desember 2011

Forresten!

Forresten unnskyld for at jeg ikke har blogget på lenge. Men har vert litt opptatt med besøk og sånn! Jeg blogger senere om hva jeg og Lisbeth gjor på også videre. Jeg har ikke tid nå, unnskyld for det!. Men jeg skal bli en bedre blogger jeg lover! Alt må bare falle på plass for meg, tenker på diverse ting osv. Såg ut idag tidlig når jeg voknet i halv 10-10 tiden, at ett tre oppi hagen til pappa hadde veltet å halve løe taket har duttet sammen, skal ta bilde i morgen om jeg vokner FØR det blir mørkt satser på at jeg skal få til det. Men jeg må vell stikke nå! Bloggest!


//Bildet ble tatt på nyttår's aften i fjord// av meg og hunden min// (Da jeg hadde den originale hårfargen min)
-NadiaElisa
 

Godt nyttår!

Jeg måtte jo selvfølgelig innom bloggen en snar tur! Jeg ville bare ønske alle en kjempe fin kveld, å ett kjempe godt nyttår! Jeg gleder meg til 2012 begynner, dette året har bare gått opp og ned. Så satser på at det nye året som kommer, blir så mye bedre enn dette året! Ut med 2011, INN med 2012 ! Så GODT NYTTÅR!Bildet er henta fra //Google//godt nyttår//-NadiaElisa
 

Storm

Hei dere. Har ikke blogga på noen dager men det er fordi at det har vert storm å da gikk strømmen mange ganger og nettet forsvant. Så har vell gått 3 dager uten nett og merket hvor avhengig av nett jeg egentlig er. Men idag kom det tilbake og jeg kan fortsette på blogginga mi. Ikke så spennende men men.


Hva har skjedd i det siste?

Besøk!

Hei! Jeg hadde tenkt at jeg skulle ta bilder av julegavene jeg fikk på selveste juleaften, men jeg får gjøre det senere! Nå har jeg ikke tid. Idag så får jeg besøk av ei venninne som heter Lisbeth. Hun har vært her en gang før, å det blir koselig at hun komme når også!. 

Jeg kommer til å legge ut noen bilder av julegavene, men jeg regner med at de fleste har sett kle, sminke, headset,mobil osv.


Her er Lisbeth! Er hun ikke skjønn vell?<3-Hva skal dere idag?
-Vil dere at jeg skal legge ut bilder av julegavene jeg fikk?-NadiaElisa

 

Srry lite blogging...

Hei! Unnskyld for lite blogging! Igår så for jeg oppover til Robert, å jeg måtte tydeligvis bli der til idag siden mamma ikke kom seg oppover til furland på grunn av at det låg ett tre midt i veien, så hun og søsteren min kom seg ingen vei. Jeg sov til 14:45 idag så kom mamma å hentet meg senere. Så for vi til mormor å spiste middag!:)

Bloggest!


-Hva har du gjort i det siste?


Siden jeg er på dataen til søsteren min har jeg desverre ingne bilder!


-NadiaElisa
 

JULAFTEN

Hei! Nå har jeg endelig komt i fin stasen med søsteren min Chasmin!:) Vi har ordnet håret vårt, fått på oss kjolene, og vi har tatt bilder!


Bildet er tatt ifra Chasmin
Chasmin, Yippie og Meg !:)


Chasmin og meg!:)
Hun er 19 og jeg er 13, ca like høge^^


<3 


-Har du kommet i fin stasen? :)
-Har du en fantastisk søster og en fantastisk hund ? :)

 

-NadiaElisa

 

Julaften

Hei! Nå er det endelig julaften, våknet i 8 tiden, ble vekt av mamma. Gikk ned sikkert ett kvarter senere, så hadde jeg julestrømpe med godteri å senere gave! Jeg fikk headset, en elektrisk tannbørste og undertøy! Headsettet er utrolig bra synes jeg da! :) ehe, fikk elektrisk tannbørste og headset med mamma, undertøy fikk jeg av søsteren min! Er i hvertfall utrolig glad for gavene da! Senere blir det å ordne seg osv til i kveld, mormor, onkel, Michelle, Matheo og Lena kommer jo! Kommer vell sikkert bilder imorgen eller senere om hvordan julaften min har vert! Mange gaver er det også. 


