september 2010

Photoshoot

Overnattet med Michelle igår, til idag.   Vi gjorde egentlig ikke så mye, men var ute med folks osv, men vi hadde photoshoot.

Nå må jeg legge meg, god natt!

 

-Hva har du gjort idag?

drar imorgen

heisann søtiser!
Idag har jeg hatt en fin dag, med bading og fint vær, liker! haha, har tilogmed fått skille idag, liker enda mer! Patrick bada ikke, han tok bare noen bilder av meg og turid, men så måtte turid dra, så tok bare jeg og Patrick noen bilder, haha, ler!
Imorgen drar jeg til mamma etter skolen, så blir ikke blogging før søndag sikkert.. Michelle blogger sikkert for dere! Hihi  :)


haha, selvfølgelig må grimase-selvdigger bilder tas.


turid og meg ute i vannet


haha, vi er rare!  vi snakkes på søndag!   :)

-Har dere fint vær enda?
-Har du badet mye i år?

-Hva skal du i helga?

Fotballkamp.

Hej<3 igår var jeg på en fotballkamp for og se vennina mi Ellen spille å det var kjempe gøy! Vi vant med 10-0 eller noe sånnt. Og de vi spilte mot var akkuratt ikke en "trussel". Jeg filma ellen hele tiden når hun gjorde morsome ting bak jentene så de skulle se bort når ballen kom,HAHA. Så etter det dro vi på hurtigbåtkaia der ellen hoppet utti i klær. KALDT ! Men haha så gøy. Bilder <3 :
 

Hva syns dere om bildene?

Spiller du fotball? <3

 

-Michelle 

opsops


Heey folkens!  og sorry for lite oppdateringer...
Har egentlig dessverre ingen unnskyldning til dere denne gangen, men jeg har vært ute til sent og har ikke orket å blogge siden jeg har spist og lagt meg etter det.. Men, idag er det så fint vær at jeg skal ut med Patrick, vet ikke noen andre blir med enda. Får sikkert ett par bilder da, bare jeg husker kamera! Bruker omtrent alltid å glemme det..haha.  men, snakkes senere, nå må jeg rydde rommet og gjøre lekser, er ganske lei av lekser allerede!.

- Er du lei av lekser allerede?
- Hva skal du idag?

- btw; har du dyr?

nye sko

Heisann!
Jeg har egentlig hatt en fin dag på bursdagen min, haha!
Har egentlig ikke gjort noe, bortsett fra å blitt med pappa til Vestnes og kjøpt nye sko. Veldig fornøyd med skoene, skoene er fra Nike.  Nå venter jeg på middag og skal kanskje finne på noe med Patrick og Christiane ettepå kanskje? Vi får se!
Nike sko   1500,--Hva syns du om skoene?
-Hvordan har din dag vært?

-Når har du bursdag?

happy birthday to me, kl.00:00

hei dere, søtinger!
Jeg har vært ute med Patrick og Christiane idag, vi har tatt litt bilder som dere får imorgen. Jeg må minne dere på at jeg har bursdag kl. 00:00 og etter det, hahah. Har egentlig ikke gjort noe annet idag, men er fortsatt forskjølet og fryser! Liker ikke dette. Eheh, kanskje jeg skal avslutte innlegget her nå?  Ja, jeg gjør det jeg. Har ingenting å snakke om nå untatt å si fra om de tingene over!
Takk til dere som sier; gratulerer osv :)


hahah, føler meg som en selvdigger nå!


-Har du hatt bursdag i år?
-Hva har du gjort idag?Rebecka.

nydelig sol idag!

Heisann dere!
Idag er det nydelig vær, og vi har fri fra skolen fordi lærerene er i begravelse til en stakker som døde av kreft..
Kondolerer til dere! Idag fikk jeg ett playboy-smykke med Camilla, søstra mi. Hun har vært på skoletur i polen, digger det, så takk til deg! også, idag er jeg egentlig ganske dårlig og forskjølet, men alltid frisk nok til å legge meg ut i solen! Hihi, har så lyst på brunfarge, men jeg blir egentlig aldri brun. Bare om jeg legger i syden på en deilig solseng dynket i sololje<3 haha, sånn jeg liker det!  Så idag forblir jeg sminkeløs og fæl, så ingen bilder fra idag før senere! hihi, glad nå!


så glad er jeg nå  :D

-Har du sol?
-Bruker du å sole deg?

Nytt design

Halla!
Idag, eller snart skal jeg ha familieselskap fordi jeg har bursdag på lørdag. Jeg feirer tidligere fordi alle har ikke tid etter bursdagen min, men la gå!
Nå har vi endelig skaffet oss nytt design, veldig enkelt, men sånn jeg liker det! :)
Men, en ting lurer jeg på! Hvilken farge skrift skal vi ha?  svart eller lyserosa som vi har nå?

Vs
-Hvilken farge skrift skal vi ha på headeren?

-Hva syns du om det nye designet vårt?

Hva synes du om sex and the city?

Heisann!
Nå sitter jeg å ser på Sex and the city 2.  Digger filmen, eller det er jo typisk meg å like jentefilmer. haha, men jeg lurer på hva syns dere om sex and the city?
Jeg personelig digger den, som sagt!-Har du sett sex and the city?
-Hva syns du om filmen?