september 2013

ingenting å blogge om!

Hei, sitter her å slapper av med ei veninde, å har absolutt ingenting å gjør på! Har absolutt ingenting å blogge om heller, å det er ganske kjedelig! hehe, vurdererer sterkt å ha en spørsmålsrunde ganske snart å det blir jeg som svarer på det! Om dere syns jeg burde blogge mere! så må dere komme med forslag om hva jeg kan blogge om! 

For tiden er jeg ganske opptatt med å konsentrere meg på skolen åsånn! Har vert på en del møter, å jobbet åsånn! Stort sett det vanlige i livet til en 15åring! :)Ganske random bilde menmen!-

-Hva har dere gjort i det siste? :)


-NadiaElisa
 

døgnrytme

Halloen! :) Døgnrytmen min er ikke helt på topp for å si det sånn! Har vært våken i hele natt, å ikke fått sovet. Grunnen er vell fordi jeg er drit låk i kjeften, men det er fordi jeg nylig har fått tannregulering da.. hehe, morsomt! Men kjempe vondt! Nå sitter jeg bare her å snakker med en kompis, å har ganske lite å gjør på! Er bare en time igjen til jeg skal stå opp så ordne meg å prøve å spise litt mat!

Siden sist jeg blogget så har jeg ikke gjort så veldig mye, jeg har vært ilag med en kompis og besteveninda mi, har også vært på litt forskjellige møter åsånn. Ellers har jeg ikke gjort så veldig mye! hehe, har du gjort noe de siste dagene ? :)
Slenger med et ganske random bilde bare! :) så bloggest vi!


Har for tiden ganske lite å blogge om i grunna! Men skal prøve å komme med oppdatering oftere, å ikke at det går flere dager i mellom før jeg blogger igjen!

-Hva har du gjort i det siste? :)


-NadiaElisa

 

Skole....

Lenge siden sist. Må virkelig skjerpe meg med å blogge.. Nå sitter jeg på skolen å gjør en innlevering om Polen/uka hjemme. Klassen har nylig vært i Polen, å jeg var en av de som var igjen på skolen. Vi som var igjen gjor ikke så veldig mye, men vi fikk nesten samme oppgave som resten av klassen. Klassen skal skrive om turen til Polen, mens vi som var igjen skal skrive om uka hjemme. Innleveringen skal leverest idag, så jeg må virkelig jobbe hardt om jeg skal få god karakter! Noe jeg håper på, for jeg må virkelig skjerpe meg når det gjeld skole! 

Ellers så har jeg ikke gjort så veldig veldig mye, jeg lever singel livet å er fri! Har vært veldig mye med venner åsånn, så jeg har hvertfall stor kost meg.,
Men nå må jeg vell fortsette på innleveringen min. Hva har dere gjort i det siste?

'

Nei, jeg får begynne å jobbe igjen! snakkes

 

-NadiaElisa