august 2011

Begynner på Hip Hop igjen!

Yes endelig et hip hop kurs her på lille Vestnes! Jeg har venta lenge , og nå kan jeg holde på med det jeg elsker igjen. Han som skal lære oss er veldig god fikk jeg høre. Jeg gleder meg sykt!Danser du hip hop?

Går det ann!?

Se på dette :Se så nydelig hun var før all botoxen og opperasjonene! Fy jeg blir kvalm av folk som tar opperasjon etter opperasjon.  Kan ikke folk være fornøyd med seg selv? Du er født sånn du skal være , og du skal være stolt over at du er deg , for ingen er som deg. 

Hva syns du om botox og opperasjoner?

Brev fra Alexander

Herregud jeg smiler fra øre til øre akkuratt nå ! Jeg kom hjem fra skolen til og finne et fantastisk brev fra min kjære Alexander Fosøen <3 Det første jeg merket var den fantastiske parfymen hans sprayet på brevet , jeg pustet det inn som om det luft.  Og under AVS stod det "I LOVE YOU!". Da jeg opnet brevet og satte meg til og lese måtte jeg le , smile , hyle og gråte litt. Det var et helt fantastisk brev , fra en helt fantastisk gutt! Ærlig talt , hvor ofte gidder en gutt og sette seg ned og ta seg tid til og skrive et langt fint brev og sende det til en jente? 

 

Har du noen gang fått et fantastisk brev fra en gutt/jente? <3

 

Kan jeg redigere et bilde av deg?

Jeg elsker og redigere bilder av folk , og kansje du har et av deg jeg kan redigere? Jeg redigerer ansikt så helst et tydelig bilde av ansiktet ditt. Jeg redigerer huden , øynene ja alt sånn at det blir et fint bilde. Jeg liker og og lage litt skummle bilder osv men nå tenke jeg ordinere fine bilder.Gjør sånn':

1.Finn et TYDELIG bilde av ansiktet ditt

2.Lag et innlegg med bildet og send meg linken

3. Legg ved litt om hvordan du vil ha bildet.

Jeg kan ikke garantere at du vil liket bildet , men jeg vil prøve så jeg godt jeg kan for og gjøre deg fornøyd!

Her er noen bilder jeg har redigert:


Ordinære fine bilder

Unaturlige bilderOg fantasi. Men nå skal jeg helst redigere som det helt øverst.

Bildene blir ferdige om 1 uke eller noe.

-Har du et bilde jeg skal redigere av deg?

 

Mini photoshoot

Hva syns du om bildene?

Hot or not?Hot or not?

Bursdag

Igår var jeg i bursdag til jenta mi Ellen , og vi hadde det kjempe gøy! Her er noen bilder :Hva syns du om bildene?

Skole / Grilling

Idag var det første skoledag , kjempe gøy og se alle igjen ! Og imorra skal vi grille nede på stranda hele klassen og det skal bli utrolig chill. Har kjøpt engangsgrill og pølser , men ikke marsmellows for jeg blir kvalm av det...Men uansett så skal jeg sitte med "vennegjengen" min. Nå må jeg legge meg for og komme meg opp imorra , blogges!Hva skal du imorra?

Har du begynt på skolen igjen?

Farga håret | Back in Black

Heisann! Igår dro jeg på frisøren for jeg ville helst vert der før skolen begynte på igjen så jeg farga håret svart igjen! Hurra. Og jeg klippet tuppene og skrået håret litt. Men ble utrolig fornøyd med resultatet! ( Måtte bli webkamera..)
Hva syns du om resultatet?


 

Cir.Cuz

Har dere hørt om en gruppe som heter "Cir.Cus"? Vell , jeg digger dem! De er to gutter eller menn som synger sammen og de har nådd en god karriere allerede med hitsingelen sin" Radio" som jeg tror nesten alle har hørt. Jeg totalt ELSKER den sangen! Og jeg elsker de gutta , totalt. Tror de får en nok så god karriere om de fortsetter som nå. Og om du ikke har hørt på dem , gjør det !


