oktober 2013

Skole lei!

Hei! Idag skulle jeg egentlig på skolen, men klarte virkelig ikke reise dit idag. Vi hadde ei matteprøve, men jeg satser på å få tatt den imorgen, det skjedde noe igår, som jeg er sikker på at jeg aldri kommer til å komme over. Som sagt, en av mine nærmeste sa jeg måtte velge mellom den personen å noen andre. Å jeg satt der helt still å visste absolutt ikke hva jeg skulle gjøre. Menmen! Jeg kommer nokk over det etter hvert!

Ellers har jeg det sånn delvis bra! Men skal nokk klare meg!


ja. bilde vil ikke bli riktig vei og det irriterer meg noe grusomt. så jeg ga opp.
Luggen min ser ikke helt bra ut men det får jo bare vare!

-Har du hatt noen prøver på skolen i det siste?


-NadiaElisa
 

Pannelugg

Hei, klipte pannelugg på meg selv igår natt! Jeg ble ganske fornøyd selv. Så nå lurer jeg på hva dere syns? :)

Har desverre ikke noe før bilde, men jeg kan vise hvordan jeg ble da!


Sminkefri å greier!


-Så nå lurer jeg på, hva syns du ? Klipte den selv! hehe


Et par dager siden, men pannen min vises nesten ikke, men det var det eneste jeg hadde, så det får bare
holde!


 -NadiaElisa

Ridning

Hei! Idag har jeg vært å ridd på en fjording som jeg sa igår at jeg skulle! Jeg ridde vell rundt to timer, å det var kjempe kjekt å bare få tankene på andre ting! Jeg kom hjem i 4 tiden å sovnet på sofaen i 5tiden å voknet nå! Jeg er ganske trøtt å sliten, så blogges imorgen!
-NadiaElisa
 

slapper av!

Hei! Idag hadde vi elevfri dag på skolen, så idag har jeg bare sovet å slappet av! Det er utrolig godt å ha lang helg, å bare få slappet av! Imorgen så skal jeg til en plass som heter Tomrefjord, som ligger i Vestnes kommune. Å ri meg en liten tur med hesten til ei veninde, det blir utrolig kjekt å bare få tankene mine på andre ting, å få være ifred, utn at noen skal få plaget meg!

Søndagen skal jeg nokk bare slappe av å ikke gjøre noe. Så det er ikke noe som er spesielt spennendes i livet mitt! hehe, dere må ikke glemme av spørsmålsrunden som ligger lenger ned på bloggen!:)
-NadiaElisa
 

Liten Shopping!

Hei, nå har jeg akkurat kommet hjem etter å ha vært på skolen å på en liten shoppingstur på det såkalte kjøpesenteret vårt som ligger midt i sentrum! Jeg fikk meg to dongeribukser, jeg kan legge ut bilde senere, for posen med boksene ligger nede, å jeg må lete etter kameraet mitt, å jeg er ganske sliten nå etter skoledagen åsånn så jeg orker ikke å røyse på meg! hehe

Idag på skolen hadde vi naturfagsprøve, som jeg ikke fikk pugget til nesten, for jeg tror jeg satt i to timer med lekser igår, å jeg var ikke ferdig før i 1tiden på natten, så jeg var ganske trøtt å slapp på skolen, prøven gikk vell ikke så veldig bra, selv om den var utrolig kort i forhold til de andre prøvene vi har hatt.  

Bildene av buksene kommer hvertfall senere! De er kjøpt på cubus!

-NadiaElisa
 

Angst.

Angst er noe av det verste jeg noen gang har opplevd. Jeg har i det siste fått veldig stor angst, å det er helt grusomt når jeg kan få det når som helst, jeg får låkt i hele kroppen, blir helt stum, klarer ikke snakke, jeg får pusteproblemer. Jeg klarer ikke røre meg, jeg kan sitte å stirre inn i en vegg, på et golv, eller noe i timesvis, plutselig så kan jeg begynne å grine som bare det.

Det som har skjedd, er at det har vært veldig mye problem for meg nå i det siste, jeg vil ikke gå inn på noen detaljer, siden jeg ikke vet hvem som leser bloggen. Jeg forteller alt fra hjertet mitt, bloggen er som en dagbok for meg, men jeg kan bare ikke gå ut med detaljer. Jeg kan si det som jeg har sagt, barnevernet har laget store problem med meg, me å tro jeg driver med forskjellig, en som står veldig nært meg, som ikke burde gå rundt å fortelle ting, har snakket drit om meg.

