august 2010

VIDEOBLOGG; Lillebror på 3år småbreaker-Hva syns du om at han kan dette som 3-åring?


Rebecka

Sorry lite blogging! - Ny photoshoot


Taio Cruz - Dynamite

Heisann!  
Jeg må unnskylde lite blogging i ferien, men jeg har alltid hatt bloggen i hodet. Har liksom tenkt å lagd innlegg hele tiden, men har ikke orket siden jeg har vært opptatt.
Men, nok om det!  Jeg og Michelle var med mamma og faren hennes i helgen. Da hadde vi en photoshoot som dere får bildene fra nå. Michelle klippet meg i helgen, ble veldig fornøyd! Liker ikke gå til frisører, enten ødelegger de håret mitt eller så klipper de for mye!  Så, ble også smittet av lillesøsteren min i helga, er forskjølet og har nettopp mistet stemmen.  Er det noe som går for tiden?  Hører at folk har blitt syk og forskjølet hele tiden..


meg og lillebroren min.Så kommer bildene fra photoshooten i skogen;
av meg:

av Michelle:


Det var bildene, snakkes senere.  I kveld skal jeg legge ut en video der broren min på 3år breaker!  :))

-Bruker du å dra til frisør?
-Hva synes du om sangen og bildene?
-tror du det går noe for tiden?

Bilder fra besøket med Rebecka.

Hei! På søndag var jeg på besøk med Rebecka i Tomrefjord og da tok vi masse bilder og jeg tenkte å legge dem ut. 

Og jeg begynte å tenke: "Alle sier jeg burde bli blond så hvorfor ikke lure dem" Så da tok jeg på blond parykk og litt extantions å tok bilder å la dem ut på facebook for og lure alle om at jeg var blond og mange fikk sjokk. Hahaha. Her er noen bilder:

 

 

-Hva syns du om bildene? <3

- Burde jeg bli blond? <3

PhotoshootDet var noen av bildene, resten kommer vel ettepå, nå skal jeg ned til Christiane :)
Snakkes!

-Hva synes du om bildene?

Jobb.

Hei! Nå har jeg akkuratt komt hjem fra jobb. Har sommerjobb på shell jobbet 3 timer hve dag før men nå er det 2. Hadde egentlig ikke planer om å jobbe idag men kl 10 ble jeg vekt og da fikk jeg vite at jeg skulle jobbe fra kl 11 - 13.00. Litt kjipt men tjente jo penger da. Men har en jævla hodeverk for og få sagt det. Skal ut med vennene mine etterpå å ikveld blir det kos i boblebadet til Robin. <3 Snakkes ! 

 Have fun! 

 

-Har du en sommerjobb?

-Hater du og stå opp tidlig? 

 

-Michelle <3


Tommy du er så smart du. <3

 

Haha han digger jo og klatre i trær som knekker ,hahaha. Dette var fra igår men rakk ikke legge inn videoen.Dere må kommentere morsome ting til tommy så skal jeg vise han sa blir han sint, hahaha !

-Kommenter noe morro til Tommy ! 

-Hva syns du om videoen? 

 

-Michelle <3

Dagen.

Hei! Nå har jeg hatt en kjempe fin dag. Vi dro på moldebadet å bada i 3 timer å det var kjempe gøy. Vi stupte,sklidde å fikk kjeft av badevakten , haha. Vi tok noen flytefrosker som var ment for barna å leka med dem så fikk vi kjeft. Jeg bare lo. Så stirra badevakten på Celina & Robin fordi de klina i bassenget, hahaha.Men så gjikk vi opp og ordna oss og når vi var ferdig hadde guttene venta i en halv time. (sorry for det gutta<3) Så satte celina ser på styret på sykkelen til robin og jeg på tommy sitt så sykkla vi gjennom molde til ferga , jeg og tommy ble nestem sykkla på av en stygg mann ,hah. Så satt vi på ferga på en sjult plass å kosa oss og sølte cola (Y) så var vi hjemme og jeg måtte vente på onkelen min for han rakk ikke ferga , imens satt vi inne på kiosken og kødda. Så dro jeg hjem med celina å vi venta på guttene,så kom di og vi hadde full guffe med musikk.Etter det så vi filmen "the perfect storm" med Celina. Det var vell dagen min :)

 

Her er noen bilder, men det med tommy & robin er ren kødd ; )


-Hva syns du om bildene?

-Hva hadde du gjort vis du fikk kjeft av badevakten?

 

-Michelle <3

Moldebadet.

Hej! Nå har Celina søta overnatta med meg og nå sto vi opp tidlig fordi vi skal på moldebadet med noen kompiser. Gleder oss , men jeg er den eneste som ikke har vert der ,hahaha.Men altså vi vurderer å bli igjen i molde da å ha det litt gøy.Og en ting til igår bled min lykkeligste dag ever!!<3

Celina Tomren <3 

Snakkes ! <3