november 2013

Familie min!

Hei!
Tenkte jeg skulle blogge litt om min lille familie, søsteren min, mammaen min og min pappa.

Jeg har verdens beste mor, verdens beste søster og en veldig søt pappa! Jeg for min del, kunne ikke bedt om en bedre familie, jeg kunne ikke byttet ut familien min med noen andre, eller for fem flate øre. Jeg har et helt fantastisk liv! Å fantastiske foreldre, som kanskje ikke alltid komer overens, men det er vell ikke alle som gjør?

Jeg er ganske glad for å ha søsteren, hun stiller alltid opp, som jeg har nevnt i tidligere innlegg! Å moren min er bare helt fantastisk! Selv om jeg og mamma har et så godt forhold til hverandre, som sjeldent folk har, så kan jeg og moren min snakke om alt mulig, som vanlige veninder! Å det er jeg kjempe glad for, men hun har også en mor rolle, som hun virkelig er flink til, å jeg er virkelig stolt over at hun virkelig klarer det, siden hun sliter med migrene.

Faren min, vet jeg ikke om hvor mye jeg kan si om igrunna, for jeg har igrunnen ikke så mye å si. Selv om jeg va innlagt på UPA, så har pappa hvertfall stilt opp mer for meg når jeg kom ut, enn det han kanskje har gjort på et par år!

Jeg tenker bloggen ikke trenger å vite alt. Men det er som en dagbok, men jeg legger aldri ut noe skikkelig privat.

Selv om familien min er ganske sprø av seg, så ler vi alltid av hverandre! Vi kan ha våre krangler, men etterhvert så flirer vi bare av alt sammen! Jeg er utrolig glad for den familien jeg har! Å kunne ikke ønsket meg en bedre en! <3


Jeg og min kjære pappa ♥
Jeg og verdens beste søster!♥Jeg og min kjære mamma! ♥


Har ikke andre ord enn at jeg elsker disse tre personene! Selv om vi alle tre titt og ofte krangler, så flirer vi alltid av hverandre!
Disse personene betyr alt for meg! ♥♥♥♥


Barnevakt!

hehe! hei dere!:) Nå sitter jeg barnevakt, å for ca 20 minutter la jeg hun jeg passer!
Nå sitter jeg bare å venter på at klokken skal bli 22:00 så jeg er ferdig å får kommet meg hjem å slappet av! Har jo helg nå, siden vi har fri imorgen!

Noe som ikke gikk så veldig bra, hehe, jeg gjor helt fel på hele tentamen idag! Jeg gjor hele oppgaven fel! Men jeg satser på at jeg får en helt ok karakter på begge tentamene, jeg tror jeg får bedre karakter på hovedmål enn det jeg gjør på sidemål! Siden hovedmålet mitt er bokmål.

Dette er en veldig fin start på helgen egentlig, får sitte barnevakt som sagt, som jeg elsker. Er veldig glad i unger, spesielt de som er så rolige som hun jeg passet idag er! Men det er jo helt greit om de ikke er så rolig heller!

I helgen så skal jeg vell bare slappe helt av, på søndagen skal jeg møte ei dame som jeg skal starte å passe ungene til! Det var litt av en utfordring jeg fikk av henne, å jeg gleder meg veldig mye!
Det er tre unger og to hunder som jeg mest sannsynlig skal begynne å passe! Jeg gleder meg veldig til den utfordringen, å i tillegg så må jeg vell snakke litt engelsk, hihi, det skal bli artig det!

Jeg er ganske trøtt å sliten. Så blogges imorgen!:)har farget håret mitt svart forresten, jeg gjor det igår å er ganske fornøyd!
Bildet ble fel vei, men det får bare gå!


fel vei dette også! Men slik så håret mitt ut før jeg farget det!


sånn blle det etterpå!


-Hva syns du ?:)
offa meg!

hei! jeg vet jeg er dårlig til å kommentere tilbake til bloggene som folk kommenterer her på bloggen! men jeg lover at jeg skal bli mye flinkere enn det jeg har vært!:) så bare fortsett å kommentere så skal jeg prøve så godt jeg kan å gi kommentarer tilbake på bloggen din!:)

tentamen & jobb

hei! nå mobilblogger jeg igjen! hehe, jeg er nesten akkurat ferdig med tentamen, nå sitter jeg nede på mix som er rett nedom skolen, å venter bare på at at klokken skal bli kvart over 1, så jeg får stikke på jobb, jeg skal sitte barnevakt :)

men blogges senere!:)

Tentamen ??

hei! Nå sitter jeg på skolen å er akkurat ferdig med tentamen! Jeg ble ferdig for litt over en time siden, men får ikke levere før klokken er 12.. jeg mobilblogger for dem som lurer!

Vi har hatt norsk tentamen i hovedmål å jeg har bokmål! Imorgen er det også norsk, men da er det sidemål som altså for meg er nynorsk. Noe jeg hater!

Men nå skal jeg slappe av i en time til å legge bort mobilen før læreren merker at jeg sitter å trøkker på den! hehe, vi må nemli levere inn mobilene våre hver dag, men jeg gjør det aldri ??


Jeg har faktisk skrevet 3sider, som sikkert er alt for lite, siden det er en slags eksamensoppgave! men det får bare være, for jeg vet ikke om noe mer å skrive om!


Blogges!:)

skole

Hei! Nå har jeg akkurat gjort meg klar til skolen, å endelig ny uke med nye muligheter!

Jeg er veldig glad for at vi har en kort uke denne uken, idag og imorgen er det vanlig skole dag, åsso er det tentamen onsdag og torsdag, så vi får gå når vi vil. Å på fredag har vi fri! åh, skal bli så godt med lang helg! hehe

Nå skal jeg se ferdig resten av one tree hill episoden, å høre litt musikk før jeg må gå ut halv 8!:)


jaja, feil vei å greier! men det får bare vær! hehe


-Hva skal du idag?

Blir rett dårlig.

Hei! Nå sitter jeg her med veldig mange tanker. Å jeg tenkte jeg skulle blogge om hvor egentlig dårlig jeg blir av hele vestnes for tiden!

Jeg kan si det at du skal hvertfall lete lenge for å finne noen du faktisk kan stole på! Heldigvis så fant jeg June, som jeg kan stole 100% fullt på! Jeg kan være helt meg selv rundt henne! Jeg har jo utrolig mange venner her på vestnes, å jeg kan bare få si det rett ut, at jeg kan visst ikke stole på de personene jeg faktisk trodde jeg kunne stole på.

Jeg skal ikke nevne navn på de jeg mener, men jeg håper de skjønner hvem de er. Jeg blir rett drit lei av at jeg ikke kan stole på de jeg håper jeg kan stole på. De vender ryggen mot meg med engang de får eller har sjansen. De sier ting til meg, som viser seg ikke er sant. De henger med de personene de slenger drit om? Hva er da vitsen med å slenge drit eller snakke stygt om en person? Kanskje de sier at de er ganske innpåslitne, å ikke liker der? Åsso henger de med dem plutselig en dag? Jeg vet det ikke er bare jeg som har det slik. Jeg vet om mange som har det slik på vestnes.
Jeg blir rett dårlig av måten folk kan oppføre seg på. Jeg vet jeg garantert kommer til å få høre mye drit om dette innlegget her fra folk ifra vestnes. Men jeg er så vandt med å få drit mot meg, at det bryr jeg meg ikke så mye om. Jeg trodde ikke at vennskapene her på vestnes var så innmari dårlig. Er ikke rart folk som vokser opp her blir helt ødelagt.

