september 2015

Mørkhåra?

Hei!

Nå sitter jeg på skolen å gjør absolutt ingenting. Skal på møte kvart på 11, før jeg reiser over til vestnes igjen å skal på nytt møte, så tannlegen.

Men over til overskriften! Jeg skal bli mørkhåret igjen neste måned når mamma får pengene sine. Hva syns dere? skal jeg bli mørkhåret igjen eller forbli lyshåret?

 

Old pictures

Hei! Nå sitter jeg på skolen, ser gjennom gamle bilder på dataen min. 

Enjoy!

 


hunden min

 


5 år gammelt

 


5 år gammelt


5 år gammelt

 


4 år gammelt 

Tenker jeg avslutter her, så det ikke blir så veldig langt innlegg.

-Har dere gamle bilder?

-Vil dere at jeg skal legge ut flere sånne ?

21.09.2015

Hei!
Har ikke gjort så veldig mye i det siste. Har sett på våpen, vært på møte med barnevernet og møte på skolen. Skal endelig få tilrettelegging i mattematikk, det skal bli så godt å få litt ekstra hjelp når jeg bare sitter som et spørsmålstegn i timene, å da er det ikke så veldig kjekt å møte opp når jeg ikke forstår noe. Så det har blitt mye skulkning av timene. 

Har også sett på våpen og har funnet det perfekte, som passer perfekt for meg! Må bare spare opp penger til å sende inn våpensøknaden, så jeg får kjøpt meg våpen, så må jeg jo også kjøpe me jaktkle. Kanskje jeg skal ønske meg det i julegave? hmm

Har fått igjen kontakten med en gammel kompis som jeg har savnet utrolig mye. I tillegg til at jeg kan åpne meg 100% for han, som jeg ikke kunne ha gjort på veldig lenge, så utrolig godt å få igjen kontakt med han, får bare håpe på at det varer og at kontakten ikke blir brutt siden vi ikke har hatt kontakt på over 1 år på grunn av en stor unødvendig krangel. Men det spille ingen rolle, vi har fått igjen kontakten å får bare håpe på at det varer.

I dag skal jeg ikke så mye, skal hjem en tur til mamma og "feire" bursdagen til søsteren min. Så skal jeg sta og møte ei angående en barnevakt jobb, håper jeg får den! Trenger virkelig noe å gjør på fritiden min når jeg ikke har noe å gjør, så krysser fingrene for at jeg får denne jobben!

Har ikke så veldig mye mer å si. Så vi blogges!-Hva har du gjort i det siste?
-Har du fått igjen kontakt med en person som betyr mye for deg?

Håper alle sammen får en kjempe fin dag!