Jeg vet at juletreet vårt er lite så IKKE mobb det. Må jo være fornøyd med det man har !:)
Dette er ikke alle gavene da, dette er bare etter onkel var med oss med julegavene. Litt fra oss, Michelle, morfar osv :) Idag kommer det flere gaver fra mormor!:)


Kommer bilder av headsettet, den elektriske tannbørsten og sikkert undertøyet også senere!:)


Har du julestrømpe?
-Har du fått åpnet en eller to pakker idag allerede?
 

Hmm..

Hei! Nå begynner jeg faktisk å bli litt bedre! Idag så blir det å fare til legen, blææh! Men jeg gjør hva som helst bare jeg blir frisk igjen! Håper det bare ikke kolapser inne i hode mitt som det gjor når jeg var liten.. Men nå må jeg fyke. Onkel kommer å henter meg å mamma, så fyker vi til legen!


Nydusjet, å litt friskere!:)


Legen.. :(

 

SVAR!

Hei! Nå er det en ri siden jeg egentlig skulle svare på spørsmålene, å det blir bare meg Nadia som svarer på spørsmålene så.. her kommer de:

Hva gleder dere dere til? :)
Jeg gleder meg mest til jula neste år! Får jo iPad 2 med onkel! :) å gleder meg til julaften i år!:)


Hva er deres største drømmer?
Min største drøm er å bli fotograf, eller jobbe i barnehage!
 
Hva er drømmeyrket?
Fotograf (?) 

Hvor vil dere flytte når dere blir voksne?
Vet ikke enda, finner vell det ut når jeg blir eldre! Flytte fra lille vestnes kanskje ? :)
 

Hva vil dere gjøre når dere blir voksne?
Hmm, skal ta vare på ungdomslivet ♥♥♥♥ 

Hva vil dere gjøre når dere blir stor?
Hmm... usikker (?) 

Ønsker dere å få barn?
Jaaa!! :P

Hvem av dere blogger mest? :D<3
Hmm, usikker, blogger faktisk ganske likt, men kanskje meg (?) hmm, dere får bare finne det ut selv nesten!  

Kan dere ha video?
Har tenkt på det lenge! Kommer mest sannsynlig til å gjøre det engang jeg er med Michelle! :) Får vente å se !:)
 

kommentere tilbake heletiden?
Skal prøve så godt vi kan! Jeg må bli litt bedre med det! Men jeg prøver så godt jeg kan!:)-Spør om mer om det er noe dere lurer på! Skal i hvertfall ikke bli så lenge til dere får svar!
-Var svarene bra nokk for dere? :)


-NadiaElisa

 

1 av 2 julaften

Jeg kan si at jeg får på en måte feire ulaften to ganger. Fordi siden jeg ikke får feire julaften med mamma, fikk jeg feire med henne idag og åpne hennes pakker. Og jeg ble veldig glad for mamma hadde kjøpt en ny pc til meg ! Denne er bærbar og er bare kjempekul. Blir sikkert mer videoblogging og. Blogges!Får du feire julaften to ganger?

SYK!

Hei! Ja, unnskyld for at jeg ikke har blogget siden jeg kom hjem. Men igår så var jeg med Robert, å han fikk julegava si. Åsso bare koste vi oss ilag! Jeg kunne ha blogget før jeg for oppover, siden jeg ikke for dit før halv 3, men jeg fikk ikke tid til det. Så unnskyld for det!.
Igår kveld begynte jeg å bli litt låk i ørene mine. Idag så voknet jeg og var verre, å jeg fant ut at jeg hadde fått øreverk. Nå sitter jeg bare å chiller, å venter på mat. Eheh, er litt lat, men slik er det når man er syk! Søsteren min var plaget med øreverk når hun var mindre, å måtte nesten ha dren siden hun var så mye syk, jeg har hatt dren i ørene, så det er ikke vits med at jeg har det igjen, tror jeg! Eheh.