Jeg har bestemt meg for å faktisk flytte langt vekk fra vestnes, å finne meg nye venner, å få en helt ny start så fort jeg skal søke på videregående. Jeg har opplevd så utrolig mye her på vestnes, noe jeg skulle ønske jeg aldri hadde opplevd, jeg har blitt mobbet bare fordi jeg har gjort en feil, kanskje fordi jeg har vært ilag med en som var mye eldre enn meg, fordi jeg henger med eldre, å fordi jeg er innblandet i barnevernet.

Jeg er utrolig lei av hele vestnes kommune. Jeg har et par venner her på vestnes, som jeg virkelig kan stole på, å jeg håper de vet sjøl hvem jeg mener. Men jeg føler det ikke er nokk. Jeg vil ha venner som jeg kan stole 100% på. Jeg vil ikke ha venner som later som jeg kan stole på de, åsso vender de ryggen til så fort de kan.
Spørsmålsrunde!

Hei! Nå har jeg omtrendt akkurat voknet, å vet absolutt ikke hva jeg skal blogge om! Så jeg setter like gjerne i gang en spørsmålsrunde!

Så spør om hva dere vil :)Filmkveld med storesøster!

Hei! Jeg har jo blogget om at vi skulle se R.I.P.D, å det har vi gjort, det var en såvidt bra film, litt vell redigering, men ellers var filmen helt ok! Etter den filmen så vi faktisk på mummitrollet, er litt godt å få frem ting fra barndommen en sjelden gang. Nå sitter vi å ser på Fast and the furious 6! Jeg har sett den engang før, å den er like bra andre gangen også!

Jeg tenker vell at når den er ferdig skal søsteren min legge seg, siden hun skal opp tidlig imorgen å reise på jobb i Molde, så jeg regner med at jeg skal stikke hjem igjen når filmen er ferdig!mat og film

Hei! Nå har vi omtrendt akkurat spist, å nå sitter begge to med hver sin klubbe å ser på R.I.P.D! Senere skal vi tydligvis se mummitrollet! hehe, det er visst en episode som var for rå til å vises på tv'n for lenge siden. Så Chasmin måtte bare kjøpe den sa hun!


Kyllinggryte! Tror vi skal gå i sporene til både pappa og bror som kokk altså!Ja, søsteren min er tidlig ute med julepynten, så hun har allerede pyntet i huset til pappa!


Søsteren min har også blogg. Så dere kan godt besøke bloggen hennes bare trøkk *HER*

-Hva skal du ikveld?

Kosekveld!

Hei! Ikveld så skal jeg bort til søsteren min! Å vi skal ha en alenekveld ikveld, å jeg gleder meg veldig mye, for det er veldig veldig lenge siden vi har hatt. Jeg reiser bort dit nå snart, hun hadde leid en film som heter R.I.P.D, åsso skal vi prøve å lage kyllinggryte ilag! hehe, skal tru hvordan det skal gå? Når ingen av oss har laget det før, det blir spennendes! hehe

Vi kommer nokk til å se flere filmer enn bare R.I.P.D, siden jeg kanskje skal overnatte. Jeg må nesten se hvor sent det blir, vi kom frem til at vi skal se et par skrekkfilmer som hun enda ikke har tørt å sett. Å livene våres kommer til å bli ødelagt tydligvis i følge henne!

Vi skal hvertfall kose oss, jeg har med kameraet mitt, så jeg får sikkert tatt bilder av at vi lager mat, å av filmene vi skal se!
Nå må jeg pakke ned dataen min, kameraet mitt åsånn, siden jeg snart blir hentet av søsteren min og en kompis av henne!:)


Blogges senere !:)


her er ene filmen vi skal sefeil veg, yeye!

-NadiaElisa

Besteveninden min!

Hei! Tenkte jeg kunne skrive et innlegg om besteveninden min June!

Jeg har ikke kjent henne mer enn noen få måneder! Å vi har blitt så utrolig gode venner, jeg kunne ikke bedt om en bedre veninde enn det hun er! Hun har opplevd veldig mye i livet sitt, som hun har fortalt meg, å jeg har opplevd mye. Vi har støttet hverandre gjennom veldig mye! Å vi har utrolig mye tilfelles!

Vi ble kjent på en veldig unormal måte! Siden jeg var på besøk med noen hun holdt på med, som jeg faktisk ikke visste om, å jeg la henne til på snapchat bare for artig, for å se om hun ble sjalu. Men det ble hun altså ikke. Vi snappet en del den dagen, å når jeg skulle hjem fra han jeg var med den dagen, så var det faktisk veldig noe veldig artig som skjedde, jeg syklet, å skulle sykle hjem, å i en nedoverbakke holdt jeg nesten på å bli sprunget ned av en hjort. Å jeg måtte bare le meg halvt i hel, å måtte bare fortelle det til henne! Å jeg vil tro hun fikk seg en ganske god latter ettepå! Hehe

Jeg spurte henne da om vi skulle finne på noe endag, å hun hadde tenkt å farge håret sitt lilla, så hun lurte på om jeg kunne å farge hår, så jeg stakk til tomrefjorden å hjalp henne med det! Første dagen vi møttes skikkelig, vi snakket ikke så veldig mye ilag. Men litt snakking ble det no. Jeg skulle hjem å spise, så reiste jeg tilbake til henne. Vi skulle egentlig se film, men vi stakk heller til han hun holdt på med. Jeg stakk hjem etter en liten stund, jeg bur jo bare 10minutter unna karen, hehe!


June!:)


Etter hvert så begynte jeg å reise på besøk til henne vær dag, å det ble bare mer å mer snakking. Å vi fant ut at vi hadde egentlig utrolig mye tilfelles! Vi har funnet på utrolig mye sprell igjennom de få månedene. Å det er utrolig mye jeg kommer til å huske en god tid fremover!

June er en av personene jeg forteller alt til, ellers er det min storesøster som jeg skrev et innlegg om under dette innlegget! June er også en av de få som klarer få opp humøret mitt, som sjeldent folk klarer nå tildags. Det er ikke så veldig ofte noen klarer å få opp humøret mitt. Men June og Chasmin får det alltid opp!

Jeg og June har funnet på utrolig mye tull, å styret på. Men mamma sier at hun aldri har møtt noen ungdommer som er så rolige som jeg og hun! Vi var ofte ute før med venner, men ikke så mye den siste måneden, siden jeg har vært innlagt, så er det nesten bare på skolen jeg klarer å gå. Selv om bare det er hardt for meg! Nå er vi nesten bare hjemme å stirrer på hver vår data, blogger, sitter på facebook og ser på serier.

Jeg kunne ikke bedt om en bedre besteveninde enn det June er! Hun er ubeskrivelig! Hun har fått så utrolig mye drit mot seg. Å jeg skjønner folk kanskje har litt sjokk over at ei på 19år er venn med ei på 15 år. Men hva har vell det å si? Når de kommer godt overens, å har utrolig mye tilfelles, som sjeldent folk med sånn aldersforskjell har?

Jeg kan ærlig si, jeg er ikke 15år i hodet, å June er garantert ikke 19år i hodet! hehe!!

