desember 2013

Godt nyttår!

Hei! Ville bare stikke innom bloggen en tur før jeg reiser ut med kjekke folk! Ønsker alle sammen en utrolig hyggelig kveld og godt nyttår! Jeg skal hvertfall kose meg kjempe mye! Dette blir en nyttårsaften jeg aldri vil glemme!


Godt nyttår fra meg og god klompen! Legger nokk ut bilder senere fra mobilen min!

-Godt Nyttår! :D

På vei hjem

hei! nå sitter jeg på bussen å er snart hjemme på lille vestnes igjen! jeg mibilblogger så jeg skal prøve å blogge når jeg kommer hjem!

Julaften!

Hei! Nå sitter jeg i sengen å er skikkelig sliten etter kvelden! Jeg blogger om julaften imorgen, er så sliten, å vil bare legge meg til å sove !:)

Kan slenge med et bilde fra dagen da! :)

hærlige gutten i familien! <3

Julekos!

Hei! Nå sitter jeg faktisk på stuen ilag med søsteren min og moren min, for engangsskyld! Har sett forskjellig på tv'n, Chasmin ordnet negler på mamma, å snart skal jeg se Gremlins, tror ikke jeg har sett filmen før, så det blir spennende!

-Har du sett Gremlins?


Rydding!

Hei! Igår skrev jeg at jeg vurderte å reise i stallen, men det ble ikke noe av, så jeg tar det idag etter jeg har vært på juleshopping!
Jeg startet heller aldri med å rydde rommet, men det har jeg startet med nå, føler meg så flink!


FØR!


ETTER!


FØR!


ETTER!
22.12.2013

Hei! Skulle slenge med et bilde som jeg skulle legge ved på innlegget om at søskenbarnet mitt har kommet til Vestnes, men jeg slenger det med her jeg! Dette ble tatt på julaften for to år siden.

En av verdens beste søster og garanter verdens beste søskenbarn! <3
Chasmin, meg og Michelle!

livet mitt

Idag, akkurat for en måned siden, så blogget jeg litt av livet mitt!
Om du ikke leste det så er det link *HER* Jeg skrev om livet mitt, fikk mange lesere pågrunn av at jeg delte det innlegget på facebook! Jeg trodde aldri at det var så mange som kom til å lese det innlegget. Men der tok jeg feil!

Jeg er en 15 åring, med mange problemer, å sliter enda med å komme meg gjennom alt, selv om noe er gammelt og noe har skjedd bare for noen måneder siden. Jeg har sletet helge ungdomskolen, i tre år har jeg sletet med å komme meg oppover. Håper jeg klarer å komme på riktig spor når juleferien er over. Føler jeg trenger denne ferien, ilag med familien min, å tenke gjennom alt som har skjedd. Å komme meg over alt som har skjedd!

Jeg har gledet meg til juleferien en liten stund nå, siden søskenbarnet mitt og ungen hennes skulle komme til vestnes i år, for å feire jul ilag med oss! Som hun ikke har gjort på to år (?) Har ikke møtt henne på kjempe lenge, å jeg gleder meg kjempe mye til å se henne igjen! Hun har alltid stilt opp for meg, jeg blir alltid i godt humør, med en gang jeg ser henne, kommer smilet mitt, for det går så lang tid hver gang vi ser hverandre, hun bor jo i Moss, så det er kanskje ikke så rart at vi sjeldent ser henne.

Jeg har gjort mine feil, jeg har gjort ting jeg angrer på, som jeg aldri kan ta tilbake, foreksempel med selvskadingen, som var litt av hovedsaken til at jeg ble innlagt på UPA, som dere kan lese om *HER* og *HER* Jeg kan si det sånn, jeg har sluttet med selvskadingen, har fått arr, å når jeg ser på arrene, så får det bare frem, dårlige minner, å hvor skuffet jeg igrunnen er over meg selv at jeg faktisk gjor det.Stallen!

Halloen! Nå ligger jeg hjemme hos mammaen min, å lurer på om jeg skal reise i stallen eller ikke. Skulle egentlig ha ryddet rommet mitt, men idag er jeg alt for lat! Rommet mitt ser absolutt ikke ut! Idag har jeg ikke gjort noen ting, har bare slappet av. En kompis kom med gave til meg tidligere idag.

