juni 2011

Photoshoot

Hei! Igår overnattet Nadia her og da bestemte vi oss for og ta noen bilder , her er de :
-Hva syns du om bildene?

Filmtips? Komedie helst

Hei! Nå fikk jeg veldig lyst og se en komedie , så om noen hadde noen filmtips hadde det vert fint :) Jeg føler egentlig bare veldig for komedie akkuratt nå så , ja. Er lei av skrekkfilmer... Herregud. Så vææærsåsnill kommenter en film eller noe , takk !-Filmtips????

California King Bed - Rihanna

 

Helt nydelig 


Jeg digger Rihanna. Hun har knall gode sanger , og alle passer til alle humør. Jeg hører alltid på henne. Og sangene hennes gir så mye mening for meg. Mye av det hun synger , passer perfekt i forhold til situasjonene mine.

- Liker du rihanna?

Farge håret

Jeg er så lei av håret mitt. Jeg farget det svart for 2-3 måneder siden og det varte ikke lenge før det ble veldig lyst så jeg farget det igjen , men nå er det brunt igjen... Så jeg farger håret neste tordag . Jeg tenker og farge det brunt først så ta inn noen lyse striper kansje? Jeg har et bilde som jeg fant og jeg tenkte og ha det sånn:Hva syns dere? Burde jeg farge/stripe det sånn?

Pictures


-Whatcha think ? <3

Hvorfor høres det så jævelig ut på opptak?

Hjemme alene ,yeay. Og som vanelig synger jeg når jeg er alene hjemme. Og etter og ha sunget i 2 timer var stemmen min veldig varm.  Og ærlig syns jeg at jeg hørtes bra ut. Men så ville jeg ta opptak. Så jeg tok på opptakeren og sang sangen. Da jeg var ferdig spilte jeg av og UFF ! Helt jævelig.Hvorfor er det sånn?At man høres så teit ut på opptak? Eller er det bare den som synger som merker det? Irriterende uansett.... nå skaljeg se film <3 CyaHahah fikk lyst ^^

 

-Syns du at du har grusom stemme på opptak?


Endelig en dag med Mamma og Lillesøster

Hei! Idag skal jeg være hele dagen sammen med Mamma og Lillesøster. Trist hun drar tilbake til Trondheim imorra da... Men idag skal vi ha det gøy og kose oss , og jeg får endelig være storesøster for Nikki. Blir nok mye bilder som blir lagt ut i et innlegg enten imorra eller ikveld. Så nå skal jeg passe min skjønne lillesøster , hade !Hva skal du gjøre idag?