september 2011

SKOLE

Hei søtiser! nå sitter jeg på skolen å kjeder livet av meg. menmen, dette blir ikke noe langt siden vi skal spille spill på dataen osv.. og læreren må IKKE merke meg, men isåfall igår så filmet vi på skolen og idag så var det andre gruppen så jeg er på feil gruppe idag.. men overlever! hihihi, men bloggest nå kommer snart læreren!-.-
Jeg elsker skolen liksoom !:') NOT !-Kjekt på skolen?
-Sittet på dataen på skolen idag? 

Solarium & farging av hår!

Hei søtiser! Idag har jeg farget håret mitt svart, eller Michelle kom og farget det, og jeg ble VELDIG fornøyd faktisk! Jeg synest det vart nokk så fint, Michelle også! Senere så spiste vi, skylte ut hårfargen, og ordnet meg. Senere så for vi eller jeg og tok solarium!.. ble litt skille. men om jeg skal få skikkelig bilde så må jeg gå ut, og da må jeg nokk ha det lyst ute, så skal prøve og ta bilde av skille imorgen! Håper vennene mine i klassen synest jeg ble fin på håret isåfall! og nå skal dere få si hva dere synst så her slenger jeg til ett bilde! Tok også bildet av merke solariumet er!


Sånn forresten, om dere ikke har merket det, og ser nøye på bildet, ser dere en brun flekk på ene øye!..


Solariumet sitt merke!


Ser jo litt skille da!Uklart.. men skal få tatt nytt !!


haha, søtt:')-Har du tatt solarium?
-Hva synst du ?
-NadiaElisa
 

Bilder fra Trondheim
Likte du bildene?


Bursdag

Hei søtiser! igår så var jeg i bursdag til veninda mi Vilde-Celin ! det var koselig, vi tok en del bilder, vart vell ca 315, og halvparten var av meg og ei som heter Camilla. Men tilbake til saken, bursdagen begynte klokken 19:00 til 23:00 imellom så hørte vi musikk, spiste, snakket, "danset", sprang ut og inn og tok haue vis med bilder. Jeg overnattet da med Vilde, vi la oss i rundt 1 tiden. ja, kan vell slenge med litt bilder da!


Bullbull, også kjent som Niklas !


meg å Vilde e nokk dei mest normale på jorda!


meg og Camilla!normal? nei, hvem har hørt om de?søt!
pen !
suuuurOg, senere så skal jeg en tur bort til kompissen min Patrick !ja.. restn av bildene blir vell lagt ut på facebook!-Hva gjor du igår?
-Hva skal du idag? 

Trondheim

Hei allesammen , Micheller her. Nå sitter jeg Trondheim med lillesøstra mi og mamman min og jeg storkoser meg. Idag skal vi dra til byen og shoppe litt og ta sol så skal vi tilbake og lage biffsnadder , namnam! Mamma er mesterkok , serriøst. Så blir det kino ikveld og se filmen "Friends with benefits". Og resten av kvelden blir bare kos. Er hjemme igjen imorra. Blogges!Hva har du gjort i helgen så langt?

HandballVSfotball

hei søtiser! nå tenkte jeg at jeg skulle høre hva dere liker best av handball og fotball, så jeg valgte og ta en liten VS ! såå,Handball 
VS
Fotball
Så, hva velger du? handball eller fotball? jeg liker handball og fotball like mye, digger sport!!♥ 

Furland/skole

Hei søtiser, idag tok jeg dagen til og fare til furland en tur, måtte mate kattene og diverse.. jeg hadde glemt at dataen min hjemme med mamma. så jeg fikk da se tv bare, jeg sovnet, voknet klokken 4 og såg home and away, og sovnet igjen, menmen, senere ringte jeg veninda mi å lurte på om jeg kunne komme, så for jeg dit, vi var der litt så for vi til ei veninde som heter Denise. Jeg trivest faktisk utrulig godt på furland iforhold til her på brastadstranda.. menmen, det får da være så. Micheller for til Trondheim idag, så jeg håper hun får en helt FANTASTISK helg ilag med mora si og Nikki (lillesøstrasi) så, jeg legger til litt bilder.