Liker ikke å vere syk!-Har du en kjæreste å gi gave til?
-Er du syk?
-Har du hatt dren i ørene?-NadiaElisa

 

I love you

Har ikke blogga på noen dager men har en god grunn. På juleballet, da alle danset lagsomt med hverandre og søte par kysset, ønsket jeg så strekt at Alexander kunne vert der. Og ut av det blå kommer venninden min springende og roper at Alexander står utenfor. Jeg fikk sjokk å løp ut, og der stod han. Så nydelig, så vakker og med det søte smilet om munnen. Jeg hoppet med armene om han og var nesten på gråten. Så vi har tilbrakt helgen sammen, men idag dro han. Men jeg er så takknemmelig for denne stunden med han. Men det er vondt å se han dra.

Are you in love?

Sykkylven

Hei! Jeg har hatt 3 fantastiske dager i sykkylven. Idag så skal jeg hjem, reiser vell ikveld engang, jeg har ihvertfall kost meg kjempe mye! Det er siste skoledag imorgen, så bloggest da! :)


Michelle! Tantungen min:)


-Hva har dere gjort de tre siste dagene ? 

Igår / Idag.

Igår så var jeg med Selina, å senere så for vi på juleball! Det var kjempe koselig, men det vart kjedelig når jeg så omtrendt alle danse rolig dans, da ville jeg bare at Robert skulle være der, men han kom jo ikke. Men jeg koste meg så godt jeg kunne, til slutt ble jeg så lei, så fikk mamma til og hente meg i rundt halv 12 tiden. Sovnet en halvtime eller sirka en time etter jeg hadde kommet hjem.

Idag tidlig for jeg til sykkylven. Til min søster, Knut Even og lille prinsessa Michelle! Michelle ble 2 år i forrigårs, men feiret en liten bursdag idag også. Jeg har tatt en del bilder, men filmet for det meste da. Ehehehe, men jeg skal laste videoene på youtube brukeren min som er http://youtube.com/nadiaflatseth så om dere går inn på den får dere se videoene !

 Fra juleballet:

Kjolen jeg hadde på meg!


Skoene jeg hadde på meg:)

Andrea og Michelle ♥


Emma gulle Ane Ellen 
SYKKYLVEN:

Prinsessa Elsker henne og smilet hennesSandra, brudern, og Prinsessa Michelle 

-Hva syns dere om kjolen jeg brukte på juleballet?
-Hva syns du om bildene ? 
-Har du en nydelig tantunge/onkelunge ? -NadiaElisa 

mattetentamen!

Hei! I morgen har jeg mattetentamen, å jeg gruer meg sykt! Den er delt opp i to deler, å vi får bare bruke hjelpemiddel på del prøve to sa læreren. Jeg er så dum at jeg har glømt å lese å sånn til tentamen, men håper det går bra likevell! :) Ønsk meg lykke til da!

Jeg er ikke hjemme så har desverre ikke bilder, men jeg skal bli bedre med å ha bilder å slikt. Så enjoy !:)


Imorgen skal jeg forresten på juleball, tror jeg er på min egen data senere å da får dere mest sannsynlig se ett bilde av kjolen osv!


-Har du tentamen imorgen?
-Skal du på juleball?

Opptatt

Hei! Resten av uka er jeg opptatt, nå er jeg med venninna mi Selina. Senere skal jeg på trening, så jeg fikk bare prøve på å smette inn litt tid nå. Imorgen skal jeg til byen på julehandel! hoho, kosliiig. På fredag skal jeg også til Selina, skal kose oss, å ordne oss til juleball. Lørdag til mandag er jeg i sykkylven, så heh, er ganske opptatt ! :P men bloggest senere! Kommer bilder av hva jeg skal ha på meg på juleball osv:)


-Skal du på julehandel?
-Skal du på juleball?
-NadiaElisa

Hull i øret

Heihei. Idag skulle jeg på frisøren og klippe meg. Tok bare litt i tuppene og skråtet håret litt. Resultat imorgen men enda en ting, jeg tok hull i øret, igjen ! Men for første gang tok jeg oppe i øret og det gjorde ikke vondt i det hele tatt. 


