Tid med familien min!

14.03.2014

Hei! Nå har jeg ikke blogget på evigheter! Jeg har vært ganske sliten å har nesten bare sovet, å ikke hatt noe å blogge om. Tviler på at det er så utrolig artig å sitte å lese at jeg har sovet!

Jeg kan starte med hva jeg har gjort på den siste måneden.

I vinterferien så var jeg en tur i sykkylven med eldste søsteren min, typen hennes og tantungen min. Det var utrolig koselig, vi så film og koset oss, jeg tok ikke så veldig mange bilder. Å siden det er så lenge siden, så orker jeg ikke å bla igjennom alle bildene på mobilen akkurat nå.

Etter vinterferien så har det vært fult kjør på skolen, innleveringer, framføringer, prosjekt i kunst&håndverk. Så jeg har vært ganske opptatt med å jobbe med det.

Igår så var det siste dagen på skolen denne uken, siden vi hadde fri idag. Klassen reiste til Trondheim igår, jeg ble ikke med, ville heller være hjemme å kose meg.

Idag så våknet jeg i 10-11 tiden tror jeg, å lå en liten stund i sengen før jeg måtte opp å ordne meg siden jeg skulle på møte i Molde. Pappaen min ble med til Molde, å etter møtet som varte i evigheter så reiste vi til Magerholm, for å hente tantungen min, så for vi en tur til Moa.

Ikveld skal jeg slappe av hjemme, er utrolig sliten. Å har ingenting å blogge om heller så, vi bloggest !:) 

 

-Hva har du gjort i det siste og idag? :)


-NadiaElisa

Julaften!

Hei! Nå sitter jeg i sengen å er skikkelig sliten etter kvelden! Jeg blogger om julaften imorgen, er så sliten, å vil bare legge meg til å sove !:)

Kan slenge med et bilde fra dagen da! :)

hærlige gutten i familien! <3

Ålesund's turen!

Hei! Som jeg fortalte igår, så har jeg vært i Ålesund med de beste folkene jeg kjenner! Vi feiret bursdagen til tanteungen min, som er 4år! å tiden har gått så fort. Helt utrolig hvor mye hun har vokst de siste årene!

2011:


Jeg tok ingen bilder ifjor på bursdagen hennes.

2013:

Bursdagen hennes er egentlig idag, så jeg Gratulerer henne bare med dagen her! Gratulerer med dagen tantegulle mitt!<3

Noen bilder av meg og søskene mine.

Chasmin og meg


Jeg og eldste søsteren min Marita (moren til tanteungen min)


Kai, broren min!Trude (ikke en av søskene mine) og Michelle (tanteungen min)

Jeg koste meg hvertfall kjempe mye ilag med Berit, Svein, Kai, Marita,Trude, Tarjei, Chasmin, moren min, faren min og tantegullet mitt Michelle!


Ellers var helgen rolig..


-Hva har du gjort på i helgen?