 
Lille huse til pappa!
Sug i å ta bilde i know!
-Hva har du gjort idag?
-Har du vært med venner, eller reist til Trondheim?

 

Alexander har bursdag!

Hipp hipp hurra for Alexander , han blir 14 idag ! Har kjøpt have til han så det er i boks ( ikke billig) og gleder meg til og gi den til han når han kommer ! Altså igår sånn 5 på 12 satt jeg klar til og skrive på siden han først men neeeeida klarte og sovne..Men ble jo den tredje da. Uansett gratuler han her da! Det vil gjøre han glad! Gratuler Alexander !

Tvillingen min

Heisann , Michelle her. Jeg er da med Charlotte tvillingen min , og vi sitter og chiller på pc'n mens vi hører på The voice. Vi går begge på hip hop så vi drar dit sammen. Har fiksa bloggen hennes , så skjekke den ut ! www.charlottevikaas.blogg.noSå hva skal du idag da?

Noe jeg skrev for lenge siden

Michelle her. Jeg sitter nå med en tånn med papir jeg skal sortere , og i alt papiret har jeg funnet mye dikt og sånn jeg har skrevet og fant dette :Hun var skrøpelig , håret hennes var ubørstet.Hun falt sakte sammen knust i fortiden.

'Hun klarte ikke holde oppe er så tungt hjerte. Skjelvende strakte hun hånden mot

sprøyten. Uforsiktig satte hun sprøyten på ny , for og glemme alt. Sakte men sikkert

kom skjebnen. Hennes siste ord var uklare og set siste hun hørte var skrik og gråt. 

Kroppen ble sluknet , men hjertet aldri funnet for det var knust av noe en person aldri

tror på , kjærlighetssorg.

Selfølgelig er dette lenge siden , men syntest jeg ville dele det med dere og se hva dere synst.?


 

                                                     

 

Butterfly picture

Hva syns du om bildet?

Earings

Hva syns dere? 

Sjuk

Hei dere, idag så er jeg ikke på skolen siden jeg har blitt syk.. Når jeg våknet av alarmen min så var jeg varm og hadde ikke stemme, jeg er drit låk i halsen, men men, skal ta meg en lang og varm dusj senere, og det hjelper alltid! Ønsk meg god bedring! elsker dere ! - NadiaGammelt bilde ! 


-Er du syk?
 

Photoshoot
Watcha think? 

Bloggvideo

 

 

 Hva skal du idag?

 

 

 

Chilling with my motha

Hei dere , Michelle her ! Jeg er nå i Tomrefjorden med min mamma , som er råkul. Vi har akkuratt vert på resturant og spist god mat og ble utrolig mette. Nå er det bare chilling med film og godteri så kl 8 skal jeg hjem og da kommer Rebecka og skal overnatte. Så ja , nå skal vi leie film. Blogges , i love you guys !

Hva skal du idag?

Besøk !

Heihei folkens, som Michelle sa tidligere idag så var vi i begravelse, og jeg var så dom og for på skolen etter begravelsen men uansett, etter skolen for jeg til furland til pappa. Når jeg kom til pappa så var han ikke hjemme, så jeg ringte og så kom han litt etter. Når han hadde kommet så skiftet han så for vi til helland, vi skulle til bakeriet,siden han hjelper til der med å rive. så fikk jeg ringt Helene, så møttest vi og senere Mathias, Mari og Simen, så for vi på bana osv..

Nå for litt siden kom søstern, tanteungen min og knut even, og skal bli til i morgen! det er allerede blitt koselig og ha de her. Men det er det jo alltid! Så kommer andre søstern å sikkert pappa også snart! Siden jeg ikke har min egen pc her så har jeg da ingen bilder. så jah, bloggest søtiser !


-Hva har du gjort idag?
-Har du fått eller hatt besøk idag?
 