 

 Liker du Cir.Cuz?

 

 

I miss u...

Savner du noen så mye at det gjør vondt?

Dance

Dans er noe som er utrolig viktig for meg. Dans har jeg holdt på med hele livet og jeg føler at du kan få ut alle følelser i dans. Om du er sint , glad , lei deg , forvirret ja alt kan du få fram i dans. Jeg holder meg til Hip Hop , men vurderer og begynne med sånn vanelig klassisk kan man kalle det , pardans. Men så langt bare hip hop , og det er en utrolig god trening ! Her er en dans jeg holder på og lære meg :

 Skal jeg lage dansevideo til den kansje?-Danser du?

-Skal jeg lage dansevideo?

Home sweet home

ENDELIG er jeg hjemme igjen! Etter 7 timer i bil var det godt og komme hjem til egen seng igjen! Idag skal jeg se alle vennene mine igjen og det blir så digg. Men må jo pakke ut av bobilen da , rakk ikkde det kl 3 på natta for og si det sånn. Men nå skal jeg stå opp og ordne meg ! Blogges.

Hva skal du idag?Tusenfryd!

Nå er jeg i Oslo og imorra skal vi på Tusenfryd! Gleder meg sykt , har vert der når jeg var liten men husker det knapt. Det er så mye tøffe karuseller som vi skal ta ! Gleder meg mest til " Nightmare". Det er en sal der du skal se en skrekkhistorie tror jeg i 5D, Det skal trolig se utrolig ekte ut. Å så skal jeg ta karuseller til jeg spyr!


-Har du vert på Tusenfryd?

Lite blogging...

Nå har jeg blogget lite men det er jo fordi jeg er på ferie ! Men prøver så godt jeg kan , men noen steder funker nettet så dårlig at jeg kan ikke laste opp innlegg..Men nå er jeg på en camping i Sverige der jeg kan blogge! Men har egentlig ikke noe og blogge om akkuatt nå...Men jeg blogger og legger inn bilder fra turen når jeg kommer hjem! Som kansje er fredag eller lørdag. Blogges!

 

Off to Sverige

Nå drar vi fra Lillehammer til Sverige. Tror vi kommer til og kjøre i 3-4 fire timer før vi er framme der vi skal være. Vi skal til et stort badeland. Gleder meg! Men gruer meg til kjøringen....Fikk en utrolig hodeverk på vei hit. Men har tatt en tablett så håper det går bra. Og der skal jeg shoppe mye! Hørt de er masse Justin Bieber ting i Sverige , yeay! Men nå må jeg stikke , for nå drar vi! Blogges søtiser.-Hva skal du idag?

Sooool

Endelig! Etter allt dritt regnet så er det sl og varme ! Det har ikke vert mye sol hjemme men her er de det. Nå har meg mer sommerfølelse , endelig. Har bada i sjøen og overasskende nok så er det ferskvann her. No sitter jeg og koser meg ute i sola med burger og cola. Dette nyter jeg ! Håper mange av dere har sol! 

 -Har du sol?

Farge det svart igjen?

Jeg blir jo skjeldent helt fornøgd med håret mitt , men det ble jeg da jeg farga det svart! Men den varte ikke lenge var bare det. Men alså jeg vurderer kansje og farge det svart igjen? Jeg ble jo så fornøyd og alle sa jeg kledde det. Så jeg tenker jo på det til neste gang jeg skal til frisøren , men hva syns dere?Syns du jeg burde ha svart hår igjen? Eller bare ha det brunt?

