeg på rideleir med Rebecka, vi gleder oss skikkelig. -Hva skal du i sommer?♥

 

 

-Michelle & Rebecka

farge håret


B.o.B Ft. Eminem and Hayley Wiliams - Airplanes

Hei dere!
Idag skal jeg overnatte med Christiane, vi skal bleke håret ikveld.. Det blir gøy å overnatte med henne igjen, lenge siden sist.  Vi skal sikkert spise pizza senere, nam. Jeg tror vi skal ta noen bilder også, som vi skal dele med dere. Og ja, jeg vet jeg blogger lite, men jeg har ikke så mye og blogge om så da får dere bare sånn kjedelig lite innlegg, men det funker!
Fra da jeg hadde brunt hår men nå, go blondine!

Annet tema....  Jeg hater å bli beskyld for noe jeg ikke har gjort, jeg skal ikke nevne noe nå.. men, det var bare en som har beskyldt meg for å hecke facebooken hans og Msn'n hans.. Jeg har ikke gjort det. Så han får bare tro hva han vil.


-Hva skal dere idag?
-Liker du pizza?

-Hater du å bli beskyldt for noe du ikke har gjort?

ønsker alle en god sommer!

Hei søtinger!
Idag var det skole avslutning, veldig trist, fordi jeg får ikke sett alle folka på 2 måneder.. Uffa, men jeg skal ønske alle en god sommer, og god tur for dem som skal på tur i år. Jeg skal egentlig ikke så mye, men jeg skal på rideleir, kanskje til sverige og Magdalena skal komme å besøke meg.. Gleder meg sykt!
Imorgen skal jeg overnatte med Christiane, der skal vi vel finne på masse. Vi skal bleke håret, jeg skal bleke etterveksten, innimellom håret, der det er oransj og luggen.
-Skal du på ferie i år?
-Hva skal du imorgen?

Twilight - hot or not?

Er twilight bøkene og filmene bare det beste av de beste eller er det bare noe tøv? Jeg personelig digger twilight . Favoritten min er Jacob som er varulv , og jeg elsker ulver. Men alså twilight har fått utrolig med fans ! Forfatteren stephenie meyer hadde en drøm som hun skrev ned og la til mye mer og lagde en bok . Den var ikke akkuratt poppulær men etter 1 år eller noe sånnt begynte folk og like de bøkene. Så gjør du?

 

 

Twilight - Hot or not?

 

-Hva syns du om Twilight?

-Har du lest noen av bøkene?

 

 

-Michelle & Rebecka

Jeg vil, men vil ikke ha sommerferie


Jørgen - Din egen vei


Hei!  Idag har vi vært på sykkeltur på skolen, jeg og Oline sykla oss vill, fra alle de andre! haha, vi fant ikke veien før til slutt.. Men koslig var det, egentlig. Bare at det ble veldig kaldt da, men når vi sykla hjem igjen var det varmt, haha!
Men nok om det, jeg vil faktisk ikke ha sommerferie, fordi jeg syns det er koslig med alle folka på skolen. Men, jeg vil også ha sommerferie fordi jeg skal på rideleir med Michelle. Gleder meg sykt! Pluss at min bestevenn som flyttet til sverige for to år siden, kommer å besøker meg i to uker! Ååh, som jeg savner henne..
Men, dette var egentlig bare ett kjapt innlegg, så vi snakkes!
Dette var den gangen hun kom å besøkte meg i Oktober eller November 2009.


Haha, jeg og Michelle chiller'n på gulvet mens pappa testa speilrefleksen min, siden den hadde vært ødelagt.

-Hva syns du om bildene og sangen?
-Vil du ha sommerferie?


MICHELLE & REBECKA

Må selge hunden min :'(

Nå sitter jeg og griner fordi vi må selge hunden min! :'( Mamman min som jeg ikke bor med skal på skole og da kan hun ikka ha Tara(hunden). Så hun selger henne på finn.no . Jeg ble sjokkert for dette blir den 3 hunden jeg mister! Jeg skal forklare. Når jeg var midre hadde vi en hudn som het King som jeg ble sterkt knyttet til. Han var alt for meg ! En dag kom en jente som jeg hatet med en stein mot King og han følte seg truet og "angrep" henne som de påstår . De påståo han angrep henne så hun begynte og sylblø men bestemoren min så alt og han hadde bare komt mot henne i selvforsvar og komt borti henne med en tann. De var bare et lite sår ! Så måtte vi avlive han og jeg har grenet over det helt til idag. Også fikk mamma en hund som het Tara for 1 år siden som jeg og er knyttet til. Hun fikk og en hvalp for litt siden som vi kalte max men eigerene ville ha han tilbake og de var veldig trist . Og nå skal mamma selge Tara ! Dette er det verste som har hendt meg.Pluss mamma har akkuratt fått en hvalp som jeg engang ikke har møtt enda. Skal hun selge han og da? :'(

King. R.I.P <3

Tara. <3

 

-Hva syns du om at jeg må selge enda en hund? :(

 

 

-Michelle 


hair extension


Mika - Kick ass  (digger den sangen!)

