november 2011

30.nov.2011

Begynner på igjen jeg! heh... siden jeg ikke klarer å være sint på Michelle, så ble vi jo venner igjen!.. kan ikke si vi er bestevenner ennda, men vi får bare ta det som det kommer!

Så ja, jeg har faktisk savnet og blogge, jeg er endelig ferdig med å gå på medisin da! Jeg hadde en slagt sjukdom, men det spiller ingen rolle nå lenger siden jeg er frisk igjen! heh, men uansett da, så, i det siste har jeg bare snakket med venner, og vært med kjæresten osv, ikke så mye egentlig! 

I helgen skal jeg vell ta meg en tur oppover til furland til min kjære pappa! haha, er der annen hver helg om dere lurte! hah, blir vell for det meste borte med Robert osv da! hehehe, synd han ikke skal være hjemme, skal til en kompis på furland, så får møte han likevell! Kos å vær litt med kompissene til Robert egentlig. Menmen.. nå må jeg forte meg på trening så jeg ikke blir forsen (igjen!) treningene mine er på tirsdag og onsdag.

Får nokk trim synest jeg, har jo trossalt 2 gymtimer på skolen på mandager og torsdager, åsso er det jo tirsdag og onsdag, 4 dager i uken! Bare jeg nesten aldri ha gym, hater det igrunna, men nå må jeg løpe! bloggest senere!:)

Hva har du gjort i det siste?
Trener du fire ganger i uken?
Hva skal du i helgen?


-NadiaElisa 

New wallet
 

Syns?

Kose helg!

Hei! Igår så for jeg til Robert rett etter skolen, og har koset meg med han igår og idag! Ellers idag har jeg bare chillet, og vært en tur på butikken og kjøpt godteri, så nå sitter jeg og koser meg med godteri og Harry Potter og fangen fra azkaban på kanal tv3, ferdig om en halvtime elns. Men uansett, imorgen skal laget vårt spille 2 kamper igjen, og vi spilte en på onsdagen som var, og vi vant 14-10 mot kristiansund! Å vi skal knuse kristiansund på bortekamp imorgen, så blir vell ikke så mye blogging.

Og jeg ville minne dere om spørsmål's runden >HER< spør i vei!  Å som dere vet det, det er jeg Nadia som har spørsmål's runde.PH//Michelle//
 

-Hva har du gjort i helgen?
-Har du sett en Harry Potter film?


-NadiaElisa! 

13.nov.2011

Igår spilte jeg 2 kamper, og vi tapte begge to.. Domt egentlig, menmen, slik er det jo bare. Vi spilte mot 2 lag som heter Frode 1 og Frode 2. Vi tapte 27-7 mot Frode 1, og 17-11 mot Frode 2.. menmen, slik er det jo bare!

Jeg kom meg ikke hjem før klokken var ca halv 7, og da var det og spise, så hoppe rett i dusjen, siden søstern skulle sitte barnevakt for Robert og meg, så vi tok turen dit, og var der vell til 7-8 tiden idag tidlig. 

Idag skal jeg ta turen hjem til mamma, og jeg og Chasmin (søstrami) har hatt en koselig helg ilag, å vi har sett film, og jeg tror hun og har kost seg !.. Men blogges!


<3


Hva har du gjort på i helgen?


-Nadia

PS: IKKE GLEM SPØRSMÅL'S RUNDEN SPØR I VEI DA !
 

Spørsmål's runde!

Hei søtisser! Jeg tenkte jeg skulle sette i gang en liten spørsmålsrunde på bloggen, så spørr i vei, om dere har noe dere lurer på! Jeg svarer kanskje med videoblogg, får se. Men spør om akkurat det du vil! utenom personlige ting.
Spør om noe du lurer på da! Kom igjen!
takk på forhånd!

-NadiaElisa
 

Kamp!

Hei! Idag kommer jeg sikkert ikke til og blogge så mye, siden jeg da har kamp idag. Skal spille mot noen som heter Frode! Håper jo selvfølgelig på seier da! Så idag skal jeg spille 2 kamper, og blir hentet av ei veninne 13:35. Det er laget vårt som sagt J14 heter vi, er blandet med de som er 1 år eldre, men det er jo bare bra! Jeg er da keeper! haha, men vi bloggest!For de som lurer, så er handball ynglings-sporten min om dere lurer, og jeg ELSKER og spille keeper!