Vi har også lugget inne i minibanken å ladet mobilene våre! Å folk stirret utrolig rart på oss!

opsiihehe, janei, pappa er gal!!hehehehehe!!! bilde er tatt nå idag! er hun ikke pen?xD


-Har du en besteveninde du kan fortelle alt til?-NadiaElisa
Min storesøster

Hei!:) Som dere kanskje ser i innlegget under, så har min storesøster villet skrive et gjesteinnlegg! Å det synes jeg er kjempe koselig. Å jeg er så utrolig glad for at jeg har den storesøsteren som jeg har idag!

Chasmin har jo skrevet mesteparten i innlegget under!
Jeg og storesøster har hatt mye oppturer og nedturer, hun har hatt det vanskelig enkelte ganger, å jeg har støttet henne, så godt jeg ihvertfall kan, å hun stiller alltid opp for meg! Som hun også har skrevet er at jeg står på egne bein, det har jeg gjort veldig mye, men når det blir alt for mye enkelte ganger, så er det hun jeg alltid kan gå til! Jeg vet hun alltid klarer å få opp humøret mitt på alle måter.

Jeg kunne aldri ha bedt om en bedre storesøster enn det hun er! Jeg har jo selvsagt to eldre søsken også, en eldre søster og en bror, men de har jeg jo ikke så god kontakt med som jeg har med Chasmin. Grunnen til det er vell fordi at de er så mye eldre enn meg, å at de bare er halvsøskene våre, å at de bor en time unna. Som gjør at vi ikke møtest så veldig ofte!

Chasmin har alltid vært den personen jeg kan snakke med om alt! Vi har kranglet utrolig mye, å sagt utrolig mye stygge ting til hverandre! Noe som jeg også angrer veldig mye på den dag idag.
Noe som også er litt artig å tenke på, er at vi aldri har hatt noe tilfelles, selv om vi har budd ilag fra dag 1. Når jeg ble født 31.05.98. Uten om det siste året, da har hun vært utrolig mye hos pappa. Å jeg kjenner jeg savner å ha henne her i hus, for jeg ser henne veldig sjeldent, selv om pappa bare bor to minutter unna her mamma bor. Hun er som regel på jobb, eller på jakt, å jeg er som regel opptatt når hun er ledig, men hun er ganske sliten etter hun kommer fra jobb også! Noe som jeg skjønner veldig veldig godt!

Jeg og Chasmin har faktisk bedre kontakt nå, enn det vi har hatt før, det var godt at vi fikk litt mellomrom, for vi kom sjeldent overens, å de gangene vi faktisk kom overens, så varte det bare i et par timer! *oops*
Det var godt når søsteren min reiste litt til pappa, å var der nesten hver dag, men nå kjenner jeg at savnet av at hun bor her med mamma, er utrolig stort! For jeg føler jeg ikke får snakket med henne akkurat når jeg trenger det!

Hun støttet meg når jeg var innlagt, hun støtter meg når folk oppfører seg dårlig mot meg, eller når noen gjør noe mot meg. Hun har alltid vært ved siden av meg, hun har aldri vendt ryggen mot meg. Noe som jeg vet hun heller aldri vil gjøre.

Tidlig ifjor, så husker jeg at hun ble ganske så sur på han jeg var ilag med før, fordi han var jo like gammel som hun, altså hele 6år eldre enn meg, så jeg skjønner ganske godt at hun ble sur. For jeg hadde jo blitt det selv om jeg hadde vært storesøster, å om min lillesøster hadde blitt ilag med noen som hadde vært så mye eldre enn seg selv.
Etter hvert så "godtok" vell søsteren min at vi var ilag, men det var ikke lenge før vi hadde gjort det slutt faktisk. Det tok veldig lang tid, å det var litt synd at hun ikke godtok det før. Det var faktisk bare noen få måneder eller noe sånt hun "godtok" det skikkelig.

Jeg er utrolig glad for at jeg har Chasmin der jeg har hun. Hun er verdens beste storesøster bokstaveligtalt, selv om hun enkelte ganger kanskje ikke er det, fordi vi krangler, eller er uenig i noe. Men uansett så kunne jeg aldri ha bedt om en bedre storesøster enn det hun er!

Er så ufattelig glad i deg storesøster!!<3


Meg til venstre og Chasmin til høgre :)


samme her!


-NadiaElisa

Gjesteinnlegg fra Nadia's storesøster

Hei! Mitt navn er Chasmin, å jeg har spurt om jeg kunne få skrive et gjesteinnlegg for Nadia. Noe jeg selvfølgelig fikk lov til siden jeg er verdens beste storesøster ;)

Men fra spøk til revolver:

Jeg har egentlig problemer med å begynne et sted. Det er så mye jeg vil få sagt, så mange å nå frem til med dette innlegget.

Jeg får vel bare starte med at vi ikke har hatt et så godt søskenforhold som vi egentlig skulle hatt. Vi gikk egentlig ganske godt sammen de første årene etter at Nadia kom til verden, men etterhvert ble det bare verre og verre mellom oss. Alt krøllet seg bare sammen. Jeg skal vel tørre å si at den største grunnen til det er at vi alltid har vært så forskjellige... Vi har hatt mange stygge episoder, sagt utrolig mye stygt til hverandre som vi aldri skulle sagt. Den største skylden ligger hos meg, som er storesøster og skal være et godt forbilde for lillesøster som er hele 6 år yngre enn meg. Den dag i dag har jeg veldig dårlig samvittighet for at fortiden er som den er, for det er ikke noe gøy å ha i tankene at vi så å si aldri kunne vær i nærheten av hverandre uten at det betydde trøbbel. 

Jeg har selvfølgelig alltid stilt opp for lillesøster, selv om jeg har gitt henne beskjed om at hun også må stå på egne bein. Det gjør hun forsåvidt, men alle som har søsken burde ha dem rett bak seg hele tiden. Jeg har alltid villet det beste for Nadia. Jeg har fått beskjed om noen har vært stygg mot henne, og om hun ikke har klart å få ordnet opp i det selv, så har jeg tatt det i mine egne hender. Noen ganger har det hjulpet, noen ganger ikke. 

Noe av det styggeste jeg ser, er hvis noen oppfører seg som dritt mot dem jeg er glad i. Mobbing er en av tingene, for det har jeg opplevd selv, og jeg vet akkurat hvordan det er. Nadia har opplevd mye av det samme som jeg har vært oppi, og det er noe jeg ikke unner ei sjel. Vi har aldri gjort mobberene noe vondt, det kan jeg si med hånden på hjertet. Mobbere har rett og slett problemer med seg selv som de smører over andre. Hadde mobberne selv opplevd det, så tenker jeg at de hadde holdt kjeft.

Jeg syns det er veldig uklokt av lillesøster å ha en bruker på ask. Å det er akkurat fordi at der florerer mobbere akkurat som de vil, Å de slipper å ende opp med et tak i nakken fordi de selv velger om de vil opptre som anonym. Det er også flere mobbere som har anklaget Nadia for å ''klage'' til meg når noe blir sagt eller gjort. Det at hun gir beskjed til meg er ikke fordi hun ikke er i stand til å forsvare seg selv eller stå på egne bein. Det er fordi hun føler at jeg støtter opp for henne og hun vet jeg bare vil hennes beste. Jeg tåler ikke synet av mobbing, det er stygt, å det kan ødelegge liv. Jeg blir kvalm av slike personer,alle og en skulle blitt kraftig torturert.

