Tid med vennene mine

Musikk-prosjekt

Hei, på torsdagen så framførte vi et prosjekt i musikk, som klassen fremførte for skolen på dagen og for foreldrene på kvelden.
De var utrolig flinke og jeg vet alle øvde virkelig hardt for å få dette til!
Jeg har ikke så veldig mye å si, men jeg slenger med bilder! :)

 


Denne gruppen her er Traktorbabes! Utrolig flinke!
Marina, Helene, Mari, Lone, Anne Marte, Maria, Jenny, Tuva, Marit, Emma, Elisabeth, Ørjan og Martin!
Tre av de var scene arbeidere Alexander, Mathias og Eskil


Bildet ble feil vei, men detter er ei i klassen som heter Nadia!
Utrolig flink til å synge!


Dette ble også feil vei. Dette er Maja! Utrolig flink til å spille piano!


Marit og Andrine!
Kjempe flinke til og danse!


Jakten på kjærligheten som bestod av Vilde, Rannveig, Caroline og Maria
Ku og gris som ikke er med på bildet var Andrea og Tuva


Andrine, hun er også kjempe flink til og spille piano!


Husker ikke hva de kalte seg, men bandet bestod av Vegard, Eiving, Simen, Lars Even og Kjell Tore.
Lars Even og Kjell Tore er ikke med på bildet.


Hele klassen sang! Fikk ikke med alle!

 

Travel uke, men endte opp med en fantastisk helg!

Hei! Unnskyld for at jeg ikke har blogget på over to uker! Men denne uken har jeg vært utrolig opptatt, å vært utrolig sliten. 
Kan ta en liten oppsumering om hva jeg har gjort da!

På mandagen så var jeg på skolen, tirsdagen så var jeg i Ålesund på tannlegen, onsdagen så var jeg på skolen, torsdagen var jeg i Molde på sykehuset og såg på en videregående skole og fredagen var jeg på møte i Molde. Igår så hadde jeg besøk av eldste søsteren min Marita, typen hennes Tarjei og tantungen min Michelle!

Jeg har hatt pappa helg, som jeg ikke har hatt på noen år. Så var på tide å ta en helg med han! Igår kveld så møtte jeg også noen jeg ikke har sett og snakket med ansikt til ansikt på flere måneder, det var kjempe koslig, trodde jeg aldri skulle få den sjansen å møte han å snakke med han så mye som jeg gjor. Håper det blir flere ganger. 
Fikk aldri sagt skikkelig tusen takk til venninnen min som gjor at jeg fikk snakket med han! Så jeg sier bare Tusen takk til deg Caroline! 

Nå har jeg akkurat dusjet, å venter bare på at resten av folket her i hus skal stå opp. Våknet søren meg det klokken 8 idag tidlig. Å så sint jeg vart, så jeg bare la meg ned for å sove igjen, å voknet rundt 9 tiden. 
Nå skal jeg høre på musikk, har blitt helt hekta på Matisyahu - Sunshine. Takket være han jeg møtte igår. Åh, håper denne uken går som vanlig, så jeg slipper å være så sliten, hehe.

Skal prøve å blogge så godt jeg kan, om jeg får tid denne uken. 
Men nå skal jeg slappe av litt, så blogges!:)
 

Bloggpause!

Hei! Jeg tar meg en liten bloggpause, for jeg tenker på så alt for mye nå. Å har ingenting å blogge om! Så jeg blogger nokk igjen over helgen! Får besøk i helgen, så må vell oppdatere dere!:)


Var ute med beste jenta igår! Hadde en helt fantastisk kveld! Selv om jeg møtte på noen som jeg skulle ønske jeg ikke møtte der og da.
Var først på vors, så stakk vi innover til tomrefjorden, men jeg stakk derifra nesten med engang jeg kom dit, å stakk til kråkneset til noen venner der!