Om noen ifra vestnes leser blogger, jeg oppfordrer dere om og komme og se på kamp i hallen klokken 3!-Hva skal du idag?


Å DET ER SELVFØLGELIG LÅV OG ØNSKE MEG LYKKE TIL ! :)
takk på forhånd!

-NadiaElisa

 

Anbefaler blogg.

Nå tenkte jeg at siden jeg først og fremst er på pc'n så hadde jeg tenkt og faktisk anbefale en blogg jeg mener er bra! Og det er faktisk en kompis sin og bloggen kan du besøke her >Patrick< Jeg anbefaler denne bloggen på de sterkeste! Uansett om han ikke blogger så mye så er det en utrolig bra blogg! Jeg synest i hvertfall det! så ta turen innom bloggen til han! Absolutt ingen "uverdig" tid, du angrer om du IKKE går innom bloggen og leser. Så sett av litt tid og les bloggen!

 

Hva burde jeg blogge om?

Hei! Unnskyld for at jeg ikke har blogget så mye i det siste, tenkte jeg skulle blogge idag på skolen men så kom jeg meg ikke inn på nett på de stygge pc'ne på skolen, så da ble det NULL blogging der. 

Menmen, grunnen til at jeg ikke har blogget så mye i det siste, er fordi jeg kommer rett og slett ikke på hva jeg burde blogge om! Så om du har noen tips om hva jeg burde blogge om kom med dem da!

Takk på forhånd om hva DU synest jeg burde blogge om!

-Hva synest DU om hva jeg burde blogge om?


 

05.nov.2011

Her om dagen så var jeg med Michelle, og jeg låvet at jeg skulle legge ut noen bilder, men siden jeg ikke fikk noen bilder av Michelle, så fikk jeg bare bilder av meg, og her kommer det noen


Alle bildene har Michelle tatt. Når jeg først og fremst snakker om Michelle, så skal jeg ta en tur dit idag, så skal vi ta flere bilder så bloggest!


Hva synest du om bildene?
Skal du til ei veninde/kompis idag? :)
 

Sminkebilde

Alså jeg har holdt på med sminke leeenge og er jo blitt LITT god til det da, så idag lagde jeg en litt crazy sminke og tenkte og dele med dere og se hva dere syns! Ganske ekkelt, men om dere ville kunne jeg laget sminkevideo til sånn sminke?

Hva syns du?

HELG

Hei! Nå har jeg ca akkurat kommet hjem, og det er rett og slett herlig med helg. I helgen så er jeg ikke sikker på hva jeg skal, men idag skal jeg mest sannsynlig chille, eller en liten tur til kjæresten senere. Imorgen kjæresten om det ikke blir idag. Og viktig! søndag skal jeg spille kamp i vestneshallen og om noen bor i nærheten kom og se. Jeg er ikke sikker på klokkeslett men det finner jeg ut senere!. 

Nå har jeg akkurat lest igjennom bloggen til ei veninde gå inn på "charlottevikaas.blogg.no" hun tok vell 3 bilder av meg og kjæresten, men jeg legger til 2 jeg!


Meg og Robert, fotograf: Charlotte!


Meg og Robert igjen! ehehe, fotograf: Charlotte!
Hva skal du i helgen?
Hva synest du om bildene?


 

Vinterjenter

Hei!.. Nå er jeg akkurat ferdig med og skrive en bokrapport, jeg er faktisk ganske stolt over at jeg er ferdig bare 5 dager før! Hihi, neida.. men jeg tenkte at dere skulle få lese den jeg!


Bokrapport av Nadia

 

 

Tittel: Vinterjenter

 

Forfattar: Laurie Halse Anderson.

 

Utgivningsår: 2009

 

Hvorfor jeg valgte boka: Jeg valgte boka fordi jeg syntest at den såg spennendes ut, og da jeg leste bakpå så tenkte jeg at det kanskje var en bok for meg, og det var de så absolutt!.. Litt inviklet bok, av og til jeg rett og slett ikke forstod meg på den, men spennendes og lese !:)

 

Hvilken sjanger: Det er vell en slags krim og fantasy sjanger da.

 

Tema: Temaet i boka, var vell om 2 jenter som ble uvenner, og da hun ene hadde prøvd å få kontakt med veninnden sin så hadde hun ringt 32 ganger, og litt etter død.

 

Bakgrunn: Historia skjer av og til i notid og for lenge siden. Litt vanskelig og forstå.