Den verste følelsen er at folk går å tror at jeg driver med stoff, noe jeg så absolutt ikke gjør!! Det hadde jeg aldri komt til å gjort heller, jeg hadde aldri komt til å rørt noe stoff uansett hva som hadde skjedd.

Nå fortiden så tenker jeg bare, hvorfor lever jeg? jeg har ikke noen grunn liksom, jeg er jo så å si et problembarn, jeg klarer ikke styre meg selv, ingen kan hjelpe meg, jeg får trangen til å skade meg selv, men jeg ville aldri gjort noe med meg selv, for jeg vet jeg hadde såret kanskje 2-3 stykker. Så jeg holder meg unna selvskading. For jeg vil ikke ødelegge meg slev som sagt.

Jeg har fortsatt spørsmålsrunde, bare bla litt lenger ned på bloggen, så får dere spør meg om spørsmål der, jeg skal svare på det jeg føler for, å jeg skal svare så godt jeg kan, jeg kan med engang si at jeg kommer ikke til å svare på video denne gangen, fordi jeg rett og slett, ikke klarer å vise meg på noe webkamera, jeg takler det bare ikke. Så dere får holde dere med et innlegg med svarene på!:)
-Har du hatt en slik følelse før?

-NadiaElisa

 

lekser

Hei! Nå skal jeg sette meg ned en timestid me lekser, så skal jeg rydde rommet mitt! Jeg har en naturfagsprøve imorgen, å den må jeg få en god karakter på for å bevise at jeg virkelig vil ha gode karakterer! så da er det bare å sette seg ned å pugge!

Jeg var på møte med barnevernet idag, det gikk igrunna greit, hadde to veninder som støttet meg når jeg var ferdig på møte, jeg satt på møtet i rundt en timestid, å etterpå gikk venindene mine inn å snakket til barnevernet, fordi de har sagt litt av hvert. Så jeg har fått litt orden :)

Dere må ikke tro jeg er innblandet i barnevernet fordi jeg har gjort noe, det var mye styr for et par år siden, så derfor er jeg i barnevernet, så dere må IKKE tro det er noe gale med meg!:)

Men nå må jeg sette meg ned med lekser så jeg får ryddet rommet mitt før jeg skal legge meg i 11-12 tiden for å klare å stå opp halv syv imorgen tidlig! :)


timeplanen! Er så glad for at dette her er en kort uke, har fri på fredagen! Å da blir det å sove lenge!

Blogges!:)

-Har du lekser?-NadiaElisa

 

janeidet

hei, dagen idag gikk ikke helt forventet! 
Jeg kom meg på skolen, gikk av skolebussen i sentrum ilag med besteveninda mi, spiste mat på shell, å gikk opp til skolen, når veninda mi hadde reist, hun går jo ikke på skolen, hun er jo 4 år eldre enn meg, men det er ikke så nøye! hehe, ja som sagt, jeg kom meg på skolen, etter jeg hadde spist mat og dagen hadde startet så begynte jeg å bli veldig svimmel, kvalm å fikk en kraftig hodeverk, jeg visste ikke hvor jeg skulle gjør av meg, det kjentes ut som jeg skulle kasteopp, så gjekk spørte læreren vi hadde om jeg kunne gå å lufte meg litt, men jeg kastet heldivis ikke opp! Jeg klarte å komme meg igjennom skole dagen, de to siste timene vi hadde så var jeg så slapp å vi hadde jo gym, så det gikk jeg da desverre av siden jeg var så slapp å dårlig! Så jeg fikk jo sitte i ro hele gymtimen. Det var ikke stort å gjør siden jeg var så dårlig, å jeg ville ikke hjem, for jeg ville ikke få fravær liksom! er jeg ikke veldig flink? hehe

Etter skolen så gikk jeg ned på helland (sentrum) ilag med en veninde ifra klassen, siden jeg aldri finner på noe med henne, å jeg snakker bare med henne på skolen, så var det utrolig godt å få være litt med hun også etter skoletid! Vi satt nede på det såkalte kjøpesenteret vi har! hehe, vi møtte en kompis av hun, å i rundt halv fire kom han jeg egentlig skulle møte :) Formen min ble heldigvis myemye bedre etter hvert, jeg fikk trøkt i meg en bolle, uansett om jeg var veldig mett etter de to første bitene, matlysten min er ikke helt på topp for å si det sånn.