Lurer på å reise i stallen om en times tid! Får se hvor lang tid jeg bruker på å rydde rommet mitt! Så får vell bare starte. Blogges !:)

som dere ser, så er det ikke verdens ryddigeste rom! off... får vell bare starte!:)


dagen idag! heh

Hei! Idag så startet dagen med at jeg var veldig veldig trøtt! sovnet ikke før i to tiden inatt. Jeg stakk på skolen, fikk julegave med ei venninne. Men jeg hadde ikke med noe til henne. hehe, var litt sein med julegavene i år! Dagen har vært ganske avslappende, på skolen så gikk klassene med fadderungene sine rundt juletreet og sang, jeg var ikke med siden jeg fikk gjøre ferdig en fremføring, som jeg aldri fikk fremført! Så fikk vi grøt, men jeg kan ikke spise de pågrunn av melkeallergi, vi såg en film som heter white chicks,  vi fikk også marsipankake. Vi fikk gå tidlig fra skolen, vi fikk vell gå fra skolen mellom 12:45 - 12:30, å jeg skulle egentlig fremføre foran læreren i siste timen, men det kunne jeg ikke da!

Nå har jeg akkurat kommet til søsteren min, skal kanskje være her hele helgen, får se det litt ann! Ellers skal jeg bare slappe av, kanskje til en kompis ganske snart! Har fått levert ei julegave til ei venninne, så resten får gavene sine i løpet de neste dagene!blogges senere sikkert!:)

Ålesund's turen!

Hei! Som jeg fortalte igår, så har jeg vært i Ålesund med de beste folkene jeg kjenner! Vi feiret bursdagen til tanteungen min, som er 4år! å tiden har gått så fort. Helt utrolig hvor mye hun har vokst de siste årene!

2011:


Jeg tok ingen bilder ifjor på bursdagen hennes.

2013:

Bursdagen hennes er egentlig idag, så jeg Gratulerer henne bare med dagen her! Gratulerer med dagen tantegulle mitt!<3

Noen bilder av meg og søskene mine.

Chasmin og meg


Jeg og eldste søsteren min Marita (moren til tanteungen min)


Kai, broren min!Trude (ikke en av søskene mine) og Michelle (tanteungen min)

Jeg koste meg hvertfall kjempe mye ilag med Berit, Svein, Kai, Marita,Trude, Tarjei, Chasmin, moren min, faren min og tantegullet mitt Michelle!


Ellers var helgen rolig..


-Hva har du gjort på i helgen?


Ålesund!

Hei! Idag skal jeg, Chasmin og pappa til Ålesund for å feire bursdagen til tantungen min som blir 4år idag. Det skal bli koslig de! Jeg rekner med at vi reiser dit i 14:00 tiden, siden vi skal vær der i rundt tre tiden! Gleder meg sykt, får møte folk jeg ikke har møtt på en liten stund. Men nå må jeg ordne meg åsånn. Jeg blogger vell senere, skal prøve å ta en del bilder!


Jeg og Chasmin igår!:)

-Hva skal du idag?


Blogges senere!:)

Furland!

Hei! Nå er jeg med søsteren min igjen!:) Skal vær her hvertfall til imorgen, ikveld skal vi se på The voice, å sikkert se noen filmer! Ellers vet jeg ikke hva jeg skal blogge om!

Var forresten på shopping idag, kjøpte meg to par støvletter, undertøy, pysj og en genser! Legger ut innkjøpet imorgen kanskje!:)


Søsteren som hentet ved på løa ista!


Ja, dere ser jo!:)


Blogges senere!

-Hva har du gjort idag?

skole dag!

Hei! Idag bråvåknet jeg halv fem! Å så sint jeg vart, menmen! kom meg opp da! Idag skal jeg på skolen, så skal jeg på leksehjelp, siden vi har mattetentamen imorgen!...

Outfit'en idag!


jaja, feil veg og alt!
Bukse: Cubus, Singlett: cubus, Dongerivest: J&E United

hmm

Hei! Idag hadde vi tentamen på skolen i engelsk, men jeg er så sinnsykt vondt i ryggen, at jeg kom meg ikke opp til skolen, men jeg skal imorgen! Håper på at jeg blir bedre i ryggen snart, er ikke så veldig godt å gå rundt å være vind, å nesten ikke klare noen ting!

Nå har jeg omtrendt akkurat spist frokost, så nå skal jeg bare slappe av og se på one tree hill, å satser på at jeg kommer meg på skolen imorgen!:)

Blogges!:)

Regneark!