Har du hull i øret?

Så kaldt !

Hellu, Michelle her. Sorry dårlig blogger men har hatt bloggsperre. Uansett så sitter jeg nå på det kalde rommet mitt. Det er så kaldt at jeg fryser intents om natten. Har tent masse lys fordi det blir faktisk varmere. Og idag har jeg vert med gutten min Alexander i 2 måneder! Nadia hadde vert med sin kjæreste i 2 måneder igår. Men snakkes!Er det kaldt på rommet ditt?

Norsk-Tentamen...

Nå er det snart 2 timer siden jeg var ferdig med norsk-tentamen.. I hvertfall med å skrive den. Men blogg.no har ikke vært sammenarbeidisk med meg. Treigt nett ja! Men etter jeg var ferdig med å skrive norsk-tentamen redigerte jeg bare noen bilder. Heh, måtte jo ha noe å finne på før jeg fikk låne litt internett med en kompis! Så før de kommer tilbake så får jeg blogge... Men jeg legger til ett før å etter bilde på det jeg redigerte. Så enjoy :)

Før: 

Etter:-Hva syns du om bildet?
-Bruker du å redigere bilder, ikke bare tar vekk ting, men lignende mitt? 

13.des.2011

Hei! Igår på "MOBBING" innlegget jeg la ut var det en som kalte seg "anonym" å klarte ikke å vise navnet sitt, jeg skulle egentlig bare ha slettet kommentarene før det ble en diskusjon. Men det gjor jeg ikke for at folk skulle få lese hvordan en person virkelig kan være. Men, neste gang jeg ser noen kommentarer så er slike så sier jeg bare: JEG SLETTER DEM! Jeg syns det er så unødvendig å kommentere slikt. Det var EN grunn til at jeg faktisk skrev om mobbing å slikt i ett innlegg, fordi jeg er IMOT det. Å om du ikke tror på de, så la vær å kommenter da vel?.. Jeg liker virkelig ikke at andre folk holder på slik. Det er så unødvendig. Husk, NESTE gang, jeg sletter dem!-Hva syns du om folk som kaller seg anonym?
-Hva gjør du om du får slike kommentarer?-NadiaElisa 

MOBBING!

Nå er jeg seriøst drit lei over at folk skal drive å mobbe andre på skolen! Å jeg blir så irritert inni meg at jeg har rett og slett bare lyst å slå til den personen. Idag på skolen var det en person i klassen som ble mobbet, å jeg bryr meg selvfølgelig om folk som er lei seg. Vet ikke hvorfor, men er bare slik jeg er.. Men uansett, jeg hater mildt sagt at folk mobber andre, folk gjør det jo bare for å føle seg bedre med å trakkasere andre. Det er så unødvendig, jeg hadde så lyst å bare gå bort til de som sto å mobbet denne personen, jeg ble så gale irritert, hvorfor gjør folk dette? Jo, for de vil at alle andre skal se opp til de, men der tar de feil, det er mobberne som mister venner. Mobberen(e) kommer til å sitte igjen alene i ett hjørne å rotne. Det er jo ikke folk som skjønner alvore med å mobbe, det kan føre til kutting, selvmord, å alt det verste du kan tenke deg. Jeg syns det er så unødvendig!

Mobbing er mildt sagt det verste jeg kan se å høre noen gjør. Jeg vet godt hvordan det er å bli mobbet, jeg har jo blitt mobbet i 3 år, sluttet litt nå i 8.klasse.. Men siden jeg så at den såkalte personen ble mobbet, gikk jeg bort til han/hun å snakket med han/ho. Jeg sa jo bare det at jeg er vet hvordan det er, å den personen lurer på hvordan jeg klarte å komme meg igjennom dette her, jeg sa at jeg måtte bare bli sterk nokk til å klare meg, å det må noen bare klare. For gir du opp, er det jo ikke mer håp. Men jeg hater mobbing. Jeg har aldri likt det. Har mobbet ENGANG i hele mitt liv, å skal aldri se eller gjøre det igjen.Men mobbing å baksnakking er så dumt å teit..