Hei, sorry for lite blogging!
Jeg har vært hos mamma i helgen så da har det ikke blitt noe blogging på meg. Men jeg har tatt noen bilder, men egentlig bare av meg, Camilla og kjæresten.
Idag var jeg i bursdag til oldefar, han ble 84år tror jeg, haha, han tar seg godt ut! Han virker ikke gammel i det hele tatt.. I bursdagen så vi i gamle fotoalbumer og sånne ting, haha, kjempe morsomt.. Nå kan dere få noen bilder jeg tok av meg, søsteren min og kjæresten hennes. ( Fml, noen av bildene var skrivebeskyttet, så da blir det bare ett av oss alle tre.)
Det ble bare tre, men de andre er samme, bare i forskjellige stillinger så, jeg laster de opp en annen gang :)

BTW: Så har jeg fått extensions, både jeg og Camilla har extension. Enkelt og greit med extension, men hater å sette de opp i håret.

-Hva syns du om sangen og bildene?
-Har du hair extension?


Dots vs Oreo.

 VS 

 

Hva er best - dots eller oreo? 

 

 

-Hva syns du er best?

-Rebecka & Michelle

Justin Bieber - hot or not?

Er Justin Bieber hot or not? Jeg er jo en kjempe stor Justin Bieber fan men ikke Rebecka da. Men en dag blir hun en belieber ! Muhaha. Men er du ? Uansett hot or not. 

Hot or not?

 

-Hva syns du om Justin Bieber?

-Er du en belieber eller er du ikke en fan så du vet ikke hva de betyr?

 

-Michelle

Sykkeltur

Idag var jeg på sykkeltur på skolen og de var bare drit kjedelig ! Vi sykkla fra kl halv 9 til 1. Og de var masse harde bakker osv. Jeg likte ikke den turen i det hele tatt.Men fikk kondis og det trengte jeg.Men det positive var at jeg var rask så jeg fikk dra hjem med en gang så jeg slapp 1 time av skolen ^^)

Men det er jo som oftes at vi har turer og sånnt før sommerferien. Nå er vi ferdig med sykkelingen så neste torstag skal vi ta buss til ålesund og spise pizza og dra opp på et fjell og se på utsikten. (Vi vlir kjørt) så skal vi ta en båt til molde så hjem. Den turen gleder jeg meg til ! På skolen.

 

-Skal eller har du vert på tur med klassen?

-Liker du å sykle?

 

-Michelle & Rebecka 

ANNBEFALING - Ble du en av dem?

http://emiliertp.blogg.no/


Design; Jeg digget headeren, ble egentlig litt inspirert også. Den er kjempe fin og litt enkel, sånn jeg liker det! Liker også godt teksten, så ikke noe galt med headeren. Designe passer til headeren og man får lyst til å lese bloggen om man bare er innom og sjekker. Så jeg gir en god 5+ på headeren   :)

Innhold;  Hun blogger mest om hverdagen sin, men hvem gjør ikke det? Kunne godt han en egen konkurranse og ikke bare bli med i andre sin. Hihi, ingenting er stygt ment!  Hun skriver bra om det hun driver med og hvor hun har verdt. Jeg gir henne en 4'er på innhold  :)

Bilder;  Bildene til Emilie er fine, men kanskje litt uklare? Men, det beste er at hun har bilder så det er jo kjempe bra! Egentlig ikke mer å si om bildene. Gir en 4'er på bildene.


http://lbr.blogg.no/


Design; 
Jeg liker veldig godt designet fordi designet og headeren passer sammen. Vi roter oss ikke bort i designet. Enkelt og greit, gir en 5 på designet  :)

Innhold; Godt innhold! Liten tekst med hverdagen eller hva som har skjedd. Ingen gidder jo å lese en kjempe lang tekst? Hehe, jeg syns det er bra! Bilder og videoer liker vi! Kunne kanskje hatt noen vs'er eller hot or not? Jaja, gir en 4+ på innhold   :)

Bilder;  Bildene hennes er kjempe fine! Jeg liker veldig godt god kvalitet på bilder, og det har hun.. Fikk faktisk sommerfølelse når jeg så på noen av bildene. Men kjempe gode bilder og kvalitet. Gir en 6'er på bildene  :)


Kommer en ny annbefaling senere, nå skal jeg snart på sånn elevsamtale på skolen.. Ønsk meg lykke til!


-Var denne annbefalingen grei nok eller noe jeg kan forbedre?

Skal vi lese og kommentere bloggen din?


Gigi D'Agostino - I'll fly with you

Hei!
Jeg har veldig lyst å lese bloggen DIN, siden jeg kjeder meg forferdelig. Bare si fra om du vil at vi skal lese den og gjerne kommentere den..
Kanskje jeg annbefaler noen av bloggene om jeg syns noen er bra! Bare skriv kommentar med bloggen DIN eller en venn om du vil jeg skal lese den og kommentere!   :)-Hva heter bloggen din?
-Vil du ha kommentarer?