Hei! Nå sitter jeg på skolen, utrolig nokk! Vi sitter med regneark, siden vi får det på mattetentamen som er på fredagen.. Gruer meg skikkelig mye, vi skal sitte her til klokken er 17:30, så er vi ferdig. 
Vi startet 16:00, å tiden har gått veldig fort!:)

Jeg var en tur hos legen når skolen var ferdig, jeg var en tur nede på legesenteret rundt 11:00, å bestilte meg time også var jeg en tur nede i banken. Jeg for å bestilte meg time hos legen, så jeg fikk time 14:00, men når jeg kom dit, så satt jeg fra klokken var 14:00 - 14:30, å jeg hadde fortsatt ikke fått kommet inn til legen, så jeg gikk å snakket med damen som satt i skranken, å spørte om hvor tid jeg skulle inn til legen, da såg hun at hun hadde satt meg på feil liste. Så fikk hun ordnet til at jeg fikk time 14:45, jeg satt og ventet og ventet, klokken ble 14:55, så gikk jeg i skranken igjen, å da sa jeg at jeg hadde ikke fått kommet inn enda, å da sa hun at det var veldig rart siden hun hadde satt opp time. Jeg gikk og satt meg, da kom legen endelig!

Jeg fikk medisin til ryggen min, siden jeg har vært så låk i ryggen, jeg hadde fått en liten betendelse i ryggmusklene mine, så jeg skal gå på et par tabletter i ca en uke, så satser jeg på at jeg blir bedre!:)

Når jeg er ferdig her, så skal jeg og en veninde som heter Stephanie trene, å guud, jeg kommer til å vær skikkelig sliten åsånn i ryggen ettepå, men det skal bli godt :D

Besøk bloggen til Stephanie *HER*


Siden jeg sitter på skolepc'n så har jeg ingen bilder. Skal prøve å få tatt noen bilder når vi trener! Blogges!:)

 

07.12.2013

Hei! igår så var jeg på ball med jenter i klassen! Jeg hadde med meg en veninde hjem etter skolen, som heter Malena, vi ordnet oss til ballet ilag. Når vi kom dit, så var det bare tomrefjordinger som var der, siden det var de som holdt ballet!

Etter hvert så kom det andre jenter ifra klassen! Jeg fikk tatt et bilde med min egen telefon ilag med ei som heter Maja!


jaa, off! Jeg er med svart kjole og Maja med blå kjole!Nå sitter jeg på furland, å skal se film med søsteren min Chasmin! Vi skal se filmen "Husk"Hva skal du ikveld?

Hva gjor du på igår?

Har du vært på ball i år?

Har du sett Husk?


Blogges!

gårsdagen og idag

Hei! Igår så ble det ikke noe blogging siden jeg var så dårlig! Jeg var heller ikke på skolen, siden jeg hadde så sinnsykt vondt i ryggen, så jeg sov stortsett hele dagen! Jeg reiste opp til pappa på furland, for å være her litt, siden det er så utrolig lenge siden jeg har vært her!... Jeg satser på å være her til mandagen, siden pappa skal kjøre meg og kanskje en veninde til ballet imorgen!
 jo
Jeg reiste hjem en skoletime før skolen var ferdig, jeg fikk kraftig hodepine og ekstremt med smerter i ryggen. Håper på at jeg blir bedre snart!

Nå skal jeg sette meg ned å lese og jobbe med et RLE-prosjekt, som vi skal ha ferdig til januar (?), så må jeg vell starte å øve til tentamen neste uke igjen!


gammelt bilde men uansett! hehe


Hva skal du idag?

God gutten!

Hei! Idag så startet dagen med at jeg reiste på skolen, det var en helt ok skole dag, jeg reiste hjem igjen når skolen var ferdig, å da hadde vi tydeligvis besøk av morfar og Bjørg! Vi spiste middag ilag å i rundt halv fem tiden, så måtte jeg virkelig komme meg ned til vestnes sentrum for å møte god gutten!

Når jeg møtte han, så sto vi å snakket litt, så kom June etterhvert. Vi gikk på kafe så Joakim fikk kjøpt seg en bolle, så stakk vi opp til ungdomsbasen her på vestnes, eller som vi kaller det "kollen" Vi var der til rundt 10 over 7 så stakk vi til sentrum igjen siden jeg og June hadde sjåfør så vi kom oss hjem igjen!

Her er noen bilder av den gode gutten! heheh


bildet ble feil vei, menmen!Dette også ble feil vei, hehe!


hehe, bilde er av meg og Joakim (god gutten!"


Jeg har hatt en så og si helt ok dag, humøret ble hvertfall på topp når jeg fikk møte han! Siden jeg ikke har møtt han siden jeg var innlagt på upa, å det er jo en måned siden! Er alt for lenge imellom jeg treffer han!-Hva har du gjort idag?
Hei!