Baksnakking har har jeg gjort to til tre ganger, men tenkte meg godt igjennom det, å tenkte, hvorfor ikke bare gå rett til den personen facetoface å si akkurat det man mener? Så det har jeg å begynt med, jeg føler meg mye bedre å gå å si det til en person facetoface.


Jeg er hundre prosent sikker på at det er sikkert ingen ifra klassen som leser dette. Men jeg sier bare engang, at om noen i fra klassen leser dette, så slutt å mobb å baksnakk! Det er så unødvendig. Dette innlegget har jeg skrevet med egne ord.  


Se på denne lille jenta.. se hva folk kan gjøre med ett stakkars menneske!


På engelsk tentamen idag, skrev jeg om en drøm jeg har hatt lenge om at mobbing å slikt skal stoppest, å alle kan bare være venner!.... Jeg hater å se andre alene, går rett bort til den personen å holder han/hun med selskap!

Om noen ifra klassen leser dette, så håper jeg dere innser hva som kan skje med folk!

Håper dette ikke er noe unødvendig innlegg!


-Hva syns du om innlegget? 

2 måneder med Robert idag.

Hei! Idag hadde vi som sagt engelsk tentamen, å jeg har på følelsen over at det gikk temmelig bra. Men dagen fortsatte å vere bra også da. Ble med Robert hjem etter skolen idag, vi fikk ryddet rommet hass, å jeg syns det så mye bedre ut! Stolt jah. hehe, han ryddet meste parten da! Senere så gikk han ned å skulle spise, jeg var ikke sulten så jeg spiste ikke, men når han kom opp igjen, så fikk jeg en gave av han, å jeg fikk den fordi vi har vært ilag i to måneder idag! Jeg føler vi egentlig har vært ilag i sånn 10 år da. hehe, Men det beste var at jeg fikk en gave jeg faktisk trengte, å jeg likte den !


Loveit!


:D
Det som er inni er, eyeshadow base, perfect teint concealer, soft eye liner water proof og all in one mascara
Må si jeg er fornøyd med gaven jeg fikk av Robert.. men føler meg som en dust som ikke hadde noe til han, men da får han bare få en ekstra liten søt julegave da! Hihi.


Elska d!<3

-Hva syns du om gaven jeg fikk?
-Har du en kjæreste som du får gave av?


-NadiaElisa


 

Redigert.

Igår etter at en venninne leste bloggen vår, så ville hun at jeg skulle redigere ett bilde av hun også! Det gjor jeg å, så her skal dere få se det!

Før:Etter:


 


Det redigerte  bilde ble mindre... Unnskyld for det, men det skjer av og til når jeg lagrer bildene..Hva syns du ? :)


Nå må jeg løpe... skal på skolen. Bloggest!

-NadiaElisa 

Redigert.

Hei! Unnskyld så mye for at jeg ikke har blogget i det siste. Men i det forje innlegget sa jeg at jeg måtte pugge til tentamen osv, men jeg kunne ha blogget i helgen, men har desverre ikke hatt tid! På fredag var jeg med min kjære Robert, å senere kom en kompis av han, så stakk vi på ett diskotek på kvelden. Var jo der til 12 - 1 tiden tror jeg. Så jeg kom hjem sent å fikk ikke blogget.. På lørdagen sov jeg vell meste parten av dagen, å jeg dusjet, å stresset siden jeg skulle oppover til Robert da å, å idag har jeg heller ikke vært hjemme. Men jeg fikk litt tid på å blogge nå!

Ista når jeg var med Robert redigerte jeg noen bilder jeg tenkte jeg kunne vise dere, både før og etter bilder. Så her kommer de.


Før:


Etter:Før:


Etter:Før:


Etter:
Før:Etter:
Hva synes DU om bildene?
Vil du at jeg skal redigere ett bilde av deg? Du kan finne meg på facebook Nadia Flatseth, der jeg bruker det ene redigerte bilde! Må selvfølgelig sende me de bildene du ønsker å bli redigert! Blir lagt ut på bloggen.


