juli 2010

HJEMME < 3

Nå har jeg vert på tur i 1 uke ! Godt å være hjemme.

Først dro vi i 6 timer med bil til Bergen der vi skulle overnatte med noen venner av fostermoren min. De va kjempe hyggelige og jeg holdt mye på med hunden deres. De hadde et hjemmekino annlegg så jeg så filmer til kl 2 på natta.Så neste dag fikk jeg mate en tarantell! drit tøft. Så dro vi til akvariumet i Bergen. Veldig lang kø.. men de var mye å se,de hadde hai og.Så dro vi hjem og jeg prøve å spise reker for første gang. æsj.. Så fortsatte jeg å se film. Neste dag dro vi på noe som het vilvitesenteret. De va såå mye forskjellig der. De er litt vanskelig å forklare hva man kunne der men de var gøy og noe va lærerikt. De var et stort hjul der og med en sykkel i som du skulle sykkle rundt og rundt med. Tørte ikke prøve..Så når vi var ferdig der dro vi hjem. Neste dag kjørte vi til Kristiansand. Der måtte vi overnatte på camping i telt. Jeg kledde masse på meg når jeg la meg men jeg angret.. neste dag var det driiit varmt.Vi dro til dryreparken.Det var kjempe gøy! Var overalt også på badelandet.Etterpå tok de meg med til byen og sa vi bare skulle gå litt. så så jeg folk som selgte P!nk t-skjorter og en pink plakat. Jeg sa : åhh hun er så kul. Så sa fostermoren min: skjekk datoen på konserten. Jeg skjekka å sa: det er idag. forstermoren min: det er jo dit vi skal dumma ! Jeg holdt på å besvime av glede. Jeg løp fra dem til konserten. Lenge etter kom di. Fostermor: kansje du skal ha biletten din før du raser av gårde. Jeg lo . Konserten var drtiiit bra. jeg sto nesten helt framme og ble most. men p!nk hoppa ned fra flere meter oppe i luften fra en kasse. hun var sikkra men det var så kult. Blogger om den senere. Så dro vi hjem og la oss. neste dag dro vi til oslo å pakka ut i leiligheten til vennina hennes. så dro vi å spiste på Egon.Vi så litt på karljohan så fro vi hjem. neste dag var de shopping!! jeg shoppa hairextations ,3 par sko, 3 topper,1 taits,1 par solbriller,2 armbånd og veske. ^^ etter soppingen dro vi hjem . neste dag var det sverige tur. vi dro innom og kjøpte MASSE godteri.Jeg kjøpte en t-skjorte til en venn. Så dro vi hjem. Vi bestemte oss for og dra hjem om natta. så jeg lurte vennene mine å sa jeg kom ikke hjem for neste natt. så npr jeg var hjemme ringte jeg vennnina mi og sa hun skulle komme bort til meg for jeg trodde jeg hadde glemt noe ute så kom hun og der stod jeg og hun var såå glad. Alle de andre ble glade og. De var turen :)) her er noen bilder.

Bergen:


Kristiansand:Blogger om konserten senere.

 

-Hva syns du om turen?

-Liker du P!nk?

 

Michelle B.

lite blogging.

Hallo! Sorry lite blogging men har vert på rideleir. Har ikke giddet å blogge om den fordi jeg har vert syk. Var på rideleiren å ble utrolig dårlig den siste dagen med ridning så kasta jeg opp 2 ganger..Så jeg måtte dra hjem og uheldigvis var nesten alle borte ved stallen da så jeg rakk ikke is hade til alle for kunne ikke vente fordi jeg spydde 3 ganger ute og. -_-  Jeg dro hjem og la meg,spydde 1 gang tror jeg men neste dag var jeg mye bedre da hadde jeg bare feber.Blogger om rideleiren senere :)
-Har du hatt spysyke?

-Hater du bli kjendt med folk så ser du dem aldri igjen?

 

-Michelle < 3

Jeg måtte bare ! :']

Haha jeg har så dårlig humor! x'] Bare en på skolen. Men alså her er Robin Strømsnes når han kjeder seg! x''D

 

Haha han er veldig rar. Men morsom! Sorry for meningsløst innlegg men jeg kjeder meg. Hahaha.

 

-Hva syns du? :)

en uke på hesteryggenHei søtiser!
Idag kjøpte jeg meg ridebukse, hansker og fikk jakke og bukse med farmor, for på mandag, klokken halv 10, drar jeg og Michelle på rideleir på fjellet. Så da blir det ingen blogging før lørdag.
Men, når vi kommer hjem skal dere få mange bilder! Det lover jeg, og btw så har jeg kjøpt meg nye solbriller idag også..Men, nok om det, her kommer en liten outfit !


Ed Hardy Singlet - Tyrkia
Bukse - fikk den av Patrick
pews


Dessverre så gikk det ikke ann å laste opp flere bilder, grunnen er feil filformat! Kan noen si hvordan man bytter filformat??

-Hva skal du neste uke?
-Har du vært på rideleir før?

forslag til må-gjøre video?

Heisann dere! 
Jeg og mine to venner, Christiane og Patrick har tenkt å lage en må-gjøre video.  Derfor må dere komme med forslag til hva vi kan gjøre/filme. Vi sov foresten i telt i natt og sovna ikke før halv 7 på morgenen.. Vi hadde det drit morsomt, kommer bilder også! haha, vi løp rundt med ansiktsmaling, og badet rundt 1 tiden.


Vi badet rundt 1 tiden her, men når vi hadde badet her litt så stakk vi en annen plass, men gjett hva vi fant i sjøen der?

En sykkel!  Vi vet ikke hvem det er sin, men vi skal finne det ut.. Så når vi kom tilbake i teltet var det bare fritids med sminke:

Her hadde vi ikke sminket oss enda.

første gangen vi sminka oss ble d brunkrem,.

haha, syns det her var drit gøy. Å springe rundt sånn her på natta liksom.

Shrek og Satan, som jeg kalte oss, haha.

-Hva vil du se at vi gjør på video?
-Hva gjorde du i natt/ i går?KOM MED FORSLAG TIL MÅ-GJØRE VIDEO!

Tyrkia - opplevesle for livet


We are alive - Buzzy

Hei søtiser!
Jeg har såå lyst til Tyrkia, det er varmt og man blir brun. Får også nye venner.. Jeg var der ifjor, jeg ble kjent med mange, men nesten ingen på min alder. Bare My, hun var 11, og jeg var 12.  Synes det er dumt jeg ikke har kontakt med henne nå.. Hun kommer fra fredrikstad, langt borte fra meg.  Jeg var foresten i Tyrkia i 2 uker. Glemmes aldri!

Vi fant på mye tull også, når vannskliene var stengt gikk vi opp vannsklia og tok med oss flasker vann og heldte på å skle ned på vannmadrassen hennes, drit gøy!Jeg og mamma prøvde paragliding!  Opplevelse for livet!

Tony og meg nede ved stranden, 30 grader i vannet!  Herlig.

meg på "No name beach", haha.

Jan Roger, stefaren min og Tony

Mamma bader i sjøen ved stranden.

Mamma sitter ved bassengkanten og koser seg med is.

Ene kelneren..

Haha, dette var den kelneren som Tony ødela brilline til.. Haha, kelneren holdt Tony så tok Tony brillene og heiv dem i bakken ved bassenget. Så satt kelneren ned Tony for å ta opp brillene men så sparka Tony brillene i bassenget, haha. Glemmer aldri!

-Har du vært i Tyrkia?
-Skal du dit i år?♥Rebecka