REBECKA OG MICHELLE

inspo-plakat


Dj mangoo - Day dream

Hei dere!
Siden jeg har husarrest så tenkte jeg å lage inspo-vegg/plakat og nå er jeg snart ferdig.. Ville bare vite hva dere syns så langt .


Jeg vet, lonern på bildet.
-Hva syns du så langt?   
:)

REBECKA

Jeg og Rebecka skal..

På rideleir i veke 28 på stall kjellbotn ! Jeg har vert der en gang før og nå skal jeg dit igjen bare med Rebecka ! Vi gleder oss skikkelig for vi bare elsker hester. Når vi var små brukte vi og snike oss inn i noen hestegjerder og klappe hestene. Stall kjellbotn rideleiren ligger på ørskogfjellet. Vi sover i hytter og telt hvis vi vil. De har badestamt og. 

Vil du melde deg på klikk på linken :

http://www.stall-kjellbotn.com/kalender.php?dato=07/1/2010

Bare klikk på den uken du vil på.

-Skal du på rideleir i sommer? <3

 

-Michelle

Sett noe så ekkelt før?

Æsj! Det er vertfall noe sykt ekkel, jeg holdt på å spy!-Hva synes du?

REBECKA

Meldt oss på en stor konkuranse, bli med du også, vinn onepiece og mer!

Hei, nå har vi meldt oss på en konkuranse!
Du kan også melde deg på om du går inn på denne linken: http://bloggvurderingen.blogg.no/1274980510_konkuranse_vinn_onepi.html#comment

Så kan du se hva du må gjøre for å melde deg på!
Du kan vinne disse `fantastiske tingene:

1 PREMIE:
OnePiece FatChain (pink/silver)OnePiece of Norway
En valgfri Onepiece og en onepiece fatchain, til å henge nøkler på, veldig snedig og ha!


2 PREMIE:

MILJØPRODUKTER! Flatetang og hårføner, altså miljøvennlige :-)

3 PREMIE:


Sminke paletter fra Ebay :-) Billig og enkelt ;)

4 PREMIE:

Sminkekoster ;) Også fra Ebay, bestillte kostene og paletten for et år siden, men aldri brukt det, så jeg kan heller gi det bort :))

5 PREMIE
http://beaut.ie/blog/wp-content/uploads/2010/02/vibra-lash-mascara.jpg
Den  heldige vinneren får Virba Lash marcara fra isadora, som har 3 hastigheter! Denne fikk jeg 2 ac i bursdagsgave, så jeg gir bort 1! Trenger jo ikke 2 :P

6 PREMIE

Eco frukt shampo, Velg to stykker av dem på bildet ;)

7 PREMIE


Den nydelige hårkuren som Voe og Tcmn har blogget positivt om :-)

-Skal du melde deg på?

REBECKA

stem på Tony som lano-ungen 2010

Hei dere, jeg kan ikke blogge så mye di 2 ukene som kommer og nå, fordi jeg har husarrest..
Men jeg lurer på om du kan stemme på lillebroren min som Lano-ungen 2010 !  Blir utrolig glad om du stemmer!
Her er link om du kan stemme :  http://www.lano.no/sok?search=Tony&x=0&y=0#/bidrag/tony-more-og-romsdal-1

Hm, jeg vet ikke hva jeg skal blogge om, men etter disse to ukene er det jo sommerferie.. Gleder meg sykt! Jeg har ikke husarrest lenger etter jeg har vært med mamma, men jeg skal jo dit om to uker så, da snakkes vi noen ganger.. Men, ikke hver dag.. Beklager.
Værsåsnill å stemme på Tony, Lillebroren min !

http://www.lano.no/sok?search=Tony&x=0&y=0#/bidrag/tony-more-og-romsdal-1

`-Stemte du?
-Gleder du deg til sommmeren?


Snakkes!

ferdig med...

...T-shorta vi lagde på skolen og jeg tok ett bilde av meg og Michelle på !  I love you my girl.
Og tekst under som ble litt liten da, men det funker jo ! 

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN !

-Hva syns du om sangen og t-shorta?

Bloggen vår er nr 10 på mest aktive !

Nå har bloggen vår blitt nr 10 på mest aktive 13-17 ! 

Sorry lite bilde , men gå innpå mest aktive 13-17 så ser du oss på 10 plass . Dette er jo kjempe bra for oss da. Og vil også takke til dere lesere og for og kommentere og lese bloggen vår.

 

-Hva syns du om bloggen vår?

-Er du fast leser?

meld deg på konkuransen vår, vinn parfyme

Heisann dere!
Vi tenkte å starte en konkuranse der dere kan vinne en parfyme, NOA Perle.. Den er verdt 450-500 kr.Den er helt ubrukt, det eneste jeg har gjort er å åpne å lukte på den..
Min mening om den: Jeg syns den lukter godt når du har hatt den på litt, men du kan jo lukte selv også ? :)

Større sjangse å vinne om du legger inn innlegg om konkkuransen på din blogg eller skrive flere kommentarer !


Meld deg på ! :)