Lillehammer

Ja nå har vi kjørt lenge men har faktisk bare komt oss til Lillehammer. Vi kom oss seint avgårde igår så vi kom oss bare til dombås før vi la oss til og sove.Så vokna Vanessa kl 6..Så vi stod jo bare opp alle sammen. Vi kjørte og kjørte men så plutselig skulle vi tilbake igjen og ja , så endte vi opp på lillehammer camping. Her pøsregner det og jeg har hodeverk. Ikke beste starten på ferien men. Håper denne ferien tar en endring da. Men var heldig med at det er nettverk her! Ellers hadde jeg vert ferdig. Blogges.

-Har du regn der du er?

Sverige idag

Heisann! Idag drar jeg til Sverige i bobil. Skal være utrolig fint vær i Sverige framover så er heldig! Håper det blir kjempe gøy og at jeg møter noen folk. Skal bade mye og sole meg ( jobbe med brunfargen ). Og jeg skal kjøpe maaasse godteri! Har med pc'n og vi har med netteverk så jeg kommer til og blogge. Om Tor har fiksa strøm da...Men jeg skal pakke ferdig så drar vi snart ! Vi snakkes mine kjære lesere.Har du vert i Sverige i sommer? <3

Fotokonkurranse!

Jeg er med i en fotokonkurranse på http://crml.blogg.no/  der man kan vinne dette :

Førsteplass: (valgfri farge)Andre og Tredjeplass:

Dette sendte jeg inn :-Tror du jeg kan vinne? Vil ha SKIKKELIG sommer !

Nå er det ikke lenge igjen før sommern er ferdig , og jeg har ikke hatt sommerfølelsen mye i det hele tatt! Det har vert lite finevær , lite folk , lite spenning , mye styggevær. Høres det ut som sommer? Ikke for meg. Jeg lengter etter fineværet , alle folkene på stranden , varmen. Men neida. Men håper jeg får det i sverige da! Men jeg må jo si at min beste sommer ever var sommern 2008. Mye finevær , alle vennene mine var ute , mye bading , sykkling, ja alt man vil gjøre om sommern. 
Har du en skikkelig sommer ?


Bobiltur

Nå skal jeg på bobiltur nemmelig. Vi har kjøpt en stoor bobil så skal vi dra til sverige. Blir sikkert gøy tror jeg. Og det er meldt kjempe fint vær i selve sverige nå framover da så jeg har jo noe og se fram til. Håper det blir mye bading , og mye sol. Må jobbe litt med brunfargen , forsvant etter 6 timer i klorvann...Tragisk. Men skal jobbe med den før skolen begynner! Men alså jeg tror vi har interett i bobilen så jeg kommer til og blogge litt mens jeg er på ferie.Men jeg får pakke ferdig , drar imorren. Snakkes! Blogger kansje imorra.Skal/har du vert på bobiltur i sommer?

Møtte Alexander Rybak

Jeg har ikke funnet ledningen min , men lastet opp via mobil så da har jeg bilder! Alså på fredag var jeg på Sommerfesten på Giske og det var det mange kjendte som sang , inkludert Alexander Rybak. Jeg var helt fremst og fikk et par bilder og jeg lover det det var mange som hylte. Etter han sang gjikk jeg forbi et sted der det  stod "VIP" så var det mange jenter som hadde samlet seg så hørte jeg en mann si" Alexander skal signere autografer og ta bilder men det blir borte i teltet der de selger plakater." Jeg gjikk jo dit da og stilte meg i kø så kom han og når det var min tur begynte jeg faktisk og bli nevøs. Jeg smilte og gav han et ark. " Hva heter du?" sa han og så på meg." Michelle" sa jeg og smilte. Så fikk jeg autografen og stilte meg opp for og ta et bilde så tok han armen på skulderen min. Jeg bare smilte , tok bilde , så sa jeg takk og hade og gjikk. Litt etter merka jeg at han skrev et hjerte på autografen min ,aww. Uansett var det en utrolig artig dag!

Autograf fra Alexander Rybak.<3Var litt nervøs...Aner ikke hvorfor.


Alle fikk et ark med hjerte som de viste fram <3
Har du vert på festival i sommer? Har du møtt Alexander Rybak?