Outfit

Conor Maynard

Skoleblogging

Nå sitter vi på skulen å bare chiller. Har engelskfordjupning. Skal lage ett prosjekt.. Å det er ingenting å gjør.Har ikke lyst heller, men må man så må man. Men må løpe. Nå er timen over, hade!:)


INGEN BILDER, SKOLE PC DRIT.


-Skal dere ha prosjekt på skolen veldig snart?


-NadiaElisa
 

Endelig.

Hei :) Nå er jeg endelig med Michelle. Koselig å vere her også. Skal overnatte her osv. Vi kommer til å legge ut litt bilder senere! Vi skal se film osv, får se hva vi finner på senere! Oppdaterer senere vi :)

-Forresten så er jeg på dataen til michelle å har ikke bilder, men det får komme senere! :)-Skal du overnatte eller ha overnatting inatt?


-NadiaElisa
 

Storm

Hei dere. Har ikke blogga på noen dager men det er fordi at det har vert storm å da gikk strømmen mange ganger og nettet forsvant. Så har vell gått 3 dager uten nett og merket hvor avhengig av nett jeg egentlig er. Men idag kom det tilbake og jeg kan fortsette på blogginga mi. Ikke så spennende men men.


Hva har skjedd i det siste?

New wallet
 

Syns?

Sminkebilde

Alså jeg har holdt på med sminke leeenge og er jo blitt LITT god til det da, så idag lagde jeg en litt crazy sminke og tenkte og dele med dere og se hva dere syns! Ganske ekkelt, men om dere ville kunne jeg laget sminkevideo til sånn sminke?

Hva syns du?

Foundationen minDen dekker utrolig bra og jeg anbefaler den !

Hvilken foundation har du?

Ny genser

Idag, etter 2 uker venting kom endelig genseren jeg hadde bestilt fra Tyskland! Uheldig for meg glemte jeg tollen , så det ble hele 200 kr dyrere. Men genseren var kjempe kul! Heldigvis for meg bestillte jeg størrelse i menn XL, NEI ikke fordi jeg er feit eller noe, men hørte at genserene var så utrolig småe i størrelse. 


Hva syns du om genseren?

Hvilken kjole?

Ok jeg klarer ikke velge , hvilken av disse er penest?


eller

Hvilken er penest?

Dagens outfit

Hva syns du om outfiten?

Awesome Shoes
Anna sine sko , men de var så kule at jeg måtte legge ut bilder !


-Hva syns du? (Husk du får en kommentar tilbake!)

Thailand kappe

Heij! Nå som dere vet,tror jeg da, så fikk jeg mye ting fra Thailand og nå har jeg og fått en kjempe fin kappe! Den er nydelig og silke glatt. Det var kjærlighet ved første blikk altså.


/ Hva syntest du om kappen? /

en uke på hesteryggenHei søtiser!
Idag kjøpte jeg meg ridebukse, hansker og fikk jakke og bukse med farmor, for på mandag, klokken halv 10, drar jeg og Michelle på rideleir på fjellet. Så da blir det ingen blogging før lørdag.
Men, når vi kommer hjem skal dere få mange bilder! Det lover jeg, og btw så har jeg kjøpt meg nye solbriller idag også..Men, nok om det, her kommer en liten outfit !


Ed Hardy Singlet - Tyrkia
Bukse - fikk den av Patrick
pews


Dessverre så gikk det ikke ann å laste opp flere bilder, grunnen er feil filformat! Kan noen si hvordan man bytter filformat??

-Hva skal du neste uke?
-Har du vært på rideleir før?

Outfit 25.05 - 10

Outfit 25.05 - 10


Sorry for dårlig bilde

Genser - Tyrkia
Tights - H&M


-Hva syns du om outfiten?