Nå sitter jeg på skolen å skal egentlig ha regneark i matte! Men siden jeg ikke var her forrige gang, så har jeg ikke fått arkene de andre har fått, å jeg har ikke fått det enda, selv om det er et kvarter siden vi startet! Men læreren kommer sikkert snart med ark! 

Men nå skal jeg sette meg godt til rette å vente på at klokken skal bli halv seks, så jeg får kommet meg hjem!


Siden jeg sitter på skole pc'n så har jeg ingen bilder..

Blogges senere ikveld! :)

Gjerne kommenter så sjekker jeg ut bloggen din å jeg velger ut tre blogger jeg liker ganske godt å anbefaler bloggen DIN på min blogg!:) 

skolen!...

Hei! Nå sitter jeg i musikk timen, å jeg er drit trøtt! La meg ikke før klokken va tre inatt, jeg lærer aldri! hehe, men nå må jeg følge med i timen!

Blogges senere!:)

haha, en av de få nærmeste igjen jo!

Hei! Siden jeg ikke har noe som helst å blogge om! Så blogger jeg igjen om en av de få som står meg nærmest! Men det som er synd er at hun flyttet til Molde, når vi gikk i 7ende klassen.
Hun gikk i klasse med meg i 7 år, så flyttet hun til Molde, å startet på skole der, så hun har ikke gått i klassen min på 3 år nå. Å jeg savner henne skikkelig mye! Selv om vi ikke fikk så veldig god kontakt før kanskje 6.klassen, så kom vi godt overens.

Jeg snakker med henne av og til nå, vi snakker ikke så veldig mye siden hun bor i Molde, så jeg får heller ikke sett henne så ofte! Men hun har vært med ei i klassen på besøk, å det har vært utrolig godt å sett henne igjen!

Uansett om jeg ikke snakker med henne hver dag, så vet jeg så godt at jeg kan snakke med henne uansett når tid det skulle være, å jeg vet hun stiller opp for meg uansett hva det skulle være!
Jeg får heldigvis møte henne på fredagen, siden det er juleball i tomrefjorden, å hun skal tydligvis dit hun også, så det skal bli kjempe koslig!

Jeg er kjempe glad for å ha blitt kjent med henne, hun er helt fantastisk! Å hun er ikke noen jeg noen gang ville mistet kontakten med!

Slenger med et gammelt bilde, fra da vi var på høvringen i 7ende klassen! hehehe, har forandret oss veldig mye siden den gangen asso!

Dette er meg og hun, åsso er det en annen veninde helt på slutten, jeg er fremst, så er det Karoline, så er det Andrine! hehe

Men det var altså Karoline jeg skrev om!:))
Kjempe glad i deg!<3
 

En av de få som står meg nærmest!

Hei! Nå har jeg stirret inne på denne siden i snart 3 timer, å lurt på hva jeg skal blogge om! Jeg sitter med veldig veldig mange tanker, som gjør meg i veldig dårlig humør. Så jeg kan like så greit blogge om en veninde i klassen som står meg utrolig nært! Hun kjenner til alle hemmelighetene mine!

Jeg kan starte med det at hun startet i klassen i fjor! Når vi startet i 9ende. Da kom alle tresfjordelevene på ungdomsskolen på Helland Skolen. Jeg snakket sjeldent med de, men når jeg satt å snakket med ei veninde som satt forran meg i klasserommet, så kom hun og veninden hennes inn å begynte å snakke med oss! Jeg såg på henne, å tenkte at vi ganske sikkert hadde veldig mye tilfelles, for vi har omtrendt akkurat likens stil, å vi liker nesten alt det samme.

Vi har kommet ganske godt overens, å vi har bare fått mer og mer kontakt gjennom et skole år. Jeg er ganske glad for at jeg har fått så god kontakt med henne, for jeg har nesten ikke kontakt med noen i klassen. Jeg har kanskje to eller tre, som jeg snakker daglig med. Men hun snakker jeg alltid med. Hun får opp humøret mitt, med den rare humoren sin! Uansett hva det er, så kan jeg snakke med henne om alt! Å jeg er kjempe glad for å ha blitt kjent med henne!

Jeg tror ikke vi kommer til å skli fra hverandre med det første, siden vi har så god kontakt, så jeg tror kontakten vil være like bra selv når vi starter på forskjellige skoler etter sommeren!

Uansett så ville jeg frem med at jeg er kjempe glad for å ha blitt kjent med henne, hun får opp humøret mitt, uansett for sur, gretten eller lei meg jeg skal være.
Kjempe glad i deg Malena!! <3


dette er hun! slenger med et bilde til jeg!
Kjempe glad i d!<3