Hvilken kjole?

Ok jeg klarer ikke velge , hvilken av disse er penest?


eller

Hvilken er penest?

Begravelse

Da har jeg og Nadia vert i begravelsen til Roar , trist. Jeg klarte ikke holde igjen tårer , de bare kom , og jeg var ikke alene om det. Kirka var fylt med folk og alle satt med tårer i øynene , og mange bare måtte gråte. De spillte en nydelig sang som heter " You raise me up" på piano , og da , måtte jeg gråte. For samme sangen var i tanten min sin begravelse. Men nå er jeg hjemme og prøver og tenke på noe annet. Blogges

Har du vert i begravelse?

Trening og sprekinger!

Hei søtiser! Idag så dro jeg til Michelle og Selina. Jeg kom i siste liten, jeg kom akkurat når de skulle til og fare, snakk om sola ! haha, vi dro og trena i ca 1 times tid, så gikk vi i boblebadet ! ooh,herlig jah!.. men men, koselig var det, vi trente litt forskjellig, også viktig at vi tøyet, jajaja, deilig og trene, men uansett, etter vi var ferdig med treninga å boblebade, dusjet vi og for hjem til Michelle, der vi da spiste, og lagde oss kakao, og senere satte oss oppe med kakao, og begynte og nerde data!^^
"Normale jenter, lever best!" loveyou guys!-Har du trent idag?
-Hva har du gjort idag? 

Dagen igår

Heihei folkens! Igår så for jeg til vestnes ilag med en av mine bestevenner altså Selina, vi for til bakerie og snakket da med pappa, for han er der og hjelper en kompis, men uansett, så var vi litt på vestnes, handlet litt forskjellig, så gikk vi hjem til mamma, og det hadde seg at vi var hjemme alene ei ri til søstern kom hjem.. Men så hadde mamma bursdag men ble ikke noe stor "fest ut av de" så vi spiste boller og vi satt for det meste oppe, hørte musikk osv. Hun overnattet, så vi la oss ikke direkte tidlig da, så vart det en del skriving på hverandre her er bilder !
 Fin ikke sant? neida, tulla! herregud ! :')-Hva gjor du igår?
-Synst om bildet?

Regn...

Det pøser ned med regn  , og jeg er så lei. Men heldigvis får jeg ta buss idag så jeg slipper å komme på skolen klissvåt. Men noen jeg husker fra før da jeg tok buss var at det var så fullt! Håper det ikke er det nå. Men da drar jeg , hade !-MichelleRegner det hos deg?

RawrHva syns du pusen?

Trening så hip hop

Hei søtiser , Michelle her. Idag skal jeg trene på treningssenteret så senere skal jeg på hip hop , så får en aktiv dag kan du si. Men jeg har godt av det , har vært nok så dårlig med trening i det siste. Fy meg , men uansett da får jeg gjøre meg klar til trening , snakkes !


Skal du trene idag?

Alexander i miss you...

Alexander , jeg savner deg mer en jeg har savnet noe i hele mitt liv ! Hver dag går jeg bare og tenker på deg og ønsker at du skal komme tilbake så jeg kan hive meg om skuldrene dine og klemme deg. Du gjør meg alltid så glad , får meg til og smile , og det elsker jeg ved deg. Personligheten din er så andeledes , den gjør deg spessiell. Jeg er så glad i deg og håper du forstår det. Å savne deg er mye hardere en jeg trodde , for det går sånn ut over meg , fysisk og sykisk. Jeg klarer ikke stoppe og tenke på deg , for absolutt alt minner meg om deg ! Tenker på smilet ditt , stemmen din å den sinsyke men så søte latteren din ! Tenker på når du alltid skulle klemme og holde meg og kile meg til jeg holdt på og dø av latter. Du liksom " complete me". Jeg er så glad i deg , savner deg sykt ! Love you Alexander.Savner du noen for øyeblikket? Som du bare ønsker kunne være der?...

