juli 2011

Tar bloggpause pga...

jeg har mista overføringsledninga mi fra kamera til datan. Og jeg liker og ta egne bilder til innlegga mine skjønner dere , så jeg venter til jeg får en ny ledning før jeg blogger igjen. Men bare skjekk bloggen min nå og da i tilfelle jeg blogger igjen. Men da snakkes vi da! Glad i dere.

Får ikke sove

Det er så typisk sommerferie , du får ikke sove for du har snudd døgnet...Og de er et problem som irriterer meg.Legger meg tidlig men sovner ikke før sent på natta. Du vil lissom ha ro og er drit trøtt , men sovner ikke. Tragisk rett og slett. Men hva kan ma gjøre da? Er det noe som man kan gjøre for og sovne fortere?Håper det ivertfall.


Søskenbarna mine 

 

Har du soveproblemer?
Proactiv

Nå har jeg hatt kviseproblem alt for lenge , så jeg begynner med Proactiv. Det skal tydeligvis være kanske effektift , og det må det være for det var ikke billig! Jeg fikk 6 ting jeg kunne bruke. Jeg fikk 2 jeg skulle vaske med hele tiden natt og dag , og en krem til kveld og en til morgen. Så fikk jeg med en maske jeg kunne bruke. Onkelen min hadde et stort kviseproblem , men etter han brukte proactiv så forsvant de! Så jeg måtte jo prøve. Har brukt 2 ganger og ser allerede resultat! Håper at det virker. Om det gjør det , vil jeg anbefale det.

Har du et kviseproblem? Bruker du noe mot det?

God morgen!

God morgen. Nå har vokna jeg nettop av en søt morgen melding fra Alexander , koselig og vokne til. Undrer på hva jeg skal gjøre idag. Tenker og jogge en tur og trene litt. Men først skal jeg stå opp og ordne meg og få i meg noe frokost. Tenker på hvor fort ferien har gått , er så tragisk. Men nå må jeg stå opp og få på meg noe annet en nattkler , hade !

Hva skal du idag?

Jogger du?John Cena , i love you!

Hvem er John Cena? Jo han er verdens beste i wrestling. Ja jeg ser på wrestling.Faktisk elsker jeg det ! Jeg driter i om det er fake eller ikke , jeg liker det. Og jeg heier på John Cena. Han har vunnet WWE beltet 10 pr på rad. Men nå er karriera hans i fare , for han skal bryte mot CM punk. Vinner CM punk , må Cena slutte og gi fra seg beltet. Men om Cena vinner skjer det ikke mye forskjell , for CM punk skal slutte uansett.  Men han vil vinne beltet først. Gleder meg til og se hvem som vinner ! Go John Cena !-Ser du på wrestling?

Maria Mena - Mitt lille Land | For tragedien i Oslo og på Utøya.

 

Justin Bieber prays for Norway

Alexander er okay!

Yeaay! Jeg fant ut at Alexander hadde dratt fra Oslo i 2 tiden og bomben gjikk av i galv 4 tiden , så han er i god behold.Grunnen til at jeg ikke fikk tak i han er for han er så langt ute med cruiset på havet at dekningen er borte.  Så han får nok MANGE beskymringsmeldinger fra meg når han får dekning , hahah. Men er bare glad for at han er ok! Er så glad i han.♥Har du noen i Oslo du har mistet/er beskymret for?

Alexander er i Oslo og jeg får ikke tak i han...

Nå er kompisen min Alexander i Oslo , hvor det nå har vert en bombe som har eksplodert. Jeg sender meldinger og ringer men får ikke tak i han. Jeg er så beskymra..Håper han har det bra! Alså ikke det at jeg tror det at han var der når det skjedde , men uansett , vet aldri. Håper bare jeg får svar av han å at han er okay. For idag skulle han ta en båt fra Oslo til Tyskland , men vet ikke når..Hope ur okay hunny♥♥

Bombe i Oslo - Hevn etter døden på Osama bin Laden?

Fyfader, helt sykt det som har skjedd i Oslo. Bombe, i Oslo. Jeg er skjokka. #prayforoslo, Nrk og Oslo er Trend på twitter, hvis det sier dere noe. Det vil si at det er det som nesten er mest skrevet på twitter, i hele verden. Jeg bruker ikke twitter så mye, har det kun for Justin Bieber sin skyld, hahah. Men ja tilbake til det syke, flere er omkommet og ja...Det er trist rett og slett. Men de har ikke funnet mange døde enda. Men kan dette være hevn etter døden påOsama bin Laden? Tror du det er hevn etter døden på Osama bin Laden?

Min tegning av Justin Bieber-Hva syns du?

Moldejazzen

Hei! Idag har jeg vert på moldejazzen med Rebecka. Utrolig morsomt ! Vi gjikk rundt og så i alle bodene på de rare tingene de solgte. Jeg mener det , det var utrolig mye rart de solgte. Så var vi på tivoliet ! Vi tok twisteren. Men jeg trurte ikke og ta extreme... Herrgud så jævelig det ser ut! Men Rebecka tok den. Resten av dagen shoppa vi og spiste på resturang. Så dro jeg hjem i 8 tiden.-Har du tatt en karusell som Extreme?

-Hva har du gjort idag?

Vil på moldejazzen ! Men en ulempe...

Idag starter moldejazzen , det er nydelig vær og jeg har veeeldig lyst dit , men en ting hindrer meg , Nadia har ikke penger...Og det blir nok styggevær resten av dagene , utrolig kjipt ! Pluss det er ingenting og gjøre fordi alle andre er på jazzen. Så ja...Vi vet ikke hva vi skal finne på , noen tips?

-Noen tips til hva det er og finne på?

Blond?Kunne jeg vert blond?

Johnny Knoxville or Johnny Depp?

Johnny Knoxville :or

Johnny Depp:


Hvem foretrekker du?

Gammel nok til å vite bedre, ung nok til å gi faen :)"gammel nok til å vite bedre, ung nok til å gi faen :)"

 

Tror flere er enig med den ja

Nydelig sommerdag

Hei! Idag har det vert nydelig vær og alt , ENDELIG. Jeg vokna faktisk kl 9 , dro på trening 10 og kom kjem 11 så sola jeg meg og chilla til 4 tiden. Da kom Nadia Flatseth så dro vi ned og bada , kjempe varmt. Så dro vi ut med båt til en øy øy og grilla . Så dro vi tilbake , og jeg kjørte i tube ! Første gang , kjempe gøy. Så ko vi kjem i 8 tiden. Monia fikk sjokk da hun så meg , meg var RØD. Totalt solbrent. Kommer til og svi som FAEN imorra... Jaja. 

 -Har du sol der du er?

Snakkes!


Before & After

Før:Etter:

Maskara : Volume Million Lashes Mascara


-Hva syns du?

Hyttetur til Bud | Bilder

Hei! Nå har jeg vert virkelig sugen på og blogge... Men alle har sine bloggpauser. Nå har jeg vert på Bud camping i 5 dager med familien. Men viktigst , Mamma & Alexander. De var herlig og være med dem igjen. Men så dro de begge da.... Jeg må erlig si det er tungt , å det er det for alle som er glad i noen så reiser de.. Uansett her er blider:

 


Alexander <3


Hva syns du om bildene?