Jeg har ikke tenkt å gi mobbere noe mer oppmerksomhet, det er jo en ting de vokser av. Men jeg skal si en siste ting: Dere gjør meg kvalm. Jeg har tatt tak i noen og fått slutt på jævelskapen, men jeg kan uheldigvis ikke ta tak i alle å gi dem en lærepenge.

Jeg er glad for at forholdet til meg og Nadia har forbedret seg den siste tiden. Det har ikke vært enkelt mellom oss, men slik det er i dag er jeg veldig fornøyd med. Fortiden er ikke noe man kan gjøre noe med. ''Do not look back and grieve over the past, for it is gone; and do not be troubled about the future, for it has not yet come. Live in the present, and make it so beautiful that it will be worth remembering.''

Hva er vel et gjesteinnlegg uten et av mine favorittsitater fra One tree hill? ;) 

 

Jeg vil bare avslutte med at Nadia er en fantastisk person. Hun har en tendens til å være litt vanskelig, ja, men bli kjent med henne før du dømmer. Hun har ikke hatt det så enkelt de siste årene, men det er absolutt ikke hennes feil. Det er ikke Nadia som har gjort noe galt, det er ikke derfor hun har vært innblandet i barneværn osv. Vi har hatt mye av samme problemer. For litt siden ble jeg kjent med at hun hadde hatt en episode med selvskading. Det eneste jeg kunne si til henne var; Det er ikke den rette løsningen, det blir ikke bedre av å gjøre det på den måten. Jeg vet det godt selv, man må løse problemer på andre måter, for det eneste du ender opp med ved selvskading, er arr som kun er der og minner deg på den grusomme fortiden.

Jeg er UTROLIG glad i deg, kjære lille søte lillesøster. Jeg ønsker deg alt vel i fremtiden, og håper alt blir som du håper på! Jeg vil alltid være der for deg om du trenger en støttende hånd, eller bare noen å snakke med.
- Chasmin 

Livet mitt etter jeg var lagt inn på upa i 4 dager.

Etter jeg kom ut fra UPA, som er bare to uker siden, så har jeg enda ikke helt klart å koblet helt inn igjen på skolearbeidet. Nå har vi veldig mye fremføringer og innleveringer.
Greit nokk med innleveringer, men fremføringer forran klassen? Det klarer jeg bare ikke... Jeg vet ikke hva som gjør det, men jeg klarer det bare ikke. Jeg er vell igrunnen redd for å dumme meg ut, gjøre noe feil, eller å ha gjort helt feil på oppgaven vi skulle fremføre. Jeg har også hørt at det er en del i klassen som ikke liker meg. Jeg kan ikke si det er sant eller usant, for jeg vet faktisk ikke hva som er sant?

Jeg har ikke kontakt med så veldig mange i klassen, å det kan vell ikke jeg noe for... Jeg har bare sklidd ganske så mye bort ifra selve klassen, å klarer ikke å komme meg inn igjen. Jeg har utrolig mye å komme meg igjennom, etter det som skjedde mellom meg og pappa, etter det han hadde sagt til meg, å det tok jeg meg ganske nær av, så det gikk jo utover meg, på hendene mine, hendene mine fikk en del kutt. Det gjor de, så jeg reiste til barnevernet, å de tok meg til legen, å legen valgte da å ringe UPA.

Jeg skulle gjerne ønske at jeg var på UPA, enda noen dager til enn 4dager altså! Jeg klarer ikke å komme inn igjen i skolearbeidet. Å det irriterer meg, hver dag går det.. At jeg sliter med å stå opp, for jeg er alltid redd for å feile på skolen, at folk skal snakke bak ryggen min, at jeg skal få rare blikk. Jeg vet at det er hvertfall en person i klassen som missliker meg, men jeg vet ikke hvorfor den personen gjør det, å jeg kan ikke si jeg bryr meg så veldig mye om det.

Jeg er hvem jeg er, klarer ikke personene i klassen å tolke den personen jeg er, så vet ikke jeg. Jeg kan ikke bare forandre meg for at andre folk igjen skal like meg. Jeg har de vennene jeg føler jeg  trenger, men jeg skulle også gjerne hatt kontakt med enkelte i klassen da!:)

-NadiaElisa

Skolen da!

Hei :) Nå har jeg akkurat ordnet meg, å er så og si klar for skolen! Hehe!

Idag skal jeg på skolen, åsso på leksehjelp, så prøve å komme meg hjem på en eller annen måte! Jeg finner vell ut noe, hehe!
Nå skal jeg bare slappe av i en halvtime før bussen kommer!:)


ja, det ble feil vei, å orker ikke akkurat å streve med det nå!


-Hva skal du idag?-NadiaElisa

Litt av livet mitt!

Hei, Siden jeg igrunnen ikke har så veldig mye spesiellt å blogge om. Så kan jeg jo blogge om litt av livet mitt. Så dere kanskje ser litt om hvordan jeg igrunnen har hatt det, å hvorfor jeg sliter med mitt?

Jeg er en jente på 15år, født 31.05.98. Jeg er en veldig glad og positiv jente. Men den jenta har desverre forsvunnet!
Jeg, mamma og søsteren min flyttet fra pappa, i 2010. Siden pappa gjore noe, som jeg enda ikke helt klarer å tilgi han for! Jeg kan si det enkelt, pappa har aldri gjort grov vold på meg, han har ikke gjort noe vold mot meg. Men jeg har tatt imot utrolig mye kjefting fra han. Isåfall da! I 2010, så skremte pappa meg veldig mye 2 ganger på rad. Å jeg klarte ikke mer, så jeg snakket med mamma, å hun skjønte jeg ikke hadde det godt.

Jeg oppsøkte da helsesøster på skolen, å snakket med henne om det som hadde skjedd hjemme, å hun forstod at jeg slet mye med å faktisk tilgi pappaen min. Mamma visste om at jeg hadde oppsøkt helsesøsteren på skolen, så jeg fikk starte å gå til helsesøster på helsestasjonen, istedet for å vente to uker, før jeg fikk snakke med henne igjen. Dette bestemte jeg jo selv, men jeg ville at mamma skulle vite om det, så det ikke kom som et stort sjokk, når helsesøster innkalte meg, mamma og pappa inn til et møte.

Jeg kan si det enkelt, det møte gikk ikke som planlagt, det gikk ikke så veldig bra, jeg slet med å bare sitte der å se på pappa, som flirte av meg, etter det jeg hadde sagt til helsesøsteren. Helsesøster satt og stirret rart på pappa, siden han flirte, når hun fortalte hva jeg hadde fortalt henne. Hun gikk selfølgelig ikke innpå akkurat hva jeg hadde sagt tidligere, for det har hun ikke lov til.

Helsesøster skjønte etter det møtet, at det funket jo ikke så veldig bra. Så hun kunne ikke akkurat hjelpe meg så veldig mye igjennom det. Så hun tilkalte da barnevernet. Jeg startet å gå til barnevernet, å det hjalp meg så og si, litt bedre. De har støttet meg igjennom diverse saker. De også prøvde å ha et møte med meg, mamma og pappa. Men det heller gikk jo ikke så veldig bra. Vi gikk igrunnen innpå en avtale, at jeg og pappa skule prøve å ha litt samvær av og til i helgene, å finne på forskjellige ting.