Dagen min ble hvertfall mye bedre når jeg fikk møte han jeg skulle møte, han lyser virkelig opp dagen min! Han er vell igrunna en såpass god kompis så. Nå ligger jeg å slapper helt av i sengen å skal snart skype med en kompis, å snakker med folk på facebook! Kjenner jeg begynner å bli litt dårligere igjen, så blir vell ikke mange timene jeg er våken idag! Hehe, har forbedret meg veldig på skolen, har skjerpet meg virkelig, jeg vil jo selfølgelig komme inn på skolen jeg vil! Å jeg vil absolutt inn på akademiet i molde. Så da må jeg vell nesten bare få gode karakterer!


gammelt bilde! men orker ikke å ta nytt akkurat no. skal gjøre lekser så bloggest!:)
 

skole

Nå har jeg akkurat voknet å skal ordne meg til ny dag på skolen. Jeg kommer til å få så mye kjeft siden jeg ikke kom igår, men det overlever jeg vell! 
Men nå må jeg ordne meg så snakkes!

-NadiaElisa
 

veldig lite søvn mye å tenke på

Hei! Nå er spørsmålsrunden igang, så det er bare å spør i vei! som sagt så er spørsmålsrunden avsluttet til 31.oktober. så da er det bare å spør i vei frem til da! skal svare på alt, men går ikke direkte inn på detaljer om forskjellig. om det er noe dere lurer på. 

Jeg er innblandet i barnevernet, som jeg regner me alle her på vestnes har fått me seg, så om dere lurer på hvorfor så er det bare å spør, så kan jeg lage et innlegg om det om det er noen som ønsker det, om det er noen så ønsker å vite hva som har skjedd siden jeg er så deppa, uansett!

Jeg har mye å tenke på for tiden, men prøver så godt jeg kan å fullføre skolen, å komme meg igjennom dagene, men det er ikke så lett, jeg er ikke den glade positive jenta jeg kanskje var for 2 år siden. Men det har skjedd mye. Som jeg enda ikke klarer å forklare.

Som sagt, jeg og xen gjor det slutt i august, var ganske hardt å bli kvitt han igrunna, var jo ilag me han i 1år å 5 måneder, men jeg har komt meg videre å funnet meg en ny en, vi er ikke ilag, men vi holder på. Så, jeg prøver jo bare å finne den rette om dere skjønner!:)

Dere kan godt stille meg spørsmål i kommentarfeltet eller besøke ask profilen min! *HER* spør om hva dere vil! som sagt, jeg svarer sant. uansett om det er noen som har hakket på meg nedover spørsmålene på ask. Men spør om hva som helst om det er noe dere lurer på :) 

Håper som sagt det går bra med dere!
Jeg har sovet utrolig mye idag, klarte desverre ikke å gå på skolen idag. For å si det sånn, jeg har det ganske tøft akkurat nå, men jeg prøver så godt jeg kan å komme meg på skolen! Må jo bestå siste åre mitt på grunnskolen 10ende klassen liksom, skal jo søke skole neste år så! Kjenner jeg kommer til å vær dødstrøtt på skolen, men skal nokk fullføre skoledagen ja! 

-NadiaElisa 

flinke meg!

halloisen, jeg føler meg veldig flink, forsov meg til skolen idag, å jeg som hadde en viktig prøve i RLE.
Så klart, det er jo ikke verdens undergang, om jeg gikk glipp av denne prøven, men om jeg ikke tok den idag, så strøyk jeg på den.. Så her har dere da flinke meg! Skulle egentlig ta prøven på fredagen, men det skjedde noe på torsdagen så gjor at jeg ikke klarte å pugge til fredagen, så fikk jeg utsette den til idag, men jeg kom meg ikke opp så! Da får jeg bare takke meg selv for å ha strøket på den!

Håpe det ellers går bra med dere leserne, så starter jeg vell snart en ny spørsmålsrunde, jeg har her glemt av å svare på spørsmålene jeg fikk på forrige, men denne gangen skal jeg svare! Så, tror jeg bare setter igang en nå med engang! Spør i vei folkens! Svarer på spørsmålene rundt 31.oktober.2013! 

Hvorfor?

Hvorfor skal folk gå rundt å lage rykte? Hvorfor vil folk virkelig tro på rykte, enn å høre på folkene ryktene gjelder? Hvorfor lyge, hvorfor ikke bare si sannheten?
Jeg skjønner meg virkelig ikke på folk som vil tro på rykte, hvorfor ikke bare høre med folkene som vet best om ryktet om personen er sant eller ikke?

