desember 2010

Islykter

Hei! Nå lagde jeg islykter igår og det syntest jeg var gøy da. Jeg søkte opp islykter på google og så mange fine mønstre og tenkte og lage mine egne.Jeg brukte masse glitter og noen blomsterblader.De er ikke helt ferdige men uansett. Sånn lages de:


1.Finn en bolle eller en bøtte og fyll den med vann.(Må ikke fylle helt opp.)

2.Finn en flaske eller noe og fyll den helt opp med vann og sett den nedi bøtten.

3.Pass på at vannet ikke er over flasken,bare halveis opp.

4.Dryss det du vil ned i vannet i bollen fek.s glitter,blomsterblader, alt du vil.

5.Når du er ferdig setter du bøtta ut og lar den fryse i 1-2 dager, spørs på hvor mye vann du har.

6.Når vannet har fryst snur du bøtta opp ned og prøver pg få ut isen.Så når isen er løs drar du ut flasken uten og ødelegge islykten.

7.Når flasken er ute kan du sette lykten hvor du vil og sette et lys ned der flasken var. Så er du ferdig!
Gleder meg til de er ferdig fryst.Blir nok utrolig pene når er dratt ut av bøtta og satt i lys.Men en ting, hvis du tar ned i en stor brusflaske som meg må du ikke ta vannet over der flasken blir mindre øverst for da blir det utrolig vanskelig og få den uten og ødelegge noe.

-Hva syns du?

-Har du laget islykter?

 

-Michelle <3

Ansiktsmaske


Hei! Nå er huden min utrolig uren så jeg tenkte å bruke en ansiktsmaske jeg fikk til jul! Den skal brukest i 10-15 minutter og er helt fantastisk.Jeg kjendte den ble varm når jeg brukte den. Når jeg vaska den av var huda mi silkemyk!Jeg trodde de ikke kom til og hjelpe og at det bare var noe bullshit men neida! Jeg annbefaler annsiktsmaske for deg med uren hud!

-Bruker du ansiktsmaske? :)

 

-Michelle <3

We <3 Pedobear


 

 

 

-Liker du pedobear? <3

 

 

-Michelle & Rebecka.

Nytt annlegg.

Nå er jeg med Christian og han har fått en jævelig bra annlegg! Bassen er sjukt god.Nå er vi hjemme alene og spiller musikk som bare det og jeg DIGGER DET!  Ikveld blir de bare chill. Vi har cola,tv,annlegget,hjemme alene. Hva kan vell bli bedre? Kansje invitere Rebecka hit eller noe for hun bor rett nedi her! Men her er en link til hvordan annlegget høres ut:
http://www.youtube.com/watch?v=NhvuT_mwVAw


Vis du har et bra annlegg og vil ha mye bass her er noen sanger du kan spille:

LMFAO - I'm In Miami Bitch

Felguk,Sporty O - 2nite - Radiomix

Manian - Loco

Vinylshakerz - One night in bangkok

Andrew Spencer,The Vamprockerz - Zombie (Ray Knox RMX Edit)

Far*east Movement,The cataracs,DEV - Like a G6


-Hva syns du om den følelsen når du kjenner bassen går gjennom deg?

 -Elsker du musikk?

 -Hva syns du om sangene?-Michelle

 

 

God jul!

Ja igår var det jo julaften! Fikk egentlig ikke så mye pakker men det er ikke det som betyr noe.Hadde en kjempe fin kveld og klarte ikke stoppe og spise ! Hahah.Hadde noe sånnt julespill der man skulle legge noen pakker på bordet så skal allre hive to terninger å vis du får 2 like kan du ta en pakke å når alle er tatt skal vi sette på en stoppeklokke og kaste terningene igjen å vis du får 2 like kan du ta 1 pakke fra en annen.Så når tiden er ute kan du opne. Jeg gav Rebecka et hjertesmykke , og jeg et helt likt! Istede for noen billige bestevenner smykker kjøpte jeg to like. Nå er jeg jo i Tomrefjord med Christian som har fått nytt annlegg! Kjeeempe tøft :D
-Hva fikk du til jul?

-Hadde du en fin julaften?

 

-Michelle <3