Pappa var jo for så vidt, enig i det. Men når jeg hadde samvær der, så skjedde det ingenting, det var som at jeg var usynlig for pappa, han satt jo bare på kjøkkenet å glodde i data-skjermen. Så det var jo ikke så veldig artig for meg å sitte i huset til pappa, der det bare var meg og han. Når han bare var opptatt av dataen? Så jeg sluttet enkelt og greit å reise til pappa. For jeg ville absolutt ikke dit.

Mamma har prøvd nå i alle disse tre årene å få meg til å reise dit, men når har jeg rett og slett gidd opp. Så mamma har bestemt at hun ikke skal tvinge meg opp dit, for hun ser hvor ødelagt jeg har blitt etter alt styret med pappa. Jeg kan si det sånn da, jeg og pappa har hatt våre diskusjoner, vi har kranglet veldig mye disse årene. Å jeg har fått utrolig mye støtte ifra søsteren min på 21 år. Å det er jeg ganske så glad for!

Jeg har fått mye negative tilbakemeldinger på at jeg er innblandet i barnevernet, folk tror det er meg det er noe gale med. Men jeg kan ikke noe for at jeg har hatt et ganske dårlig forhold til min egen pappa? Jeg kan ikke noe for at jeg ikke klarte å fullføre skoledagene, jeg slet meg veldig mye igjennom skoledagene i 7ende klassen, etter det med pappa. Jeg satt bare å glodde ut av klasseromsvinduet å tenkte, jeg ikke var bra nokk for min kjære pappa.

For bare to uker siden, så var jeg innlagt på UPA, som jeg har fortalt tidligere! Jeg var innlagt, pågrunn av kuttingen min, jeg hadde kutt over hele handen. Å det var fordi jeg tok meg nært av noe pappa hadde sagt til meg, som han hadde igjen sagt til andre. Å igjen, så fikk jeg støtte av min søster. Hun sa jeg ikke måtte ta meg så nær av det pappa hadde sagt til meg. Men jeg kunne ikke noe for det.

Som jeg har fortalt tidligere, etter jeg kom ut fra UPA, så var jeg der bare for å få en liten "time out" å som sagt, det var veldig godt å vær borte fra alle en liten ri. UPA, bestemte seg da for å sende en henvisning til BUP i Molde som jeg også har fortalt tidligere. Å jeg får begynne på møter der med en psykolog. Å UPA sa selv, at om det var noe, eller om det ble vanskelig igjen, så kunne jeg bare ta kontakt med dem, så kanskje jeg fikk en liten "time out" igjen!..

Greit, folk skal gjerne få si at jeg er innblandet i barnevernet fordi det er liksom jeg som er problemet. Men jeg synes de iallefall kan få vite historien bak alt som har skjedd? Jeg har ikke hatt det lett, jeg ville jo selvsagt ikke inn i barnevernet selv, det var aldri noe jeg tenkte meg, men det bare ble slik, fordi helsesøster ikke følte jeg hadde det så bra hjemme!

Jeg lever et fantastisk liv hjemme med mammaen min! Å jeg er glad for at jeg har den mammaen jeg har, for ellers vet jeg ikke hva jeg skulle gjort, jeg er glad for den familien jeg har, å for at jeg har de som støtter meg. De jeg har fått støtte fra mest, er vell moren min og søsteren min.

Nå de siste månedene, så har jeg fått utrolig mye støtte av besteveninda mi! Noe jeg er utrolig glad for!

Det er ikke min feil at jeg er i barnevernet. Jeg kan ikke noe for det. Nå vet dere iallefall litt av min bakgrunn!


Det er ikke jeg som er "badgirl" men at folk kan blande seg inn i det?


Dette er første gangen, jeg har gått ut offentlig om livet mitt. Så håper dere har litt respekt for dette!Jeg er en normal 15åring, med problemer, som jeg ikke kan noe for selv. Jeg vil være en normal ungdom, som akkurat alle andre. Men jeg kan ikke noe for hva som har skjedd. Jeg kan ikke noe for hva pappaen min har gjort?

Greit, jeg er ikke som alle andre 15åringer. Jeg har venner som er mye eldre enn meg, jeg har nesten bare venner som er over 18 år, jeg har et får som er 16-18 år, men det er ikke mange. Jeg trives best med de som er eldre, for jeg føler de skjønner mer enn de på min egen alder! Jeg kan ikke noe for det? Det er bare den personen jeg er!

-NadiaElisa

jauda, slik går no dagene

Heihei! Igår så var jeg faktisk på leksehjelp. Noe som barnevernet har ordnet til meg! Det var faktisk mye enklere å få hjelp der, enn det er i mattetimene, jeg sliter veldig med matte, så jeg fikk en ekstra mattebok, som er litt enklere enn den de andre bruker i klassen.

Nå forstår jeg hvertfall matten litt bedre. Å jeg skal på leksehjelp idag også, så da kommer jeg meg litt nermere der klassen holder på, jeg henger litt etter, siden jeg ikke har fått til noe i matte, men nå så har jeg jo fått leksehjelp så det hjelper hvertfall litt! Så håper det blir bedre etter hvert!


her er da matteboken jeg fikk. Så jeg får jobbe med den istedet for den andre boken vi igrunnen har!-Sliter du med noe på skolen?

-Har du hatt leksehjelp før?


-NadiaElisa

Tannlegen.

Idag har jeg vært med tannlegen i Ålesund på Moa, å på vei hjem igjen, så klarte jeg å sovne på bussen, åsso våknet jeg når fergen akkurat hadde gått ifra vestnes, men det gjor ingenting, siden jeg skulle til Molde uansett, men det var egentlig hurtigbåten jeg skulle ta, men jeg fikk de jo billigere da!^^

Jeg møtte en veninde på Molde, hun hadde vært på et møte, så når jeg møtte henne, så gikk vi på Hos Gyda å spiste pastasalat, å etter det så satt vi bare på terminalen i Molde å ventet på at hurtigbåten skulle komme.

Den kom, vi gikk på åsso gikk vi og tok sol ettepå! :)

Slik har dagen min vært.
Nå sitter jeg å ser på One Tree Hill! Helt hekta! hehe


Slengte med et bilde av en av skuespillerene, Chad Michael Murray! Han er så fin! hehe


-Hva har du gjort idag?
-NadiaElisa

daff

Hei! Nå sitter jeg her å vurderer å se litt One Tree Hill. Jeg er ikke trøtt, jeg er bare sinnsyk dårlig i magen, å kjempe dårlig, å det er kjempe vondt når jeg ligger å sitter. Jeg var jo hos legen, som jeg skrev i forrige innlegg... Håper de finner ut noe, så jeg slipper å gå rundt å være vond både rundt ribbenene og rundt blindtarmen! Det er jo kjempe vondt å bare gå liksom!