MOT

Heihei, idag så kom noe som het MOT til skolen, det vart at klassen vår ble delt opp i 2 grupper som vi er fra før, så halve tia ble med enegruppa og andre halve tia ble med andregruppa.Vi lærte 3 setninger. Og de gikk slik "Mot til å si nei", "Mot til og leve" og "Mot til og bry seg" og de 3 setningene skal vi huske resten av livene våre. Vi hadde noen rollespill, der vi øvde oss på og si nei uansett hva vi ble tilbydd! Veldig effektift ! Og det viste seg at vi skulle gjøre dette flere ganger, neste gang de kommer er i Oktober, så vi får se hva mer som skjer senere i MOT ! :)

Nå skal jeg rydde og litt diverse... og jeg har ikke kamera.. siden jeg ikke finner det, men da får jeg holde meg med google bilde eller gamle bilder jeg ikke har brukt.. Etter jeg har rydda, får jeg vell proppe i meg en mat siden jeg ikke har spist siden skolen, så skal jeg en tur til ei veninde og da blir jeg vell der til handball-trening! så vi bloggest søtinger! - Nadia


MOT: vis mot - ta egne valg!

Du har helt sikkert sett den logoen før, som foreksempel bakpå molde spillerne sin drakt og rosenborg sine drakter osv!Hva skal du idag?
Holder du på med idrett?
 

Dagens outfit

Hva syns du om outfiten?

En god dusj hjelper alltid

Ahhh hei dere ! Nå har jeg akkuratt tatt en lang og god dusj , fønet håret og hoppet i nye klær. Og tro meg , jeg føler meg mye bedre ! En lang og god dusj hjelper meg alltid. Og nå skal jeg slappe av og se på tv. Hva skal dere resten av kvelden da? Elsker dere , blogges ! - Michelle

Hjelper en god dusj deg når du er dårlig?

Dagen idag

Heihei folkens! Nadia her, idag så har jeg tilbrakt dagen min med 3 herlige personer Niklas, Fredrik og Vilde-Celin! Jeg og Vilde satt mest med data mens guttene satt og gamet COD og Skate3 tror jeg det var, men det var uansett koselig da! Litt etter dro Vilde , så da ble det litt kjedeligere.Men så fant vi ut at vi skulle ta oss en tur til sentrum , og pappa var på bakeriet å hjalp til med en av kompisene sine, så dro vi dit så jeg fikk penger til mat.Vi kjøpte ikke direkte mat men, baconsnacks, burn, og 2 solrik siden Fredrik og Niklas ville ha solrik.Så dro vi hjem igjen til Fredrik , hørte musikk, nerdet, gama osv.Så dro jeg hjem i 8 tiden.Så jeg har hatt en kjempe fin dag idag !                                                                           <------Karius!       Baktus!------>
Også fikset jeg hårene deres så det sto rett opp.. men ble misslykka, og jeg gjor de just for fun! haha!
Først var kallenavnene Freddyboi & Nikkipus, men endret til Karius & Baktus!

-Hva har du gjort idag?
 

Sjuk

Michelle her. Jeg er da alså syk , jeg er forkjølet. Det er IKKE noe gøy og være sjuk i helgen. Så idag blir det bare chill og drikke mye vann. Jeg har hoppet i onepicen som jeg alltid gjør når jeg er syk og så skal jeg legge meg til og se en film. Ønsk meg god bedring , blogges.Er du syk?

Winner

Heihei folkens! Nadia her, idag har jeg vært en tur i sentrum her på lillevestnes, og møtte ei veninde ifra vikebukt , som vanlig så skjer de jo ingenting på vestnes , eller jo det var sånn valgdag ting her på vestnes, vi dro og kjøpte oss mat så kastet vi på noe sånn 10 poeng, 20 poeng, 30 poeng og lykketreff. Om du traff på 10,20 eller 30 poeng så vant du sånn buff ting, og på lykketreff kunne du da vinne en sekk , og nemlig det vant jeg! Jeg vart litt stolt da.senere Så møtte jeg Selina! Det var koos.


