oktober 2011

Foundationen minDen dekker utrolig bra og jeg anbefaler den !

Hvilken foundation har du?

29.okt.2011

Hei ! jeg vet at jeg er en dårlig blogger, men ja, nå skal jeg prøve å bli bedre, imorgen skal jeg tilbringe dagen min med guttenmin. Og forhåpentligvis så blir de koselig. I det siste har jeg for det meste tilbrakt tiden min med han, og har ikke vært så mye med venner osv!.. jeg vet at jeg er dårlig med og blogge, og ha bilder i innleggene, og ta nye bilder. Men det er slik at jeg orker rett og slett ikke å ha med meg kameraet mitt overalt, i tilfelle jeg glemmer det noen plass!.. menmen, det får bare vare. 

Jeg lover at jeg skal PRØVE og bli en bedre blogger! jeg kan ikke love noen ting!.. men håper dere fortsetter og holde dere oppdaterte på denne bloggen og at dere kommenterer!Old.me.. random bilde!Synst om bildene? 

Halloween-Party

Hei !.. Idag har jeg da ikke fått blogget, har vært opptatt med familie, ordne meg osv, men uansett, nå for litt siden så kom jeg hjem fra ett "halloween-party" fra ei venninne, det var da koselig selvfølgelig, være litt med venner osv!. Noen var skikkelig skumle, noen var horer, noen var ganster osv. Men jeg slenger med noen bilder av kvelden jeg!Meg og Sofie!
Sofie skulle forestille Hore, jeg skulle forestille gangster!
Christina !.. skulle forestille heks tror jeg!:')
Mari !.. skulle forestille fjortis, men tror ikke de ble helt de da.Mari nederst, meg opperst! ordnet håre til Mari før halloween-partye!Sofie, munnen min og Maria!
Sofie som sagt, fjortis, meg gangster, maria gal professor!Har du vært på halloween-party i år?
Hva har du gjort idag?
Hva synest du om bildene?
 

Fredag's Cafe

Hei folkens! Idag har jeg tilbringt tiden min med Robert og 2 av kompissene hass!. Koselig igrunna, jeg ble hentet i halv 8 tiden siden vi alle skulle på fredag's cafe! Det var liksom bare chill på fredag's cafe, så vi tok turen ned til sentrum, der guttene kjøpte seg julebrus og drikke. 

Fredag's cafe er noe helland skole 9.klasse arrengere, er ingenting å gjøre der. menmen, musikk gjør susen vettu. Neida haha. men uansett!!..

For og gjøre dette innlegget litt kort, så ville jeg bare si at bloggveninden min Michelle, har ordnet bloggen vår som dere sikkert ser!.. så hva synst du om de nye designe?


Ny designe!
Guttenmin Robert ! //PH:Michelle//
Hva synest du om designe?
Har du vært hos en venn idag?
Har du hørt om Fredag's Cafe eller vært der?
-Nadia 

God morgen!

Ahh deilig og sove lenge, fordi jeg har fri idag! Men klarte og vokne kl 7 av en grunn, men sovna igjen. Har akkuratt 
spist frokost og vurderer og spille litt Battlefield 3! Kom ut igår, og det er råbra! Så nå tror jeg at jeg skal sette meg i kjelleren med et godt teppe rundt meg og game litt. Blogges!

Spiller du battlefield?

27.okt.2011

Hei !:) ikveld, så hadde jeg ikke tenkt å være så lenge oppe, uansett om vi har fri imorgen, men så er jeg jo lys våken, og skal snart sette meg ned å lese i boken jeg må bli ferdig me til tirsdag.. siden det er noe med skole og gjør, men uansett, boken jeg leser heter "Vinterjenter", jeg synest da at denne boken er spennendes, har jo nesten ikke lyst og slutte å lese isted, men jeg leser kanskje opp til en halvtime.

Men uansett, jeg lurte på om dere lesere hadde noen film-tips? :) helst BRAE filmer, som jeg helst flirer av så jeg leter etter "Komedie" film!.. så kom med dem dere har! setter stor pris!..

BTW: kommer bilder av "Vinterjenter" imorgen eller noe sånt, orker ikke lete fram kamera osv.. men imorgen! jeg kan vell fortelle litt om hva boken handler om kort, jeg har lest kanskje 100 sider til sammen... å har 150 sider igjen tror jeg, og boken er veldig spennendes, så jeg anbefaler for di som elsker spenning og litt ja, drama. 2 veninder blir uvenner, og hun ene som heter Cassie prøver å få kontakt med Jennifer, men Jennifer vil ikke svare henne.. Så fant noen henne død, på ett motell osv.. men jeg vil jo selfølgelig ikke skrive hele boka! så lån den med noen, eller ifra biblioteke!..Lest boken "Vinterjenter" ?
Vær så snill kom med film-tips!

-NadiaElisa! 

TING SOM TYDER AT JEG ER LITT GUTTETE

1.Jeg elsker COD og mange andre skytespill

2. Gamer daglig

3.Hater taits , elsker joggebukse.

4.Elsker og kjøre cross og firhjuling

5.Digger å skyte med softgun å ha krig

6.Går veldig guttete

7. Sagger av og til

8.Spytter mye


Er du litt guttete?