Imorgen er det tannlege, da skal jeg ha på regulering nede, off.... et par dager med smerter da! hehe, neida, jeg skal nokk overleve!
Nå sitter jeg bare å hører musikk, som sagt, så skal jeg snart se one tree hill!:)-Hva har du gjort ikveld?-NadiaElisa

legen

Hei! Nå har jeg akkurat kommet hjem fra legen.
Legen sjekket litt på magen min, så fant han ut at jeg hvertfall skulle ta blodprøve og urinprøve. Jeg fikk svar på blodprøven ganske så fort, den var helt fin, så var det bare å vente på svar på urinprøven, jeg får svar innen noen dager, å om jeg ikke hører noe, så er den også helt fin! Så håper jeg bare på at jeg blir bedre etter hvert!

Når jeg var ferdig med legen, ble jeg med mammaen min på butikken, så reiste vi en tur opp til pappa, siden søsteren min bor der, å hun hadde vært i Oslo, på nickelback konsert i helgen, å jeg misunner henne noe grusomt! Hun hadde fått med forsterker og en genser fra onkel siden han bor der, som jeg skulle få. Jeg fikk da hentet genseren min, men forsterkern ligger igjen i bilen til veninda til søsteren min!


dette er genseren! Den er kjempe god, åsso er den i størrelse XL, så den er kjempe digg å bruke, hvertfall nå når jeg er dårlig! hehe, den var onkel sin, men den hadde blitt for trang i halsen til han, så jeg fikk den! :)-Hva har du gjort idag?-NadiaElisa

Noe som irriterer meg noe grusomt!

Hei! Nå ligger jeg her å er igrunnen ganske så sint. Jeg hater virkelig folk som ikke tørr å stå for hvem dem er, å skal hakke ned på andre bak anonym på dataen. Veninda mi, hadde fått en del spørsmål på ask.fm.  Å jeg må virkelig si at folk synker ganske lavt, med å hakke ned på andre sine venner bak anonym!


altså, hvilken glede har folk av å hakke ned på andre? jeg ser igrunnen ikke vits, ja jeg har hakket ned på folk før, men det er over tre år siden, å gjett om hvor jeg angrer på det, den dag idag! Men jeg har aldri hakket ned på noen bak anonym, jeg har faktisk stått i ansikt mot ansikt mot personene.

Jeg er glad for at veninda mi stiller opp for meg når jeg trenger det, å jeg ser virkelig opp til hun. Både jeg og hun, har gått igjennom mye drit. Dette her er da på veggen hennes på ask. Jeg ser virkelig ikke vitsen? Har folk virkelig ikke bedre å gjør? Hva er så tøft med å hakke ned på andre, når du ikke tørr å stå for hvem du er? Altså, dette som skjedde på veggen til veninda mi, jeg tar ikke det så veldig personlig, folk får si hva de vil. Men om jeg ikke hadde vært til å stole på, hvorfor vet ikke folk halvparten av hva folk sier til meg da? Det er jo en grunn til at folk kan komme å fortelle meg om problemene sine, for jeg har vært igjennom ganske mye selv, å jeg har kommet meg gjennom veldig mye. Å jeg sier de kan komme til meg å snakke om det er noe, å om jeg ikke er til å stole på, rart samme folkene kommer å snakker til meg opp igjen og opp igjen da? Det har jo vell litt å si om hvordan person jeg er. Jeg vet hvordan det er å bli snakke dritt om, å vet hvordan det er å bli hakket ned på, så jeg klarer lett å støtte folk igjennom det meste!!

Men dette er noe jeg tar til meg, når folk påstår at jeg lyver å drit. Å kaller meg mye stygt.


bildene er kanskje litt uklar, men dere skjønner vell hva som står


altså, hvilken glede har jeg av å gå rundt å si noe som ikke er sant? å noe jeg aldri har gjort?


kanskje livet mitt er ganske ødelagt, men hva har jeg gjort andre som missliker meg?

å dette med at jeg *byttet ut* xen min med en narkis? å dem står bak anonym? man kaller aldri noen narkis, før man lærer seg å bli kjent med folkene, han jeg var med var ikke narkis engang. Å når dem står bak anonym, så er de ikke tøff nokk til å vise hvem de virkelig er mener jeg!


han sto for hvem han var. Å søsteren min, ble ikke særlig glad over at han kalte meg hore. Jeg hadde ikke sagt noe til henne heller, men hun leser asken min i ny og ned.


hva har folk imot at jeg er innblandet i barnevernet? det er jo ikke min feil, det har jo ikke noe med meg å gjøre.


jeg fikk en del hat lengere nede, altså, grett, jeg tar ting nært meg, men å synke så lavt bak anonymt?


altså, hvorfor gidder folk å blande seg i hvem jeg har hatt sex med? det har jo ikke folk noe med?
Om de ikke liker meg, så hadde de vell ikke hatt seg med meg da?

skløtte? altså, hvorfor er det så viktig for den personen om hvem jeg har hatt meg med?altså, jeg gikk kanskje fort frem med han jeg holdt på med før tony og etter xen min, men man kan ikke styre følelser? man går vell fort frem enkelte ganger, men man må vell få prøve å finne den rette enkelte ganger?-Er dette noe dere irriterer dere over? At folk bak anonym, ikke tørr å stå for hvem de er?


-NadiaElisa
dårlig

Hei! Idag startet ikke dagen min som forventet, jeg reiste på skolen, å var der til klokken var litt over ti, siden jeg fikk skikkelig vondt med ribbenene mine, jeg har hatt smerter nå et par dager, å idag, så måtte jeg bare sette meg ned å grine, for det var så grusomt vondt! Jeg måtte få pappa til å hente meg, så han kom, så kjørte vi ned på legesenteret, jeg klarer nesten ikke å gå, fordi jeg er så låk! Jeg fikk ikke time før kvart over to, så frem til da så skal jeg bare ligge i sengen min, selv om det er kjempe vondt å både gå, sitte og ligge, å ikke minst flire, hikke, nyse osvosv.

Nå hører jeg litt musikk, så skal jeg vell snart se litt One Tree Hill! Veninda mi reiste på møte for ca en liten halvtime siden, hun skulle på et møte i Molde, ikke spør meg om hva hun skulle der, for det er privat! :)
Ellers så er det ikke så veldig mye å skrive om, ligger bare å synes synd på meg selv for jeg er så dårlig!

One Tree Hill
Dette er hva jeg gjør nå, er vell igrunnen ikke så veldig mye mer å gjør når man er så låk og dårlig?


-Hva har du gjort på idag?

-Har du hatt smerter ved ribbene før?


-NadiaElisa
5C

Hei!
Igår bestilte besteveninda mi telefon til seg selv og meg! Å begge to tok 5C blå, gleder meg som en liten unge til å få den telefonen! Siden jeg har samsung galaxy xcover, å skjermen på den er totalt knust, så det skal bli så utrolig godt å få ny nå!
Jeg skal selfølgelig betale tilbake pengene til veninden min, en minste krone, men jeg regner med at det bare tar et par måneder, siden jeg sitter barnevakt å tjener 400kr, å telefonen kostet bare 500, så det var ganske billig, med både abonnemang, sim-kort og selve telefonen! Hehe


dette er da telefonen jeg har nå, jeg hadde iphone 5 før, men x'en tok den tilbake så måtte bruke denne igjen!
Jeg var ganske så sur så hev den alt jeg kunne inn i veggen, så nå ser jeg nesten ingenting av det som står på mobilen! hehe
Skjønner dere da at jeg gleder meg til å få ny eller? :)


Begge bestile 5C blå! hihi!:)-Har du iphone?