Framsiden


Baksiden


Inni


Siden


Malene ! -Hva har du gjort idag?

Bilder fra dagen-Hva syns du om bildene?

Komfirmasjons ting...

Ja alså må legge meg tidlig fordi imorra skal vi møtes kl 11 for sånn komfirmasjonsting. Tror vi faktisk skal ha aktiviteter osv , aner ikke. Men håper på at det blir gøy ! Håper jeg klarer og vokne da , men nå legger jeg meg. Natta !

-Skal du komfirmere deg til sommern?

I've got the bieberfever

Jeg er en STOR Belieber , eller bieber-fan. Har vert det i 2 år og er stolt ! Mange tror de er kjempe store fans når de ikke kan en ting om han , men sånn er ikke jeg. Jeg kan veldig mye om Justin Bieber , og for og vise at jeg har " the bieber fever " skal jeg vise dere rommet mitt :

- Er du litt overbevist over at jeg er Bieber fan?

-Er du Bieber fan?

Michelle

Helg!

Endelig helg igjen , men ikke akkuratt som jeg får sove så lenge da. Må opp tidlig imorra pga sånn komfirmasjonsdritt , men skal jeg bli komfirmert så må jeg jo. Men idag blir det chill med film og godteri , nam nam. Haha uansett så blogger jeg sikkert senere ! - michelleHva skal du i helgen?

Nadia

Heihei ! Nadia her, jeg har ikke fått blogget denne uka her siden det har skjedd drastiske saker... menmen uansett, idag så hadde jeg da tenkt meg en tur til Michelle også senere så skal jeg helt sikkert på noe som heter KRIK som står for kristen idretts kontakt , så , det var vell egentlig det jeg skulle si. Jeg og michelle kommer sikkert til å ta en del bilder om jeg skal dit, så blir det vell kanskje en videoblogg! Vi får se hva som skjer utover dagen da ! bloggest søtiser!
-Hva skal du idag?

Dog photoshoot

Hva syns du om bildene?

Gratulerer med dagen Bror !

Yeay idag har broren min Theodor bursdag !  Vi skal sikkert ha hele familien over og spise kake osv , ikke det at det frister meg , har ikke hatt matlyst.  Men skal uansett kose meg ikveld da. Snaaaakkkeeess! 

-Gratulere?

-Hva skal du idag?

Off to hip hop

Da skal jeg på hip hop igjen. Vi lærte en dans sist som vi skal fortsette med , når en er ferdig lager jeg kansje en dansevideo. Men uansett må løpe ! Blogges.-Hva har du gjort idag?

R.I.P Høyt elsket , dypt savnet

Igår skjedde det noe forfærdelig , stefaren til kompisen min tok selvmord. Det er helt forfærdelig. Han kommer til meg idag og jeg skal prøve og la han få snakke ut om han vil. Idag på skolen så fikk vi vite det , og jeg brøt ut i gråt , og jeg var ikke alene. Alle visste hvem han var og han var grei og en person som alltid fikk deg til og smile. Jeg måtte bare dra hjem , klare ikke fokusere eller følge me.'

Roar , du er høy elsket og dypt savnet...Det er utrolig at dette skjedde. Alle er pårørt og alle kondolerer. Men vi må prøve og komme oss over det , men du blir aldri glemt!. Du var en utrolig snill mann , R.I.P<3You will never be forgotten <3 R.I.P

Nye bloggern ilag med Michelle

hei søtiser! Jeg er da Nadia, altså den som skal blogge ilag med Michelle, så tenkte jeg at dere kunne få litt informasjon om meg da..