Hvorfor skal folk lyge, når sannheten kommer frem, å personen fortsetter å lyge? Blir bare så irritert, jeg kan vedde på at det er mange som har opplevd dette? Jeg har ihvertfall opplevd dette veldig mye de siste månedene, å det irriterer meg noe grusomt, jeg blir bare så lei.

Jeg vet godt at ryktene om folk aldri kommer til å forsvinne, men jeg fatter ikke at folk må ha så lite interesse i sitt eget liv, å bare må hakke ned på andre, slik de får et dårlig rykte på seg. Jeg selv har opplevd å fått høre løgner, å rykter om meg selv. Å jeg kan godt si at greit, dere får tro hva dere vil, jeg vet best sannheten. 

Folk som går rundt å lyver å sprer rykter om folk er endten misunnelig på personen, eller så liker de bare virkelig å ha noe å snakke om å ikke har nokk spenning i sitt eget liv.

Jeg laget meg selv ask-profil, å jeg angrer faktisk på det nå, å jeg kommer sikkert til å slette kontoen etter hvert, for jeg fikk virkelig noen stygge kommentarer å spørsmål. Å det verste er at jeg har en liten anelse om hvem det er. Men jeg skal ikke nevne navnet jeg tror er, for endten tar jeg veldig feil, men jeg tror det faktisk er noen jeg virkelig trodde jeg kunne stole på, jeg fikk noen skikkelig frekke spørsmål å nedhakking, jeg svarte selfølgelig ikke på alt. Jeg slettet de fleste spørsmålene.
-Har du opplevd noe sånt?

-NadiaElisa

 

sorry!

Hei! unnskyld for lite blogging altså! men nå er det mye som skjer rundt meg, jeg vil ikke gå inn på noen detaljer, håper det ordner seg snart! Klarer ikke blogge så veldig mye nå, er mye styr som sagt, håper det ordner seg snart!!!

Håper det går bra med dere leserne, så snart alt styre har gidd seg, så skal jeg begynne å blogge for fullt! Det lover jeg dere, tusen takk for at dere tar turen innom bloggen å leser! Det setter jeg stor pris på! Men nå må jeg nesten sove siden jeg skal tidlig opp på skolen, er bare tre timer og 20 minutter til jeg skal stå opp! Offameg, håper det går bra med dere som sagt!:) blogger garantert litt imorgen! :)

 
Ser helt dø ut! Ble tatt nå faktisk, hehe, bloggest!

09.10.2013

Hei! Nå sitter jeg bare å hører musikk og slapper helt av før jeg skal på jobb, jeg skal sitte barnevakt. hehe, jeg skulle egentlig sjå på the walking dead, men det tar jeg senere! Slapper av med besteveninda mi, å hører musikk så det er igrunna ikke så veldig mye å gjør på her på vestnes! Jeg venter igrunna bare på å bli hentet så jeg får starte på jobb å bare bli ferdig. Er døds sliten etter helgen, siden jeg var i Ålesund å satt barnevakt for verdens beste tanteunge, natt til lørdagen, så reiste jeg tilbake til Vestnes for å reise på zargate. Møtte nye og gamle venner så det var koselig! Møtte typen åsånn, ellers er det ikke så veldig mye som har skjedd.

Jeg har høstferie denne uken, å kjenner det ska bli så godt å bare slappe av å koble ut fra alt som heter skole å lekser nå! Utrolig chill, jeg skal vell bare vær med venner og typen denne uken, å bare slappe av, så vi blogges!:)-Hva har dere gjort i det siste? :)
-Har du sett the walking dead noen gang? :) 
-Har du høstferie? :) 

-NadiaElisa 

Ålesund og zargate

Hei! Nå har det seg sånn at jeg har endelig høstferie i en uke! Endelig, hehe! Idag skal jeg til Ålesund en tur å besøke familie, å bli der til imorgen. Å i morgen skal jeg på zargate en tur! Jeg har blogget om zargate før, som sagt så tror jeg de fleste vet hva zargate er for noe, men isåfall så er det ihvertfall data LAN. Så enkelt å greit er det! hehe :)

Nå sitter jeg i sentrum på lille vestnes å venter på at en kompis skal komme! Ellers er det ikke noe mer spennendes som skjer! hehehehe. Blogges :)
-Er det noen av dere som skal på zargate? :)
-Har noen av dere hørt om zargate før? :)


-NadiaElisa