-Har du lyst på 5C eller 5S?


-NadiaElisaSkole, oppgitt og lei.

Hei! Nå sitter jeg på skolen, har delt nett på mobilen og bruker min egen pc. Vi har engelsk, å nå sitter vi å skriver på Engelsk-fremføring.
Dette her blir en veldig travel uke! Vi har innlevering i RLE, 2 norsk-innleveringer, prøve i samfunnsfag i morgen. Engelsk-fremføringen må være ferdig og klar til onsdagen, for da skal vi fremføre den.

Fikk ukeplan idag, å har endelig fått vite når tid vi skal ha tentamen. Vi skal ha tentamen i norsk onsdag 27.11 og torsdag 28.11, engelsk tirsdag 28.11 og matte fredag 13.12, åsso har vi 3 mandager med regneark, hva nå enn det er.

Siden jeg ikke var på skolen i forrige uke, så har jeg MYE å ta igjen denne uken. Jeg gikk glipp av hospiteringen min forrige uke. Jeg kunne startet på innleveringene forrige uke, men jeg var da innlagt på UPA. Det er virkelig ikke lett å sitte på en skole, når man henger så langt etter i fagene, når resten av klassen har fått forberede seg en uke før meg, men når jeg kommer på skolen, så kommer sånn 5-6 forskjellige ark til meg, om elevsamtale med foreldre, foreldre undersøkelse, innleveringer, prøver.

Er det rart jeg blir skole lei? Er det kanskje flere som leser bloggen som er skolelei, å har prøver på prøver, innleveringer på innleveringer, prøver på prøver? Å snart skal vi vell starte på prøve-eksamen.
Jeg kjenner allerede at hele kroppen er utslitt å rett og slett lei av skolen. Å jeg kjenner på meg nå at jeg virkelig ikke har tid for venner, må jo sette skolen først, selv om jeg ikke er så veldig flink til det akkurat! heheh.

Nei, jeg får vell starte å skrive noe på fremføringen istedet for å blogge, sitte på facebook og høre musikk! Må vell kanskje begynne å konsentrere meg bedre på skolen også? Neeeeida, trenger ikke det enda, tenker hodet mitt, men det må jeg virkelig.
Blogges <3

Har ingen bilder desverre...


-NadiaElisa

Farsdag!

Hei! Idag får ikke jeg feiret farsdag med pappaen min, fordi jeg hadde helt glemt av det, så jeg la andre planer med veninda mi!
Men jeg kan likevell gratulere min kjære far med farsdagen da!
Jeg og pappa har aldri hatt noe spesiell god kontakt, å jeg har ikke hatt så veldig god kontakt med han, etter vi flyttet for snart 4 år siden. Han har så og si aldri støttet meg gjennom noe, men det bryr jeg meg ikke så veldig mye om, for jeg har alltid hatt søskene mine, mammaen min og enkelte venner!

Men uansett Gratulerer med farsdagen min kjære pappa!<3


Bilde er 4 år gammelt, det er tanteungen min, meg og pappa! :)
Hehe, ja jeg er original blondhåret, men likte meg ikke som blond, så farget meg mørk!


Syns dere jeg kledde best lyst eller mørk håret?-Hva skal du idag? :)

-NadiaElisa

sunnheten lenge leve!

Hei! Nå har jeg nylig kommet hjem, å dagen idag gikk ikke som jeg forventet. Sto opp i 11tiden, ryddet litt nede, gikk opp igjen for å se på litt shameless, før jeg skulle på ridning!

Når jeg først kom til stallen, så skulle jeg hente hesten som stod ute, med noen andre hester. Jeg gikk inn med grime å hentet hesten, å når jeg skulle gå ut igjen, så klarte en annen hest å komme seg ut. Jeg slet sikkert i en halvtime for å få hesten inn igjen, så jeg droppet å ri, for hesten jeg skulle ri, var helt umulig idag.

Gikk bort til Joker ilag med veninda mi, å handlet! Å vi lever virkelig det sunne livet altså!

hehe, sunn ja?

Jeg fikk pappa til å hente oss. Så reiste vi til sentrum, etter å ha mast på pappa om å reise på mix å kjøpe mat. Vi var veldig sulten i tillegg!
Jeg maste på pappa i sikkert 10 minutter, så kjørte hanned til sentrum å til mix! Jeg og veninden min kjøpte oss biffbaguett, og pappa kjøpte seg hamburger! *NAM, NAM* hihi.

Nå sitter jeg og veninden min å bare slapper av, å skal spise oss skikkelig fete, å bare se film tenker jeg!


-Hva skal du ikveld?

-Liker du også å være litt usunn av og til?


-NadiaElisa

ridning

Hei! I morgen skal jeg sta å ri igjen! Å da har jeg tenkt å ri en litt annen vei, enn det jeg har gjort før!
Jeg har alltid elsket å ri, men har liksom aldri hatt tiden til det. Men jeg har fikset at jeg får låne hesten til en veninde så! hehe, jeg rir fast hver lørdag å nå skal jeg begynne på søndagene også, bare for å ha noe å gjør på i helgene, å for at jeg skal få tankene litt på andre ting. Å håper det hjelper meg nå i helgen!

Bildet er tatt fra google så det er ikke akkurat denne hesten jeg rir, men det er samme sort da! heheEllers skal jeg bare slappe av i helgen!

-Hva skal du i helgen?

-Holder du på med hest eller har holdt på me det? :)


-NadiaElisa

yeye

Siden jeg skrev i forrige innlegg at jeg var lagt innpå UPS, så kan jeg jo like greit bare fortelle hvordan det var å faktisk vær der en liten stund.

Det var frokost, lunsj, middag, og kveldsmat til samme tid hver dag.

Frokost: 8:00-8:30
Lunsj: 11:30-12:00
Middag: 16:00-16:30
Kveldsmat: 19:30-20:00

De sjekket innom meg hver halvtime, å snakket litt da. Så gikk de ut igjen, jeg hadde alltid en som "passet på meg" Det var bare en person som kom inn, av og til kunne det være samme personen, eller så kunne det vær en annen person

Åsso hadde jeg samtale med psykolog hver dag på formiddagen.

For min del, så var det ikke så værst å være der. Det var ganske godt, men det var ganske godt å komme hjem til familien sin, å hvertfall besteveninda si!
Det var veldig uvandt å vær her på vestnes igjen, jeg tok buss ifra moa, til vestnes sentrum liksom, å når jeg kommer inn på brygga her, så var det ganske uvandt å vær tilbake, selv om jeg bare var borte i fire dager liksom!

Uansett om jeg bare var på UPS i fire dager, så har jeg fått snakket mye, å fått ut mye tanker. Uansett om jeg satt for det meste inne på rommet mitt, jeg tror selv jeg har litt angst for å være sosial. For jeg tørte nesten ikke gå ut der! Hehe, de som jobbet der var utrolig hyggelige mot meg!

Idag så for jeg da hjem, hehe, som dere sikkert har skjønt!
Idag på UPS, så tror jeg de vekket meg litt før frokost, eller så har jeg drømt det. Jeg vet ikke jeg ihvertfall, de vekket meg kvart over 9. Så jeg fikk litt senere frokost, men det gjor ingenting, for de andre som var lagt inn der var på skolen.

