juni 2015

Oppdatering!

Hei!
Er så godt å ha ferie, å ha så fint vær som vi har hatt i det siste!


Siden sist jeg blogget har jeg ikke gjort noe spesielt, var på sykehuset på torsdagen siden en kompis havnet i en bilulykke.
Reiste over til Molde med en gang jeg fant det ut, så var på sykehuset fra 06:30 - 20:45. Alt gikk bra med han, som var ganske overraskende siden han kræsjet inni 3 tre.
Er i hvert fall veldig glad for at alt går bra med han!

Ellers har jeg ikke gjort noe spennende, i dag skal jeg til Valldalen en tur å besøke eldste søsteren min og tantungene mine.


Et bilde jeg tok natt til mandag. Vet det er dårlig kvalitet, er et mobilbilde og tatt gjennom frontruta på en bil.


-Hva har du gjort i det siste?

Bestått!

Hei!

Jeg bestod jegerprøven, å herregud så glad jeg ble! Satt og var kjempe nervøs når jeg ventet på svar på prøven, men jeg klarte det! Er litt glad for at dette styret der er over, så nå må jeg bare vente på jegeravgiftskortet som kommer i posten, åsso skal jeg opp til politiet å hente meg en våpensøknad.Nå skal jeg rydde rommet før jeg reiser til Molde å vær der i helga.
God helg alle sammen !:)

Endelig!

Hei!
Nå er det veldig lenge siden jeg har blogget. Har ikke hatt noe å blogge om så ser ikke vits med å blogge da.
Jeg har ikke gjort noe spesielt i det siste, har egentlig bare slappet av, vært på jobb, vært på skolen og drukket, hehe!

Men til bake til overskriften! Endelig ja, imorgen skal jeg ta jegerprøven, har ventet i 2 måneder for å få tatt den, siden de på kommunehuset ikke har hatt tid, men fikk telefon tidligere idag at jeg kunne komme imorgen å ta den eller vente til slutten av måneden, men selvfølgelig sa jeg ja! Har ventet kjempe lenge på å få tatt den å øvd og lest som bare det, så nå håper jeg bare på at jeg består prøven!

Unnskyld for seint innlegg, har sovet bort hele dagen og når jeg våknet så reiste jeg ut med noen venner.