tid med min søster!

Photoshoot

Hei! Igår var jeg hos søsteren min, vi hadde en liten photoshoot før jeg reiste til noen som er på ferie her fra Sverige.
Jeg har bare to bilder fra igår, men får resten ikveld.


Meg


Søsteren min.

Jeg hadde en kjempe fin dag og har stor koset  meg!Beautiful day!

Hei! Idag så har jeg vært ute og vært ilag med søsteren min! Vi var litt ute, jeg kom dit litt sent, hun bestemte seg for å prøve og skru av dobbeltstøtten på scooteren sin, men det var så skittent og hun kom ikke frem til å klare og skru. Vi var ikke så lenge ute i solen siden det begynte å bli kaldt. Når vi kom inn så fant søsteren min ut at hun skulle fjerne en skyvedør som bare var i veien og irriterende! Så vi fjernet den og flyttet på forskjellige bilder.

For noen dager siden så var jeg og lånte et par filmer med en kompis av mamma! Fikk låne 21 filmer, å har allerede sett 15 av de. Er litt skuffet av noen av dem, siden de ikke var så bra som jeg trodde de kom til å vær.

Imorgen så har 10B skriftlig eksamen og vi i 10A skal ha forberedelsesdag i engelsk, så jeg får vell bare legge meg.


Filmene


Søsteren min som skrur


Skrur ned den 100 år gamle skyvedøra!


Bildet ble feil vei, aner ikke hvorfor, men her var vi ferdig med døren!

Furland!

Hei! Nå er jeg med søsteren min igjen!:) Skal vær her hvertfall til imorgen, ikveld skal vi se på The voice, å sikkert se noen filmer! Ellers vet jeg ikke hva jeg skal blogge om!

Var forresten på shopping idag, kjøpte meg to par støvletter, undertøy, pysj og en genser! Legger ut innkjøpet imorgen kanskje!:)


Søsteren som hentet ved på løa ista!


Ja, dere ser jo!:)


Blogges senere!

-Hva har du gjort idag?

Filmkveld med storesøster!

Hei! Jeg har jo blogget om at vi skulle se R.I.P.D, å det har vi gjort, det var en såvidt bra film, litt vell redigering, men ellers var filmen helt ok! Etter den filmen så vi faktisk på mummitrollet, er litt godt å få frem ting fra barndommen en sjelden gang. Nå sitter vi å ser på Fast and the furious 6! Jeg har sett den engang før, å den er like bra andre gangen også!

Jeg tenker vell at når den er ferdig skal søsteren min legge seg, siden hun skal opp tidlig imorgen å reise på jobb i Molde, så jeg regner med at jeg skal stikke hjem igjen når filmen er ferdig!mat og film

Hei! Nå har vi omtrendt akkurat spist, å nå sitter begge to med hver sin klubbe å ser på R.I.P.D! Senere skal vi tydligvis se mummitrollet! hehe, det er visst en episode som var for rå til å vises på tv'n for lenge siden. Så Chasmin måtte bare kjøpe den sa hun!


Kyllinggryte! Tror vi skal gå i sporene til både pappa og bror som kokk altså!Ja, søsteren min er tidlig ute med julepynten, så hun har allerede pyntet i huset til pappa!


Søsteren min har også blogg. Så dere kan godt besøke bloggen hennes bare trøkk *HER*

-Hva skal du ikveld?