For de første jeg heter Nadia Elisa Flatseth, jeg er ett år yngre enn Michelle, men har fått ganske nær kontakt, hobbyene mine er å holde meg i form, trene, holde på med dyr, å henge en del ilag med venner, det jeg liker minst er skole og lekser, det synest jeg er helt dritt. jeg bor på 2 plasser, jeg bor på en bondegård med pappa der det engang var dyr, også bor jeg ganske nært sentrum med mamma, jeg har 4 dyr, 3 katter og 1 hund, 2 katter hos pappa og 1 katt og 1 hund med mamma. Jeg har 3 søsken, en bror, 2 søstre, eine søstra mi går på akademie på media&kommunikasjon, andre søstra mi har ei jente på snart 2 år, å broren min har ei jente på snart 1 år. Jeg har ett nokk så bra liv og er fornøyd med de! lever som den jenta jeg er, er fornøyd med familien, ingen problem ! så jeg håper dere tar meg godt imot og jeg skal prøve å blogge kvar dag, men innimellom ta meg en pause!:)


slenger med ett bilde av meg.
-Nadia

Skole

Da har jeg ordna meg og skal dra av sted til skolen. Skulle ønske helgen var lengre , tenker mange er enig der. Pluss jeg er litt kvalm så denne dagen starter dårlig for og si det sånn. Men jeg må jo på skolen så ja , vi snakkes søtiser ! Blogger senere.

Er du lei av skolen allerede?

Sølvsmykke fra Alexander

Michelle her , nå har jeg et stort smil om munnen akkuatt nå , hvofor? Jeg kom hjem til et nytt brev fra Alexander , men + det va et helt nydelig sølvsmykke nedi brevet! Jeg trodde jeg skulle dø , det va så fint! Han kan virkelig velge ut smykke , det skal han ha. Han en helt fantastisk gutt som jeg er super glad i. Han gjør så mye for meg og bryr seg virkelig om meg. Jeg er kjempe glad ideg Alexander <3

Helt nydelig eller hva?

 

God morgen!

Hei og god morgen dere. Vi klarte og vokne av at Odin ringte oss på skype ( jeg hadde tydeligvis ikke slått av data'n...) så ja vi bråvokna , men svarte da haha. Vi er nok så trøtte , ikke de at vi la oss sent da. Men idag skal vi lage videoer og ta bilder så de blir nok lagt ut senere , hade søte lesere!

-Hva skal du idag?

Kakao

Hei! Nå ligger vi og chiller med kakao og ser på wrestling. Vi tenker og lage videoblogg senere , så den blir langt ut imorgen. Nå skal vi se ferdig wrestlingen ! Snakkes kjære lesere.

-Liker du kakao?

Nadia starter i bloggen !

Jeg har ikke alltid tid til og blogge , og etter Rebecka slutta så ble det veldig lite blogging. Så nå skal bestevenninda mi Nadia Flatseth begynne i bloggen sammen med meg! Her er hennes personelige blogg :

www.nadiaflatseth.blogg.no

Så det blir nok mer blogging nå forhåpentligvis. Og ikveld tror vi at det blir videoblogg! Pluss en liten photoshoot fra istad.

-Velkommen til Nadia!

-Hva skal du ikveld?

Quotes

Sometimes the person you really need is the one you didn't think you wanted

Beauty is not about looks, makeup or clothes.True beauty comes from being yourself. The more u show who u really are, the prettier you will be.

Some people think its holding on that makes one strong: sometimes its letting go

love is just a word until someone comes along and gives it a meaning

Its much easier to turn a friendship into love than it is to turn love into a friendship

You cant find the right person if you're still holding on to the wrong one

When someone walks into your life.. makes you a better person and causes you to forget about your past..NEVER LET GO OF THEM. 

Dear boys', Your penis is not like Pinocchio's nose. It won't get longer every time you lie. Sincerely, RealityHva syns du om quots'a da?


Vil haaaaaaaaaaaaa!


 digg ja?

Hot shirtless boys

-Hva syns du? ;;

Bloggvurdering

Jeg vil vurdere en blogg. Så kommenter i kommentarfeltet at du er med så velger jeg en blogg til vurdering.

Vil du bli vurdert?

Shoes i would love to haveVille du hatt disse skoene?