november 2010

Typisk jenter !

Det er mye som er ganske typisk jenter som baksnakking som alle gjør. Det er ikke vits i å nekte på, for det er bare sånn jenter er uansett. Drama er også en del av jentenes liv, faktisk. Det er alltid noe drama uansett hvordan du snur og vender på situasjoner som har skjedd så har det vær et stor drama. Ting baller seg opp som i starten startet som en baggatell, men som til slutt har blitt et uendelig drama, men sånn er det. En helt normalhverdag for jenter. Fant noen pungt som faktisk stemmer helt korrekt om oss jenter. 

  1. Drama. Dette kommer jo helt an på hvor stor jentegjeng som henger sammen, men som oftest er det slik at to jenter liker samme gutt, noe som resulterer i konkurranse. Den som taper denne konkurransen blir sur på vinneren og det blir drama.
  2. Sjalusi. Selv om alle er venner så er det alltid noen som er sjalu på andre venninner, enten det gjelder typen eller utseende.
  3. Baksnakking. Det værste med jentegjenger. Det går lang tid før noen tar opp ting de er misfornøyde med, fordi de ikke vil sette seg selv i dårlig lys. Istedet prater de med alle andre enn den det angår om problemene, noe som fører til heftige diskusjoner i fylla og enda mer drama.
  4. Kopiering. Enkelte jenter kopierer andre jenter. Kjøper samme klær, kler seg likt, liker de samme interessene osv. Med andre ord, en copycat.
  5. Klikker. Selv i gode og store venninnegjenger er det alltid slik at noen henger mer sammen enn andre. Noen ganger kan dette føre til litt problemer, slik at man ikke kan invitere en venninne uten at en annen selvfølgelig blir med.

Jenter er virkelig noe herk for å si det sånn. Alt jenter gjør mot hverandre er sykt. Av og til skulle jeg ønske jeg var en gutt, da er det nokk med et slag i tryne så er man venner igjen. Rart å tenke på hvor stor forskjell det egentlig er mellom jenter og gutter når det gjelder vennskap. Jenter lager alltid så mye drama osv, og når det er noen de ikke liker er det ekstremt, men som sagt det er sånn vi jenter er.

 
-Hva syns du om dette?

-Har du vert oppi noe lignende før?

 

 

-Michelle

Gammle Bilder

 


 

 

Paranormal Activity 2

 

Hei! Jeg skal snart se Paranormal Activity 2 og gleder meg sykt! Har sett eneren å den var utrolig spennende ! Filmen er jo tillaget men basert på en sann historie! Tenk ossen de må være for de personene som bodde der da.Å alle sier nr 2 kommer til og bli mye skumlere! Men alså så lurte jeg på, har du noen gang opplevd noe uten om de vanelige? Sett ting, hørt ting eller noe sånnt? Isåfall kan du sende brev om det eller kommentere i kommentarfeltet så velger vi den skummleste opplevelsen og lager et innlegg om det. Du får og mange kommentarer fra oss på bloggen din! Og litt reklame. Så bare send brev eller kommenter :)

 

 

-Har du opplevd noe innenfor det uvanelige?

-Liker du skrekkfilmer?

 

-Michelle

Innkjøp fra byturen

Ohio is for lovers - Hawthrone Heights

Jeg sa jo at jeg skulle legge ut bilde av hva jeg kjøpte, så her får du det:


Bandasje 39,- , faktisk.. Holdt på med dynkekrig, så var det en som sprang på meg og prøvde å dynke meg. Jeg datt og han datt oppå foten min så den vrengte seg fra kneet til ankelen.. smart, ja! haha

ny onepiece, fra bikbok på salg! Bare 79,-.  Var bare igjen Xs og S, så min er xs/s.  Hadde en ekte fra onepiece, men likte den ikke i det hele tatt, kjøpte den for 1500 elns, men solgte den til søstra mi for 700,-.