 

Handling: Handlinga i boka, var at ei som het Cassie endten drepte seg eller ble drept. Kjempe spennendes handling samtidig trist. Varrierende, og forvirrende!

 

Det handlet da mest om en "meg" person, som het Lia, og det var vell flere hovedpersoner, Lia, Jennifer og Cassie.

 

Jeg likte boka, for den var både spennendes og fantasifull, og jeg levde meg rett og slett inn i boka, men av og til kunne den være litt forvirrende. Men jeg likte boka kjempe godt, og jeg har lyst og finne flere bøker av denne forfatteren. Siden hun har både fantasi og var veldig flink til og skrive og få folk "hekta" i dei historien hun skriver.

 

Den beste delen av boka, var vell da jeg fikk lese hvordan eller hva som hadde skjedd, og hva hun ene såg for seg og slik. Fordi jeg syntest det var spennendes og jeg levde meg inn i det!

 

Boka fikk meg til og føle at vennskap er viktig. Og må ikke la en krangel ødelegge for vennskape. Og du angrer om du ikke svarer på telefonen den 30 gangen veninnden din ringer. For tenk, endag er hun borte for alltid. Men følte jeg klarte og fokusere skikkelig på hva som stod i boken.

 

Jeg vil gjærne anbefale denne boka for venna så absolutt. Ivertfall for dei som lika krim og fantasy, så vil i nokk tenke me at dei fleste som lika krim og fantasy kjem t å leve se inn i boka å klare nesten ikke stoppe og lese.

 

Som i skreiv tidligare, så vil i gjærne lese fleire bøker av Laurie Halse Anderson fordi hun skriver bra og har god fantasi.

 

Jeg lærte at du børr ta vare på vennene dine for, plutselig endag så er de borte. Og at sjøl om ei veninnde dør, ta de tungt, vis de for andre. Som i bruka å sei "Don't smile, when you are sad!".

 

Jeg syntest at folk som gjærne vil lese denne boka, børr tenke seg litt om og ikke bare tenke slik som meg at "denne boka er sikkert bra" for den er veldig forvirrende. Jeg syntest ivertfall det. Det er "Vinterjenter"
Den boken jeg tror jeg skrev om her endag tidligere, her fikk dere lese litt og faktisk se bilde av sjølve "coveret" på boka, så enjoy!
Hva syntest du om bok-rapporten min?
Ville du tenkt deg å lese denne boka?
 

02.nov.2011

Hei folkens! Endelig hjemme etter en lang dag på skolen, prøve fått igjen prøve.. og igår så ble jeg ferdig med ett "grefelhus" eller trepenalhus i sløyd, og jeg fikk 4- ikke verst synest jeg da! men ble ikke ferdig med og pusse på de osv.. men care i de. jeg skulle egentlig bare si at Robert ble ikke med meg hjem idag.. men jaja, de tar vi igjen! Jeg tar meg en tur til Michelle istede for jeg !.. skal spise og diverse, får se om vi tar bilder, eller hva vi finner på! 
Bildet: tatt med webcamera for noen dager siden // sminkefri.


Preikast da!
 

02.nov.2011

Jeg tok valget og tok sjangsen på at lærern ikke klikker på meg når jeg sitter på bloggen hihi. men uansett, idag så må jeg se om jeg får blogget utover dagen, Robert skal bli med meg hjem og diverse.


orker ikke skrive mere.. kommer mer senere, slenger kanskje med ett eller flere bilder

Preikast :D 

02.nov.2011

Hei dere! Jeg husker at jeg sa jeg låvet jeg skulle bli en bedre blogger!. Men jeg har rett og slett helt glemt av og blogge!. å nå sitter jeg på skolen, og akkurat blitt ferdig med noe som heter "nasjonaleprøver i matte" og når vi var ferdig med den prøva kunne vi få gjøre de vi ville på pc'n, så tenkte jeg at jeg da skulle ta og blogge litt!

Siden jeg sitter på skolen, så har jeg da ingen bilder, for jeg sitter på skole pc noe dritt! neida haha. men uansett, får komme meg på ei nettside og spille litt spill eller noe sånt!

I det siste så har jeg for det meste da vært med gutten min og vært lite hjemme.. og jeg finner ikke ladderen på kamerae mitt.. men skal lete når jeg kommer hjem! wihu, forhåpentligvis nye bilder utover uka!


Preikast!<3


Over og ut Nadia ; )