-NadiaElisa

 

06.des.2011

Jeg har det litt travelt resten av uken... må pugge til tentamen å nå må jeg gjøre ferdig to inleveringer vi skal lever imorgen, å jeg har så vidt startet. Jeg skulle egentlig blogge tidligere, men jeg sovnet. Å jeg sto ikke opp før mamma og søster kom hjem, så var det å pakke ut varer å spise middag. Å fyke på trening. Jeg skulle egentlig ha dusjet, men rekker det ikke må jobbe med inleveringer!..

Neste uke har vi 3 tentamena, matte, norsk og engelsk, så jeg må nesten bare gjøre ferdig inleveringene å begynne på leksene å bli ferdig så jeg rekker å lese til tentamen. Bloggest må fortsette å søke opp stoff til inleveringene!.


Meg, gammelt men drit i det!-Har du inleveringer denne uken?
-Skal du ha tentamen neste uke?

 


-NadiaElisa 

Konkurranse

Hei! Jeg er med i en godteri-konkurranse bare for jeg kjeder meg. Det er ikke sikkert alle har en MIX-koisk i nærheten der dere lesere bor, men uansett så ønsker jeg veldig gjerne at dere trøkker på denne linken http://mix.no/konkurranse/?c=100001694738290-1 og venter til det står NEI i en rød boks og JA i en grønn boks, å jeg synes dere kan være greie å trøkke ja? Det hadde jeg satt veldig stor pris på! og jeg sier Tusen takk på forhånd! Legg igjen en kommentar når dere har gjort de værså snill!


Igår fikk jeg ikke blogget siden jeg nesten ikke var hjemme å på dataen. Jeg var også barnevakt. Koselig det! Hvor mye jeg fikk er ikke så nøye. Men får bloggest da!

Siden jeg ikke er på min data siden den er så teit å klikker bare når jeg prøver å blogge så bruker jeg pappa sin så har bare ett bilde.


Meg. Ett gammelt bilde men care! bruker det bilde jeg får tilgjengelighet til!

Bloggest da!:)


-Hva skal du idag?
-Har du trøkt ja på linken jeg skrev?


http://mix.no/konkurranse/?c=100001694738290-1 takk på forhånd!:)


-NadiaElisa


 

Photo!

Siden jeg ikke har noe å finne på eller har noe å blogge om så tar jeg bare ett lite photo-innlegg! Håper dere er interestert !:)Meg //PH:Robert//
 

Kompis av Robert som lagde til Robert!:)


Gamle hunden min:// Snoopy, missyou<3 //PH: tatt av mamma for litt siden//


Yippie, gulle mitt!<3  //PH: meg//Esså utrulig glad i de vennen!<3-Hva synest du om bildene?
-Burde jeg ha flere slike innlegg? 


-NadiaElisa
 

Desember

Hei, lite blogging i det siste, unnskyld for det. Men uansett, nå er det ikke lenge igjen til det er juleferie! Å jeg gleder meg sykt mye, og takket være mamma har jeg og storesøster fått en smarties-kalender, men siden jeg ikke er hjemme og er med pappa så får jeg ikke se igjen kalenderen min før mandagen, jeg orker jo selvfølgelig ikke å drassse med meg en stor kalender for å bare være her til mandagen!

Nå har vi lang helg, fikk helg på torsdagen, siden vi hadde elevfri dag igår, ble litt kos! Men uansett, i går så var jeg en tur borte med Robert og Simon! Å som vanlig så låg jeg jo å koste meg med Robert (kommer ikke som ett sjokk) haha. Å idag skal jeg også mest sansynlig en liten tur bort igjen, men vi får se,  så vi får bloggest da!:)


Bilde er tatt ifra google.


Robert er så søt!<3 hihi.


Han er så søt! btw, han holder ei ukulele. :) flink til og spille i hvertfall! 


Bildet er av meg, og jeg har ikke stripet håre mitt, men håret mitt blir slik etter hvert, mange som tror jeg har stripet det men det har jeg så absolutt ikke!:)


-Synest om bildene?
-Hva skal du idag?