 


4 nye neglelakker fra Bikbok og Cubus.  39,- for to.   Hadde bare 23 igjen, så måtte ha noen nye, haha!


college jakke 199,-  fra Only.Oh, elsker disse skoene!  299,- fra skopunkten.


elsker detaljene fremme på skoen!  299,- fra skopunkten.


Kjole fra Cubus, 299,-       Den ser selfølgelig mye bedre ut på.


en ny eos, hadde ingen igjen i denne fargen. Så jeg måtte bare kjøpe en ny. 79,- fra Cubus.


Hårspray, fra cubus 43,-

Så kjøpte jeg en singlett, men orker ikke legge ut bilde av den. haha, den er helt normal med svarte og hvite striper fra bikbok.

snakkes senere!

Rebecka

 

Endelig tilbake til bloggen!

Heisann!

Lenge siden sist, jeg hadde glemt passordet på bloggen og e-post adressen så kom meg aldri inn for å få blogget..

Men nå skal jeg være tilbake for fult!  Har både fått extensions fra extensionstore.no som jeg skal skrive om ettepå.

Igår var jeg også på shopping til juleballet som er om ca. 3uker, gleder meg sånn!  Får se innkjøpene snart!

Jeg var også med Caroline på lørdag, møtte henne på zargate. Hun er sykt morsom, og vi så mange skrekkfilmer og spiste godteri. Det var egentlig kjempe gøy, hihi.

Klassen min har også begynt med innsamling av penger til polenturen 2011, som klassen ska på i 10ende klasse, blir bra!

 

Ok, det var ganske mange tema jeg nevnte men, ville vel egentlig bare si at jeg er tilbake og skal blogge mye fremover!   :)Rebecka

ADVARSEL.

Hei! Lenge siden sist men de er fordi at denn stasjonere dataen min er full i virus! Jeg fikk viruset via MSN. Når noen har viruset på pc'en sender de seg selv på msn til andre hele tiden, men personen med viruset ser ikke at de sender seg.Å de går ut over hele pc'en vis du ikke får fjernet det med en gang. Når du merker du har viruset , er det når samtaler på msn popper opp og ned så fort at du ikke rekker å gjøre noe! Når viruset sender seg til en annen kommer det fek.s " er det deg på dette bilde!?" å en link. IKKE TRYKK! Og så fikk jeg en mini pc som jeg lasta ned msn på men tydeligvis kom viruset via min msn over på den og. Så jeg lasta ned et virus program som ikke lar meg gå på internett. Derfor har jeg ikke blogget. Men nå er jeg med bestemor. Men uansett husk får du en sånn link IKKE TRYKK UANSETT!

 

-Har du msnviruset?

-Har du noen gang hatt virus?

 

 

-Michelle

GÅ INNPÅ LINKEN!

plis gå innpå denne linken for meg <3

http://www.witbjbf.com/?id=bieberblogg

alt du må gjøre er å gå innpå denne linken å ikke noe mer. De er min side der jeg skal få mest til og gå innpå for og vise at jeg er en stor Justin Bieber fan! Og kom igjen de er jo ikke noe mer en å klikke innpå.. :'D <3

 

SKAL KOMMENTERE BLOGGEN DIN VIS DU GJØR DE ! kommenter du har gått innpå ;)

 

Twitter.

Jeg sitter jo å nerder på twitter hver dag, min twitter er selvsagt en bieberfan twitter der jeg en dag håer justin kommer til og følge meg tilbake C: Men alså har du twitter? Da vil jeg gjerne vite din twitter så jeg kan følge deg! Ålsa vis du ikke har twitter kan jeg forklare hva jeg mener med å "følge". Når du lager din egen twitter kan folk gå innpå din side å følge der "follow" å de er et poeng å få mange followers. Justin har snart 6 millioner followers 8) Jeg hadde en gammel twitter der jeg hadde nesten 2000 followers men på den jeg har nå har jeg 413. Så følg meg på twitter om du har twitter ! Vis ikke lag en ;) min er @bieberblogg


 

Har du twitter?

 

 

 

-Michelle C: