Oppsummering

Finally!

Hei!
Unnskyld for lite blogging, men har ikke tid til å blogge hele tiden!

I dag har jeg farget håret mitt, endelig blitt blondine igjen, så har tilbringt dagen ilag med søskenbarnet mitt.
Senere på kvelden reiste jeg bort til en venninne for å si hei og gratulere henne med overstått dag siden hun har fest ikveld.

I morgen skal jeg klippe håret mitt siden det ble så slitt etter blekinga, å senere på kvelden skal jeg over til Molde å vær med venner.

Tirsdag neste veke skal jeg og søsteren min endelig reise å se på våpen til meg. Håper jeg finner noe som passer til meg som jeg klarer og holde! hehe


Noen veker gammelt, men var sånn hårfarge jeg hadde
 

-Hva har du gjort i det siste?
-Hva syns du jeg passet best med, mørkt eller lyst hår?

Oppsummering

Hei! I det siste har jeg jobbet med skolen, vært med venninnen min mye mer, vært på ridning og egentlig bare kost meg skikkelig mye! 

Skolen er ikke så veldig vanskelig heller, har fått min første 6'er, er utrolig hvor godt jeg har komt meg på VGS, har komt meg utrolig langt, gått fra 1'ere og 2'ere til 5-6'ere.
Har også vært mye med bestevenninnen min, er så godt og få snakket ut om problemer åsånn og finne på mye tull! hehe

Har vært på ridning også, som er utrolig kjekt, får noe annet og tenke på, føler meg så fri når jeg rir på en måte, er utrolig kjekt, hun jeg rir med er også kjempe hyggelig, har jobbet mye i det siste, som også er en frihet, er så utrolig kjekt å jobbe med småbarn, så det er nok det jeg skal utdanne meg til :)


meg og bestevenninnen min :'D


hesten jeg rir på.

Er vell egentlig ikke så mye mer og si, enn at det er utrolig mye som skjer på skolen, prøver, innleveringer og mye jobbing.
Klarte selfølgelig å sovne tidligere ista. oops.


-Hva har du gjort i det siste?:)
-Hva vil du utdanne deg til?:)


 

Long time no see

Hei! Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget, jeg har sagt flere ganger at jeg skal bli flinkere til å blogge, men har ikke noe og skrive om!

Eneste jeg gjør om dagene er å være på skolen og jobb, ellers er det ikke stort mer å gjøre.
Jeg har komt meg utrolig langt på skolen, jeg har fått veldig gode karakterer i forhold til det jeg hadde på ungdomsskolen, å jeg trives utrolig godt! Jeg har ikke så lange dager på skolen så det er utrolig chill, av og til etter jobb så er jeg ilag med ei venninne, ellers er det ikke stort mer fritid jeg har, men jeg trives ihvertfall utrolig godt på både skolen og med jobben jeg har! :)

Jeg har også vært litt på ridning, jeg skulle igår men hodet mitt er ikke helt på plass denne uken, så det hadde jeg helt glemt av, har heller ikke fått nok søvn denne veken, så håper på å ta igjen litt søvn i helga.

Nå er jeg i åsbygda me bestevenninna mi å slapper av og ser film.


min første 6-

 

-Hva har du gjort i det siste? :)

-Gjør du det bra på skolen? :)

Helg

Hei! Nå er det en liten stund siden jeg blogget sist. Jeg har vært utrolig opptatt og sliten siden skole-start, jeg har vært på skolen og når jeg kommer hjem så får jeg slappe av en halvtime før jeg skal på jobb(barnevakt). Det er utrolig kjekt, men herregud hvor sliten jeg blir.

Vi har lang helg nå, fikk helg igår siden lærerene skal på studietur eller noe sånt, så idag blir det å slappe av før jeg skal på jobb og ridning ikveld.
Rir engang i uken, som er ganske greit for meg. Er ganske sliten etter å ha vært på jobb, men jeg må på ridning så får jeg slappe av når jeg kommer hjem! hehe

Har egentlig ikke så mye å si, prøver å finne noen filmer å se, så om DU har noe film-tips så kommenter det da vell, spiller ikke noe rolle om hva slags sjanger det er, bare det er en bra film! ;)


kjedet meg på skolen her om dagen!

 

 

-Hva har du gjort i det siste?

-Jobber du etter skolen?

-Går du på ridning?

Skole start!

Hei! Nå har skolen startet på igjen, eller den startet vell på mandagen da men! Litt sein med oppdateringen, unnskyld for at jeg ikke har blogget på en stund!

Har hatt travle dager, jobbet mye å er helt slapp når jeg kommer hjem igjen.

Timeplanen min er igrunnen helt ok på skolen jeg går på!
Mandag - 10.05 - 13.55
Tirsdag - 09.10 - 13.00
Onsdag - 09.10 -  13.55
Torsdag - 09.10 - 13.00
Fredag - FRI!!!

Er ikke lange dagene, men jeg pendler fra vestnes med hurtibåt og buss. Veldig rart å være tilbake på skolebenken på en helt ny skole, har ikke vendt meg til at vi bare er syv stykker i klassen heller og at klasserommet vi har bare er 1/3 av det jeg hadde på ungdomsskolen. Klassen vår er veldig stille, utenom meg og bestevenninna mi, er veldig glad for at hun går på skolen og i samme klasse som meg. Er i tillegg veldig lett og følge med å bli med litt i timene av og til siden vi er en så liten klasse i forhold til da jeg gikk i 10. å var over 40 stykker. Men det er vell bare noe jeg må vende meg til, hehe.

Jeg har også tilbringt nesten hele uken min på furland i huset til pappa, godt å bare slappe av og få vær litt med pappa uansett om han ikke kom hjem før på onsdagen, så var det veldig godt å se han igjen uansett om det bare har gått litt over 2 uker! hehe

Hadde en utrolig lang dag igår, var på skolen så reiste jeg opp til pappa å fikk slappet av der før jeg skulle på jobb (barnevakt) å passet henne et par timer, så var det hjem å skifte i ei fart å reise på ridning, hjem igjen og slappe av en time så var det jobb igjen! Idag har det vært en ganske rolig dag selv om jeg hadde fri fra skolen så måtte jeg på jobb.

Er veldig glad for at jeg går på helse og oppvekst på skolen så håper på at når jeg er ferdig å gå 3 år så får jeg jobbe i barnehage. Så lenge jeg får en jobb der jeg trives å får jobbe med barn.

Satt også og så på noen gamle bilder oppe med pappa, er så rart å se hvor mye jeg har forandret meg oppigjennom årene. Fra å gå fra blond til svart, så brunt så til striper!


meg og pappa når jeg var liten!

Det var litt oppsummering av hva jeg har gjort i det siste!

-Hvordan er det å starte på skolen igjen?

-Hva har du gjort i det siste?