Jeg kan igrunnen ikke si så veldig mye om personalet og de som var lagt inn der. For jeg snakket ikke så veldig mye med de andre som var lagt inn der, men de var ihvertfall veldig hyggelige virket de som! hehe!

Men nå må jeg vell legge meg så jeg kommer meg opp på skolen i morgen, gruer meg skikkelig! For slik jeg har forstått det, så har tydligvis mange i klassen fått med seg at jeg har vært innlagt, så jeg gruer meg i tillfelle jeg får mange spørsmål, men det får bare gå sin gang!

-NadiaElisa


Jeg har i tillegg fått veldig mye drit kommentarer på ask profilen min! Å jeg er kjempe glad for støtten jeg får ifra søsteren min når det gjelder slikt. Hun støtter alltid opp for meg når enn det skulle være liksom! Hehe
 Men man lever bare engang. I live my life, can't you stay out of it? hehe, hater folk som blander seg inn i ting de ikke har noe med!

Bilde over, det var den normale meg, tulette, elsket å kødde å finne på nye ting hele tiden. Nå tørr jeg nesten ikke noe siden jeg har fått så mye stygge kommentarer åsånn!

.-Blogges! 

OPS!

Hehe! Jeg har desverre ikke hatt så mye tid til å blogge! 
Nå skal jeg si grunnen til at jeg har vært borte. Å håper dere viser hvertfall litt respekt for meg! Jeg vil ikke begrunne enda hvorfor det skjedde.. Å det håper jeg dere forstår også!

Ihvertfall da, jeg har vært innlagt på UPA, om noen ikke vet hva det er så er det altså UngdomsPsykiatrisk Avdeling. Men de har byttet navn til UPS altså ungdomspsykiatrisk sengepost. Jeg har vært der siden mandagen, å kom hjem idag, bare for et par minutt siden. Jeg fikk veldig god hjelp der! Å det var utrolig godt å komme vekk fra Vestnes, å få en liten "time out" som han psykologen jeg snakket med der ville kalle det. Mamma og veninden min June kom å hentet meg idag! 

Jeg kan hvertfall si det at, jeg har ikke akkurat vært så snill med meg selv, jeg har skadet meg selv veldig mye, men har ikke prøvd å tatt livet av meg. Psykologen der ville sende henvisning til BUP i molde. Altså Barn- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk. Det er ikke noe man blir innlagt på, som UPS. På BUP så får man bare samtaler med en psykolog, å jeg kjenner selv, at det var utrolig godt å snakke med noen hver dag, selv om jeg ikke har hatt humøret mitt helt på topp!

Det var utrolig godt å komme hjem igjen, uansett om jeg bare var borte i 4 dager. Men jeg gjor ikke noe spesiellt på UPA egentlig. Jeg satt egentlig bare på rommet mitt, jeg glemte selfølgelig kameraet mitt hjemme, så jeg fikk ikke tatt bilde av rommet jeg hadde. Men det var ikke noe spennendes rom uansett da. Så hehe!

Håper dere viser litt respekt, å jeg skal prøve å være så god til å blogge som jeg kan. Men jeg kan love dere at jeg skal hvertfall prøve. Jeg har litt å tenke på nå, siden jeg gikk glipp av hele uken på skolen. Så imorgen håper jeg at jeg ikke får så veldig mange spørsmål om hvor jeg har vært åsånn! Hehe, men det skal bli godt å komme igjen på skolen, å møte klassen, å få henge med vennene mine etter skolen igjen!Jeg kommer ikke til å svare på spørsmålsrunden helt enda. For jeg har ikke fått så veldig mange spørsmål, men spør om alt dere lurer på da!:)
*HER* spør i vei da! vil ha spørsmål! hehe


-NadiaElisa

 

Prøver så godt jeg kan

Hei! Jeg håper dere vet jeg prøver så godt jeg kan å vær en god blogger! Å det er absolutt ikke meningen å komme med *syte, syte* innlegg! Men jeg har det veldig tøft akkurat nå!

Nå ligger jeg i sengen min å slapper helt av, gruer meg skikkelig til imorgen, for da skal jeg på et møte. Jeg vil ikke si hvilket møte det er, for det er ikke alle som trenger å vite de, jeg føler det bare er de nermeste som trenger å vite det akkurat nå! For jeg vet at om jeg skriver det her, å om det er noen fra Vestnes som leser bloggen, så rekner jeg med at alle her på Vestnes får vite det, å det er ikke så veldig kjekt akkurat! hehe.

Idag så skal jeg ingenting, det er ikke så veldig mye å gjør på en søndag liksom! Så jeg skal bare ligge å se på the walking dead å vente til morgen dagen! hehe hehe, helt normale meg! Var egentlig bare et køddebilde til en veninde, men hun screenshotet det, så fikk jeg det!

-Håper alle får en fin dag!

-Hva skal du idag?

-NadiaElisa
 

besøk

Hei! Nå er jeg ferdig med ridning, å nå sitter jeg med en veninde som heter Stephanie. Jeg har nevn henne i tidligere innlegg! hehe, ikveld kommer vi vell garantert til å slappe av å bli skikkelig fete! hehe. Men vi blogges da!:)

Bilde av Stephanie og meg:


 Blogges da!:)

-Hva skal du ikveld?

-NadiaElisa
 

Tidlig opp

God morgen alle sammen! Nå ligger jeg jo bare her og ser hotel cæsar, å snakker med folk på facebook. Jeg har sånn akkurat voknet, å idag så er det endelig lørdag å jeg skal sta å ri igjen! Det ska bli så koselig :) Når jeg er ferdig med å ri, så skal jeg kanskje en tur til en kompis, så skal jeg kanskje til Stephanie igjen! Jeg skulle jo egentlig overnatte med henne ifra igår av, men jeg hadde glemt rideklærne mine, så jeg reiste hjem sent igår kveld! Ellers er det ikke så mye å si.. hehe, blogges vell?


 -Hva skal du gjøre idag?

 -NadiaElisa

er så trøtt og lei

Hei! Det har kommet veldig mye *syte syte* innlegg i det siste! Heh, det er da ikke meningen. Men jeg håper dere skjønner jeg har det litt vanselig nå for tiden. Menmen! hehe, Jeg har utrolig lite å blogge om siden jeg ikke kommer på noe å blogge om. Hva er det som interesserer dere å lese? hva kan jeg blogge om som dere vil lese? 

Jeg er utrolig sliten for tiden, for jeg får ikke til å sove om nettene. Jeg vet som sagt ikke hvorfor jeg ikke klarer det, men det er vell fordi det foregår så veldig mye nå for tiden! Som sagt så kan jeg ikke gå ut detaljert hva som har skjedd, siden jeg ikke vet hvem som leser bloggen. Så da velger jeg heller at dere skal få spør meg på spørsmålsrunden, så kan jeg svare så godt jeg kan der, gå inn *HER* å still spørsmål! 

Nå skal jeg sette meg ned å se litt på the walking dead, til jeg må stå opp klokken 6 for å ordne meg å få litt fred å ro! Har heller ikke så veldig mye bilder av meg selv eller noe annet på denne dataen, men jeg skal ta flere bilder i helgen satser jeg på siden jeg skal overnatte med ei veninde som heter Stephanie besøk bloggen hennes *HER*
 

-Hvordan har du hatt det i det siste?

-NadiaElisa