22.okt.2011

Hei søtiser! unnskyld for at jeg ikke har blogget så mye i det siste, men jeg har vært en del med Robert osv, igår og idag, så har jeg tilbrakt dagene på jobb, altså, jeg vet ikke helt om det er fast jobb eller ikke, menmen, får se hva dagene viser vei!! Nå skal jeg bort til Robert og Markus en tur, så blogger jeg mere senere! altså, der jeg jobber det er på Helland Bakeri, koselig igrunn! bloggest da!♥

19.okt.2011

Jeg burde seriøst begynne å bli en bedre blogger! men slik er det når vi er forelsket da vettu. Men uansett, idag så for jeg ikke på skolen, siden jeg er syk, og det er noe dritt!. menmen, senere idag så skal jeg dusje, og bare slappe helt av, kanskje lage meg en kopp kakao, får se, menmen. vi bloggest da♥

Og siden søstra mi ordnet dataen min for noen dager siden, så har jeg absolutt ingen bilder på dataen siden jeg har overført dem til har-disken hennes. så ja !Er du syk? 
Synst du jeg burde bli en bedre blogger? 

It's hard to put a smile on your face , when someone you love is far away.

Nå har jeg det ikke lett for og si det sånn, Alexander har dratt og jeg har grått en god stund. Igår braste jeg ut i gråt og, fordi det er så vanskelig og godta at han bort så langt borte, og at jeg kansje ikke får sett han på kjempe lenge. Men har da laget en tegning av han som jeg ville vise dere.Syns?

Familie

Hei, nå sitter jeg jo støkk på furland, og venter på min kjære far skal komme hjem med en baggis til meg! hihi, unnskyld for at jeg ikke har blogget på ei ri, men slik er de når jeg har en annen blogg osv!.. men nå vil jeg prøve å blogge på begge bloggene, blir kanskje ikke så ofte innlegg her men mest sannsynlig på nadiaflatseth.blogg.no !.. men tilbake til det innlegget handler om.

Nå for litt siden så såg jeg igjennom gamle bilder av min døde onkel, mamma og tante osv!.. så tenkte jeg og vise noen bilder!:)


Grete&Onkel Johan♥Pappa, søstern & gamle hunden vår Snoopy♥Onkel Johan & Tante Bente♥♥
Husker ikke om dette er onkel Johan eller onkel Roger, men satser på onkel Roger vi♥♥Bad girl mamma ♥


Onkel Johan & Mamma ♥♥
Pappa &min kjære søster
Tante Bente ♥♥♥
Hva synst dere?
 

Furland og dårlig blogger

Hei søtiser!.. unnskyld for at jeg har vært en dårlig blogger i de siste.. forje helge så var jeg på noe som het ZarGate, som Michelle sa tidligere. og siden har jeg ikke gjort på så mye egentlig, men uansett.. Nå har jeg tilbrakt tiden min på furland, med pappaen min!. Jeg har tilbrakt tiden min her siden fredag, og skal hjem til mamma etter skolen imorgen, og siden jeg er på furland så har jeg ikke fått tatt ett bilde. menmen, får blogge mere senere!Random bilde, Ph: me.

Senere så skal jeg kanskje møte Robert en snar tur!

Ph: Michelle !Skal idag? 

 

Min private blogg

Hei dere , Michelle her. Ville informere om at jeg har nå laga en privat blogg og, der jeg bare blogger. Så om dere vil lese den,bli fast leser eller kommentere osv så gjør gjerne det!


MichelleAspelund.blogg.no

Vil du lese bloggen?

Gjett hva?

Idag skal jeg rydde absolutt HELE rommet mitt og hele loftet til pungt og prikke. Hvorfor? Jo, Alexander kommer imorgen! Åå så jeg gleder meg, helt sykt! Har venta i 100 dager, som er lenge. Og som dere vet, vi er ikke sammen. Vi holder bare på,hehe. Men snakkes , jeg og Nadia skal spise frokost før jeg drar hjem.

Savner du noen?

Friends With Benefits

Skulle bare slenge inn en filmanbefaling, siden jeg akkuratt har sett en råbra film som heter "Friends With Benefits". Den var kjempe morsom,litt trist og litt random, men jeg likte den! Så dra deg på kino eller last den ned fordi denne filmen var råbra.Har eller skal du se den?

Hvem kler den best?Hvem syns du kledde kjolen best?

Ny genser

Idag, etter 2 uker venting kom endelig genseren jeg hadde bestilt fra Tyskland! Uheldig for meg glemte jeg tollen , så det ble hele 200 kr dyrere. Men genseren var kjempe kul! Heldigvis for meg bestillte jeg størrelse i menn XL, NEI ikke fordi jeg er feit eller noe, men hørte at genserene var så utrolig småe i størrelse. 


Hva syns du om genseren?

Zargate, my video.

Heii dere , Michelle her. Har vert drit dårlig blogger for tiden men har vert borte på tur, zargate og mamma osv. Men fy Nadia skal jo blogge også, jaja. Men alså jeg lagde en video fra Zargate , legg gjerne igjen kommentar og like.

Likte du videoen?

Like videoen og kommenter !

Zargate

Her er viiii:

 

Er eller har du vert på zg?