oktober 2014

Oppsummering

Hei! I det siste har jeg jobbet med skolen, vært med venninnen min mye mer, vært på ridning og egentlig bare kost meg skikkelig mye! 

Skolen er ikke så veldig vanskelig heller, har fått min første 6'er, er utrolig hvor godt jeg har komt meg på VGS, har komt meg utrolig langt, gått fra 1'ere og 2'ere til 5-6'ere.
Har også vært mye med bestevenninnen min, er så godt og få snakket ut om problemer åsånn og finne på mye tull! hehe

Har vært på ridning også, som er utrolig kjekt, får noe annet og tenke på, føler meg så fri når jeg rir på en måte, er utrolig kjekt, hun jeg rir med er også kjempe hyggelig, har jobbet mye i det siste, som også er en frihet, er så utrolig kjekt å jobbe med småbarn, så det er nok det jeg skal utdanne meg til :)


meg og bestevenninnen min :'D


hesten jeg rir på.

Er vell egentlig ikke så mye mer og si, enn at det er utrolig mye som skjer på skolen, prøver, innleveringer og mye jobbing.
Klarte selfølgelig å sovne tidligere ista. oops.


-Hva har du gjort i det siste?:)
-Hva vil du utdanne deg til?:)


 

Long time no see

Hei! Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget, jeg har sagt flere ganger at jeg skal bli flinkere til å blogge, men har ikke noe og skrive om!

Eneste jeg gjør om dagene er å være på skolen og jobb, ellers er det ikke stort mer å gjøre.
Jeg har komt meg utrolig langt på skolen, jeg har fått veldig gode karakterer i forhold til det jeg hadde på ungdomsskolen, å jeg trives utrolig godt! Jeg har ikke så lange dager på skolen så det er utrolig chill, av og til etter jobb så er jeg ilag med ei venninne, ellers er det ikke stort mer fritid jeg har, men jeg trives ihvertfall utrolig godt på både skolen og med jobben jeg har! :)

Jeg har også vært litt på ridning, jeg skulle igår men hodet mitt er ikke helt på plass denne uken, så det hadde jeg helt glemt av, har heller ikke fått nok søvn denne veken, så håper på å ta igjen litt søvn i helga.

Nå er jeg i åsbygda me bestevenninna mi å slapper av og ser film.


min første 6-

 

-Hva har du gjort i det siste? :)

-Gjør du det bra på skolen? :)